duminică, 16 octombrie 2016

LANSAREA CĂRTII - ADEVARUL DUHULUI SFÂNT ! A ÎNCEPUT NUMĂRĂTOAREA INVERSĂ , SI NE ÎNTÂLNIM PRIETENI DRAGI !


Astazi 18 Octombrie 2016,ora 22 , vă rog din suflet ca sa fiți cu toții pe Antena Stars - Agentul Vip, asa  precum sunteti pe Blog,in fiecare zi.
Voi fi prezenta in platoul Agentului Vip!
fotografia ta de profil
                              Este oficial !

Lansarea Cărtii - ADEVARUL  DUHULUI SFÂNT, va avea loc la LIBRARIA MIHAIL SADOVEANU din Bucuresti,sector 1, în ziua de 19 octombrie 2016, ora 12,30 ,după care veti putea intra in posesia CARTII - ADEVĂRUL  DUHULUI SFANT.
Prieteni dragi, vă astept cu mare drag in aceasta zi , ca sa impărtim impreuna bucuria si emotiile lansarii primului volum al Cărtii - ADEVARUL DUHULUI SFÂNT. 
Bucuria mea va fi si mai mare,să vă văd într-un numar mare de tot, asa cum sunteti  aici pe Blog, sau pe Facebook. 
Vă astept cu mare drag si cu multa dragoste sufleteasca,ca sa ne cunoastem si sa va pot îmbrățișa ,atunci când veti avea CARTEA - ADEVARUL  DUHULUI SFANT în mâinile fiecaruia dintre voi.
Vă asigur dragilor,că în mijlocul nostru ,va sta în mod nevazut dar simțit , SFANTA TREIME precum si MAICUȚA DOMNULUI.
Veți simți în inima si-n suflet ,prezenta DUHULUI  SFÂNT, la bucuria împărtăsirii ADEVĂRULUI  SĂU, în aceasta  zi specială atât pentru mine,cât si pentru fiecare dintre voi.                                                    . 
Daca veti vedea lacrimi în ochii mei,sa stiți că vor fi numai lacrimi de bucurie,atunci când voi vedea sala plină, si vă voi dărui din izvorul nesecat al Dragostei Lui Iisus Hristos si al Maicii Lui Dumnezeu,iubirea mea sufleteasca.  
Pentru mine va fi un moment unic,un moment dumnezeiesc,un moment în care prezența voastra dragii mei, îmi va da putere sufleteasca pentru a scrie si următoarele (multe)volume cu acelasi titlu: ADEVARUL  DUHULUI SFANT! 
Fără ajutorul vostru ,atât financiar cât si moral, aceasta lansare nu ar fi fost posibilă !
 Vă mulțumesc din inimă si din suflet pentru Darul vostru ce l-ati pus cu dragoste si cu Credință ,la zidirea Cuvantului Lui Dumnezeu,si care DAR ,este binecuvântat de DUHUL CEL PREA SFÂNT.
Mă rog pentru fiecare dintre voi si pentru cei dragi vouă,promițându-vă  că, voi rămâne asa cum deja mă cunoasteți ,si nu vă voi dezamăgi niciodată! 
                                  Cu dragoste si cu aleasa prețuire pentru voi toti,Maria Ghiorghiu! 


P.S.

                                                     Libraria Mihail Sadoveanu.https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg

Librăria Mihail Sadoveanu s-a mutat în casă nouă !

În strada Edgar Quinet, colţ cu strada Academiei, în locul Librăriei 88, BUCURESTI !


imagine-articol-1

Librăria Mihail Sadoveanu şi-a găsit o nouă casă după ce a fost obligată să se mute din Bulevardul Magheru, în care a stat 65 de ani
Noua casă a celebrei librării este în strada Edgar Quinet, colţ cu strada Academiei, în locul Librăriei 88
Marieta Seba, director general CLB: Sper că vom scrie istorie şi în noul sediu

