marți, 25 octombrie 2016

CUTREMUR ! CUTREMUR INTENS !


                                           24 Octombrie 2-16,ora 5,10 dimineața !

                                                                                 Dragii mei, 

Asztăzi dimineață în zori, aud un glas care intreaba înspăimântat asa:
                        ”Cutremur???                                                       



                                                        Image result for SEISMOGRAF.
Dar un alt glas,incearca ca sa-i mai tempereze spaima si-i spune asa:
                            Da! A trecut Cutremurul!
Dar glasul înspăimântat, nu prea pare multumit de raspuns si spune asa:
                      Da.....,a trecut în pieziș !”
Dragii mei, din păcate ,vom auzi de un Cutremur mai intens ,care isi va schimba probabil lungimea de undă, si care, va aduce si necazuri mari.
Sa nu uitati Prieteni dragi, că în ROMÂNIA Cutremurul mare ,Cutremurul dezastruos,nu va veni încă.  
Să ne rugam dragilor pentru Semenii nostri,ca sa fie si ei ocrotiti si păziti de DUHUL SFANT,precum si de MAICA  LUI DUMNEZEU,Cărora Li se cuvine toata închinarea,cinstea si slava,Amin!
                              Cu dragoste,Maria.   

33 de comentarii:

  1. Un preot de la Schitul ”Sfântul Lazăr” din Alba Iulia le-a spus credincioşilor, duminică, la slujbă, că rezultatul faptului că România este condusă ”de un om care nu este creştin-ortodox” va fi acela că, ”mâine, poimâine” oamenii se vor trezi, ”la presiunea Europei sau a francmasoneriei”, că va fi aprobată căsătoria între persoane de acelaşi sex, adăugând că ”Iohannis face jocurile Germaniei şi Cioloş pe ale Franţei”. Preotul a declarat, luni, pentru News.ro că îşi susţine punctul de vedere exprimat în predică, iar Arhiepiscopia Alba Iulia a anunţat că va discuta cu acesta pentru că nu doreşte să promoveze o atitudine ostilă faţă de persoanele cu alte convingeri.



    Preotul Emanuel Scarlat a vorbit, la slujba de duminică, la care au participat câteva zeci de persoane, despre situaţia politică, spunând că se fac presiuni din partea Europei şi a francmasoneriei pentru legalizarea căsătoriei între persoanele de acelaşi sex, adăugând că aşa ceva este ”inadmisibil”.

    Rareș Bogdan, ATAC VIRULENT la adresa lui Cioloș: O să vă bată Dumnezeu pentru ce ați făcut

    ”Iată rezultatul că România, ţară ortodoxă, să fie condusă de un om care nu este creştin-ortodox. Mâine, poimâine, ne vom trezi la presiunea Europei sau a mai ştiu eu cui sau a francmasoneriei ca şi în ţara noastră să se aprobe căsătoria între persoane de acelaşi sex. Sau mai mult, să se recunoască căsătoriile altora care vin în ţara noastră. Este inadmisibil aşa ceva […] Acest om face jocurile politice străine. Iohannis face jocurile Germaniei şi Cioloş face jocurile Franţei”, a spus preotul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai e ceva clar ca Iohannis si Ciolos executa ordinele de dincolo...si cred si eu ca se va aproba casatoria dintre doi de acelasi sex...poate ca nu vor dar o sa fie obligati ...
      Nu stiu ce au decis judecatorii in cazul celor doi barbati casatoriti in alta tara dar daca au fost de acord cu ei urmeaza si legalizarea casatoriilor de acelasi sex..parerea mea

      Ștergere
    2. Nu stiu ce sa zic dar preotii NU AR TREBUI sa faca politica in lacasurile sfinte,eu nu aceasta menire o au.SA ne ajute si sa ne miluiasca bunul DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI pe noi pacatosii.Cu stima aceeasi Minerva P.

      Ștergere
    3. Ce legatura vezi in ce a spus preotul, cu previziunea d nei Maria Ghiorghiu?

      Ștergere
    4. Va fi cutremur politic?

      Ștergere
    5. Mesajul lui Rares Bogdan este cat se poate de clar si asa este , cum zice el, in aceasta luare de pozitie.

      Ștergere
    6. Daca au ce sa spuna preotii, sa spuna. Sa nu taca. Este important! Mai ales cei cu har! Doamne ajuta! Este nevoie!

      Ștergere
    7. Anonim25 octombrie 2016, 12:02
      Eu cred ca pacatele trebuie constientizate si oprite mai ales cind este vb de un popor intreg. Ginditi-va ce se va intimpla
      cu noi daca legiferam pacatele!!!Doamne lumineaza-ne si pe noi si pe ei si nu permite asa ceva.

      Ștergere
  2. Fereasca dumnezeu pe toata lumea

    RăspundețiȘtergere
  3. Cutremure sunt peste tot in lume,nu trebuie să credem că va fi neapărat la noi.Unde va fi, DUMNEZEU să aibă milă si indurare să nu fie morti.

