miercuri, 26 octombrie 2016

CUTREMURUL DIN ITALIA , S - A ADEVERIT DUPĂ DOUĂ ZILE !

                                                  Dragii mei,

Scriam în urmă cu doar două zile,un articol cu titlul:

             CUTREMUR ! CUTREMUR  INTENS ! 

Și iata dragii mei, ce s-a intamplat in asta seara în ITALIA:

Cutremur cu magnitudinea de 5,4 în Italia! - Libertatea.ro

www.libertatea.ro › Ştiri › Stiri externe
1 hour ago - Un nou cutremur cu magnitudinea de 5,4 a zguduit din nou centrul Italiei, în urmă cu câteva minute. Acesta a avut loc la o adâncime de 10 ...

Două cutremure în Italia. Autorităţile anunţă răniţi : Europa FM

www.europafm.ro › Știri
2 hours ago - Un cutremur de 5,6 grade s-a produs miercuri seara, la ora 19.10 (20.10, ora României), în zona localităţii Visso (provincia Macerata, regiunea ...

Două cutremure de 6,1 și 5,5 grade, în Italia, la interval de două ore ...

www.romanialibera.ro/.../doua-cutremure--cu-magnit...
47 mins ago - Un nou cutremur, cu magnitudinea 6,1, a lovit centrul Italiei la ora locală 21.18 (19.18 GMT) și a fost resimțit din nou până la Roma. . Postat pe ...

Două cutremure în Italia. Autorităţile anunţă răniţi



Un cutremur de 5,6 grade s-a produs miercuri seara, la ora 19.10 (20.10, ora României), în zona localităţii Visso (provincia Macerata, regiunea Marche), la adâncimea de doar 10 kilometri.  Al doilea cutremur a fost simţit puternic în centrul ţării, la ora 21.18, fiind raportat ca având 6,0 grade. Seismologii spun nu a fost o replică, ci o mişcare telurică separată.
„Situaţia cea mai gravă este în localitatea Castelsantangelo sul Nera, unde curentul electric este oprit”, a declarat şeful Serviciului de protecţie civilă din regiunea Marche, Cesare Spuri.
Un segment al Autostrăzii Salaria a fost închis din cauza riscului de prăbuşire.
În orăşelul Visso s-au prăbuşit mai multe clădiri, iar cel puţin două persoane au fost rănite, inclusiv una după desprinderea unei părţi a tavanului locuinţei.
Unele clădiri s-au prăbuşit şi în satele Ussita şi Preci, precum şi în localitatea Amatrice, afectată şi de cutremurul din 24 august, soldat cu 298 de morţi şi mii de răniţi.
Asa cum stim dragii mei, toate se implinesc in timp,pentru că asa este orânduit de Sus.
Iata si articolul meu:
 
                                      24 Octombrie 2-16,ora 5,10 dimineața !

                                                                                 Dragii mei, 

Asztăzi dimineață în zori, aud un glas care intreaba înspăimântat asa:
                        ”Cutremur???                                                       



                                                        Image result for SEISMOGRAF.
Dar un alt glas,incearca ca sa-i mai tempereze spaima si-i spune asa:
                            Da! A trecut Cutremurul!
Dar glasul înspăimântat, nu prea pare multumit de raspuns si spune asa:
                      Da.....,a trecut în pieziș !”
Dragii mei, din păcate ,vom auzi de un Cutremur mai intens ,care isi va schimba probabil lungimea de undă, si care, va aduce si necazuri mari.
Sa nu uitati Prieteni dragi, că în ROMÂNIA Cutremurul mare ,Cutremurul dezastruos,nu va veni încă.  
Să ne rugam dragilor pentru Semenii nostri,ca sa fie si ei ocrotiti si păziti de DUHUL SFANT,precum si de MAICA  LUI DUMNEZEU,Cărora Li se cuvine toata închinarea,cinstea si slava,Amin!
                              Cu dragoste,Maria.   
P.S.
Iar CUTREMURUL conform mesajului, nu se terminase,ci a trecut pieziș,si-a schimbat usor traiectoria.

