marți, 4 octombrie 2016

ROMÂNIA ??? O MARE NENOROCIRE ,CU OAMENI NENOROCIȚI PE VIAȚĂ !

                                     Noapte de 3 - 4 octombrie 2016,ora 1,30 !

                                                    Dragii mei, 

În aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva cutremurator .
Citez:
                 ”Poporul român, niciodată nu va vedea nenorocirea asta,care se cheamă nenorociți !”

Dragii mei, din păcate vom auzi de o mare nenorocire ce se va abate undeva intr-o ȚARA ,nu stiu unde, in care cei care vor scapa cu viata,vor rămâne nenorociti. 
Sa fie vorba oare,de vreun Cutremur major, sau de explozie nucleara?
După cum vedeti,glasul spunea că poporul român nu va vedea niciodata asa o asemenea nenorocire. Dar pe noi dragilor,ca  buni crestini ce suntem,ne doare inima si sufletul si pentru suferința Aproapelui nostru.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI,ca sa aiba grija de noi, dar si de Aproapele nostru și
sa ne păzeasca dragilor,de orice Dezastru si nenorocire.
                                             Cu dragoste,Maria.
  

95 de comentarii:

  1. Prietenii tai din PSD au distrus tara. Avem miliardari aparuti peste noapte pe spatele saracilor care n-au ce manca. Asta da nenorocire! Dar tu, Maria, faci publicitate lui Ponta ca unui sfant. Mare-i gradina lui Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 4 octombrie 2016, 09:36, nu te lega de Ponta, mai draga! Lasa-l tu in pace caci omul asta a facut ceva pentru tara! Pricepi dumneata? Uita-te la nenorocotii astia de tehnocrati in ce hal ne-au adus...

      Ștergere
    2. Si lberali ce fac,ce fac tehnocratii si ciolanis asta vezi ???

      Ștergere
    3. PSD din pacate este singurul partid care incearca sa mai indulceasca viata amara a romanilor...restul tradatori de neam si tara...slugoi vanduti strainatatii...ciolosei care in total dispret fata de jertfa tinerilor din 89 ne spun ca pentru noi romanii drepturile omului sunt un lux...si cum ar trebui sa muncim cu 2 dolari pe zi...

      Ștergere
    4. Anonim 4 octombrie 2016, 09:36, tu ori esti platit sa scrii ineptii ori esti inept la cap.

      Ștergere
    5. Hai ca mor de ras )))))))) cu Ponta al vostru cu tot .....👹👹👹👺👺👺👺👺😩😨😨😬😬😬😟 Kkk

      Ștergere
    6. pt anonim de la 21;21 ...nu stiu daca acum chiar mori de ras dar , cu siguranta dupa alegrei cu siguranta o sa va tavaliti de ciuda...vezi ultimile sodaje...

      Ștergere
    7. Vezi-ti de treba ta, scuteste-ne, Pomta este singurul care a facut ceva ptr tara asta. Nu va pune nimeni sa intrati pe blogul Mariei, si nici sa faceti misto. Sunte-ti dusi cu maturica.

      Ștergere
    8. Mai Anonim 4 octombrie 2016, 21:21, de ce nu recunosti ca mori de ciuda? Asta este, seriozitatea este la Ponta nu la tehnocrati si nici la liberali, care nu au nimic concret pentru Romania, decat vise de imbogatirea lor. Daca nu i-am cunoaste... dar ii stim prea bine ce urmaresc. Dar cu visele vor ramane.

      Ștergere
    9. Anonim 4 oct 09:36 dacă tot ai intrat aici pe blog să faci politică află că țara asta nu a distrus-o Ponta si era deja distrusă de cei care s-au perindat pe la putere de-a lungul vremii.El doar a plătit cu functia pentru neglijența altora si probabil că i-a deranjat pe unii că a mărit salariile și pensiile tăiate de Boc si de Roberta Anastase în mandatul lui Băsescu.Nu stiu cine iti spală creierul să gîndești așa, dar măcar încearcă să faci diferența și să vezi adevărul.Nu spun că nu a făcut și el greșeli,dar in comparație cu altii e mic copil.Așa că nu-i băga pe toți in aceiași oală.DS

      Ștergere
    10. ANONIM 4 octombrie 2016, 23:09......voi sunteți ciocoii vechi si noi )))))) Pelagra Românieqi, de după revoluție si pănă acum . Ponta , își plânge ciolanul pierdut , nu.l freacă grijă romanului necăjit. Iohanis , este un mare băbălău si Romania trage si suferă ,😩😩😨😨😩😬😬😬kkk

      Ștergere
    11. Anonim5 octombrie 2016, 17:38, ce te apuca? Te gadila orgoliu asa tare sau esti iritat de nu mai sti ce sa faci? Linisteste-te, nu vezi ca nu mai poti gandi normal?

      Ștergere
  2. De unde m_ai scoti atatea prostii? Cred ca nici nu ai servici,tot timpul stai pe calculator si debitezi fel de fel de nerozii,suferide insomnie si_ti pierzi noptile copiind fel de fel de stiri care de care mai socante . Val

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai lume nebuna nu mai loviti in Cuvantul Duhului Sfant va sapati groapa singuri si voi o sa cadeti in ea.Nu e de joaca cu Cuvantul lui Dumnezeu este ca si cum te impotrivesti Lui, si te lupti cu fortele binelui.Asta faceti voi.De nu va schimbati atitudinea parsiva de care da-ti dovada ve-ti gusta si voi din potirul cu sange al maniei lui Dumnezeu care se va revarsa pe pamant si mare va fii pedeapsa voastra.Si sange ve-ti bea va spun eu.

