duminică, 16 octombrie 2016

PALATUL BUCKINGHAM ! CUTREMUR SAU ATAC TERORIST ?

                                                    15 Octombrie 2016,ora 6,38 !

                                                Dragii mei,

În aceasta dimineață,m-a trezit un glas care ÎL ruga pe BUNUL DUMNEZEU intr-u mod cu totul aparte.
Glasul spunea asa:

   ” Doamne Dumnezeu, Te rog să fii cuminte!
     Să fii cuminte,DOAMNE  DUMNEZEU !”

În aceasta clipă dragilor ,vad două brate barbastesti  care tin in mâini o poză.
În poză, vedeam o cladire ca un palat cu turnulete suprapuse.
Si pentru că nu stiam ce reprezintă acea poză, am auzit din nou glas,care m-a lamurit in acest sens.
Citez:
            Palatul Buckingham !”                      
Image result for palatul buckinghamImage result for buckingham imagini..
Aceasta cladire din poză, era din cărămidă rosie,fiind cu totul naruită la partea de sus,ca la un Cutremur sau ca la un bombardament.
Ceva se va intampla cu palatul din LONDRA,palatul Buckingham. 
Din ce cauză se năruise in acea poză,eu nu vedeam.
Dar cu siguranta, vom afla împreuna ! 
Sa ne rugam dragilor, pentru ca nimeni sa nu aiba de suferit,in urma acestui viitor dezastru. 
                                                   Cu dragoste,Maria. 

28 de comentarii:

  1. Palatul Buckingham va fi lovit de o drona.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acolo locuieste "reptile" sefa a lumii,criminalul suprem al omenirii,asa-numita regina Angliei!!!Intrebati-o pe Lady Di,adica Printesa Diana!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.lovendal.ro/wp52/discurs-electrizant-si-sinucigas-al-candidatului-la-presedintia-sua-donald-trump-nu-voi-mai-lasa-ca-oculta-mondiala-sa-controleze-politica-de-la-washington-si-din-intreaga-lume-probabil-ca/

      Ștergere
    2. http://www.lovendal.ro/wp52/centrele-de-clonare-din-bazele-secrete-subterane-aici-sunt-clonate-celebritatile-lumii-pentru-a-fi-manipulate/

      Ștergere
  3. am citit undeva ..regina ar fi spus acesta este ultimul craciun....nu stiu ce a vrut sa spuna sper sa fie mai multe

    RăspundețiȘtergere
  4. Va muri regina, partea de sus a palatului insemna'nd coroana.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da Maria,sa ne rugam pt.ei,dar ei-englezii-s-au rugat vreodata pt.noi?

    RăspundețiȘtergere
  6. Va muri regina,palatul arata ca su cum nu mai are coroana.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nimeni uman, doar reptilienii!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da an.o9:39,reptilieni,dar as vrea si eu o eplicatie clara de la cineva,de ce Patriarhul si IPS au pe acele toiage aurite doua reptile-doi serpi,multumesc,TCB

      Ștergere
    2. Anonim 16 octombrie 2016, 14:33, cei doi serpi sunt cei doi frati Enki si Enlil, fii zeului annunaki Anu.

      http://spiritualelmvick.blogspot.ro/2015/01/o-privire-in-originile-omenirii-oare.html

      Ștergere
    3. https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Pateri%C8%9B%C4%83

      Ștergere
    4. Multumesc,din cate stiu eu Enki era rau si Enlil bun,deaia stau fata in fata parca s-ar confrunta.Si totusi annunaki sunt reptilieni,si de aici mai departe nu mai pricep,ce cauta reptilienii pe toiagele inaltilor,doresc lamuriri,dar fara glume sau misto,multumesc,TCBune

      Ștergere
    5. Anonim16 octombrie 2016, 20:06, istorie pierduta in mod intentionat...

      Ștergere
    6. http://trezirea-constiintei.blogspot.ro/2012/06/interventia-zeilor-acum-455000-de-ani.html

      Ștergere
    7. Este ceea ce banui, Anonim 16 octombrie 2016, 20:06.

      Ștergere
  8. Palatul "cu turnulete" a carei fotografie ati postat-o (prima,cea in care apare si celebrul ceas Big Ben) este Westminster,Sediul Parlamentului englez. Palatul Buckingham,resedinta Reginei, are alt tip de arhitectura (constructia lui a inceput pe la 1700)
    Poate fi vorba deci de un conflict intre regina si parlament,eventual pe tema brexit-ului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Un castel cu turnuri de caramida rosie este Greenwich
    http://www.greenwich-guide.org.uk/vanbrugh.htm
    Sa aiba mesajul sens figurat,legat de..."timpul zero"?

    "Cu 129 de ani in urma, la 13 octombrie 1884, o delegatie din 25 de tari s-a intalnit la Washinghton pentru a conveni asupra unui reper privind masurarea timpului, recunoscut ca universal valabil, eventual cu ajustari locale dupa fusul orar.

    S-a convenit atunci ca timpul de referinta sa fie stabilit cel de la meridianul zero, care trece prin cartierul Greenwich din Londra, situat la sud de fluviul Tamisa"


    RăspundețiȘtergere
  10. Dar pe ce criterii sa stabilit meridianul zero in Anglia?
    Mare Păcătos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. El a fost determinat în anul 1884 la o conferință geografică internațională, meridianul intersectează ecuatorul legând cele două poluri, el desparte emisferele de est și vest. Meridianul are un rol deosebit în stabilirea coordonatelor geografice, ca și la stabilirea fusurilor orare prin ora de Greenwich.

      Ștergere
  11. Posibil un atac terorist, cine stie...vom afla! Asta daca se va intampla ceva, daca nu, atat mai bine, nu sufera nimeni!
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  12. regina va preda coroana unui succesor,din cauza asta a spus ca va fi ultimul craciun acolo-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Regina Angliei nu este ceea ce pare a fi,asa cum multi nu sunt,mai ales cei de la conducerea statelor,asa ca nu va mai mirati ca acestia nu servesc popoarelor lor,ci interesului mondial malefic.
    Daca ai invatat sa-ti asculti sufletul vei stii sigur ce vibratii emite un personaj sau altul.Dar daca te grabesti sa dai cu bata in balta,fiindca Ego-ului tau nu-i convin informatiile ,nu vei reusi sa ajungi la adevar.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  14. Palatul Buckingham, principala reședință a reginei Elisabeta a II-a, va fi supus unor lucrări de renovare, cu un buget de 369 de milioane de lire sterline (456 milioane de dolari), pentru a preveni inundațiile "catastrofale" sau incendiile care ar putea să afecteze celebra clădire din secolul al XVII-lea.

    Potrivit presei din Marea Britanie, Proiectul va dura 10 ani, iar în această perioadă vor fi schimbate instalațiile sanitare, țevile, sistemul de încălzire și sistemul electric al palatului, toate aceste instalații datând din anii '50 când clădirea a fost renovată după stricăciunile suferite în perioada celui de-al Doilea Război Mondial.

    În cadrul renovării vor fi înlocuite 2.500 de calorifere, peste 160 de kilometri de cabluri electrice, 6.500 de prize, peste 30 de kilometri de țevi de încălzire și peste 15 kilometri de țevi de apă caldă și de apă rece.

    Conform autorităților britanice, aceste lucrări sunt justificate de nevoia de a reduce riscul producerii unor "accidente catastrofale, mult mai costisitoare, în anii următori". Astfel, conform Trezoreriei britanice, refacerea unei singure aripi a Palatului Buckingham ar putea costa până la 250 de milioane de lire sterline, dacă ar fi afectată de un incendiu.

    Palatul este și un important obiectiv turistic la Londra. Aproximativ jumătate de milion de turiști vizitează anual acest palat, iar mai multe milioane de turiști se adună anual în fața porților sale pentru a urmări tradiționala ceremonie de schimbare a gărzilor.

    Lucrările de renovare vor începe în luna aprilie și se vor desfășura în etape pentru a-i permite reginei să rămână la Buckingham și să poată primi în continuare acolo vizitele oficiale.

    Palatul Buckingham este reședința principală din Londra a monarhilor britanici. Situat în Orașul Westminster, palatul este folosit pentru evenimente de stat și pentru cazarea invitaților regali. A fost centrul social al poporului britanic în timpuri de bucurie sau criză.

    Inițial cunoscut drept „Casa Buckingham”, clădirea care formează partea principală a palatului de astăzi a fost o casă construită pentru Ducele de Buckingham în 1705, pe care a Regele George III-lea a cumpărat-o în 1761 ca o reședință privată pentru Regina Charlotte, și a fost cunoscută drept „Casa Reginei”. De-a lungul secolului XIX-lea a fost mărită, în principal de arhitecții John Nash și Edward Blore, formând cele 3 colțuri din jurul curții centrale. Site oficial

    Palatul Buckingham a devenit oficial Palat Regal al monarhului britanic la urcarea pe tron a Reginei Victoria în 1837, fiind primul monarh care a avut reședința permanentă aici. Ultimele modificări structurale au fost facute la sfârșitul secolului XIX și începutul secolului XX, incluzând fațada estică a palatului care cuprinde bine-cunoscutul balcon de unde Familia Regală salută mulțimile din Piața Victoria. Totuși Capela palatului a fost distrusă bombele germane în Cel de-al doilea război mondial (1940). În locul capelei, la sugestia Reginei și a Ducelui de Edinburgh, edificiul a fost recreat ca o galerie pentru colecția Regala " Royal Collection " în anul 1962 . Ulterior galeria a suferit diferite extinderi cat si o ampla renovare pentru a sărbători " Golden Jubilee " ( 50 de ani de la înscaunare ) în 2002.

    Interioarele originiale de la începutul secolului XIX, multe din care încă există, includ folosirea pe scară largă a foarte coloratei scangliola, albastru lapis și roz la sfatul lui Sir Charles Long.Regele Eduard VII-lea a supervizat o parte din redecorări.

    Încăperile de stat, folosite în ceremonii oficiale și de stat sunt deschise publicului în fiecare an în August și Septembrie, ca parte a Deschiderii de vară a Palatului. Uneori palatul este denumit colocvial ca „Buck House”.

    http://www.evz.ro/fabuloasa-renovarea-a-unei-resedinte-cu-775-camere.html

    RăspundețiȘtergere
  15. Atentatele de la Londra!!!

    RăspundețiȘtergere