Iar aici dragilor, Informatia mai pe larg,din care reiese ca au avut loc mai multe replici: 

Cutremur puternic în Italia, în urmă cu puţin timp. Seismul s-a simţit şi în Roma












Cutremur puternic în Italia, în urmă cu puţin timp. Seismul s-a simţit şi în Roma Cutremur italia
Un puternic cutremur a avut loc, miercuri seară, la ora 20:10 (ora României), în Italia. Seismul a avut  5,5 grade, şi s-a simţit şi la Roma. Presa italiană scrie că încă nu se ştie dacă acesta a provocat vreo pagubă sau dacă sunt victime. Cutremurul a fost urmat de mai multe replici.
UPDATE 21:10. Cutremurul din Italia a fost urmat de 6 replici.
Prima replică a avut loc la ora 19:21 (ora Italiei) şi a avut 2,6 grade, iar a doua la ora 19:24 şi a avut 2,5 grade. A mai urmat un sesim la ora 19:32, de 2,1 grade, la 19:38 de 2,8 grade, la 19:44 de 2,5 grade şi la 19:48 de 2,1 grade. Toate aceste replici au avut loc în provinciile Macerata.
Mai multe persoane au părăsit casele şi s-au înregistrat mai multe apeluri către brigada italiană de pompieri.
Cutremurul s-a produs în zona localităţii Visso (provincia Macerata, regiunea Marche), la adâncimea de doar 10 kilometri, anunţă Institutul american de Geofizică (USGS).
Conform Institutului italian de geofizică, seismul a avut magnitudinea de 5,4 grade, epicentrul fiind în zona Visso / Val Nerina. Cutremurul a fost simţit puternic în oraşele Ascolano, Ancona, Fabriano, Pesaro, dar şi în Roma şi Florenţa.
(w500) <p>Cutremu
Cutremurul a avut loc de o adâncime de doar 10 kilometri. Epicentul cutremurul a fost în provincia Macerata, din regiunea Marche. 
Un alt cutremur cu magnitudinea 6,2 pe scara Richter a avut loc în Italia centrală pe 24 august 2016, la ora locală 03:36, în apropiere de Norcia, un oraș din Provincia Perugia.
Seismul a fost urmat de mai multe replici, cea mai puternică fiind de 5,5. Agenția de Protecție Civilă a Italiei a catalogat cutremurul ca fiind "sever". Orașul Amatrice din Provincia Rieti a fost cel mai afectat de cutremur Aici, multe din clădirile istorice s-au prăbușit. Cutremurul și replicile sale au fost simțite în regiuni întinse din Italia centrală, inclusiv Roma, Napoli și Florența.
În urma cutremurul din 24 august 2016, 294 de persoane au murit, dintre care 5 români. De asemenea, peste 380 de persoane au fost rănite.
Anterior, un cutremur puternic cu magnitudinea de 6,3 grade a zguduit localitatea L'Aquila, situată la doar 50 km de Amatrice, la 6 aprilie 2009. Seismul a lăsat în urmă 308 morți și peste 1.500 de răniți, fiind unul dintre cele mai puternice din istoria recentă a regiunii.

40 de comentarii:

  1. Cand am vazut stirea, am vazut ca premonitia d-voastra s-a adeverit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc Prieteni dragi sufletului meu, pentru Informatia cu, CUTREMURUL din ITALIA si nu numai.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://danandronic.net/avertisment-pamantul-se-va-zgudui-opt-ore-cand-se-va-intampla/
    https://www.realitatea.net/nasa-anunt-soc-pamantul-va-fi-in-bezna-timp-de-15-zile-in-luna-noiembrie_1996761.html
    cu asta are legatura stimabila doamna in luna noiembrie