      Ștergere
    2. Val dar cata mizerie ai in tine. Ai stat mult sa te gandesti ce sa mai postezi? Inteleg ca ai o problema cu tine, dar ea se rezolva in alta parte.

      Ștergere
  3. Anonim4 octombrie 2016, 10:36
    DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI, sa te ierte pentru rautatea sufletului tău!
    Ma rog la PREA SFANTA TREIME si la MAICA LUMINII,ca sa -ti arate tie ADEVARUL SĂU si sa nu mai împrosti cu venin si cu noroi în mine, iar prin mine ,lovesti în ADEVĂRUL DUHULUI SFANT! Poti fi sigur ca va veni si ZIUA ADEVARULUI LUI DUMNEZEU si pentru tine!Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria sunteti prea indulgenta cu cei necredinciosi,nici nu merita sa le acordati atentie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vaccinurile nenorocesc pe viata dar la noi e o mare campanie provaccinare. Suntem singura tara din lume unde un copil primeste 26 de vaccinuri in primii ani de viata. Este plin de copii nenorociti de acest sistem dar ne facem ca nu vedem. Preferam sa batem campii si sa aruncam cu noroi in bietii parinti. Suntem tara unde se arunca toate mizeriile tarilor destepte, dar noi nu vedem. Acceptam ca prostii toate tampeniile pe principiul si americanul foloseste, si germanul si....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasati prostiile !Copii trebuie vaccinati.Cei care refuza sa fie decazuti din drepturile parintesti.Ifosele de parinti "informati " le pun viata in pericol.

      Ștergere
    2. Copiii trebuie vaccinati, prostia, dezimformarea si incultura aduce moarte bietilor ingerasi. Cele doua madame Stere si Nicola, sunt 2 femei frustrate care dezonformeaza opinia publica. Datorita unora ca ele au murit bebelusi nevinovati. Cei care nu\si vaccineaza copiii practic, sunt ca o bomba cu ceas pentru ceilalti.
      Cei care refuza vaccinul sa plateasca ! Encefalita, difteria si alte boli se pot dezvolta usor intr-un mediu propice, si aici ma gandesc la cei nevaccinati. Multi copiii nevaccinati au paralizat sau chiar starea lor s-a agravat, si au decedat. Lasati prostia si vaccinati copiii !

      Ștergere
    3. Anonim 04 oct 20:14/ 23:25 să stiți că sînt părinți,care vor sa-și vaccineze copii,dar nu există vaccin in Romania.Dacă tot sînteți asa vehemenți și aveți încredere deplină in tot ce vine de afară,poate ne spune cineva de ce a fost închis Institutul Cantacuzino si sintem nevoiți să achiziționăm și să plătim acum vaccinurile aduse de afară la preț triplu. Spitalele sînt pline de bacterii si mor copii din cauza infecțiilor,dar toată lumea tace,asa cum au tăcut si după cazul Hexi Pharma.A trecut si valul cu gripa porcină si gripa aviară cind au ucis mii de animale,in schimb lăum din străinătate carne congelată de acum 40 de ani.Așa că am un mare dubiu cu aceste vaccinuri si cu tot ce vine de afară pentru Europa de Est,se cam fac experimente pe noi.Nu cred că cineva trebuie să fie obligat sa se vaccineze,dacă nu are încredere in acel vaccin,fiecare decide asupra corpului său.DS

      Ștergere
    4. CONTINUARE

      Sa vedem cum stau lucrurile de fapt. In cursul de imunologie, editate de IG Cordelier, se poate citit:

      " Hipersensibilitatea intarziata, nu pare sa fie un element de protectie contra majoritatii bacteriilor. In tuberculoza, unde se stabileste o stare de hipersensibilitate foarte accentuata, hipersensibilitatea poate sa fie favorabila, dar ea este cel mai adesea defavorabila, actiunea s-a favorabila tine de eventualitatea unei caezificari solide a tesuturilor, la contactul cu proteine bacilare, producand astfel un mediu suboxigenat, putin propice multiplicarii bacililor. Cel mai adesea, hipersensibilitatea conduce la o cazeificare lichida, care accentueaza diseminarea bacilara, facilitand insamantarea regiunilor sanatoase ale organului atins."

      "Primul pericol al BCG, este tocmai capacitatea s-a de majorare a afectiunilor tuberculoase ulterioare, foarte frecvente, insotite de facultatea de a se putea stabili un diagnostic precoce, intrucat dermoreactia devine pozitiva, accest pericol este strans legat de modul de protectie aparut, hipersensibilitatea intarziata. Mai ales elevii in scolile de infirmieri suporta aceasta, obligati fiind sa primeasca un BCG l-a inceputul studiilor si fiind mai usor contaminati la inceputul activitatilor lor spitalicesti.

      Al doilea pericol este BCG-itatea secundara la vaccinare, este vorba de o denumire fantezista dar folosita curent ca sigla a vaccinului si utilizata deseori pentru a desemna o evolutie locala foarte violenta cu necroza cutanata si adenopatii. aceasta nu este foarte frecventa si nu prejudiciaza in fapt rezultatele vaccinarii, dinpotriva, orice vaccinare cu BCG antrezeaza aproape in mod automat o tuberculoza cutanata atenuata( de indata ce vaccinul s-a prins) Aceasta infectie evolueaza, in general timp de 6 pana la 9 luni, antrenand sistematic o febra usoara in fiecare seara si o scadere accentuata a vitalitatii si apararilor generale ale intregului organism. Unii indivizi extrem de robusti, vor putea travers aceste 6 pana la 9 lui fara neplaceri, totusi la multi copii, mai ales daca au fost vaccinati foarte de timpuriu, se observa declansarea sau agravarea predispozitiilor patologice la rinofaringite, otite, si bronsite sau laringite repetate. Dealtminteri tuberculoza, fie ea spontana sau inoculoata prin BCG deschide calea terenului artritic si reumatismelor.

