luni, 31 octombrie 2016

S - A ADEVERIT DIN PĂCATE ! NORUL TOXIC VA AJUNGE SI ÎN ROMÂNIA ?!

                                 Dragii mei,

 

Scriam înca din februarie 2016,un articol cu titlul: 

UN NOR TOXIC, DEASUPRA PĂMÂNTULUI ! UN NOR TOXIC , PE ...

https://plus.google.com/.../JGdTHSkWcZg
Feb 15, 2016 - UN NOR TOXIC, DEASUPRA PĂMÂNTULUI ! UN NOR TOXIC , PE CERUL SENIN DE ZIUA !
 Iar in luna septembrie 2016,scriam un alt articol cu titlul:

O EXPLOZIE , CA LA O CENTRALA NUCLEARA ! O EXPLOZIE , CA ...

https://plus.google.com/.../G1C8whjcMrW
Sep 19, 2016 - O EXPLOZIE , CA LA O CENTRALA NUCLEARA ! O EXPLOZIE , CA LA O CENTRALA NUCLEARA !
Din nefericire dragii mei, militantii ISIS ,au aruncat in aer o uzină chimică ,care a degajat un nor extrem de toxic pentru omenire.
De aici, rezulta dragii mei că articolul din 15 februarie ,s -a adeverit acum, iar cel din 19 septembrie cu EXPLOZIA ca la o Centrala Nucleara , a adeverit mâna criminala a ISIS ,care a aruncat in aer o UZINA CHIMICĂ.
Iată: 

Militanţii ISIS au răspândit un nor cu substanţe extrem de toxice ...

www.descopera.ro/.../15862892-militantii-isis-au-rasp...
4 days ago - Atunci când este aprins, sulful, în combinaţie cu oxigenul, creează dioxidul de sulf, un gaz care este extrem de toxic, uneori fatal, potrivit ...

Alertă în Irak. Un sfert de țară este acoperit de un nor toxic. Spitalele ...

https://www.antena3.ro/.../alerta-in-irak-un-sfert-de-tar...
3 days ago - Jihadiștii au incendiat fabrica de sulf de la al-Mishraq săptămâna trecută, incendiu care a format un nor toxic. Mai mulți oameni au fost ...

Prieteni dragi, acum vin cu o altă noutate ingrijoratoare legata tot de norul extrem de toxic, din Irak.
În zorii zilei de 28 octombrie 2016, mai precis la ora 3,10, când abia inchisesem calculatorul si ma culcasem, brusc vad inspre Est, un Cer de ziuă, iar in aer, de jos de la Pământ si cât cuprindeam cu ochii în sus, vedeam ca o ceață extrem de densă,dar o ceață galbena si foarte iritantă.
Asa cum este toamna -iarna,  cu dimineti sau nopti cu ceață,in care nu vedem la 1 metru in fața noastra,la fel era aceasta ceață galbena(nor) ce era mai dens la pământ,si mai rarefiat mai sus in atmosfera.
Dragii mei, pentru că nu voiam sa iau in considerare ceea ce mi se arătase, adică ,nu ma gandeam ca sa mai scriu in caiet si aceasta traire, o forță nevazuta ma smulge din trup, si ma duce in mijlocul cetii galbene ,ce era pe Pământ mai groasa,mai densă,față de cea mai la inaltime.
Eram inconjurata de aceasta ceata densa aurie si simteam ca ma ustura pe gât, simteam ca ma sufoc;ma usturau ochii si -mi venea sa tusesc incontinuu de la acesta ceață otravitoare.
Totul a durat câteva secunde,după care, am revenit in trup si am notat totul cu lux de amănunte după cum vedeti.
Dragii mei,NORUL TOXIC din Irak,va face ravagii in mai multe Țări, posibil si România.
Faptul că am fost dusă in mijlocul otravii,mă face sa ma gandesc ca va ajunge si in România.
Sau, Doamne fereste ,să nu arunce in aer vreo Centrala nucleara, acesti criminali ISIS.
 Ceea ce am vazut si trait, eu am scris aici dragii mei. Nu avem unde fugi din fața unei astfel de situatii. 
DUMNEZEU cu Mila ,iar Autoritatile cu vigilența sporită.
DOAMNE AJUTA!
                                   Cu dragoste,Maria.
P.S.
Iata aici ,Informatia mai pe larg:                                    

