luni, 17 octombrie 2016

PESTI MORTI ÎN APELE MĂRII SAU OCEANULUI !


                                                   16 Octombrie 2016,ora 0,36 !

                                                    Dragii mei, 

În aceasta noapte ,în timp ce scriam aici pe Blog, vad inspre Sud,desi eram cu ochii pe monitor,văd o apă mare si chiar o plaja langa apă.
Un copilas de circa 5 anisori, ridică de la pământ un peste măricel, si fuge cu el la apă.
Cu mânutele-i firave, si cu mare bucurie pe chipu-i plăpând,pune pestele in apă. Atunci când pestele s-a intors cu burtica în sus,copilasul s-a intristat tare,si nu stia de ce pestele nu vrea sa înoate.


Image result for PESTI MORTIImage result for PESTI MORTIImage result for PESTI MORTIImage result for MAREA NEAGRA..
La doar câtiva metri mai la stanga,vad un adult ce ține in mainile sale un peste foarte mare,ca un pui de rechin.
Si acest om vine cu puiul de rechin la apă, si se intampla acelasi lucru trist: rechinul se intoarce pe o parte si pluteste la suprafața apei.
Image result for PESTI MORTIPImage result for PESTI MORTIImage result for PESTI MORTI......
Privind mai spre dreapta apei si a uscatului,văd un adevărat Dezastru .
Multime de pesti morti pluteau la suprafața apei, si tot multime de pesti morti, de toate marimile si de multe si variate specii,erau pe uscat.
 Image result for pesti mortiImage result for pesti morti.
Dragii mei, din păcate vom auzi de un mare Dezastru ecologic, chiar o calamitate as putea spune.
Apele vor fi otravite in mod special de vreo mână criminală ,sau se poate intampla in mod accidental. 
Oamenii ar trebui sa fie foarte atenti in aceste situatii dezastruoase,si sa nu consume pestii morti in apele otravite. 
                                      Cu dragoste,Maria. 

62 de comentarii:

  1. http://www.efemeride.ro/turcia-blocat-cursul-raului-eufrat-catre-siria-si-irak-se-implineste-profetia-cuviosului-paisie-aghioritul-pentru-cel-de-al-treilea-razboi-mondial

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Criminalii astia isi mai fac mult de cap?@

      Ștergere
    2. Anonim 02:21, se pare ca stirea asta e din iunie 2014.

      Ștergere
  2. Daca chestia asta se petrece in Oceanul Indian e nasol.

    Raspunsul e aici in cazul asta.
    https://www.youtube.com/watch?v=pTMYwOwgvbE

    RăspundețiȘtergere
  3. După ce Turcia a blocat cursul rîului Eufrat și după cutremurul din Marea Neagră de 5,3 grade,înclin să cred că nimic nu e întîmplător. Să nu credeți că pe 15 August cind a fost ziua Marinei, soldații au venit pe mare să facă doar spectacol pentru admiratori. Ei s-au pregătit mereu și se pregătesc și acum impreună cu pușcașii marini americani pentru un eventual atac pe mare.La fel se procedează și la un miting aviatic,lumea admiră spectacolul,dar in același timp este vorba și de o pregătire intensă a piloților,care își testează capacitatea.In caz de război pericolul poate să vină pe cale aeriană, pe apă sau pe uscat.Așa că previziunea cu peștii morți se poate adeverii cit de curînd,pentru că vom fi loviți pe toate căile.Un dezastru ecologic era tot ce ne lipsea,in condițiile in care am ajuns cea mai poluată țară in ultimul timp.Americanii amenință acum Rusia cu un atac cibernetic,dar oare Romănia va scăpa de așa ceva?Nu înteleg de ce americanii tot bagă bățul prin gard si-i zgîndăre pe ruși de fiecare dată.E clar că nu mai au răbdare și vor cu orice preț să declanșeze un razboi pentru că ei nu au ce pierde,noi vom fi cei mai afectați pentru că sîntem săgețile lor trimise la înaintare.DS

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. DS si rusii in Ucraina ce au facut acte de caritate.Putin spune ca nu are nevoie de teritorii in timp ce a anexat un sfert din Ucraina pentru care anterior semnase sa-i respecte integritatea teritoruiala la fel cum Petru cel Mare semnase cu Dimitrie Cantemir pentru integritatea Moldovei dar dupa un an a rupt-o in doua.Cel putin americani nu anexeaza teritorii straine ca rusii carora le-au raspuns ca vor raspude la atacul cibernetic facut de rusi ,mai ales ca la intilnirea de la Lozan-Elveia nu au cazut la nici un acord.Restul e doar propaganda,dar faptele vorbesc singure.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Americanii daca ar anexa teritorii straine ar insemna sa ofere ocupatilor aceleasi drepturi ca propriilor cetateni. Inclusiv dreptul la arme de foc, crezi ca e o idee buna sa permiti sclavilor sa se inarmeze dupa ce i'ai calcat in picioare ani la rand?