      Majoritatea indivizilor din zilele noastre prezinta deja acest teren artritic, legat de ereditate. Faptul de a adauga in mod artificial o tuberculoza evolutiva, nu poate decat sa agraveze considerabil problema. "

      Doctorul Scohy, in revista sa, "Desclefs pour vivre" (nr 4 august 1994)

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    5. Pentru a intelege daca vaccinarea este buna sau nu, este nevoie sa intelegem de unde a plecat, cine a inventat vaccinarea , ce teste s-au facut inainte etc. Cei ce au pus bazele vaccinarii au fost Jenner is Pasteur.
      Cine eray Jenner si PAsteur?,
      Jenner a fost un medic, insa nu biolog, iar Pasteur, chimist mediocru, fals biolog, si deloc medic. Acestia nu posedau nici un fel de cunostinta de imunologie. Jenner aplica un principiu stabilit empiric, iar Pasteur falsifica experimentele cum ar fi: inocularea - la Pouilly- le- Fort- a unui vaccin impotriva antraxului diferit de cel pe care il anuntase, apoi inocularea tanarului Meister cu un vaccin impotriva turbarii, fara ca pacientul sa fi contractat aceasta boala.
      Pasteur a fost un plagiator, a ajuns intotdeauna si oriunde dupa cineva. N-a descoperit nimic si nu a inventat nimic. Intraga s-a glorie se datoreaza unui singur merit: acela de a fi stiut sa profite de pe urma muncii altuia.
      Acest talhar al stiintei, i-a furat lui Deboe cercetarile asupra turbarii, lui Biot, ideile despre polarizarea luminii, lui Bechamp, descoperiri asupra bolilor viermilor de matase, si lui RAspail, puerila ipoteza a microbului- factor de boala infectioasa. Cu doar o teza de chimie si o teza in fizica, sustinute in 1847, si fara a avea vreo formatie medicala sau in biologie, Louis PAsteur, devenise in cativa ani, capul de afis al medicinei si biologiei franceze, desi nu era medic :lol: . Acesta este omul la care se inchina corpul medical din trecut si cel de astazi. Teoriile avansate de Pasteur, si diversele sale experimente trucate, marcheaza inceputul unei noi ere medicale, bazate pe siretlicuri stiintifice, si pe un abuz de putere si o escrocherie uriasa pe seama sanatatii publice. Odata cu acceptarea fara nici o retinere de catre corpul medical prost informat, a principiul aspesiei fiintelor vii si a vaccinarilor, principii impuse intregii populatii, industria farmaceutica de fabricare a vaccinurilor, a reusit sa impuna o neversomilia dictatura ce dureaza si astazi. Pasteur crease pe cont propriu un labortator de fabricare a vaccinurilor si aceasta cu mult inaintea infiintarii faimosului institut Pasteur. Aceasta afacere l-a facut de asemenea milionar!!

      Deci in putine randuri, acesta este marele fondator al dogmei vaccinarii, ce este elogiat si ridicat la rang de mare om de stiinta.


      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    6. Doctorii stiu ca nici un vaccin nu se face pana la varsta de 6 luni a copilului, asa este consemnat in toate manualele de medicina!!! Cu toate astea, doctorii incalca flagrant aceasta regula vitala pentru noul nascut. Copilul are un sistem imunitar in formare, iar vaccinarea in primele zile de viata ii distruge acest sistem imunitar, il deregleaza. Este o metoda invaziva si inumana. PRimul contact pe care il are bebelusul cu noua lume este contactul cu un virus.

      Nu s-a demonstrat niciodata in practica, faptul ca principiul teoretic al vaccinarii constituia
      fundamentul unui act terapeutic, valabil din punct de vedere stiintific. S-a demonstrat exact contrariul! Principiul vaccinarii constituie o eroare medicala generatoare de accidente foarte grave. a vaccina constituie un act medical contra naturii, care nu se sprijina pe nici o baza stiintifica.

      Daca este cineva interesat de istorie, mai pot contiuna.

