duminică, 30 octombrie 2016

MINUNEA DIN TIMPUL SFINTEI SI DUMNEZEIESTII LITURGHII !

                                                        30 Octombrie 2016,ora 10,20 !

                                                     Dragii mei, 

Astazi dimineață, Duminică fiind,eram la Sfanta Biserică la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie.
Locul meu in Sfanta Biserică este in strană ,alaturi de Dascal, iar impreuna cântăm si citim din CARTILE SFINTE.
La aceasta oră, 10,20, Părintele a iesit in mijlocul Sfintei Biserici, a citit Rugaciunea de multumire, după care,s-a indreptat spre masa pe care erau aduse jertfe de sarbatoritii zilei.
Părintele incepe sa săvârseasca Sfânta Slujbă specială, moment in care ,ceva minunat se intampla deasupra capetelor credinciosilor.
Pe bolta interioara  sus de tot,acolo unde este reprezentata SFANTA  TREIME intr-un medalion circular, ca in imaginea de mai jos, in clipa in care Preotul spunea : MARE este Numele, al Prea Sfintei Treimi, lumini albe stralucitoare,au apărut in mod tainic si- au îmbrăcat scrisul picturii:


Image result for SFANTA TREIME..

De jur împrejurul Prea Sfintei Treimi,in locul scrisului au apărut lumini de un alb orbitor, lumini rotunde si mari cât o portocală mai mare. Toate s-au asezat una langa alta peste scrisul din cerc ,si pulsau marindu-si forma si stralucirea .
Dragii mei, prin invocarea SFINTEI TREIMI în RUGACIUNEA PREOTULUI, DUMNEZEU a voit ca sa-mi arate ca este PREZENT acolo, chiar pe locul unde era reprezentată SFANTA TREIME.
Prieteni dragi, este indeajuns ca sa chemăm cu inima  noastra toata ,cu sufletul nostru pe BUNUL DUMNEZEU si pe MĂICUȚA  DOMNULUI , iar Rugaciunea noastra va fi primită si indeplinită. Totul este sa credem cu toata ființa noastra ca se va implini,exact asa cum am cerut in Rugaciune si asa va fi.
Sa credem dragii mei, sa credem in MINUNI, sa credem cu intreaga ființă a noastra în DUMNEZEU si - n MĂICUȚA DOMNULUI,sa credem în Sfintii Lui Dumnezeu,care ne sunt mijlocitori si rugatori pentru fiecare dintre noi.
Să nu incetam a ne ruga in nicio clipă din viața noastra, intotdeauna sa avem in inima, in suflet si-n gand pe SFÂNTA TREIME si pe MAICA LUMINII,Pururea Prea Curata Fecioara MARIA, si sa chemam in ajutorul nostru, pe Ingerul Păzitor si pe Sfintii Lui Dumnezeu.
Să tinem strâns legate dragii mei,cele TREI VIRTUTI dumnezeiesti: CREDINȚA ,NĂDEJDEA si DRAGOSTEA, si credeti-mă că ,nimic nu vi se va mai părea imposibil de realizat,  sau atât greu de trecut si de rezolvat.
                                               Cu dragoste,Maria.
 
  

24 de comentarii:

  1. D-na Maria încă o dovadă că sunteţi aleasă de Dumnezeu si va înzestrat cu acest HAR DIVIN pe care nu toţi il au.Vă mulţumim că existaţi.DS

    RăspundețiȘtergere
  2. E bine daca in biserici se intimpla minuni,asta arata ca DUMNEZEU nu nea parasit si este intre noi.Ce frumos ar fi sa se inmulteasca nr credinciosilor asa cel viclean pierde teren in Romania,si in lume.

    RăspundețiȘtergere
  3. Exista minuni , care uneori se arăta, numai să credem în ele .Respect pentru toți oamenii cu frica lui Dumnezeu!
    Kiwi

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. Toata stima Doamna Maria si va multumim.SFANTA TREIME este cu noi cu toti in permanenta,fiind prezenta chiar si atunci cand facem sfanta corect cruce cu primele 3 degete unite.Cu smerenie Minerva P.

      Ștergere
  5. Nu, Maria, viziunea ti-a aratat ca trebuie sa pomenesti sfanta treime, asa cum tu NU o faci. In toate mesajele tale spui decat :" Dumnezeu si Maicuta Domnului", nu pomenesti si de IIsus si de Duhul Sfant. Pacat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria nu a facut nici o greseala,este doar un semn pentru noi toti,dar inteleg asta esti bulversat/a.Dumnezeu se supara atunci cand gresim impotriva lui si nu indeplinim ceea ce doreste de la noi ,nu cand ii pomenin numele nu stiu cum,si afla ca Dumnezeu nu este dictator asa cum crezi tu in plus dna Maria stie foarte bine ceea ce face,este ghidata pas cu pas de catre Duhul Sfant.Nu are cum sa greseasca decat in cele firesti ale lumii in rest nu.

      Ștergere
    2. Te-ai bagat si tu ca tanga.

      Ștergere
  6. https://www.youtube.com/watch?v=4jeV25I5puU

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.youtube.com/watch?v=Q3s2ejHY1VI

    https://www.youtube.com/watch?v=jeTODPMCpJY

    RăspundețiȘtergere
  8. Parintele de la Biserica stie ca dumneavoastra credeti in extraterestrii? Va provoc sa-l intrebati si sa ne spuneti ce-a zis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am nevoie de aprobarea nimanui de pe acest Pământ, ca sa scriu CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS, si sa incerc sa deschid ochii semenilor si sa vada ca nu suntem singuri in acest UNIVERS!
      EXTRATERESTRII EXISTA asa cum si noi existam, si crede-ma ca sunt mult mai credinciosi LUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI, decât majoritatea oamenilor.
      Asadar nu inceca sa ma provoci,căci nu prinde la mine. PREOTII sunt si ei oameni si nu dumnezei.
      Din păcate majoritatea PREOTILOR nu sunt asa cum ar vrea IISUS HRISTOS! Nu au acea milă,acea bunatate divina; ci fac diferenta intre bogatii cu porfiră, si saracii care stau afara la usa SFINTEI BISERICI care asteapta pentru a primi un covrig, după ce cei care fac parastase ,vor fi lasat totul pe masa,unde saracii nu au acces.
      PREOTII au un serviciu ca noi toti! Unii si-l fac foarte bine, altii pe jumătate,iar altii deloc! Adica ,vin ,savarsesc SLUJBA,după care îi intereseaza doar luxul,banii, si de ce nu,petrecerile lumesti . Cine priveste un PREOT ca pe un SFANT, mare greseala face. SFANT este numai DUMNEZEU! Iar PREOTII SFINTI ,in general se ridica ca uleiul la suprafata apei, după moarte.ROMÂNIA are câtiva PREOTI SFINTI, dar din păcate ,neacceptati de ceilalti PREOTI obisnuiti.
      Eu ma sfatuiesc cu IISUS HRISTOS,cu MAICA DOMNULUI, iar Ei îmi spun ce sa fac, si cum sa fac. Nu am nevoie de aprobarea PREOTILOR,in ceea ce priveste actiunile mele de orice fel.

      Ștergere
    2. Bravo, dna Maria,dati-le peste bot.Preotii sa-si vada de treaba lor ca oricum nu au nici o treaba cu Dumnezeu,iar in privinta credintei sunt praf.

      Ștergere
    3. Doamna Maria, stiti ce spunea parintele Arsenie Boca despre cei ce ponegresc preotii? Ar fi bine sa cititi. Si inca ceva, cine sunteti dvs. sa judecati un preot? Oare nu scrie in biblie ca nu e bine sa judecam pe nimeni? Nu citim aceeasi biblie?

      Ștergere
    4. Anonim1 noiembrie 2016, 18:19
      Cu siguranta nu consti cuvantul : a judeca, sau pur si simplu nu ai citit cu atentie Comentariul meu.
      A spune un ADEVAR ,nu inseamna a judeca !

      Ștergere
    5. „Măi, să nu cumva să judecaţi pe preoţi, căci cei ce judecă pe preoţi ajung la judecata lui Dumnezeu. Şi ei greşesc, şi ei sunt oameni. Dacă zice cineva ceva rău de preoţi, să mă dai exemplu pe mine. Eu nu beau, nu fumez …”.„Bate-voi păstorii şi se vor risipi oile”.

      Biserică fără preoţi nu există şi nici preoţi fără Biserică. (Gheorghe Morar, Ucea de Sus)

      Ștergere
  9. Eram la biserica Drăgănescu. Părintele Arsenie picta sus, iar eu stăteam jos, lângă schelă. La un moment dat, Părintele zice:
    „Măi, aşa-i că-s lacomi preoţii?”.

    Eu nu spun nimic. Părintele mă întreabă şi a doua oară, şi mă întreabă şi a treia oară:

    „Măi, aşa-i că-s lacomi preoţii?”.

    Eu nu scot o vorbă. Atunci, Părintele se apleacă să vadă dacă mai sunt lângă schelă şi îmi zice:

    „Măi, tu nu auzi ce vorbesc eu cu tine?”.

    Eu zic:

    „Dar, Părinte, acum nu am vorbit de preoţi”.

    Părintele zice:

    „Da, măi, nu am vorbit acum de preoţi, dar tu, când eşti cu mai multe persoane şi vorbiţi de preoţi, numai de rău ziceţi de ei. Ziceţi că-s lacomi. Iată ce povaţă îţi dau eu: să nu-i mai vorbiţi de rău pe preoţi, fiindcă sunt slujitorii lui Dumnezeu şi nu aveţi voie să-i judecaţi voi”.

    După ce m-am întors de la Părintele, am deschis Biblia exact la paragraful care zice:

    „„Cine eşti tu, omule, ca să judeci sluga altuia?”.

    Exact ce-mi spusese Părintele Arsenie! De atunci, nu mai vorbesc pe nimeni de rău, mai ales pe preoţi, că Dumnezeu este singurul care poate să-i judece. (Matei Biliboacă, Săvăstreni)


    Maria, nici acum nu intelegi? Si omul acela credea ca el spune ADEVARUL, ca si tine de altfel, dar esti pe un drum gresit

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu spun,eliberati aspectul de judecator,caci nu aveti habar pe cine judecati!Dumnezeu ia multe forme si vine expre la tine sa vada daca ai invatat lectia iertarii si iubirii!
    Cum judeci asa vei fi judecat!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  11. Noi va respectam Doamna Maria,pentru ca ingerul bun al Bunului Dumnezeu va aduce mesaje pentru noi pacatosii.Stiti foarte bine ca nu are cum sa va iubeasca toata lumea aveti dusmani asa cum are si Domnul Nostru Iisus Hristos pe acestia îi numeste farisei sau atei cum spunem acum.E bine sa-i lasati sa vorbeasca pentru ca Bunul Dumnezeu ne-a lasat libertatea.Î-si vor lua plata înzecit bupa fiecare Cuvînt gîndit s-au rostit.Dupa cum si Dvs.v-i se va plati înzecit Dupa fiecare mesaj lasat oamenilor care cred în Bunul Dumnezeu si care nu FAC parte DIN lume .Daca Dvs. nu a-ti fi Doamna Maria acesti farisei nu v-ar mai deranja iar noi nu am mai avea cu-i sa-i mai scriem.Bucuria si pacea Bunului Dumnezeu sa fie peste tiñe Maria si sa te ajute sa treci peste toate cu inima împacata!,Amín.

    RăspundețiȘtergere
  12. Roxy GH, de ce chinui limba romana? uite cate greseli ai facut in text:
    1."Bunul Dumnezeu" e gresit, ar presupune ca exista si un Dumnezeu RAU, ceea ce e blasfemie.
    2."Î-si vor lua plata înzecit" coect este "Isi vor lua plata..."
    3."Dupa cum si Dvs.v-i se va plati " corect este "Dupa cum si dvs. vi se va plati".
    4."Daca Dvs. nu a-ti fi Doamna ..." corect este "Daca dvs. nu ati fi doamna...".
    5."mai avea cu-i sa-i mai scriem" corect este " mai avea cui sa-i mai scriem".
    Randul si greseala.Rusinos !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va intereseaza prea putin ce scrie d-na Maria , nu stiti decat sa va apostrofati intre voi , sa va luati de celalalt care lasa un comentariu . La morala toti va infigeti, la crestinism ...pauza. !

      Ștergere
    2. Dar tu ce faci acum, Anonim 2 noiembrie 2016, 22:59, nu ai facut morala? Hotul striga "hotii" :))

      Ștergere
  13. Scuze,am dictat baiatului meu,având în vedere ca a facut scoala doar aici unde suntem departe de Tara noastra am gresit ,pentru ca nu m- am uitat"graba strica treaba",Preabunul Dumnezeu sa va binecuvinteze.

    RăspundețiȘtergere