    RăspundețiȘtergere
  4. D-l Ion Istrate a spus pe blogul dansului ca va fi cutremurul cel mare in Romania pana in alegerile parlamentare.Sa ne fereasca Dumnezeu, ca parca niciodata nu a fost atata incarcatura negativa in lume si oamenii atat de departati de credinta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este cutremurul cel mare anul acesta,in decembrie este posibil unul mai maricel ca data trecuta si urmatorul ar fii luna martie .Dar nici atunci nu e sigur ca va fii cel mare,dar va fii pana la sfarsitul lui 2018.

      Ștergere
    2. Lasati-l pe D-nul.Istratr,de 25 de ani numai cutremure mari vede. Marie H

      Ștergere
  5. Probabil ca dupa cutremurul de 6,1/6,3 care a trecut ,urmeaza unul ceva mai intens 7,1/7,4 ........dupa care va veni si Cel Mare !

    RăspundețiȘtergere
  6. Citi s au rugat la acest d zeu de 2 mii ani, intoate razboaiele care s au dus si parca tot degeaba. Poate nu ne rugam cui trebuie? Ce ar fii sa ne rugam la cei care au transformat la Cernobil combustibilul de uraniu din reactor in peste 20 t de aluminiu, de o puritate care nu se poate obtine pe pamint, si in acest fel nu s a produs o explozie nucleara (nu mai eram pe aici in acest caz) ci una termica, cu scapari de radiatii.D na Maria stie de cine vorbesc, doar a declarat ca s a intilni cu ei>Tot ei au fost si la Fukusima, unde vintul a batut 40 zile dinspre uscat spre ocean(contrar legilor naturale si fizice ale locului,pina s a curatat toata atmosfera inconjuratoare, apoi brusc curentii de aer au revenit la vechile OBICEIURI, tot ei au fost si la Celiabinsk in 2013, cind au dezintegrat, respectivul meteorit, s a vazut nava cind s a departat si a urmat explozia meteoritului, specialistii recunosc cu coltul gurii, ca s ar fi terminat cu o parte din suprafata pamintului) Eu zic ca la acestia ar trebui sa ne rugam, vorba rominului,pina ajungi la dzeu sa i spui necazurile tale te maninca sfintii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dar cand sunt alegerile parlamentare in Romania?

    RăspundețiȘtergere
  8. Asta e bună anonim 0024 nici asta nu o stii? Mai bine rămîi acasă si nu mai vota că nai ce vota.Ce a fost de 26 ani e si acum hoti,slugi occidentului,depravati,inculti si lista poate continua.Nouă ne rămîne doar BOICOTUL jocurile lor sunt făcute de ce m-aș duce să le dau girul meu de incredere unor astfel de lichele.Cel putin voi avea ,,satisfactia,, că nu am votat gunoiul acesta care a zăcut 26 de ani iar acum pute de ne ucide pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  9. E multă tensiune si pot spune chiar ură intre Rusia si America inclusiv Nato,dar ce parsivi sunt cei din Nato.Acum inteleg de ce sau grăbit asa tare să accepte toată ,,salba,, de tări estice vecine cu rusii. Ca acest război să nu fie pe teritoriile lor,ne-am dus toti esticii ca boii in gard cind am cerut Nato acum noi vom ,,MÎNCA RĂZBOI PE PÎINE,, nu Germania, Franta,Italia si celelalte.Bună miscare au făcut vesticii pe care noi ca tîmpitii îi adorăm.Nu rusii sau dus cu baze militare in fundul celor din Nato cei din urmă îl provoacă pe PUTIN să sperăm că si ăsta nu e asa nebun să inceapă el bubuiala. Adevărul e că Nato la incoltit bine si acum îl tot impunge doar, doar o face un pas gresit. DOAMNE atîtea tarisoare tîrîte in nebunia americanilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si rusii stiu ca nu noi am decis sa-i provocam , ci e opera americanilor cap-coada. Nu va fi razboi in Romania , ci doar o reglare de conturi mai pe romaneste , adica distrugerea bazei de la Deveselu si atat .
      Aia e pisica pe care le-o tot arata americanii rusilor si aia va fi rasa de la sol , in rest nimic altceva !
      Putin o va face ca sa demonstreze Germnaniei si Poloniei et Comp. ca nu il impresioneaza santajul si ca jocurile s-au terminat . Game over.
      Si ca sa vedeti cine a aprobat baza de la Deveselu si de pe vremea cui sunt initiate tentativele , citit mai jos ( Obama , Madame Clinton dar si ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, ministrul Apărării Naționale, Gabriel Oprea, șeful SRI, George Maior, șeful SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, consilierul prezidențial pe probleme de securitate, Iulian Fota și ambasadorul SUA la București, Mark Gitenstein :


      http://www.agerpres.ro/politica/2011/09/13/presedintele-traian-basescu-s-a-intalnit-cu-presedintele-sua-17-59-40


      http://jurnalul.ro/editorial/deveselu-de-la-rusi-la-americani-718453.html


      http://www.gandul.info/stiri/statele-unite-dau-100-de-milioane-de-dolari-pentru-scutul-de-la-deveselu-11879111



