sâmbătă, 15 octombrie 2016

A FOST ODATĂ CUTREMUR MARE !

                              Noapte de 13 - 14 Octombrie 2016,ora 1,55 !

                                              Dragii mei,

În acaesta noapte in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care parca povesteste cuiva asa:

                         ” A fost odată Cutremur mare !”





                                                  Image result for SEISMOGRAF..

Dragii mei, vor veni vremurile,peste ani si ani,când oamenii de atunci,vor spune,vor povesti copiilor lor,cum au murit multa lume la un Cutremur mare.
Când si unde, va fi un Cutremur mare,ale cărui consecinte sa dainuie peste ani si ani, eu nu stiu. 
Dar e ckar ca vom auzi de un CUTREMUR MARE, care va inghiți multă lume.
România dragilor, înca este ocrotita si ocolita de Cutremurul mare, despre care se tot vorbeste in ultimul timp. 
Dar indiferent unde se va produce un CUTREMUR MARE,tot ne doare inima si sufletul pentru Semenii nostri.
Sa ne rugam dragii mei, sa ne rugam cu inima si sufletul la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUȚA DOMNULUI, ca sa ocroteasca atât România cât si toata suflarea de pe pământ.
                                         Cu dragoste,Maria. 

29 de comentarii:

  1. Nu va temeti!!! Rugati'va neâncetat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haideti sa rostim urmatoarea rugaciune:Nascatoare de Dumnezeu Fecioara,bucura-te!Ceea ce esti plina de har,Marie,Domnul este cu Tine.Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui Tau,ca ai nascut pe matuitorul sufletelor noastre."Apara-NE DOAMNE si ne iarta pacatele.Minerva P.

      Ștergere
  2. acest cutremur o sa fie in romania nu se stie cind dar o sa fie acesta o sa fie al treilea razboi mondial pentru romani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai amestecat cutremurul cu al 3-lea razboi, 4.17 !
      Las-o, mai doar pe d-na Maria sa transmita ce are de transmis , restul stati in banca voastra, aveti zero coerenta.

      Ștergere
    2. Anonim 15 Octombrie 2016, 08:27: ai mare dreptate! Asa este...lasati-o pe Doamna Maria sa zica ce are de zis!

      Ștergere
  3. A fost un cutremur mare in 1977,altul nu o sa mai fie :)De ce sa nu gandim si asa?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O da! In sfarsit cineva care gandeste ca mine! Doamne Ajuta! Multumesc! Si eu gandesc exact la fel!

      Ștergere
    2. De ce sa gandim asa,sa ne imbatam cu apa rece?

      Ștergere
    3. Daca chiar crezi si te gandesti obsesiv,cu teama,ca o sa fie cutremur sau razboi,cu siguranta pe tine anonim 15:36,o sa te afecteze,dar pe mine si pe Cezy,NU :)pentru ca noi gandim altfel...
      Depinde ce CREDINTE avem!
      Scuze,am uitat sa ma semnez prima oara.
      Viorica