      Americanii creaza guverne de mascarici ca nu isi asume nici o responsabilitate directa in timp ce actioneaza precum lipitorile.

      Auzi hai sa te intreb ceva, care e sfertul ala de ucraina atasat de Rusia? Imi poti raspunde, te rog frumos, exprimandu-te matematic? Adica in suprafete km patrati.

      Sa nu mentionam ca "ucranienii" aia au facut referendum si a fost pana la urma alegerea lor.

      Stiu de ce spui toate lucrurile astea, te uiti prea mult la presa vanduta occidentului ce are un singur scop. Sa demonizeze Rusia ca sa justifice un al3lea razboi mondial.

      Iar cu armate de oameni ca tine, nu e de mirare ca vor reusi.

      Ștergere
    2. Am fost cu nepotwlu la grădiniță și pe drum când mergeam am văzut spre răsărit pe cer ca un corp de femeie an alb si care avea pe cap că o stea care strălucea si am tot privit ca nu se mișcă de loc circa un sfert de oră și apoi a trebuit să intrăm an clasa eu nu stiu ce înseamnă dar aștept un răspuns de la dvs

      Ștergere
    3. De acord total cu tine Denver Eduard! mi-ai luat vorba din gura, e perfect ce zici! bine ca mai sunt si persoane cu mintea destupata !

      Ștergere
    4. Denver Eduard cred că noi ne luptăm cu morile de vînt,atîta vreme cît există români spălați pe creier,care cred tot ce spun americanii.Există români,care nu au priceput nici la ora actuală,care e rolul americanilor cind intră intr-o țară.Ei nu au nevoie sa-și anexeze teritorii pentru că ei le distrug și in urma lor nu mai rămîne nimic.Toate țările prin care au trecut americanii au fost distruse și secătuite de toate resursele.Cine nu cunoaște metodele lor de actiune îi invit pe Youtube să caute John Perkins-Confesiunile unui asasin economic vol.1 filmulețul are 4 vol și trebuie văzute in ordine.Cel care face aceste mărturisiri este din Serviciile Secrete Americane si a lucrat ca asasin economic. Prima dată mi-a vorbit de el un pilot care la cunoscut personal cind si-a lansat și cartea cu același nume.Dacă toată lumea ar vedea această filmare ar înțelege ce rol au americanii in această ecuație.Vizionare cu spor tuturor.DS

      Ștergere
  6. DS si rusii in Ucraina ce au facut acte de caritate.Putin spune ca nu are nevoie de teritorii in timp ce a anexat un sfert din Ucraina pentru care anterior semnase sa-i respecte integritatea teritoruiala la fel cum Petru cel Mare semnase cu Dimitrie Cantemir pentru integritatea Moldovei dar dupa un an a rupt-o in doua.Cel putin americani nu anexeaza teritorii straine ca rusii carora le-au raspuns ca vor raspude la atacul cibernetic facut de rusi ,mai ales ca la intilnirea de la Lozan-Elveia nu au cazut la nici un acord.Restul e doar propaganda,dar faptele vorbesc singure.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 17 oct 11:58 se pare că bați cîmpii rău de tot din moment ce spui că rușii vor face atacul cibernetic.Te anunț că este tocmai invers,americanii îi amenință pe ruși cu un atac cibernetic.Motivul:Putin deține toate dovezile și filmările de satelit că SUA,MOSAD-UL și ARABIA SAUDITĂ au stat la baza atacului de la 11 sept.2001 De ce crezi că nu au intervenit americanii in Siria să distrugă regimul lui Bashar așa cum au făcut in Irak cind l-au îndepărtat pe Saddam?Dar de madame Clinton ști cîte crime are la activ și cîte plăți a făcut către rețeaua teroristă FRAȚII MUSULMANI SI ISIS? Ști in ce condiții a murit românul nostru care i-a atacat serverele,a fost găsit spînzurat in celulă,tipic american.Ști in ce condiții a decedat medicul ei anestezist,care a asistat la operație?Cind vei afla toate astea mai vorbim.DS

      Ștergere
  7. Pesti morti = semn apocaliptic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foamete, dezastru .