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    7. Antitetanosul :
      - un bolnav vindecat de tetanos, nu este niciodata imunizat contra unei a doua infectii
      - nici un ser nu poate asigura imunitatea individului contra unui tetanos spontan, si serul comercializat este absolut fara nici un efect- ineficace
      - unele experimente realizate in 1890 au parut sa demonstreze ca atunci cand se inoculeaza tetanosul unui animal, serul sangelui sau, injectat unui alt animal, impiedica inocularea sa dezvolate tetanosul la animalul respectiv. concluzia trasa din aceste experimente insuficient studiate, era falsa si inaplicabila omului. Cu toate acestea, s-a fabricat un ser de cal, antitetanic, care a fost pus pe piata afirmandu-se ca injectat dupa o ranire, protejeaza impotriva tetanosului. Aceasta afirmatie constituie o mare inselatorie, iar vindere aceste ser in lume de mai bine de 72 de ani, reprezinta o incredibila escrocherie.
      - aceeasi critica se adreseaza vaccinului antitetanic, pe langa faptul ca este inutil, produce si coli baciloza.
      -coli baciloza specifica pentru cal poate dura mai multe zeci de ani.
      -serul poate crea o stare de anafliaxie in cazul unei a doua infectii, chiar facuta 10 ani mai tarziu.
      -in acest sens Profesorul J. Tissot scrie : " Ce se va crede in strainatate, despre stiinta franceza, cand se va afla ca academia de medicina, a votat in 1947 generalizarea acestei inselatorii a vaccinarii antitentanice? Nu lasat niciodata sa vi se faca o asemenea injectie, nici de ser, nici de vaccin antitetanic, ele nu au nici un efect protector ci numai acela de a va inzestra cu coli baciloza"
      - in 1923, profesorul Ramon, de la institutul Pasteur, inventa anatoxina, un compus de toxine ale tetanosului si formol. De 72 de ani acest ser si vaccinul antitetanic, au provocat foarte multe accidente claresi altele mai dificil de decelat. Mai multe reviste medicale extrem de serioase cum ar fi JAMA ( jurnalul asociatiei medicale americane) , British medical Journal, New England Journal of MEdicine, au raportat un procentaj important de reactii alergice la vaccinul antitetanic. Revista Sciente et Vie, in martie 1974, a facut acelasi lucru.
      - faptul ca acesta contine formol, prezinte inconveniente. Intr-o conferinta tinuta la societatea de medicina si chirurgie din Bordeaux, in 1935, doctorii Lassere si Saft, raporteaza paralizii consecutive la vaccinarea antitetanica.
      - revista "La medicine Practicienne", intr-un articol aparaut in septembrie 1977, prevenea contra vaccinului antirabic, si mai ales impotriva rapelurilor.
      - In jusrnalul din 30 aprilie 1960, asociatia medicala canadiana, instiinteaza despre pagube enorme cauzate de serul cultivat pe cai, responsabil de reactii alergice mai grave decat tetanosul insusi, si despre cazuri de moarte prin reactie anafilactica.
      Toate aceste marturii si multe altele, converg --- acest vaccin antitetanic este ineficace si periculos.

      AVIZ AMATORILOR SI AMATAORELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere

    8. Anonim4 octombrie 2016, 20:14
      BAGA LA CAP ca viata E IN PERICOL MARE CIND II VACCINEZI ....

      SI ASTA CA SA VEDETI EFECTELE NEGATIVEEEE ale vaccinurilor .... pacienti sau doctori deopotriva si sa nu mai vad pe la tv sau presa CA ´´ SUNT CAZURI RARE ´´ de accidente

      http://www.curezone.org/forums/f.asp?f=371


      Testimoniale cate vrei... Netul este plin ochi de oameni care isi povestesc chinul prin care au trecut dupa vaccinare. Tu poti sa visezi in continuare, nu este nici o problema.

      Uite ce afirma OMS-ul ( organizatia modiala a sanatatii)--
      " O dovada evidenta a inutilitatii si periculozitatii bcg, este faptul ca OMS, fara indoiala preocupata de aceasta problema de eficacitate, a organizat un experiment pe scara larga in india, intre 1968-1971. A fost ales un distrct cuprinzand 209 sate si un oras, in total 360000 de persoane. Toate persoanele au fost testate la tuberculina, iar negativii au fost impartiti in 2 grupe, una a fost vaccinata alta nu. Grupurile au fost urmarite in conditii riguroase timp de 7 ani si jumatate. Rezultatul a fost urmatorul: au existat tot atatea cazuri de tuberculoza la cei vaccinati ca la cei nevaccinati. Astfel spus si urmaridn insusi raportul OMS( grup stiintific ICMR/OMS nr. 651 Geneva 1980):
      " BCG-ul nu confera nici o protectie, in termenul celor 7 ani si jumatate de supraveghere ulterioara, iar maladia bacilara i-a atins mult mai des pe subiectii care reactionasera initial la tuberculina dupa vaccinare, decat pe cei care nu prezentasera nici o reactie"

      AVIZ AMATORILOR SI AMATARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    9. Poate este cineva amabil sa imi arate unde sunt studiile lui Pasteur pe vaccin, si demonstrat pe esantioane de oameni inainte de a iesi pe piata cu un astfel de produs. Domnul Pasteur nu a scris in viata lui nici un studiu, nici o carte, doar niste note academiei si a alcatuit memorii. Intradevar este mai comod o astfel de practica daca din intamplare te contrazici. Cea mai mare farsa care s-ar putea face memoriei lui Pasteur, ar fi de a-i aduna memoriile si de a le publica sub forma de opere complete. Lectura lor ar fi dezastruoasa caci este vorba de o suita de contradictii, de variatii, de teorii absurde, de ipoteze pripite si eronate, de experiente facute de la o zi la alta, din care trage concluzii prea rapide si hazardate, bune de abandonat a doua zi. Pentru a ne convinge de aceasta, este suficient sa ne procuram buletinele academiei de stiinte, de la momentul respectiv. Dupa ce a sustinut teoria generatiei spontanee, Pasteur a devenit campionul panspermiei si a teoriilor biblice. Pasteur a fost in egala masura campionul maniacilor decoratiilor, pe care nu a incetat sa le solicite toata viata. El stia bine ca trebuie sa te impui publicului, prin semne exterioare si astfel sa arunci praf in ochi, lucru foarte apreciat la vremea respectiva de multimea ignoranta, putin evoluata, care se extazia usor in fata la tot ceea ce putea reprezenta onoruri. In calitate de chimist, Pasteur era considerat mediocru de colegii sai, lucrarile sale in materie sunt INEXISTENETE, si se poate continua pe tema.