Alertă în Irak. Un sfert de țară este acoperit de un nor toxic. Spitalele nu fac față victimelor

 
de G.S.   •   27 Oct 2016   •   21:28
Alertă în Irak. Un sfert de țară este acoperit de un nor toxic. Spitalele nu fac față victimelor 416
Un incendiu izbucnit la o fabrică de sulf, lângă Mosul, de către teroriștii ISIS, a format un nor de substanțe toxice care s-a răspândit în nordul Irakului și în țările vecine.
Jihadiștii au incendiat fabrica de sulf de la al-Mishraq săptămâna trecută, incendiu care a format un nor toxic. Mai mulți oameni au fost intoxicați de substanțele rezultate și au ajuns de urgență la spital.
De altfel, spitalele din Mosul au fost depășite de numărul mare de victime, printre care s-au numărat și copii și femei însărcinate, conform Daily Mail.
O imagine publicată de NASA arată cât de întinsă este suprafața afectată de acest nor, care ajunge și în Siria, Turcia și Iran.
Iata si articolul meu:

                                       15 Februarie 2016,ora 22,35 !

                                                 Dragii mei,

În aceasta noapte in timp ce scriam aici pe Blog, vad inspre Apus, pe un Cer perfect senin ca de oglinda,vad un Nor ca de zapada, un Nor oval, dens si înalt, ce sta ca un paloș deaspra Pământului.
Asa: 
.
Un astfel de Nor ,ce părea ca de zapada înghețată, era stropit, ca și cu cerneala albastra, era presarat cu -n praf neagru,precum  si cu-n alt praf galben , asemanator cu praful de galbenus uscat.
Acesta ,era singurul Nor, de pe tot cuprinsul Cerului. 
Nu era un Nor firesc, un Nor obisnuit, ci era (mi se spune chiar acum de un glas ),citez:

                            ”Un Nor toxic !”  

Dragii mei, eu am gasit o poza cu un Nor asemanator ca marime si densitate, urmand ca voi toti, sa-l presarati in gand,cu cerneala, funingine si praf galben,ca sa va puteti inchipui, cam ce mi s-a aratat mie, in aceasta noapte.
Vom auzi fratilor, de aparitia un NOR  TOXIC pentru omenire.
Unde va apărea prima oara, eu nu cunosc. 
Din păcate,(este o vorbă ) ce omul isi face cu mâna sa, nici diavolul nu mai poate desface  .
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu dragilor,  si la Maica Domnului, ca sa fim apărati de tot raul si de tot necazul, oriunde ne-am afla pe acest Pământ. 
Bunatatea inimii, mila sufletului, Rugaciunea si Dragostea ,sunt armele noastre benefice,care ne aduc mantuirea sufletului.
Sa le folosim dragilor la maximum, si sa nu le alungam de la noi.
Sa le facem ca sa rodeasca,iar din rodul lor, sa daruim si celor care nu au deloc,sau au prea puțin. 
                                          Cu dragoste,Maria! 


42 de comentarii:

  1. D.na Maria, cum e posibil ca militantii ISIS sa aibe acces la uzine chimice, eventual la centrale nucleare? Aceste unitati nu au paza, nu au camere de luat vederi? Poate intra oricine, poate face oricine orice? Nu inteleg !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimat/a anonim abulic,iti raspund eu nu o mai deranja pe D-na Ghiorghiu,
      Cat de izolat trebuie sa traiestca sa nu sti ca in prezent in zona orasului Mosul se dau lupte inversunate intre o coalitie de state si grupari militare si teroristii asa zisului stat islamic,pentru alungarea lor din Mosul?Si cat de naiv trebuie sa fi ca sa crezi ca un paznic amarat poate sa pazeasca o fabrica de acesti nelegiuiti taietori de capete?Acolo s-au adunat monstri cu chip de om de pe intreaga planeta si fac genocid cu crestinii dar nu numai cu ei si distrugere a oricarei randuieli omenesti,in numele unei credinte aberante pe care ei au inventat-o sau au rastalmacit-o.Bandele lor sunt un fel de rau absolut si acum ca sunt alungati desigur ca nu au scapat ocazia de a raspandi moarte si prin nori toxici ei care se inchina mortii.
      Si totusi,in ciuda acestei ruperi de lume care se vadeste din ceea ce postezi,navighezi totusi pe internet,stimat/a anonim.E o inadvertenta aici pe care nu mi-o explic.Denota cumva o lipsa de sinceritate pe undeva?

      Ștergere
  2. Toate se adeveresc,esti de un real folos Maria,multumim Lui Dumnezeu ca existi si esti Maria noastra!TCB

    RăspundețiȘtergere
  3. Depinde si de curentii atmosferici deplasarea norului.Trag nadejde ca vintul sa duca otrava asta undeva in loc pustiu.Oare cei ce au facut asta unde stau nu sunt si ei otraviti?Siria si Irakul sunt tari vecine avind si granita comuna.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar cu ce ajuta faptul ca "s-au adeverit"...ati ajutat pe cineva? Nu. A fost salvat cineva din taote cele care...s-au adeverit? Pai nu. Atunci nu au mare valoare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aveti dreptate,in fiecare joi eu lucrez in casa la o femeie care sta la etajul 8 (in Spania)si am observat asa cum ati descris dumneavoastra am avut senzatia de usturime a ochilor si Inca avem probleme respiratori .

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna maria sa fie asta mesaj pe care il primesc mereu urgia ce o sa vina peste romania sa ne rugam la maicuta domului si bunul dumnzeu sa ne pazeasca de rele amin multumim ca existati si ne spuneti ce se intimpla va pup dulce pa

    RăspundețiȘtergere
  7. solutia e mutati-va la munte

    RăspundețiȘtergere
  8. Semnele războiului sunt clare: devastator, letal, extins! Cu arme neconvenționale!
    http://www.apologeticum.ro/2016/10/semnele-razboiului-sunt-clare-devastator-letal-extins-cu-arme-neconventionale/

    RăspundețiȘtergere
  9. Acum, in putinul timp ramas, incepeti sa va retrageti catre zonele de munte si in special de provinicie! Cu ajutorul bunului Dumnezeu, dupa mare mila Lui, mai aveti o sansa…

    https://deveghepatriei.wordpress.com/2016/10/31/acum-in-putinul-timp-ramas-incepeti-sa-va-retrageti-catre-zonele-de-munte-si-in-special-de-provinicie-cu-ajutorul-bunului-dumnezeu-dupa-mare-mila-lui-mai-aveti-o-sansa/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 31 oct 11:21 in caz de asemenea nenorocire nu ai unde să te ascunzi,aerul va fi poluat peste tot.DS

      Ștergere
    2. nu mai da frate link spre lunaticul asta de la deveghepatriei, el se crede un fel de vizionar dar la la el nimic nu s-a adeverit, i-ar placea si lui sa nimereasca macar 1% din ce spune d MaRIA

      Ștergere
  10. Asta-i "lucratura" celor din spatele teroristilor. Cine oare-s astia? O intrebam pe Hillary? Ar cam trebui sa stie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 31 oct 11:46 ai dreptate normal că Hilary știe că de ea sunt finanțate aceste grupări teroriște.Există dovezi în acest sens,dar lumea nu vrea să vadă și îl consideră nebun pe Trump cînd vorbește de așa ceva.Îmi amintesc că și Vadim cind făcea cîte o dezvăluire,lumea îl considera nebun,dar așa în nebunia lui spunea adevărul pentru că avea acces la niște informații, unde nu ajungea oricine.Așa se întîmplă și cu Trump acum.DS

      Ștergere
    2. SPUI PROSTII. DE LA OAMENI CA VOI SE AJUNGE LA SCHIMBAT GUVERNE. CUM AFOST CAZUL LUI PONTA.OAMENI FARA PIC DE DISCERNAMANT, INVENTEAZA LUCRURI, IAR APOI LE PLASEAZA NAIVILOR. ASA ATI FACUT SI CU GUVERNUL TEHNOCRATIOR CARE NE-AU DISTRUS TARA, SI NE-AU VANDUT. IAR ACUM VOR PRACTIC LA ALEGERI, SA IASA MACEL. RUSINE !!!!

      Ștergere
    3. Anonim 15:48 tu crezi tot ce vezi la tv. Asta e o manevra a lui Trump. Nu trebuie sa fi un mare inteligent sa realizezi asta. Politica e o mare........pacaleala.am vazut si noi pe pielea noastra. Sunt jocuri politice,
      despre care nici nu banuim. Sper sa iasa Hillary pt linistea si stabilitatea omenirii. Inchipuiti-va ce se va intampla cu nord corean-ul,
      Putin, Trump, Isis .Ar fi un dezastru.

      Ștergere
    4. Cine vorbeste ma prostii,hei 23,o9 trezeste-te,DS intotdeauna a avut coment.logice!Toata stima pt.DS,-TCB

      Ștergere
    5. Vai si amar va fi de lumea asta cu Clinton,nu mai aberati,se vede de la 7 poste ca nu-i toata la mansarda!

      Ștergere
    6. Cat de retardat sa fi , sa crezi intr-un om ca Trump. Cu toata dragostea, e diferenta uriasa intre madam Clinton si
      Pacaliciul de Trump.

      Ștergere
  11. Sint la noi multe gropi de gunoi neecologice ce produc tot feliul de gaze.asa ca aveti grije unde vreti sa va mutati.

    RăspundețiȘtergere
  12. ps pretul e normal la piata libera comparabila si cu evaluarea statui de mai sus.Ce nu e normal e sa platesti mult pentru cea ce ai refuzat sa mostenesti pe gratis datorita unor minti de comunisti indoctrinati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da.Si ce propui?Sa-i condamnam post mortem pe bolsevicii ursari si pe ursii lor ce jucau pe plita.Si ma rog frumos,ce legatura au cu asta oficialitatile actuale care au ales solutia optima in situatia data,achizitionand o capodopera si economisind cel putin 10 milioane?Ce trebuia sa faca?Sa rechizitioneze casa vor muschii lor,cum faceau comunistii?Sau sa stea si sa astepte ca sculptura sa dispara,furata si ascunsa in cine stie ce colectie confidentiala si privata din lumea asta atat de polarizata intre prea bogati si prea saraci?Asa cum s-a procedat,parerea mea este ca s-a dat dovada si de patriotism dar si de realism si buna chibzuiala,chiar cu asumarea unei mici "hibe" de procedura acolo unde legea este putin nerealista.
      Eu cred ca daca e sa luam pe cineva la refec acestia ar trebui sa fie fostii proprietari,carora li s-a facut repartia prejudiciului ce li l-au facut comunistii dar care insa nu au acceptat nici un compromis atunci cand au fixat pretul.Nu ma pricep eu prea bine la valorile operelor de arta.insa in acest caz concret,ei fiind tot romani ar fi putut sa faca o concesie la pret,un sacrificiu al lor pe altarul patriei,nu?

      Ștergere
  13. Din pacate,in Buc. uitati-vă pe cer !!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Nostradamus a scris: "Să vă pregătiți aparate de purificat aerul"... Știe cineva unde se vând măști de gaze? Cum au militarii pe front. M. I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar, oare unde sunt de cumparat?

      Ștergere
    2. Si chiar,oare unde erau de cumparat pe vremea lui Nostradamus?LOL!

      Ștergere
  15. cred ca Putin stia de acest dezasstru de linga Mosul, de aceea a stopat atacurile si a sugerat repatrierea oficialitatilor rusesti din zona !?

    RăspundețiȘtergere
  16. 20,48

    Uite aici masti de cumparat :


    http://totalmag.ro/ro/produse/Masca-de-gaze.html

    http://www.kaki.ro/categorii/masti-de-gaze.php

    http://www.magazinulmilitar.ro/index.php?page=produse&categ_id=164

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,vor fii necesare mastile de gaze,pentru atacul atomic din 2018. Scapa atunci cine poate.

      Ștergere
    2. De la 1 Ianuarie 2017 se vor face chemari pentru antrenamente cu o durata de 3 luni a rezervistilor voluntari ca viitori soldati pe front.Pregatirile sunt in toi iar razboiul bate la usa Romaniei.Este cazul sa ne pregatim,timpul este scurt iar generatia de 70 de ani a statului Israel ia sfarsit in 2018.Se incheie generatia biblica si ne indreptam cu pasi repezi catre distrugere.Cine vrea sa cumpere o casa mai spre la munte o poate face acum cat mai e timp.Orasele vor fii pustii.

      Ștergere
    3. Bine ar fi să se introducă din nou în lege stagiul militar obligatoriu,nu poți să faci voluntariat în caz de razboi.DS

      Ștergere
    4. Trimite-ti tu DS la razboi toate rudele , copiii, nepotii si prietenii dornici . Armata nu e pentru diletanti si nici conditie obligatorie , ar fi exterminare in masa pe principiul platitului de polite pentru ca ai o arma in mana .
      La cati nebuni , drogati , puscariasi si psihopati sunt astazi in tara , ar fi un adevarat macel sa-i vezi pe acestia dand buzna in gospodarii , omorand si taind oameni nevinovati . Razboiul inglobeaza si pe cei nesanatosi la cap fara deosebire .

      Ștergere
  17. Vreau sa spun ca in aceasta seara in jur de 7 spre Apus,cerul parca era practic in flacari de rosii,m-a uimit aceasta vedere,parea ca o linie rosie pe o intindere mare.Am crezut ca luase cerul foc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mosul-ul e la sud-est de noi,nu la apus.Cerul rosu la apus inseamna viitoare precipitatii.

      Ștergere
    2. Nu cred era altceva,au scris si pe Realitatea ca era un fenomen ceva mai neobisnuit.Cerul devenise inflacarat rosu aprins.Crezi ca nu de multe ori am observat cerul rosu si inca mai rau ,dar aseara chiar m-a pus pe ganduri.

      Ștergere
    3. Îmi aduc aminte cu cîțiva ani in urmă cind cerul s-a înroșit pe o porțiune destul de mare,atunci a avut loc un cutremur in Turcia.DS

      Ștergere
  18. Cateva seri la rand la inceputul lunii Decembrie 1989 cerul era rosu . Persoanele in varsta faceau cruce spunand ca acesta este semn de varsare de sange . A urmat la cateva saptamani revolutia ,in care ,stim cu totii s-a varsat sange . Poate multi cititori de pe blog vor spune ca
    acestea sunt basme .Dumnezeu in mare mila Sa ne trimite mereu semne si ne cheama la o viata traita in acord cu legile Sale si cu natura. Noi ignoram si amanam schimbarile pe care ar trebui sa le facem deoarece am devenit prea comozi, prea increzatori in fortele noastre si prea nerecunoscatori fata de Dumnezeu
    Nu mai acordam cinstea cuvenita sarbatorilor, Sfintei Duminici,sfintilor, traditiilor noastre ortodoxe. Nu mai stim semnificatia ,,Mosilor" cand trebiie ca fiecare sa -i pomeneasca pe cei adormiti din neamul sau si sa imparta pomana pentru acele suflete .Ne costumam in schimb copii in demoni sau in chipul altor monstri lipsiti de lumina si de fapte bune, permitem si ni se pare normal si la moda ca istoria si un domnitor roman care a cistit credinta stramoseasca ,binele si dreptatea caracteristica neamului sa fie demonizat si ridicularizat de straini cu ajutorul angajatilor media.Sa ne retragem in munti, in caz de pericol ...! In care munti ?Credeti ca au ramas locuri cu potential strategic care sa nu fi fost deja cumparate ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai o buna perceptie asupra realitatii, Anonim 07:41.

      Ștergere
  19. Serios! Chiar nu puteti admira un superb apus de soare fara sa-i dati o conotatie negativa? Eu practic m-am hranit cu acele imagini superbe reflectate de razele soarelui,a fost ca o inbratisare divina.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  20. Măi fanaticilor,mare dezamăgire,norul toxic nu a ajuns,căutați alte subiecte,vreo apocalipsă,vreun război,etc gigi

    RăspundețiȘtergere