      Ștergere
    2. Da, Anonim 13:56 si Anonim 15:31. Mai poate sa insemne si avertizarea unei posibile morti colective(tineri, poate chiar bebelusi).

      Doamne fereste!

      Ștergere
    3. pestele , simbolul credintei . Oare sa fi murit credinta ?

      Ștergere
    4. Da, pestele este simbolul credintei, unul dintre simbolurile Mantuitorului Iisus Hristos si, bineinteles, ne reaminteste ca Apostolii Domnului erau pescari. Da, Anonim 21:14, mesajul Mariei Ghiorghiu ne "atentioneaza" despre faptul ca functioneaza "strategia" celor care vor sa "omoare credinta". Este un mesaj venit in timp optim, tocmai ca sa fim "vigilenti", cum zicea cineva si, bineinteles, este in ordine...pai cum altfel?!

      Toate cele bune,
      Lucia Dobrea (Bistrita)

      Ștergere
  8. http://www.gds.ro/Actualitate/2016-10-17/germania-mai-multi-raniti-si-disparuti-intr-o-explozie-la-o-fabrica-de-produse-chimice-din-vestul-tarii/

    RăspundețiȘtergere
  9. 15,44 rusii tocmai au recunoscut ca si omuletii verzi din estul Ucrainei au fost armata lor,aceia-si care au organizat ocuparea si referendumul din Crimeia,votoat in Duma Rusiei,atunci cum mai stam cu tratatul international semnat de rusi pentru garantarea granitelor Ucrainei,[tot la fel cu garantarea granitelor Moldovei unde tin sub ocupatie Transnistria dupa ce la fel au semnat ca-si vor retrage armata],iar Putin nu e malefic cind spune ca nu au nevoe de noi teritorii de la alte state,dar a facut enclava si in Georgia la citiva km de capitala.

    RăspundețiȘtergere
  10. 15,44 rusii tocmai au recunoscut ca si omuletii verzi din estul Ucrainei au fost armata lor,aceia-si care au organizat ocuparea si referendumul din Crimeia,votaat in Duma Rusiei,atunci cum mai stam cu tratatul international semnat de rusi pentru garantarea granitelor Ucrainei,[tot la fel cu garantarea granitelor Moldovei unde tin sub ocupatie Transnistria dupa ce la fel au semnat ca-si vor retrage armata],iar Putin nu e malefic cind spune ca nu au nevoe de noi teritorii de la alte state,dar a facut enclava si in Georgia la citiva km de capitala si in alte state.Atunci ce valoare mai au tratatele si vorbele rusilor.Va spun eu doar demagogie care nu au legatura cu faptele lor.Deci rusii nu trebue crezuti niciodata deoarece faptele lor ii contrazic iar vorbele lor sint simpla propaganda si praf in ochii lumii pentru a-si ascunde faptele criminale.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Maria va iubesc din tot sufletul și de aceea doresc să vă spun ceva eram antro dimineața cu nepotwlu meu ma duceam cu el la grădiniță și dintr-o dată mama uitat pe cer si am văzut o formă de corp de fata format dintr-un norișor alb pe margine și cu albastru la mijloc iar pe cap avea ca o stea care strălucea caai multe steluțe la un loc și a durat cam un sfert de oră poate mai bine ca a trebuit să intrăm an clasa dar ce mă pus pe gânduri ca nu se mișcă de loc a rămas neclintită inițial am crezut că este vreun avion sau racheta dar nu a fost ptr ca nu se misca de loc aștept comentariile dvs din tot sufletul cu Dumnezeu înainte Amjn

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti o protectie divina , doamna . Faceti cu prima ocazie un parastas pentru cei adormiti ai dvs. si urmariti pe mai departe , prin vise sau aparitii ceea ce doreste sa va arate . Probabil ca aveti un moment greu in familie sau un hop de trecut si cineva va arata ca nu sunteti singura . Inima sus , la Domnul ! Numai bine !

      Ștergere
    2. Doamna Maria,va iubesc din tot sufletul si de aceea doresc sa va spun ceva:eram intr-o dimineata cu nepotelul meu,ma duceam cu el la gradinita si dintr-o data m-am uitat pe cer si am vazut o forma de corp,de fata,format dintr-un norisor alb pe margine si cu albastru la mijloc,iar pe cap avea ca o stea ce stralucea ca mai multe stelute la un loc si a durat cam un sfert de ora sau poate mai mult,ca a trebuit sa intram in clasa.Dar ce m-a pus pe ganduri,este ca nu se misca de loc,a ramas neclintit.Initial am crezut ca este vreun avion sau racheta,dar nu a fost pentru ca nu se misca din loc.

      Ștergere
    3. Anonim 19.54 ați văzut-o pe Sf Fecioara Maria. Așa arată :cu rochie alba, cordon albastru la mijloc și o cunună pe cap formată din 12 stele. Poți să te uiți pe internet. De exemplu intra pe Sfânta Fecioara Maria de la Lourdes, poate îți dă niște poze acolo. Dar sigur e Sf Fecioara. S-a arătat la multe persoane așa..

      Ștergere
    4. Va mulțumesc din suflet va iubesc pe toți care vizitați blogul doamnei Maria să avem încredere an dansa si cea ce i se arată că Dumnezeu ne iubește pe toți la fel sa ne rugam neancetat ptr toată suflarea omenească si Dumnezeu nu ne va lăsa ne vd ocroti cum știe el mai bn o zi buna va doresc amin

      Ștergere
  12. Sa stii Denver de colorado sau cum te-oi numii adevarat ,ca rusii sint specialisti la anexari teritoriale si la declansari de razboaie mondiale cu nemtii aliatii lor prin pactul Ribentrop-Molotov la dezmembrarea Romaniei si Poloniei,iar razboiul a inceput declansat din cauza ambilor cind nu s-au mai inteles cu nemtii si au intrat impreuna in Polonia deportind 22500 de polonezi INTELECUALI SI OFITERI SUPERIORI-TOATA ELITA POLONEZA pe care i-au dus la Catin si executat cu glont in ceafa cea mai mare crima de razboi urmata de omorirea romanilor moldoveni la Fintina Alba.Decii rusii nu americanii sint specialisti in declansarea razboaielor mondiale,anexarei de teritorii si statelor straine.Dar tu te prefaci ca nu stii facindu-le jocul criminalilor.

    RăspundețiȘtergere
  13. DS nu am spus ca rusii vor face atacul cibernetic ci ca l-au facut deja intervenind astfel in campania electorala in favoarea lui Trump ,din cauza asta americanii au spus ca rusii vor primi un raspuns pe masura tot cibernetic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cum de crezi tot ce scrie in ziare da fie. Unul din hackerii rusi care i-a atacat pe americani era defapt un membru al partidului democrat care s-a sinucis cu doua gloante in spate inainte sa fie audiat de FBI.

      Cand a inteles ce fel de monstru e Hillary a decis sa o denunte la fbi, luand cu el taote dovezile digitatle pe cere le-a putut lua.

      Ma rog, continua sa citesti acelasi publictii de rahat care ii fac campanie unuia dintre cei mai mari capi mafioti din lume.

      Sper ca macar intr-o zi o sa incepi sa te intrebi oare ce citesti e adevarat sau nu si sa incepi sa urmaresti sursele originale, care in aceste publicatii nu sunt citate niciodata. Dintr'un motiv simplu. Te las pe tine sa il descoperi.

      Ștergere
  14. DS de fapt ti-am mai spus la 12,21 pe 'bombardamente,bombardamente' si mi-ai confirmar tot acolo si tot ii mai dai ca am zis ca 'rusii vor face atacul cibernetic'cind eu spuneam ca au facut deja atacul cibernetic.Concluzia care se impune e ca manipulezi vorbele mele si totul facind propaganda ruseasca.De la distanta asta mare se vede sigur si clar ca militezi la o Romanie fara romani si ca abia astepti venirea altor locuitori,prietenilor tai rusii cea ce mi se pare a tradare daca ai fi din ROMANIA,dar parca abia spuneai ca te vei intilni cu doamna Maria miine la Bucuresti caz in care i-as spune doamnei Maria sa fie foarte atenta cu tine,...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbesti prosti!!! 27 de ani fara rusi doar cu americani, iti place ce vezi in tara asta ??

      Ștergere
    2. Da, mie imi place ce vad, progresul facut in 27 de ani fara rusi, fara saracie lucie, fara magazine goale, fara lipsuri si nevoi, fara paine pe ratie, fara benzina pe ratie etc

      Ștergere
  15. Anonim 17 oct 22:19 eu nu țin nici cu rușii,nici cu americanii,tin doar cu adevarul,care va ieși la iveală intr-un final.Stiu că ești pro american,dar vei avea o mare dezamăgire cind documente secrete foarte importante vor fi date publicității.O parte se află chiar la noi in țară,dacă nu știai.Poți să mă treci pe lista comuniștilor,să mă pui la zid și să crezi ce vrei tu.Eu in acest moment nu mai vreau picir de străin in țara asta,nu vreau soldați americani,nu vreau multinaționale care scot banii din țară,nu vreau guvern de asasini economici veniți de la Bruselles cu misiune specială.Vreau să se introducă pedeapsa cu moartea pentru criminali și violatori,vreau să se închidă granițele,să-și strîngă toți hoții catrafusele și să plece de unde au venit.Cine vrea să plece din țară să plece cu viză de turist sau cu viza de muncă prin contract,nu să bîntuie toți borfașii prin Europa.Din prea multă libertate si democrație prost înțeleasă, uite unde am ajuns.Străinii au fost atît de toleranți, încît acum sînt cartiere pline de musulmanii in care ei nu mai au acces.DS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aha, deci tie trebuie sa iti multumim pentru sclavia din lume :) Ma bucur ca sunt oameni ca tine care i-au decizii pentru toti desconsiderand libertatea individuala la fel de frumos precum o fac toate guvernele.

      glumesc, glumesc.

      sau nu.

      Ștergere
    2. Intelegerea ta DS este (plecând de la un fond bun, ca asta e comunismul ), perfect perfect perfect--- greșită.! B r a v o !!!

      Ștergere
    3. Da, DS, ai punctat "neste treburi" care-s, intradevar, destul de clare. N-o sa fie toate, chiar asa cum iti doresti in acest mesaj, insa, cand cineva-si doreste(cu adevarat) si se incadreaza in ceea ce-i (pre)stabilit -exista intotdeauna un plan (pre)stabilit, sa-i spunem "A", exista, uneori si un plan B si gata, altele, gen "C", nu se mai aproba), atunci, cu siguranta ca se-mplineste, in timp optim, bineinteles.

      Toate cele bune,
      Lucia Dobrea (Bistrita)

      Ștergere
  16. Ds nu ai nevoie de americani ca sa sti cine sint rusii si cit rau ce au facut comunistii cu tara asta si cu tot restul Europei de est,si nici macar nu e nevoie sa citesti ceva e suficient sa fi trait in tarile din estul Europei,cu o conditie sa nu fii protejatul lor in dauna celorlati,deci un TRADATOR de neam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim18 octombrie 2016, 08:49, TRADATORI de neam sunt cei care ne conduc in prezent. Astia care fac jocurile lui Soros si a Bruxelles-uui. Trebuie sa ii reamintim? Toata lumea ii cunoaste. Trezeste-te odata.

      Ștergere
    2. Draga Anonim 12:21, daca lucrurile sunt asa cum spui, atunci este ceva ce si-au asumat. Asadar, sper ca asumandu-si acestea sa si constientizeze ca vine si vremea cand "vor fi evaluati", vremea cand vor raspunde pentru aceste asumari, vremea cand le vine "randul" si"vor da socoteala", cum zicea cineva .

      Toate cele bune!

      Ștergere
  17. si cind ma gindesc la raul facut de comunisti acestei tari ma gindesc si la toti care au condus tara dupa 1989,totii;Ceausescu cu urmasii sai de fapt tot comunisti;ILIESCU, BASESCU ,CONSTANTINECU,PETRE ROMAN,VACAROIU NASTASE ISARESCU RADU VASILE,chiar si iohannis si ciolos veniti pe aceiasi filiera ,ultimul a recunoscut ca e fiu de securist,toti au fost din aceiasi tagma si acum vorbesc de ce nu avem incredere in ei.Pentru ca ei nu au incredere in romani si in tara sa plece sa ne lase sa alegem oameni necompromisi de comunism,au distrus destul tara si fizic si spiritual.Ei sint incapabili sa inteleaga viata intr-un sistem democratic si liber,cum nu intelegi nici tu DS.care vrei ca si ei o anumita limitare a libertatilor cind romanii vor sa iese din comunism pe care toti il propovaduiti si de care va mai trebui sa treaca mult ca sa scapam.si nu v-om scapa pina nu scapam de voi ciuma rosie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 18 oct 10:28 Nu cred că trebuie sa-l bagi pe Ceaușescu în aceiași oală cu cei care au venit după el și au vîndut tot ce a lăsat el în urmă.În 1989 ne-a lăsat o țară la cheie,fără nicio datorie externă,iar ăștia au dus-o la ruină.Știu că a fost greu și atunci,dar măcar aveam țara întreagă,aveam PACE si se trăia mult mai sănătos.Acum nu mai avem nimic industria, agricultura, turismul,învățămîntul,sănătatea toate sînt la pămînt.Oamenii se plîngeau atunci că nu aveau căldură,că stateau la coadă,că nu aveau programe TV,că nu puteau trece granița etc.Acum ce s-a schimbat:dacă ai rate si ai întîrziat cu plata,banca îți i-a casa,mergi la supemarket si umpli coșul de chimicale,deschizi tv-ul și vezi numai homosexuali și pițipoance,oamenii stau tot in frig că nu au bani de facturi, iar in strainătate unii nici nu visează să ajungă chiar dacă granița e liberă,pt că nu au bani. Și atunci se pune întrebarea firească oare ce s-a schimbat cu ce am progresat noi ca țară? REZULTAT ZERO.Eu nu am motive să mă plîng pentru că am o situație foarte bună și imi permit să merg oriunde pe acest glob,dar am ales să nu o mai fac,consider că am călătorit destul.Așa că prefer să ajut copii bolnavi, bătrînii si animalele lipsite de apărare.Din acest motiv am ales să mă semnez peste tot,doar cu initialele,pentru că nu e o laudă,e un gest de normalitate.Eu sînt doar o persoană,care pot să fac diferența cum era Romania și ce s-a ales din ea,o ruină.DS

      Ștergere
  18. Draga DS,esti atat de revoltata pe "nenorociti" incat vrei sa pui la zid pe toata lumea,inclusiv pe tine (asta daca ai constientiza ca duci un razboi cu tine insati).
    Iti inteleg supararea fiindca si eu am trecut prin aceasta stare,la momentul trezirii mele.Dar cu timpul vei intelege ca trebuie sa te detasezi de lume,traind in ea,cu ea,dar recreand lumea ta interioara vei vedea cum se schimba si cea exterioara.Rautatea oamenilor va incepe sa se transforme odata cu intelegerea ca tu incepi sa te schimbi prin acceptarea ca fiecare dintre ei este un aspect de-al tau pe care nu vrei sa-l accepti. Crede in puterea ta de schimbare fiindca de acolo incepe schimbarea lumii. Daca ti-as spune ca in celelalte vieti am fost cu totii niste nenorociti de criminali,violatori,bestii ce am facut rau altora,ai mai vrea sa introduci pedeapsa cu moartea? Sa stii ca in aceasta viata aducem toate aceste aspecte ale noastre spre vindecare si eliberare.Toti am experimentat tot ceea ce vedem astazi cu care nu suntem in acord.

    Indiferent de parerea ta despre mine,iti spun;intelege ca ti se intampla ceva minunat! Trezirea ta s-a produs! Acum urmeaza multa munca,fiindca ai de scos la suprafata aspecte pe care trebuie sa le vindeci! Va fi greu,dar vei reusi!
    Ma inclin in fata celor care se trezesc!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă D nu am pus la zid pe nimeni și nu mă interesează viața anterioară a nimănui,eu traiesc în prezent si vorbesc de lucruri palpabile.Dacă tu îti doresți să traiești intr-un glob de cristal si să ignori tot ce se întîmplă in jurul tau,cine te oprește?Eu nu vreau să mă schimb după cum bate vîntul,am avut o părere si mi-am exprimat-o,nu trebuie să fi de acord cu mine.DS

      Ștergere
  19. Cum scrie în sfînta Scriptura apele vor fi otravite sa nu avem teama Iisus Hristos este cu noi pîna la sfirsil timpului,veacului noi oamenii ne putem hrani cu Cuvîntul Bunului Dumnezeu care ne poarta grija.

    RăspundețiȘtergere
  20. Am mai repetat,nu mă interesează rusii si nici americanii,vreau să stea fiecare in țara lor sa-și administreze fiecare resursele țării fără implicarea cuiva din afară.Vreau ca românii noștri să stea și să muncească in țara lor,indiferent cit e de greu.Nu mai vreau să văd că romanii sînt umiliți de străini pe unde merg.Nu mai vreau să ne lăsăm umiliți de cei care ne conduc și să credem tot ce ni se spune.Oamenii s-au învățat cu lux,bogăție,confort și își doresc din ce in ce mai mult,unii chiar nu au limite,dar uită că atunci cind pleacă dincolo nu i-a nimic cu ei.Niciodată in Romania nu au fost salarii foarte mari pentru clasa de mijloc,dar oamenii s-au descurcat,au muncit si au realizat ceva in viață.Generația de astăzi vrea totul dintr-o dată, ei vor salarii mari din prima,mașină la scară,telefon de serviciu și dacă se poate excursii in străinătate și alte bonusuri. Aceste lucruri nu se fac peste noapte,dar tinerii nu au înțeles asta și au fost vrăjiți de poleiala ocidentului.Așa că România nu se va mai putea redresa nicidată,dacă tinerii si adevărații profesioniști vor continua să plece afară,sa-și denigreze țară și să-i creadă pe falșii conducători că ne vor binele.Chiar acum cind scriu aici Alina Gorghiu,PNL-ul si tehnocrații odioși pregătesc un protest de amploare,unde mizează pe tinerii naivi,care au ieșit in stradă și după COLECTIV.Rezultatele se văd acum,tinetii au fost manipulați și folosiți intr-un scop meschin. Dacă asta își doresc romanii,au libertatea individuală de a alege pe 11 dec in ce barcă se vor urca.Nu degeaba se spune că avem soarta pe care o merităm,dar mai trist e că unora ne hotărăsc alții soarta.DS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru tine cel mai trist DS este ca nu ne hotarasti tu noua soarta, ci altii. Ce dictatoare "buna" ai fi tu. :)

      Ștergere
    2. Emanuel soarta unora ca voi e hotărîtă de cei îmbuibați,care au furat toată viața și le convine să găsească naivi care-i susțin pentru a fura in continuare tot ce mai are țara asta. Un om care a muncit cinstit toată viața nu poate gîndii ca tine,pentru că atunci cind construiești ceva in țara ta,nu poți să-i lași pe străini să vină să fure tot,decît dacă ești un TRĂDĂTOR,așa cum sunt și cei care ne conduc acum.DS

      Ștergere
    3. DS stii rugaciunea aia: Doamne da-mi curajul sa schimb lucrurile pe care le pot schimba, puterea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba si intelepciunea de a stii diferenta.

      Lucrurile despre care vorbesti tu DS nu le putem schimba nici tu nici eu. Diferenta intre noi doi este ca eu stiu asta, iar tu inca visezi...

      De muncit cinstit si de tradator nu comentez prea mult ci iti spun doar atat: cine este sarac este pentru ca nu vrea sa munceasca, nu este dispus sa faca efortul de a-si inmulti talantul primit de la Dumnezeu ci in schimb se complace in situatia in care este si doar isi varsa pe gura nemultumirile...

      Ștergere
    4. Emanuel dacă nu ai fi așa de îngîmfat și nu i-ai mai privi de sus pe cei nevoiași lucrurile ar sta cu totul altfel. Observ că in viziunea ta toți oamenii care sunt săraci sunt pentru că nu vor să muncească.Află că sunt oameni,care au muncit o viață și acum abia se mai descurcă,sunt bătrîni, sunt bolnavi si nu au bani nici de medicamente sau mîncare. Din acest motiv am hotărît sa-i ajut pe cei nevoiași și nu sa-i critic ca tine.Sunt si puturoși care nu muncesc,dar nu trebuie să generalizezi și să spui că le place să se complaca în această situație.Aroganța ta este fără limită.DS

      Ștergere
  21. http://www.opiniatimisoarei.ro/1000-de-sturioni-crescuti-de-cercetatorii-din-timisoara-eliberati-in-mures-foto/17/10/2016

    RăspundețiȘtergere
  22. https://www.google.ro/search?q=sturion&client=ms-android-orange-ro&hl=ro-RO&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiWj8To2ujPAhWmJMAKHfEFC6cQ_AUIBygB&biw=360&bih=567 erau sturioni??

    RăspundețiȘtergere
  23. Tu DS esti din tagma celor ce-i place sa controleze soarta la toti, ba sa nu plece romanii in occident ,ba sa vina de la rasarit sa blocheze granita sa nu mai poata veni romanii din vest, in tara lor.Eu zic sa te duci la un doctor sa te cauti la cap.Iar daca tot ti-e dor de rusii du-te in Iacutia-siberia si daca i-ti place acolo unde au murit romanii poti ramine si tu acolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 20 oct 15:17 Ai atîta răutate in tine și mai nimic în cap încît nu ai priceput nimic din mesajul meu.Eu am spus că nu mai vreu să vad cum românii sint umiliți de străini și nu mai vreau să ne plece profeșioniștii din țară.Cei care au plecat din țară dacă vor să vină înapoi bine,dacă nu,nu sînt obligați. Despre închiderea granițelor mi se pare cel mai bun lucru pentru o perioadă de timp.Eu nu am spus că trebuie să vină cineva din Est să ne închidă nouă granița,țara asta trebuie să fie stăpînă pe destinele ei,nu trebuie să ne ordone nimeni ce să facem.În America dacă te duci,ai nevoie de viză,in Emiratele Arabe la fel îti ei viză de turist sau de muncă, după caz.Știu că ai boală mare pe ruși,dar dacă iubești așa mult modelul american de ce nu pleci acolo?Eu mi-am spus doar părerea ce îmi doresc,avînd în vedere starea de nesiguranță și valurile de emigranți,care bîntuie prin Europa ca ciuma.DS

      Ștergere
    2. Anonim 20oct 15:17 vai de capul tau,asta ai inteles tu?Se vede că nu te duce capul din moment ce ai interpretat cum ai vrut tu mesajul lui DS.Cred că e cazul tau să mergi la un doctor îi tot dai zor cu Siberia,cred că ai făcut o obsesie din asta.

      Ștergere
  24. ia uitati....http://www.stiripesurse.ro/ploua-cu-pesti-congelati-in-romania--zeci-de-tone--lansate-din-avion_1155981.html

    RăspundețiȘtergere
  25. Sti ce cred eu DS,cred ca lucrezi pe Otopeni , te-ai obijnuit cu 10-20 dolari in pasapoarte si esti suparat ca libertatile de circulatie te-ar scoate din jocul asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 21 oct 12:34 asta e ultima prostie pe care am auzit-o, mîine,poimîine o sa aud că lucrez pe la Ambasada Rusiei că tot mă acuză lumea că sînt de partea rușilor.Pentru cei care nu au înteles pînă acum,mă repet nu sint de partea nimănui.Nu vreau nici rușii,nici americanii la noi în țară să-și vadă fiecare de țara lor și să hotărască soarta poporului lor nu al nostru.Si dacă tot ai vorbit de libera circulație,de ce in America nu e liberă circulația pentru oricine? Unde e democrația de care ne tot vorbesc occidentalii?DS

      Ștergere
    2. Asta e DS cand vorbesti mult si prost , ba vrei unu ca Putin aici dur si sa inchida granitele , ba nu vrei nici pe mama , nici pe tata , ba ii stii pe toti din vechea nomenclatura , ba faci pe niznaiul . La cate capete joci ?

      Ștergere
    3. Anonim 22 oct 09:01 văd că pricepi foarte greu si uiți foarte repede,dar îți mai explic odată.Am spus că imi doresc un om dur și puternic la conducerea țării,care să nu fie sub comanda americanilor.Nu am spus că-i vreau in țară pe ruși și nici pe americani,vreau ca Romania să fie independentă din toate punctele de vedere.Dar normal că vouă lingăilor nu vă convine,că v-ați obișnuit să fiți cîrpele lor de șters pantofii și să bîntuiți prin Europa cu cîțiva euro in buzunar ca țiganii cu acordeonul în spate.Voi dacă nu aveți acces nici nu bănuiți ce se discută de noi in spatele ușilor închise la Parlamentul European.Păcăliciul-Mutulică a fost tras pe sfoară cu vizele de Canada,asa cum ne trag acum și americanii.Planul lor este să ne distrugă țara și să plece de unde au venit,ce nevoie au ei să-și i-a o cocoasă in spate și să ne dea vize,cind ei nu știu cum să ne alunge.DS

      Ștergere
  26. Avind in vedere DS ca ai spus ca-ti vei da numele complet daca pina la sfirsit v-a iesi cum ai vrut tu,inseamna ca ai venit cu un plan de la inceputde a face prozeliti/spalati pe creer,Asta era planul tau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 22 oct 14:37 îmi arăți și mie mesajul unde am spus așa ceva? Din contra am spus că am hotărît să mă semnez doar cu inițialele pentru că obișnuiesc să fac donații pentru persoanele defavorizate și nu vreau să fac public numele meu aici.Despre ce plan vorbești nu vezi că bații cîmpii,eu nu am niciun plan,doar Dumnezeu are un plan cu noi toți.DS

      Ștergere
  27. Zeci de mii de pesti morti in False River, Louisiana, astazi, 23 Octombrie. Conform:

    http://www.cbsnews.com/news/tens-of-thousands-of-dead-fish-wash-up-on-river-in-louisiana/

    RăspundețiȘtergere