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX


      ps MAI VREA CINEVA VREUN VACCIN de la UN IMPOSTOR ???
      ha ha ha .... nu de alta dar sa facem pe astia PRO VACCIN niste TESTE ca AVEM NEVOIE DE COBAI dar DUPA CE SEMNEAZA ca isi asuma ORICE ACCIDENT ..... va bagati oamenii PRO -VACCIN in asta ??? .... asta e si in zilele noastre MEDICII HABAR NU AU despre vaccinuri ... dur adevar stiu ..... deci JOS MINA DE PE COPiii ROMANIEI cind parintii lor AU DECIS NEVACCINAREA sau LA SCOALA CU VOI ca MAI AVETI DE INVATAT .... dur adevar stiu ......

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    10. Anonim4 octombrie 2016, 23:25
      Cei care refuza vaccinul sa plateasca . Lasati prostia si vaccinati copiii !

      raspuns
      SERIOS ???
      CE STUDII AI , PAPUSA ??? nu de alta dar sa stiu daca vorbesc cu vreun specialist CA SA FAC MISTO MAI MARE DE EL sau cu unul sau una CARE NU STIE si sa il iau usor ....ha ha ha

      deci lasind la o parte ce studii ai IA DE AICI pe DIRECT desi ai de citit multe postari de ale mele .... asadar CITESTE si apoi vorbim SI CONTINUI
      Davaine, Casimir Joseph,(1812-1882)
      Medic francez
      Precursorul lui Pasteur in studierea microbilor

      Antraxul, este virusul mortal ce poate cauza moarte daca nu este tratat corespunzator. Importanta descoperirii sale este covarsitoare si ne-am fi asteptat in mod normal sa gasim numele lui Davaine ca legatura principala in enciclopedii. Nici vorba de asa ceva. Contributia s-a este mentionata la cuvantul carbune, unde putem citii ca aceasta boala infectioasa este cauzata de Bacillus anthtacis, o bacterie a carui rol patogen recunoscut de Davaine in 1868 a fost definitiv demonstrat de PAsteur si colaboratorii sai in 1877. Metodologia creata de Davaine pentru a arata cauza bolii carbunelui, metodologie aplicabila tuturor bolilor infectioase, a fost trecuta sub tacere.

      Aceasta a fost descoperita de catre Jean Theodorides, sef de lucrari la C.N.R.S., intr-o carte intitualata "Rolul novator al lui Davaine in biologie si medicina" .

      Din fericire, Jean Rostand a corectat faptele, scriind: " In mod curent, publicul crede ca Pasteur este acela care a descoperit rolul microbilor in producerea bolilor infectioase. In realitate aceasta descoperire nu ii apartine. Ea apartine unui savant francez:Davaine."

      Toussaint Henri - profesor la scoala veterinara din Toulouse

      Numele lui Henri Toussaint, nu figureaza in dictionare si enciclopedii, insa acesta anunta in august 1880 ca a reusit sa vaccineze oi impotriva antraxului, preparand un vaccin atenuat cu acid fenic. Pasteur persista in eroarea de atenua virusii si bacteriile prin caldura si oxigenarea aerului. Doi dintre colaboratorii sai, Roux si Chamberland, pusesera la punct un vaccin atenuat cu dicromat de potasiu. REzultatele obinute fusesera pozitive. Pasteur s-a opus cu fermitate publicarii acestor rezultate. "Cat traiesc eu, nu veti publica acest lucru", le-a declarat el.

      Pasteur i-a furat lui Henri Toussaint, fructul lucrarilor sale, atribuindu-si singurul merit. Din marturisirile facute de Roux si Chamberland in 1881, se stie ca maestrul lor utilizase un vaccin continand dicromat de potasiu, Henri Toussaint a folosit acidul fenic , ce este acelasi lucru.

      In zilele noastre nu se vorbeste despre Henri Toussaint, ci despre "marele" Pasteur.

      Astfel, doctorul Rober Koch, consilier la oficiul imperial de sanatate din GErmania, scrie :
      "Cand se vorbeste despre atenuarea virusului antraxului si despre imunitatea artificiala, este o nedreptate sa impingi numele lui Henri Toussaint pe ultimul plan sau sa il ignori complet"

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    11. continuare
      Anonim4 octombrie 2016, 23:25


      Galtier Pierre Victor- medic veterinar, prOfesor la Lion

      Veterinarul, vindecase animale bolnave de turbare in 1870, cu 6 ani inainte ca Pasteur sa il vaccineze pe tanarul Meister. . Galtier, a transmis turbarea cainelui la iepure, de la iepure la iepure, de la iepure la oaie, de la oaie la oaie, demonstrand astfel ca acelasi virus este responsabil de turbarea furioasa a cainelui si turbarea paralitica a iepurelui. apoi a continuat experimentul pe alte specii de animale si a realizat faptul ca procedeul sau nu functiona la toate speciile iar de aici a tras concluzia ca este periculos sa incerce un experiment pe om. Pasteur in 1885, nu a avut aceleasi scrupule.

      Pasteur a furat rodul muncii lui Galtier. Acesta din urma a protestat in nenumarate randuri pentru a i se recunoaste autoritatea studiilor. Galtier a primit 5000 de franci pentru descoperirea sa , cat despre Pasteur , acesta a primit 2 milioane de franci provenind de la o subscriptie nationala.

      Altii oameni de stiinta plagiati sau furati au fost:

      Hauy Rene Just (1743-1822)- minerolog, creatorul cristalografiei-----n Pasteur furand teoria deisimetriei moleculare

      Appert Francois( 1750-1841)- Industrias nascut la Chalons sur Marne---- fiind cel ce a inventat pastrarea alimentelor in cutii sterilizate la caldura. Sistemul pasteurizarii fiind descoprit cu mai mult de 12 ani inaintea nasterii lui Pasteur si cu mai mult de 50 de ani inainte ca Pasteur sa preconizeze acest procedeu.

      Spallazani Lazzaro ( 1729- 1799) - chirurg si naturalist italian--- Pasteur "s-a inspirat " din lucrarile sale pentru a pune la punct teoria microbismului.

      Faptele sunt graitoare in ceea ce priveste etica acestui personaj - Pasteur.

      AVIZ AMATORILOR SI AMATAORELOR

      CRESTIN ORTODOX

      ps sa nu imi spui ca esti femeie si ai si copii ca e nasol .... ha ha ha

      Ștergere
    12. "Vaccinul contra poliomielitei, a fost unul dintre primele vaccinuri anti-virale. Pus la punct de biologul Salk, el a fost fabricat pornind de la culturi de virusuri pe rinichi de maimute. Zeci de milioane de copii au fost vaccinati pana in 1960. Data la care s-a descoprit ca era contaminat cu virusul SV-40, al maimutei. Virus care scapase atentiei fabricantilor de vaccinuri, si care dupa cum se afla prea tarziu, provoaca tuimori la hamsteri si cancerizare la om, dupa cum au aratat unele experimentari asupra tesuturilor umane. Problemele legate de cultura virusilor utilizati, pentru fabricarea vaccinurilor, sunt extrem de complexe, din cauza ca virusii nu pot sa se dezvolte intr-un mediu hranitor, precum microbii. Lor le trebuie o celula pentr a creste, pentru a prospera, si a se reproduce. Ori aceste celule contin virusi apartinand organului speciei animale utilizate. Astfel de exemplu, virusul SV-40, cancerigen, a fost decelat in rinichi de maimute, servind la pregatirea vaccinului anit-poliomielitic. Formolul nu omoara SV-40, el supravietuieste formolizarii, procedeu cerut pentru productia de vaccinuri cu virusi de poliomielita morti.

      - vaccinurile nu sunt scutite de virusi animali straini, chiar daca se iau preacutii extreme, pentru eliminarea celor cunoscuti.
      - vaccinurile inoculate oamenilor, poseda nu numai capacitatea de ase recombina intre ei, ci si pe aceea de a se recombina cu virusi sau retrovirusi specifici ai speciei umane, ramasi tacuti pana atunci ca urmare a unei adaptari reciproce a virusului si organismului. Acesti virusi sau retrovirusi sunt calificati ca defectivi.

      Din aceasta cauza, este absolut logic, sa consideram principiul vaccinarii ca fiind periculos, au fost formulate numeroase avertismente in legatura cu vaccinarile, incepan de acum 50 de ani, de catre personalitati ale lumii medicale si stiintifice dar mereu in van. Astfel, acum 31 de ani, in lucrarea s-a "Tendences de la medecine contemporaine" Profesorul Deloge, scria: "Daca vom contiua sa generalizam si sa multiplicam folosirea vaccinurilor, este de conceput faptul ca in cateva decenii, va aparea o patologie noua--- cea a societatilor vaccinate"


      aviz amatorilor si amataorelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    13. La madera, poliomielita era practic necunoscuta, pana la introducerea, in 1964, a vaccinului oral Sabin. In 1964, au fost vaccinari 7000 de indivizi, in special copii. In 1966, vaccinul a fost administrat, unui numar de 40000 de copii si vaccinarile au continuat pana in 1972. Din ce motiv? Se ignora total! In 1972, a izbucnit prima epidemie de poliomielita, boala i-a lovit mai ales pe cei vaccinati si s-a manifestat sub forma s-a cea mai grava, o paralizie bulbara, ducand la moarte sau la diverse forme de paralizie permanenta. ( scris de doctor Rentchnick in Medecine et Hygiene, 30 august 1972).

      Acelsi fenomen in Brazilia, la rio de janeiro, inainte de introducerea vaccinului, se numarau aproximati 80 de cazuri de poliomielita pe an. Boala era mereu benigna, evoluand ca o simpla gripa, si vindecandu-se spontan intre 4 si 8 zile.
      In 1965, dupa mai multi ani de vaccinari cu vaccinul Salk, in prima faza, apoi cu vaccinul Sabin in a doua faza, numarul personaelor atinse de poliomielita era de 700, apoi de 1200. Au existat numeroase decese si paralizii.

      In rapoartele privind, Africa si America Latina, OMS, recunoaste, ca din 34 de tari vaccinate cu virus viu, 24 au acuzat o crestere a poliomielitei!!!! Si ca, daca se iau in considerare cele 70 de tari din zonele tropicale, si subtropicale, se constata, o crestere a cazurilor de poliomielita de pana la 300% .

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    14. CRESTIN ORTODOX, ESTI CUMVA SECTANT ? SPUI ABERATII SI ESTI PROST INFORMAT ! NU AI NICI UN PIC DE CREDINTA ? NU IBTELEG DE UNDE ATATEA INFORMATII GRESITE TOT POSTEZI. PACAT DE CEI CARE TE VOR CREDE. TU NU AI NICIUN NEURON, ITI DAI SEAMA CA NU AI STUDII, SI SCRII TAMPENII . ESTI UN PERICOL PUBLIC . Agiasma

      Ștergere
    15. Anonim6 octombrie 2016, 16:27
      CRESTIN ORTODOX, ESTI CUMVA SECTANT ? SPUI ABERATII SI ESTI PROST INFORMAT ! NU AI NICI UN PIC DE CREDINTA ? NU IBTELEG DE UNDE ATATEA INFORMATII GRESITE TOT POSTEZI. PACAT DE CEI CARE TE VOR CREDE. TU NU AI NICIUN NEURON, ITI DAI SEAMA CA NU AI STUDII, SI SCRII TAMPENII . ESTI UN PERICOL PUBLIC . Agiasma

      RASPUNS
      mor de rasss ,,,, SI DOARE ADEVARUL nu ?? STIU ASTA SI CONTINUI PENTRU TINE ca SA VEZI orbule SAU DACA ESTI FEMEIE nu e pentru tine ca esti deja oarba ca sa nu zic altfel ... ha ha ha

      PERICOL PUBLIC ZICI ?? desigur si O SA IMI APAR TARA SI COPII EI ROMANI oricind DE MINCUNILE VOASTRE .... DECI REPET sunt pericol pentru toti MINCINOSI- DEMONI de oriunde ar fi ei ....

      vaccinurile UCID mai devremE sau mai tarziu PRIN BOLI si alte NEAJUNSURI .... AI TESTIMONIARE POSTATE MAI SUS ...

      cine va crede NU E TREABA MEa ... eu INFORMEZ IMPOTRIVA MINCINOSILOR SI ALTORA CARE AU FACUT MEDICINA DE OCAZIE .... ai auzit bine MEDICINA DE OCAZIE si sunt MILIOANE din astia CARE VORBESC PRO-VACCIN IN MOD SI ERONAT SI TENDENTIOS SI ORBBBBBB si LA BUZUNARUL LOR E ATACUL SI DOARE RAU DE TOT CA NU MAI FAC AFACERI DE MILIOANE PROSTIND OAMENII si asta DOAREEEEE .....

      si continuam ---
      Cel mai bine ar fi sa incepeti sa raspundeti la urmatoarele intrebari:
      - ce contine un vaccin?
      - ce efecte are fiecare component al sau in contact cu organismul uman, si in special cu cel al unui copil?
      - din ce este facut si in ce fel?

      ei papusa si raspuND CA SA VADA TOTI ADEVARUL si apoi SA MOARA fericiti SI VACCINATI ... dur adevar stiu DAR INEPTIILE TV-ULUI SI ALTOR PLATITI CA SA AFIRME nestiind CE AFIRMA adica MINCINOSI despre vaccinuri eu II MANINC PE PAINE ... pe toti si toate SI pina RESPIR EU voi scrie IMPOTRIVA CRIMEI VACCINURILOR .... AU MURIT MULTI INAINTEA MEA CARE AU SPUS ADEVARUL asadar NU MA TEM DE AMENINTARILE TALE si a nimanui ... DUMNEZEU NU ESTE VACCINAT ....

      1. Vaccinurile contin urmatoarele:
      - formaldehyde ( component fluid de imbalsamare)
      - thimerosal ( 50% mercur)
      - fosfat de aluminiu ( foarte toxic, si cancerigen)
      - antibiotice
      - fenol ( coroziv pentru piele si toxic pentru celule)
      - saruri de aluminu ( neurotoxic)
      - methanol
      - isopropil

      Pe langa aceste componente chimice, vaccinurile mai contin si componenti antigenici. Acestia sunt proteine esentiale , capabile de a provoca boala. Acesti componenti sunt centrali si de prima importanta in orice vaccin.

      Pe langa acestea, vaccinul mai cuprinde si :
      - sange sau ser de animale contaminate( porci, cai, oi, vaci, etc), ca si mediu de cultura
      - ADN animal
      - embrion de gaina
      - tesut de fat avortat ( in vaccinurile contra varsatului de vant, rubeolei, oreion, pojar)
      - simian imunovirus - 40 ( SV-40 este o boala a maimutei asemanatoare cu SIDA)

      2. Antrenarea sistemului imunitar nu se face prin introducerea de virusi si substante chimice in organism. Nu ai cum sa vindeci prin otrava! Deci abordarea este total eronata. Se pleaca de la opremiza falsa, care nici macar nu a fost studiata si verificata. Vezi istoria de la Paseur incoace.

      Intrebare din nou: De ce apar reactiile adverse si ce sunt ele?

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    16. Anonim6 octombrie 2016, 16:27
      CRESTIN ORTODOX, ESTI CUMVA SECTANT ? SPUI ABERATII SI ESTI PROST INFORMAT ! NU AI NICI UN PIC DE CREDINTA ? NU IBTELEG DE UNDE ATATEA INFORMATII GRESITE TOT POSTEZI. PACAT DE CEI CARE TE VOR CREDE. TU NU AI NICIUN NEURON, ITI DAI SEAMA CA NU AI STUDII, SI SCRII TAMPENII . ESTI UN PERICOL PUBLIC . Agiasma

      si fara studii ( DACA nu le am ) SI ATENTIE ce am scris mai inainte POATE PRICEPI SUNT STUDIILE UNORA CE SE NUMESC CERCETATORII ca banuiesc CA NU MEDICII CARE NU AU STUDII DE SPECIALITATE SUNT LUATI IN CALCUL ??' CE ZICI ??