    RăspundețiȘtergere
  4. 12. Şi m-am uitat când a deschis pecetea a şasea şi s-a făcut cutremur mare, soarele s-a făcut negru ca un sac de păr şi luna întreagă s-a făcut ca sângele,
    13. Şi stelele cerului au căzut pe pământ, precum smochinul îşi leapădă smochinele sale verzi, când este zguduit de vijelie.
    14. Iar cerul s-a dat în lături, ca o carte de piele pe care o faci sul şi toţi munţii şi toate insulele s-au mişcat din locurile lor.
    15. Şi împăraţii pământului şi domnii şi căpeteniile oştilor şi bogaţii şi cei puternici şi toţi robii şi toţi slobozii s-au ascuns în peşteri şi în stâncile munţilor,
    16. Strigând munţilor şi stâncilor: Cădeţi peste noi şi ne ascundeţi pe noi de faţa Celui ce şade pe tron şi de mânia Mielului;
    17. Că a venit ziua cea mare a mâniei lor, şi cine are putere ca să stea pe loc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cîrnici Claudiu Dem,imi pare bine ca ai postat acest articol atasat de versete din biblie,este adevarata informatia cum ca pamantul isi va miscora din intensitatea luminii datorita soarelui care nu va mai da lumina ei.Cu timpul intunericul va acapara toata planeta pana va ajunge la punctul de inversare a polilor magnetici culminand cu punctul O. Acest fenomen il astept pentru a adeveri previziunea ce am primit pe la inceputul anului,care mesajul suna asa "Va incepe pecetea a patra a maniei lui Dumnezeu",si stiam ca acest lucru va avea loc in cursul acestui an pana la finalul ei.Oricum intunericul din Noiembrie este similar ceea ce Alaska experimenteaza in timpul iernii,deci nu este un eveniment care sa marcheze pe careva.Ce spui de aceasta previzune a mea se potriveste cu ce spune biblia? Cauta pecetea a patra si vezi ca am dreptate.Toate cele bune.
      http://newsformeplus.com/nasa-confirms-earth-will-experience-15-days-darkness-november-2016/

      Ștergere
    2. A patra Trâmbiță
      Apocalipsa 8:12 ”Al patrulea înger a sunat din trâmbiţă. Şi a fost lovită a treia parte din soare şi a treia parte din lună şi a treia parte din stele, pentru ca a treia parte din ele să fie întunecată, ziua să-şi piardă a treia parte din lumina ei şi noaptea, de asemenea.”
      O treime din Soare, Lună și dintre stele au fost lovite pentru ca să nu mai lumineze, ca urmare s-a pierdut 1/3 din lumina zilei și a nopții.
      Despre acest eveniment este vorba.Multa atentie la acest fenomen trebuie studiat mai profund.Este un semn al vremurilor din urma.
      Ne apropiem de punctul O de inversare a polilor.

      Ștergere
    3. Pai a zis Maria si despre luna ce s-a facut sangerie si despre stele ce cadeau de pe cer! S-or implini mai multe viziuni deodata! Insa de ce sa te ascunzi de la chipul si fata lui Dumnezeu?

      Ștergere
  5. Da, s-a adeverit cele scrise de 2 zile in urma.Dna Maria sunteti o sursa importanta in viata de azi! Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  6. Al treilea a fost acum 5.9 la 21.18 ora Italiei

    RăspundețiȘtergere
  7. A mai fost un cutremur de 6 , tot in Italia cu cateva minute in urma. Maria esti magnifica.

    RăspundețiȘtergere
  8. Al doilea a fost acum la 21.18 de magnitudine 5.9

    RăspundețiȘtergere
  9. http://m.mediafax.ro/externe/doua-cutremure-au-avut-loc-in-italia-5-6-grade-si-6-2-grade-cel-putini-doi-raniti-seismele-au-fost-simtite-puternic-in-capitala-tarii-roma-foto-video-15864952

    RăspundețiȘtergere
  10. Știrea cu 15 zile de bezna în noiembrie este doar o farsa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desigur, este data de realitatea.net cel mai slab post de televiziune pus in slujba intunecatilor care conduc Romania.

      Ștergere
    2. Evident!!! Eu citesc doar ce zice Doamna Maria, nu toti amatorii astia care se cred mari profeti peste noapte :)) ma lasi....

      Ștergere
  11. 3 cutremure
    http://miscareaderezistenta.ro/externe/36045-cutremure-italia-morti-raniti-video

    RăspundețiȘtergere
  12. Multa sanatate, d-na Maria!!! Chiar se adeveresc lucrurile...........