Celebra Librărie Mihail Sadoveanu, care până în luna decembrie putea fi găsită pe Bulevardul Magheru din Capitală, şi-a găsit o nouă casă după ce a fost obligată să se mute din vechea locaţie, în care a stat 65 de ani.
Oficialii Companiei de Librării Bucureşti (CLB), cea mai longevivă reţea de librării din România, cu o istorie de aproape 66 de ani, au luat decizia de a nu lăsa marca „Librăria Mihail Sadoveanu” să dispară şi, deşi nu va mai putea fi găsită în sediul cunoscut de pe Bulevardul Magheru din Capitală, librăria în care şi-au lansat cărţile unii dintre cei mai mari scriitori, poeţi şi publicişti ai României, s-a mutat în strada Edgar Quinet, colţ cu strada Academiei, în locul Librăriei 88. Vechiul sediu a fost retrocedat de către stat familiei Brătianu.
„Librăria Mihail Sadoveanu este la fel de veche precum compania (CLB - n.r.), adică 65 de ani, dar iată că soarta a decis ca în al 66-lea an să ne mutăm din sediul din Magheru, pentru că acesta a fost retrocedat proprietarilor, adică familiei Brătianu. În luna ianuarie am reuşit să amenajăm acest spaţiu (fosta Librărie 88 - n.r.) şi sperăm că vom scrie şi aici istorie de zeci de ani şi în ciuda tuturor provocărilor să rezistăm”, a declarat Marieta Seba, directorul general al CLB, în cadrul evenimentului oficial de redeschidere a Librăriei Mihail Sadoveanu în noul sediu.
                                       Cu dragoste,Maria.

15 comentarii:

  1. Imagini de GROAZĂ după evacuarea migranților dintr-o tabără din Paris .
    Asta ne asteapta si pe noi daca vom accepta cotele obligatorii . Daca Franta nu-i poate civiliza, integra si repatria , va inchipuiti ce va face Romania cu maimutele negre pe strazi ? :


    https://www.youtube.com/watch?v=SmMxJz9oOMg#t=22

    RăspundețiȘtergere
  2. "Deport them immediately" - Immigrants in Germany hate Refugees and vote Nationalist Party :

    https://www.youtube.com/watch?v=2lxvrUxQWMo

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate, nu pot sa ajung! Dar va urez mult succes cu aceasta carte! :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Miting cu 50.000 de oameni în București. Când va fi și cine e organizatorul :

    http://www.stiripesurse.ro/ultima-ora-miting-cu-50-000-de-oameni-in-bucure-ti_1158079.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand va fi si cine organizeaza? Maria H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe 19 oct.2016,ora 12. LIBRARIA SADOVEANU
      Eu organizez,cine altcineva?

      Ștergere
  6. Ma bucur pentru dvs.doamna Maria si pentru lăsarea cartii,eu nu pot fi acolo din pacate,fiind din nordul tarii...dar va vom urmarii la tv.Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos si promit că ADEVARUL DUHULUI SFANT,va ajunge la fiecare doritor. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  7. Sadoveanu a fost un mare mason de rang 33 si,pentru cei care nu cunosc,rangul 33 semnifica nivelul ultim numit Mare Maestru!!!Masonii se inchina la Diavol si fac sacrificii umane intru slavirea lui...Ei, impreuna cu jidanii si khazarii sunt cauza tuturor nenorocirilor de pe Terra.Si asta de multe mii si mii de ani...

    RăspundețiȘtergere
  8. Va doresc mult succes, doamna Maria! Sa se bucure bunul Dumnezeu de lucrarea Sa prin ceea ce ati facut dumneavoastra! Sa trăiți si sa fiti sănătoasă!

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria, daca nu putem ajunge la librarie, cum putem intra in posesia cartii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comanda online
      http://adevarulduhuluisfant.ro/index.php?route=product%2Fproduct&path=60&product_id=50

      Ștergere
    2. Daniela,scrie-mi in privat adresa si ti-o voi trimite prin posta. Te pup

      Ștergere
  10. Cum pot lua legatura cu dumneavoastra am nevoie de ajutorul dumbeavoastra urgent. Mailul meu este dolce.stefi@yahoo.ro multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere