miercuri, 26 octombrie 2016

IATĂ ADEVĂRUL : PE SFÂNTUL DIMITRIE , L - AM VĂZUT PE UN VÂRF DE MUNTE PLAT !


xx                             Noapte de 25 - 26 Octombrie 2016 !

                                      Dragii mei, 

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,vad dragilor inspre rasarit, văd un vârf de munte plat, precum cel al muntelui Golgota.
Pe acest varf de munte in noapte, a apărut tânărul SFÂNTUL  DIMITRIE  IZVORÂTORUL  DE MIR.

Image result for SFANTUL DIMITRIEImage result for MUNTELE GOLGOTA.
Sfântul Dimitrie părea că se luptă cu cineva nevazut de mine, iar la un moment dat, a rămas cu mâinile goale;moment in care ,Cerul noptii albastre s-a cutremurat, si a devenit rosu ca de foc.Asa ca in Sfanta Icoana de mai jos:
 Image result for SFANTUL DIMITRIE..
În aceasta clipă dragilor,DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT,l-a imbracat cu putere pe SFANTUL  MARE MUCENIC DIMITRIE IZVORÂTORUL DE MIR.
Aud glas din Cer,care strigă asa:
                    ”Adevărul Duhului Sfânt,trebuie să biruie!
                  Iata Calea Cea buna, a Adevarului Duhului Sfant!”
Si asa ,cum tocmai am scris,SFANTUL  DIMITRIE IZVORÂTORUL DE MIR a fost imbracat de SUS, din Cerul de foc,Cer care de altfel ,se facuse intr-o clipă ca din foc,și l-a intarit ,luptând cu mâinile goale.
Dragii mei, stim cu totii povestea din CARTILE SFINTE,care este cu totul altfel. 
Eu am scris aici,la PORUNCA  DUHULUI SFÂNT,asa cum mi s-a arătat chiar in aceasta noapte.
ADEVĂRUL  DUHULUI SFÂNT, va birui asa ca intotdeauna !
Sa ne rugam SFANTULUI DIMITRIE IZVORÂTORUL DE MIR, ca sa ne ocroteasca cu mila si dragostea Sa,precum si cu Puterea Duhului Sfant care s-a revarsat asupra sa.Amin.
                                           Cu dragoste,Maria.                                                                                                      
 

30 de comentarii:

  1. Oare vom intelege vreodata ca acesti sfinti si-au terminat misiunea pe Pamant si-si continua calatoria sufletului,asa cum si noi ne aflam intro calatorie!!
    Trebuie sa-i lasam in pace respectandu-le calatoria,fara sa-i tot deranjam sa ne faca noua treaba pentru care am venit aici.Acum este momentul nostru,este treaba noastra,noi decidem ce avem de facut.Nu intervine nimeni in aceasta calatorie fara ca noi sa autorizam aceasta.Iar cand ne plangem de mila considerandu-ne niste neajutorati nu facem decat sa cerem ajutor unor fiinte de vibratie joasa care vor ajunge sa ne stapaneasca.Fiintele inalt vibrationale nu vor interveni fiindca stiu cine suntem si nu vor incalca protocolul divin. De aceea a venit Iisus pe Pamant, ca sa ne poata ajuta cu invataturi de amintire a ceea ce suntem si ce putem face pentru a iesi din inchisoarea mintii.Din dimensiunea in care se afla nu avea voie sa intervina in libera noastra alegere.Nimeni nu are voie sa intervina in evolutia unei civilizatii.In iubirea lor mare ne pot arata calea spre interiorul nostru unde vom gasi raspunsurile strict individualitatii noastre.Ajtorul si raspunsurile vin doar de la Sinele nostru divin,nu din exterior.Niciodata rezolvarea problemelor noastre nu vin din exterior. Si Dumnezeu tot prin Sinele divin comunica cu noi.
    Informatiile primite sunt decodate de mintea noastra conform cu credintele si starile Fiintei noastre.Nimic nu este exterior noua.Totul vine din interior,iar daca exteriorul arata deprimant urat si dezolant asta este ce avem in interior.Cine crede si se orienteaza in exterior ramane in afara Divinitatii.
    INTELEGETI ODATA, CA IMPARATIA DIVINA SE AFLA IN INTERIORUL NOSTRU! DE ACOLO VINE TOT CE NE INCONJOARA!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  2. "EU SUNT D" e un acronim al dvs, folosit in loc de semnătură,
    sau ați completat ideea cu "Eu sunt Dumnezeu"?
    Dacă asta ați dorit a scrie, nu vă deosebește nimic de Lucifer....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dana,sa iti explic cum sta treaba sa intelegi ca nu e nimic Luciferian."Toți suntem Dumnezeu".Si tu esti Dumnezeu de ce nu-ti recunosti identitatea?Esti un mic dumnezeu.Parintii tai fizici sunt proprii tai creatori. Unul cu tine cei care te-au creat.Porti numele lor de familie din nastere pentru ca esti parte din ei.Doi sunt Unul,un singur nume de familie.Familia formata din mama,tata si copil.Nu esti energia creatoare a Tatălui tau fizic?Tatal tau este si El creatia Tatalui Tau din cer Dumnezeu.Ia stai si gândeste limpede.Bineinteles,ca nimeni nu poate lua locul lui Dumnezeu,logic El fiind doar creatorul.Chiar si fiul Iisus este Dumnezeu.Unul cu Dumnezeu.Noi toti suntem fii/fiicele Atotputernicului Tata Dumnezeu.Trebuie sa recunosti ca faci parte din esența divina a Creației.Conecteaza-te cu Tatăl tau adevarat si vei afla iti va descoperi cine esti.Dumnezeu te cheamă acasă la El pentru ca esti fiica Lui si ii aparții.Adică esti un mic dumnezeu la tine acasa si in imparatia cerului înțelegi acum? Precum in cer asa si pe pământ.Doamne Ajuta Dumnezeu sa-ti dea mintea cea de pe urma.

      Ștergere
    2. INTELEGETI ODATA, CA IMPARATIA DIVINA SE AFLA IN INTERIORUL NOSTRU! DE ACOLO VINE TOT CE NE INCONJOARA!
      EU SUNT D

      RASPUNS :
      SERIOS demone ??? ha ha ha
      SFINTA SCRIPTURA si baga la cap , fiICA a pierzarii ca e scris ....

      9.Iar venirea aceluia va fi prin lucrarea lui satan, însoţită de tot felul de puteri şi de semne şi de minuni mincinoase,
      10.Şi de amăgiri nelegiuite, pentru fiii pierzării, fiindcă ei n-au primit iubirea adevărului, ca ei să se mântuiască.
      11.Şi de aceea, Dumnezeu le trimite o lucrare de amăgire, ca ei să creadă minciuni,
      12.Ca să fie osândiţi toţi cei ce n-au crezut adevărul, ci le-a plăcut nedreptatea.

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox


      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    4. tot in sfanta scriptura sunt consemnate cuvintele mantuitorului:

      “Imparatia lui Dumnezeu nu vine in asa fel ca sa izbească privirile. Nu se poate zice: Uite-o aici! sau: “Uite-o acolo!” Caci iata că Imparatia lui Dumnezeu este inlauntrul vostru” (Luca 17.20-21; Rom.144.17; Vers.23)

      dar na, de ce sa-l credem pe Iisus cand te putem crede pe tine, ortochix?

      Ștergere
  3. Dana raducanescu foarte gresit spui "vulpea cind nu ajunge la struguri spune ca sint acri "daca te rogi cu evlavie la orice sfint sa stii ca te ajuta Ei sint mijlocitorii nostri in rugaciune

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oameni buni, eu am scris doar "Bun e Dumnezeu!". O propoziție simplă, dar care a declanșat un șuvoi de "replay"-uri.... Era o micro-rugaciune către Dumnezeu, un vers dintr-un colind vechi românesc.... Stiu teoriile, dar le aprob in parte. Unele sunt erezii. Nu am prea înțeles ce e cu "vulpea" aici?

      Ștergere
    2. Draga Dana Raducanescu, este in ordine si ai o perceptie destul de clara. Da, noi asa si zicem, dupa cum am mostenit din strabuni: * Bunul Dumnezeu! *. Ma bucur pentru tine!

      Asadar, pentru noi toti : *Atentie la neatentie!*

      Toate cele bune,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
  4. Doamna Maria va rog din suflet sabita si avefi acest har ai mulțumesc


    Doamna Maria va rog din suflet sa va rugați si ptr feritaa mea care urmează să se opereze Marti 'stiu ca sunteți o persoană deosebits ai mulțumesc bunului Dumnezeu Măicuța Domnului si Domnului Isus Hristos ca existati

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Dana,ceea ce crezi este ceea ce creezi!
    Raspunsul la intrebarea ta il vei gasi doar in interiorul tau si acela este adevarat.Raspunsul meu este adevarul meu.Sper sa intelegi!Oricum,faptul ca ai pus aceasta intrebare inseamna foarte mult pentru tine.Chiar si raspunsul presupus spune mult!Doar de tine depinde ce raspuns alegi.Acela te defineste in acest moment.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu faceti nimic.DECIT BATETI APA IN PIUA, unul explica, celalalt nu intelege ca creatorul este si in cel mai mic firicel de nisip, deci intot si in toate pe intelesul tuturor. Sa auzim de bine!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  6. Numai aberații spui Eu Sunt D de fapt cînd i-ti văd comentariile nici măcar nu ți le citesc nu stiu ce urmărești pe acest Blog dar cred că te obosești degeaba să cistigi adepți .Vero.

    RăspundețiȘtergere
  7. Urmaresc cu mare drag acest blog,dar, marturisesc, ma doare sufletul sa citesc comentarii de genul ,eu sunt Dumnezeu , toti suntem Dummezei..Asa a cazut Eva si Adam la indemnul sarpelui ,dorindu-si sa devina asememi Lui Dumnezeu . Plata a fost moartea si alungarea lor din Rai . La asta duce ratacirea , a lor si a noastra . Sfintii ne sunt ocrotitori si ajutatori . Insusi parintele Arsenie Boca ,a spus ca mai mult va ajuta lumea dupa plecarea din viata sa trupeasca. La fel parimtele Iistin Parvu, ajuta credinciosii . De Cuvioasa Parascheva nici nu mai am cuvinte sa spun.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 26 octombrie 2016, 20:05, daca ai cunoaste adevarul ... nu te-ar mai durea deloc sufletul.

      Ștergere
    2. https://www.youtube.com/watch?v=kUP9SZwvd1U

      Arsenie Papacioc - Frumusetea Intelepciunii.

      Urmariti la minutul 20:30 si o sa observati ca parintele spune:

      "Ca daca stai de vorba, repet, cu tine, fara sa te cruti, iti dai seama cat de perfect esti si ce grozav esti: Dumnezei sunteti!"

      Al doilea exemplu, biblia ORTODOXA, Ioan, 10:

      30. Iar Eu şi Tatăl Meu una suntem.
      31. Iarăşi au luat pietre iudeii ca să arunce asupra Lui.
      32. Iisus le-a răspuns: Multe lucruri bune v-am arătat vouă de la Tatăl Meu. Pentru care din ele, aruncaţi cu pietre asupra Mea?
      33. I-au răspuns iudeii: Nu pentru lucru bun aruncăm cu pietre asupra Ta, ci pentru hulă şi pentru că Tu, om fiind, Te faci pe Tine Dumnezeu.
      34. Iisus le-a răspuns: Nu e scris în Legea voastră că "Eu am zis: dumnezei sunteţi?"
      35. Dacă i-a numit dumnezei pe aceia către care a fost cuvântul lui Dumnezeu - şi Scriptura nu poate să fie desfiinţată -
      36. Despre Cel pe care Tatăl L-a sfinţit şi L-a trimis în lume, voi ziceţi: Tu huleşti, căci am spus: Fiul lui Dumnezeu sunt?
      37. Dacă nu fac lucrările Tatălui Meu, să nu credeţi în Mine.
      38. Iar dacă le fac, chiar dacă nu credeţi în Mine, credeţi în aceste lucrări, ca să ştiţi şi să cunoaşteţi că Tatăl este în Mine şi Eu în Tatăl.

      (versetul 34)

      Ștergere
  8. Dragilor ....mai cititi Sf. Biblie.nu vorbiti doar asa din auzite si nu mai judecati oamenii care sunt ani lumina inaintati spiritual.Faceti la fel ca si iudeii ce vroiau sa-L omoare pe Iisus pt ca zicea ca este Dumnezeu...Si ia auziti ce a raspuns Domnul:[nu e scris in Legea voastra ca "Eu am zis :dumnezei sunteti"?] Ioan cap.10 vers.31-35. Suntem dumnezei in Dumnezeu pt ca suntem creati de El.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta am incercat sa ii explic si Danei ,sa cunoasca adevarul si sa nu mai stea in orbire.A venit timpul ca oamenii sa cunoasca adevarul,si adevarul li se vor revela lor.

      Ștergere
  9. Iisus a zis:"Eu sunt calea,adevărul și viața".Nimeni nu vine la Tatăl decât prin mine.
    Dar numai prin Iisus suntem în Tatăl.