      Ștergere
  4. Desigur o anumita protectie exista pt Romania dar ea e limitata . In principal va fi ocrotita de incendierile si detonarile jihadistilor cind va fi sa inceapa razboiul religios insa daca vb. de cutremur mare cel mai mare acesta nu poate fi decit cutremurul in serii care va dura 8 ore in vremea celor trei zile de semiantuneric ale Urgiei cataclismice justitiare de anul viitor.
    Aici protectia nu are cum sa fie decit cel mult partiala prea partiala dar va tine cont de fiecare context de fiecare om asta insemnind ca vor fi ocrotiti si cei care vor locui in acelasi imobil cu alesii lui Dumnezeu. Dar asta nu inseamna ca fie ei chiar si rude darcare nu se inscriu in tremea destinata a fi supravietuitoare vor scapa si de al doilea val de secerare ..acela prin injumatatirea celor doua treimi ramase de la Urgie. Secerare de data asta prin morti subite intr-un val care va tine cam doi ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cititi cartea programul TERRA de dr T.O.Moldovanu, o sa vedeti cine umbla cu seceratul, poate ne spune si dna Maria, care crede in existenta extraterestilor, inclusiv eu cred.Batalia mare se va duce intre extraterestrii rai, care nu ne vor binele, la ora actuala fiind sub dominatia lor de cca 2000 ani, asa zisa supercivilizatia lui d zeu cum se autointituleaza ei, care au nevoie de sufletele noastre pt clonele lor, ei nemaiputind sa se reproduca natural.si atunci pleaca la secerat.La fiecare calamitate mare naturala sau razboi au existat acele turnuri de captare a sufletelor,cel mai dezvoltate in cel de al doi lea razboi mondial Hitler fiind in legatura cu acesti et. rai, apoi a urmat intelegerea cu americanii perfectata in 1954 la o intilnire la o baza militara din SUA. Virful a fost construirea bazei de la Dolce si area 51. La baza Dolce sau dat si lupte intre oameni si acesti et. deoarece rapeau prea multi oameni decit era intelegerea in schimb americanii primind tehnologie care s a dovedit a fi de mina a II a. Asa se explica aparitia brusca a calcupatoarelor ,telefonia mobila si altele.Extraterestrii buni sint cei cu care cred eu si dna Maria a avut intilnire,care fac parte ditr o unire de mai multe supercivilizatii, dar care se bazeaza pe principiul neamestecului in treburile interne ,lasind la voia liberului albitru, fiecare civilizatie. insa daca sint chemati in ajutor intervin, TERRA fiind la ora actuala sub ocupatia acestor et. care se hranesc energetic cu fricile si spaimele noastre, fiind condusi si de catre acesti reptilieni, care blocheaza tot, nu prea are cine sa le ceara ajutorul. Dar se pare ca la nivel cosmic se precipita lucrurile, supercivilizatiile benefice,urmarind anihilarea acestor extrat. rai.Sa spera ca va fii bine ca rau ne a fost destul de citeva mii de ani. SA auzim de bine.

      Ștergere
    2. Da cartea Programul TERRA e f.interesanta autor Toni Victor Moldovan-editura Conexiuni,am mai recomandat-o si o recomand inca o data,e mult,mult adevar in ea-citit-o!TCB

      Ștergere
  5. Este posibil sa fie unul mare in SUA!!! In ultima perioada au fost foarte multe replici acolo!

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.zf.ro/business-international/cutremur-de-5-3-grade-in-marea-neagra-aproape-de-bulgaria-15811198

    RăspundețiȘtergere
  7. LONDRA ( Buckingham Palace )va fi zguduit de un Cutremur mare sau de vreun ATAC terorist!
    Voi scrie astazi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu Sadiq Khan primar, Londra devine un oraș de asistați social sau un fel de Bagdad sau Raqa, în care interesele comunității de imigranți vor prima, accelerând procesul de islamizare și desființare a religiei creștine.
      Un nou oraș se prefigurează pe harta Europei – Londonstan, care simbolic înseamnă sfârșitul Angliei creștine și europene.

      Ștergere
    2. Pe deasupra, Marea Britanie a iesit din UE!!!

      Ștergere
    3. Doamna Maria, este posibil un atac terorist decat cutremur! Eu asa zic...acum nu stiu, Dumnezeu stie mai bine! Doar sper sa se fereasca si sa nu moara nimeni, in fond, sunt oameni si ei! Doamne ajuta!

      Ștergere
    4. Eu am scris mai demult, dupa cutremurul din Italia, ca un glas mi-a spus ca urmeaza Anglia si motivul pentru aceasta pedeapsa este bataia de joc la adresa romanilor. Si-au creat karma si vor trebui sa si-o plateasca. Cine ridica sabia...

      Ștergere
  8. in anglia regina vrea sa se retraga si sa-si lase noul succesor la palatul Buckingham-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc, Doamna Ghiorghiu. Va scriu de la Londra.

    RăspundețiȘtergere
  10. EXTREM DE GRAV SI APROAPE DE NECREZUT: TERITORII SCOASE DE SUB

    AUTORITATEA STATULUI .....IN FRANTA, ANGLIA ETC.


    http://ziarulrevolutionarul.ro/articole/editorial/1295-de-necrezut-in-anglia-frana-etc-exist-zone-musulmane-scoase-de-sub-autoritatea-statului

    RăspundețiȘtergere
  11. "A fost odata un cutremur mare" la cerere.adica cerut de cineva prin puterea gandului de la Creatorul caruia ii faceti umbra fara nici o cinste.

    RăspundețiȘtergere
  12. Un articol scris de un preot :

    http://www.activenews.ro/stiri-politic/Elita-tehnocrata-multiculturalist-globalista-vs.-Elita-national-crestina-%E2%80%93-lupta-pentru-renasterea-nationala-137211

    Elita tehnocrată, multiculturalist-globalistă vs. Elita național-creștină – lupta pentru renașterea națională.

    RăspundețiȘtergere
  13. De necrezut: manifestație Creștină atacată de musulmani în Anglia!!!

    „Anglia va fi preluată de noi! Nu mai este o țară creștină!” le-au strigat creștinilor care manifestau în orașul Luton, Anglia, o mulțime de musulmani scandalizați de faptul că englezii „au îndrăznit” să se plimbe cu crucea prin oraș. Mai mult decât atât, britanicii au fost înjurați ca la ușa cortului și au fost îmbrânciți. Imaginile sunt revelatoare și ne arată dezastrul înfăptuit de politica multiculturală pe care au aplicat-o anumite țări europene, printre care și Anglia…

    Ceea ce veți vedea mai jos este încă o dovadă clară a faptului că imigranții arabi nu au nicio intenție să se integreze, că nu sunt recunoscători țărilor care i-au primit, că îi disprețuiesc pe europeni și că vor să își impună propria cultură în Europa, chiar și prin forță. Pentru ei, tot ce se întâmplă acum este un război de islamizare a Europei! Și cu cât vor fi mai mulți, cu atât vom fi mai aproape de o baie de sânge în Europa. Agresiunile arabe din ultima vreme arată că europenii și-au băgat mortul în casă, cum se spune. A persevera în așa ceva, după cum vrea iresponsabila Merkel și rechinul George Soros, este pur și simplu sinucidere!

    Cum e posibil ca tu, un străin primit și tolerat într-o țară europeană să fii intolerant cu cultura țării care te-a primit? Pentru noi pare greu de înțeles acest primitivism arab, acest fanatism pe care îl manifestă unii, dar el este o realitate! Cu toate acestea, marile trusturi de presa, aservite sistemului, evita cu incapatanare sa difuzeze astfel de materiale. Că, vorba aia, n-ar sluji interesele stăpânilor din umbră!

    Tocmai de aceea, lumea trebuie să conștientizeze că în spatele așa-zișilor refugiați stau planurile marilor păpușari ai planetei care vor să distrugă Europa prin amestecare rasială și culturală, cu toate conflictele etnice și religioase care vor urma.

    Tocmai de aceea, România nu trebuie să permită o colonizarea arabă a țării, iar dacă liderii noștri nu vor să slujească interesele României, trebuie măturat cu ei pe jos!

    Daniel Roxin
    http://daniel-roxin.ro/

    RăspundețiȘtergere
  14. ,,Londra, un oraș cu aproape jumătate din populație formată din imigranți, este locul unde imamilor extremiști li se permite să demonstreze iber, cerând introducerea legii SHARIA în Marea Britanie, locul unde musulmanii poartă cu impertinență bannere pe care scrie că Islamul va cuceri lumea.
    În consecință, ceea ce se întâmplă acum în Anglia este rezultatul firesc al procesului de islamizare a acestei țări care se duce de mai multe decenii.

    Care este semnalul dat de alegerea ca primar al Londrei a unui musulman acuzat de relații cu imami extremiști? Păi, dacă în pofida acestor acuzații a câștigat, această reușită va încuraja colonizarea arabă a Marii Britanii, în general, și a Londrei în special.
    În condițiile în care se estimează că imigranții vor deveni majoritari în Londra în 10-15 ani, ne putem aștepta ca legea Sharia să devină în viitorul apropiat obligatorie. ''

    http://www.cunoastelumea.ro/efectele-islamizarii-angliei-londra-are-de-ieri-primar-musulman-acuzat-de-relatii-cu-imami-extremisti/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 15 oct 20:48 ai dreptate am vazut și eu multe filmări cu islamizarea Europei și asta o să se întîmple in viitor.In aceste condiții își mai doresc românii să se stabilească in occident?DS

      Ștergere
  15. Iata o regină care îsi distruge propiul popor.Oare englejii au ajuns ca romanii niste adormiti? Sar la bătaie doar cind e vorba de fotbal?Asta ar trebui să ne alerteze pe noi,cind vor fi adusi musulmanii in ROMANIA. Acum sunt putini dar cota e mult mai mare, sa nui lăsăm sa ne domine cum au facut cu englejii.Ar trebui să devenim mai nationalisti si să ne apărăm credinta si identitatea romîneasca.

    RăspundețiȘtergere