      Ștergere
  10. Va reamintesc! Voi sunteti creatorii realitatii voastre!
    Alegeti un Pamant invaluit in pace,si armonie,mutati-va pe aceasta linie temporala si nu va fi niciun razboi sau cutremur.Numai de voi depinde ce realitate alegeti!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  11. D , daca eu prin absurd ,aleg o "linie temporală " cu cutremur si tu esti vecină mea care a ales o alta linie temporală, asta inseamna ca cutremurul nu te va zgaltzai ca si pe mine?
    Mare Păcătos.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mare Pacatos, poti face un exercitiu de imaginatie in care toate lumile si dimensiunile sunt aici si acum,doar ca noi nu putem percepe decat aceasta lume din cauza vibratiei noastre. Cu cat iti modifici starea de constiinta cu atat poti percepe si alte lumi fiindca intri in frecventa lor de vibratie.
    Si ca sa-ti raspund concret;este posibil sa simt si eu cutremurul dar nu la aceeasi frecventa ca tine care ai dorit aceasta.Uite;recentul cutremur ,care pe multi i-a speriat tare, pe mine doar m-a leganat.

    Important este ca noi toti ca si constiinta colectiva sa alegem o linie temporala in pace fiindca unde-s doi puterea creste.

    Si da,daca eu vreau sa ma detasez de constiinta colectiva nici macar nu voi simti acel cutremur care unora le va darma casa.Totul tine de credinta(nu de religie,aici este confuzia)vei experimenta doar ceea ce ai creat constient sau inconstient.Daca stai intro permanenta stare de frica vei creea evenimente care te vor speria.Evenimentele sunt create nu apar intamplator.Si intotdeauna vor aparea in fata creatorului (a ta sau a energiilor unificate cum este constiinta colectiva)
    Sper sa intelegi!Lumea ta exterioara iti arata lumea ta interioara.Nimic nu apare in fata ta daca nu exista in interiorul tau.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa adeverit
    Un cutremur puternic, de magnitudinea 5,4 pe Richter a avut loc, miercuri seară, în Italia.

    https://www.antena3.ro/externe/cutremur-roma-italia-magnitudine-seism-grade-382946.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A mai fost unul acum cateva minute tot in Italia de 6

      Ștergere
  14. Nu a fost "Big One" dar a fost..
    https://templierblog.wordpress.com/2016/10/26/cutremur-in-centrul-italieis-a-adeverit/

    RăspundețiȘtergere
  15. S-a adeverit !

    Cutremur in seara asta la Roma "


    Un cutremur puternic, de magnitudinea 5,4 pe Richter a avut loc, miercuri seară, în Italia.

    Seismul a avut loc la 66 de kilometri distanță de Perugia și a avut epicentrul în provincia Macerata, conform agenției italiene ANSA. Cutremurul a fost resimțit și la Roma.

    Seismul are loc la doar două luni după ce un alt seism, de peste 6 grade, a ucis peste 300 de persoane în Amatrice.

    Autoritățile nu au anunțat până la acest moment pagube sau victime, dar, conform agenției ANSA, serviciul de ambulanță a primit foarte multe apeluri telefonice pentru intervenție.

    https://www.antena3.ro/externe/cutremur-roma-italia-magnitudine-seism-grade-382946.html


    http://www.ansa.it/sito/notizie/cronaca/2016/10/26/terremoto-oggi-forte-scossa-in-tutto-il-centro-italia_ed8b84db-1896-44ba-8b0f-f3f1d58b8962.html

    RăspundețiȘtergere
  16. ....sa adeverit , sa adeverit..!
    Cam multa bucurie pe aici atunci când se adevereste cate o nenorocire.

    RăspundețiȘtergere
  17. Faptul ca se confirma ceea ce dna Maria primeste ca informatie pentru mine este ca o atentionare,astfel;"aveti grija ce energii emiteti caci asta se va intampla!"
    Nu ar trebui sa ne bucure,ci sa ne faca constienti ca acolo unde ne este atentia acolo este si energia noastra creatoare .In loc sa transmutam aceste previziuni,noi ducem la infaptuirea lor.Frica este o forta creatoare,ca si iubirea,deci cu care dintre ele creeam?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu nu ma bucur cand cineva are de suferit!!! :-( este INGROZITOR !!! Saracii italieni :( :(
    Haideti sa ne rugam pentru ei, ce ziceti? Ar fii ceva frumos!
    Doamne Ajuta sa fie pace si liniste!

    RăspundețiȘtergere