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Vero,este alegerea ta si o respect!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt foarte interesante ideile exprimate în comentariile la Adevărul Duhului Sfânt trebuie să biruie .Iată. Calea cea mai buna a.Adevarului Duhului Sfânt.Acest mesaj împreună cu viziunea în care Sfântul Dimitrie nu mai folosea lupta ca în trecut binecuvantandu-l pe Nestor sa-l ucidă pe Lie,ci lucrează Adevărul cuvintelor si faptelor iubirii neconditionate.In Nouă Era a Luminii .care a fost profetita în Vechiul si-n Noul Testament(Apc21).când va fi Pământ nou si Cer nou,ei vor fi poporul Lui.Insusi Dumnezeu va fi cu ei și va șterge orice lacrima din ochii lor;si moarte nu va mai fi,nici plângere nici strigat nu va mai fi.O oamenii care primesc Adevărul se trezesc spiritual și cunosc ca în ei este o scânteie de Dumnezeire de la Facere.Cei care permit-traind în momentul acum .în iubore necondiționată fata de Divinitate,de sine si fata de toată Creatia-Dumnezeului Interior să crească și să-si manifeste deplin Voia Diivina.(¹Ioan3'1)"Vedeți ce iubire ne- a dăruit nouă Tatal,ca să ne numimFii ai lui Dumnezeu și suntem ".(Ioan1,12)"Celor care L-au primit ,care cred în numele Lui,le-a dat putere să se facă fii ai lui Dumnezeu".Dumnezeu ne călăuzește dintotdeauna si pentru totdeauna prin oameni inspirati de Duhul Sfant.Ioan 16,13."Duhul Adevărului va va călăuzi la tot adevărul".Există o mulțime de cărți spirituale precum:"Conversații cu Dumnezeu"de Neale Donald Walsch,Trezirea spirituală și vindecarea totala in noua energie(spiritualitate) de Dumitru Ioan Branc si alti autori ca si Constantin Dogaru,Greeg Braden,Geoffrey Hoppe,dr.Deepak Chopra,Esther si Jerry Hicks,Sri Vasudeva"s.a.care ne transmit Adevărul Divin ptr.a cunoaște ca noua oamenilor ni s-a insuflat o scânteie de Dumnezeire,caruia dacă îi permitem să se manifeste deplin în noi devenim îngeri întrupati în corp omenesc,adica Dumnezei.Aceste învățături ne arată calea pe care să o urmăm ptr.a deveni îngeri umani nemuritori si fericiți.Ptr.aceasta suntem sfătuiți să trăim toate situațiile de viață în acceptare totala din iubire necondiționată fata de Divinitate,fata de noi înșine și față de toată Creația,deasemenea să trăim în momentul acum.

    RăspundețiȘtergere
  12. .....creatorul este si in firicelul de nisip......
    So crezi tu , firicelul de nisip este Creatia si nu CREATORUL , asa ,spunem ca este si in sticla de la fereastra , ca si ea se face cu nisip, s a m d.....
    In primul rand , pe DUMNEZEU i-L gasesti in casa LUI de pe pamant, BISERICA , iar in inima si sufletul tau i-L poti avea prin spovedanie si impartasanie cu Trupul si Sangele lui IISUS HRISTOS.
    Mare Pacatos.

    RăspundețiȘtergere
  13. Draga Mare Prieten si eu sunt botezat ortodox ,cunosc învățătură și o respect,dar o respect si pe a altor culte,caci fiecare.se va mântui după legea lui spirituală .Sfânta Scriptură ne învață să fim toleranti ,să-i acceptam si sa-i iubim pe toți.Eu nu mă închin Creației lui Dumnezeu.ci o respect si o iubesc.Dar,si în animale si-n plante Dătătorul de Viață își face lucrarea. Iubirea fie cu tine,PRIETENE!

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ohh,crestin ortodox,chiar mi-as face griji daca nu mi te-ai mai adresa.
    Stii ce cred? Ca-mi fac bine treaba,si asta deranjeaza rau de tot stapanirea!!Asa ca-ti admir perseverenta! Daca nu am fi noi astia cu noua intelegere spirituala, blogul dnei Maria ar fi tare anost.Tine-o tot asa fiindca nici nu-ti dai seama cat de mult ma ajuti in munca mea spirituala!
    Consumi multa energie incercand sa contracarezi ceea ce spun.Ai grija sa nu te imbolnavesti,mi-ar parea rau sa nu mai poti fi cu noi.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  16. dna Maria Ghiorghiu, de curiozitate, de ce stergeti unele comentarii? nu aveau, din punctul meu de vedere, nimic ofensator, ci doar niste opinii...
    e ... ciudat ...
    ma uitam si pe facebook, unde unii posteaza la adresa dvs atitudini nedemne, dar pe acelea nu le-ati sters.

    RăspundețiȘtergere