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamna Maria s-a adeverit si de data aceasta cu cutremurul din Italia.Eu am mare incredere in dv.Multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  14. Numai de voi depinde daca va lasati ancorati in aceste previziuni sau stiri care au menirea de a va tine captivi in energii de frecventa joasa cum sunt frica,teama,grija etc.
    Daca ati sta un pic sa ascultati si sa simtiti ce anume declanseaza acestea in interiorul vostru atunci ati sti de unde vin.
    Nici nu stiti ca dati puterea voastra unor forte care au nevoie de energia voastra pentru a duce la realizarea lor.
    Voi creati frica iar fortele negative o folosesc impotriva voastra ca sa creati si mai multa frica,si uite asa stati intrun cerc vicios din care nu mai stiti cum sa iesiti.Dar fiecare are dreptul de alegere,este decizia voastra ce doriti sa experimentati.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  15. De aia Maria iti transmite dracu aceste mesaje ca te bucuri de fiecare data cand se adeveresc. "S.aadeverit dtagii mei". Doamne ca ratacita mai esti si oarba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 16:30, esti de toata mila, pe langa faptul ca pronunti numele necuratului. Nu te duce mintea ? Maria si toti ceilalti nu se bucura, atunci cand se adevereste. Imi pare rau sa-ti spun , TU ESTI SI OARBA SI OAIE RATACITA, PRACTIC NE JIGNESTI PE TOTI CARE CREDEM IN MARIA. ESTI DE TOT RASUL !!!!

      Ștergere
    2. Fratele meu , tu nu ai treaba cu credinta. Nu stiu ce cauti pe acest blog. Mergi fratica in club, la panarame, mergi linistit dupa satana. Ca tot ii pronunti numele. Oaie ratacita ! Aghiasma

      Ștergere
    3. Da, anonim 16:30, tu ai dreptate. Ei sunt oile ratacite, numai ca nu realizeaza. Mi-e mila de ei.

      Ștergere
  16. Saracii oameni prin ce trec :( Sunt foarte curioasa, exista vreo zona/tara/oras unde nu au loc cutremure niciodata??? Oare exista asa ceva??? Spre exemplu, n-am auzit sa fie cutremure in Australia ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parca ar fi provocate aceste cutremurie...

      Ștergere
    2. Citeste Cezy !:


      Efectele incalzirii globale si cutremurelor: Australia isi schimba locul pe harta GPS

      http://www.wall-street.ro/articol/International/201495/efectele-incalzirii-globale-si-cutremurelor-australia-isi-schimba-locul-pe-harta-gps.html

      Ștergere
    3. Anonim 27 oct 20:27 si eu consider la fel,cred că unele sunt și provocate,din păcate.Eu nu prea am auzit de cutremure frecvente in Germania,Austria,Elveția cum vă explicați?DS

      Ștergere
  17. Italia e ,,lucrata,,! Toate cutremurile mari si de suprafata sunt artificiale. Asa o sa fie si in romania! Poate mai amana Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  18. Diana, nu fii naiva ! Acolo sunt cladiri f. vechi , de sute de ani , si ei recumosc asta si mai recunosc si ca nu s-au respectat normele antiseismice in constructii . Chiar astazi explica cineva pe Rai 1 ca, odata , constructiile erau facute sa fie legate la baza , pietrele slefuite la unghiuri etc . Ei stau mai rau decat noi la capitolul asta . Si daca ai bagat de seama, se surpa biserici vechi de sute de ani , centre istorice , ei nici macar nu au blocuri ca la noi de zece etaje in satele lor . Deci.... nu e provocat nimic , totul are o scadenta in timp, nimic nu e etern.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 27oct 22:19 Diana nu e naivă ea chiar are dreptate.Nu e vorba de vechimea clădirilor că știm și noi că sunt foarte vechi, dar era vorba că se întîmpla cam des în Italia,parcă a devenit a doua Japonie.Acest lucru ne cam dă de gîndit,dar bineînțeles fiecare cu părerea lui.DS

      Ștergere
    2. Buna ziua.Ma întreb oare,Vaticanul este drept,nu ascunde adevărul despre adevărata credință,in Domnul nostru IISUS HRISTOS ?
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
    3. Dacă ascunde ceva Vaticanul Dumnezeu scutură Italia ca să iasă adevarul la iveală.

      Ștergere
  19. Pamantul se elibereaza de energiile negative create de umanitate prin cutremure,vulcani,fenomene meteo.Ceea ce trebuie sa stiti,voi, cei care ati acumulat atata frica este, ca planeta este supravegheata si protejata directionandu-se si atenuandu-se aceste eliberari in afara zonelor locuite si in largul oceanelor, prin tehnologii avansate de catre Fiinte inalt spirituale care inconjoara planeta noastra.Aceste fenomene care au loc in zonele locuite sunt directionate daca nu chiar provocate de cei(cabala) care vor sa se razbune pe oameni pentru faptul ca se trezesc si-si iau puterea inapoi. Ei stiu ca nu au unde pleca de aici iar energiile divine care tot vin pe planeta le fac rau,(practic le ard circuitele nervoase), ca atare incearca sa contracareze aceste frecvente inalta prin scaderea lor generand frica.
    Cine sta in frica este sub controlul lor.Deci eliberati frica,si incredeti-va in Divinitate caci a trimis aici ajutoare,dar nu ne vor face noua treaba caci noi suntem practic, cei care aducem transformarile planetare prin lumina noastra.Ei doar ne protejeaza din inalt ca noi sa ne trezim si sa ne facem treaba pentru care am venit.

    Pentru binele vostru,incetati sa va indoiti atata, de cei care va aduc si vesti bune!Priviti ,acceptati si iubiti oamenii din jurul voastru caci este foarte posibil sa fie ingeri care va au in grija! Incetati cu judecatile ca Dumnezeu nu functioneaza dupa mintea si asteptarile noastre! Lasati ca totul sa se intample,si va fi bine!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  20. STIMATA DNA MARIA VA CITESC MESAJELE---AM AVUT SANSA SA CUNOSC UN CALUGAR CARE ACUM 20 ANI A SPUS ASA--ITALIA SE VA RUPE IN DOUA--ANLIA VA FI INUNDATA JAPONIA SE VA SCUFUNDA INTR-O NOAPTE IAR AMERICA FIIND JANDARMUL LUMII- VA PRIMI O PALMA ASPRA CA SI ROMANIA[PT NEASCULTARE]---SUNT MULTI CLARVAZATORI NU TOTI ACCEPTA CA EXISTA SI EXTRATERESTRI--EL A SPUS CA EXISTA UNIVVERSUL ESTE MARE --OBSERV IN TIMP CA SE ADEVERESC TOATE CU STIMA

    RăspundețiȘtergere
  21. Doamna mria nu spune previziuni de la dracu cum ai spus tu anonim nu mai spunea adevarul duhului sfint tu se pare ca esti o oaie ratacita eu am 3icoane care a curs mir din ele parintele arsene boca nectarie sfintu neculai si am si eu viziuni in somn asa ca exista mai bine dute sa te spovedesti de pacatele care iti es din gura dumnezeu si maicata domnului sa ne pazeasca sa ne ocroteasca de urgia care va veni

    RăspundețiȘtergere
  22. http://www.bbc.com/news/world-europe-37814975

    RăspundețiȘtergere
  23. PT ANONIM 29 OCT 0035--EU NU MA LAUD CU ACEI CALUGARI CUNOSCUTI DE MINE PT CA NU EU PROOROCESC NICI MIR DIN ICOANELE MELE A CURS[E ADEVARAT CA A PLANS ICOANA MAICII DOMNULUI SI NU ERAM SINGURA IN CASA]--ASADAR SUNT MULTE TAINE IN LUME CUNOSCUTE DE PUTINI CRESTINI--DE CE SA NE BALACARIM CAND D-NA MARIA VORBESTE DE EXTRATERESTRI IAR BISERICA ESTE TOTAL IMPOTRIVA --SPUNAND CA ACESTIA SUNT DEMONI--SA FIM INTELEPTI CA SERPII SI BLANZI CA MIEII CU STIMA

    RăspundețiȘtergere