      ASADAR VACCINURILE NU AU FOST STUDIATE ci IMPUSE DE PASTEUR = IMPOSTORUL SECOLULUI si ce am scris RAMINE VALABIL SI FOARTE BINE DOCUMENTAT ... DE LA CINE E CE AM SCRIS ?? te las pe tine sa descoperi si apoi sa II SPUI SI LUI ca nu stie ... ha ha ha .... e simplu de aflat CINE e CEL CARE A SCRIS ce spun eu .... NU VORBESC DE LA MINE ci de LA UNUL CU STUDII PUTERNICE ...

      ASADAR CONTINUAM CA SA MAI STUDIEZI SI TU
      Nicaieri nu am afirmat ca doctorii ar injecta cu buna stiinta copii. Doctorii sunt niste oameni cu foarte bune intentii, insa incapabili de a ajuta din cauza faptului ca le lipsesc cunostinte, date. Sa nu mai vorbim de abordarea incorecta a medicinei.

      AVIZ AMATORILOR SI AMATAORELOR

      CRESTIN ORTODOX

      PS deci CIND AIA PRO VACCINARE vor invata sa fie CALMI SI STUDIOSI si SA DISCUTE clar CU PACIENTII SI LA TV PAOTE O SA IMI SCHIMB SI EU DISCURUSUL dar cind sunt amenintari IMPOTRIVA UNUI COPIL roman ORICIND LE RUP CAPUL .... cine scoate sabia DE SABIE va muri .... deci IMI APAR copii TARII NUMITA ROMANIA oricind cu CE STIU , pina dumnezeu VA DECIDE SA INCHID OCHII si apoi totul ramine scris


      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      PS si asta cu ´´ esti sectant ´´ uita-o CA ALTFEL RASPUNS LA EA SI nu o sa iti placa raspunsul

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    17. "In continuare vom reda parerea unor specialisti in acest domeniu. Mare parte din materialele pe care vi le oferim au fost prezentate in cadrul unei conferinte care a avut loc la Parlamentul European pe 5 aprilie 2002, avand tema Practica vaccinala.

      Esecul vaccinarii a fost demonstrat stiintific de un amplu experiment al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS)

      Vaccinarea preventiva impotriva tuberculozei nu are ca efect diminuarea numarului cazurilor de tuberculoza, au demonstrat specialitii. Unul dintre cele mai elocvente experimente a fost realizat chiar de catre OMS, in India, pe durata a 11 ani. De aceea Dr. G. Buchwald, in zguduitoarea sa lucrare Nonsensul vaccinarii, afirma categoric: Victoria impotriva epidemiilor nu a fost castigata de stiinta medicala sau de doctori, si cu siguranta nici de vaccinuri. ci de rezultanta imbunatatirilor aparute in domeniul tehnic, social, igienic si mai ales nutritional. Ipoteza ca vaccinarile stau la baza declinului bolilor infectioase este un mare nonsens.� - The Vaccination Nonsense, pag. 108.

      Nascut pe 15 februarie 1920, Gerhard Buchwald s-a specializat in medicina interna si boli pulmonare. Din 1986 militeaza pentru libertatea informatiei si libertatea de alegere a vaccinarilor (pentru ca in foarte multe tari foarte multe vaccinuri sunt obligatorii). A sustinut peste 500 de comunicari, a scris mai bine de 200 de lucrari stiintifice despre vaccinare si neajunsurile acestei proceduri. Dintre acestea amintim: Vaccinarea o afacere bazata pe frica, Nonsensul vaccinarii, Declinul tuberculozei in ciuda vaccinarii de protectie. Din 1959 este consilier medical al Asociatiei de aparare a persoanelor afectate de probleme de sanatate ca urmare a vaccinarilor.

      In cadrul conferintei care a avut loc la Parlamentul European, Dr. Buchwald a expus experimentul care a dovedit ineficacitatea vaccinarii antituberculoase. Desfasurat pe durata a 11 ani, in India, de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), acest experiment a aratat ca oamenii care sunt vaccinati improtriva tuberculozei sunt chiar mai vulnerabili fata de aceasta boala decat cei care nu sunt vaccinati.

      Totul a inceput in 1968. Pentru a verifica eficienta vaccinarii anti-tuberculoase, OMS a demarat un amplu experiment: in doua regiuni similare din India, oamenii au fost vaccinati (in prima regiune), respectiv nu au fost vaccinati (in cea de-a doua). In provincia Madras, la 40 km de oras, intr-o regiune cuprinzand 209 sate si un oras de 364000 de locuitori, toata po****tia a fost vaccinata cu BCG (vaccin anti-tuberculos), in afara sugarilor mai mici de o luna. Au fost utilizate aceleasi tulpini vaccinale ca si in alte 40 de tari pentru producerea vaccinurilor necesare tarilor respective. In acelasi timp, s-a ales si un al doilea district cu aproximativ aceeasi suprafata si acelasi numar de locuitori, fiind considerat ca lot martor. Aici nu s-a realizat vaccinarea BCG. Apoi, dupa 11 ani, s-au realizat statistici privind starea de sanatate a locuitorilor din cele doua regiuni.

      Astfel, in 1979, 11 ani mai tarziu, a fost prezentat primul raport provizoriu asupra experimentului OMS. Se declara ca acest raport provizoriu a actionat ca un electrosoc asupra expertilor OMS.Studiul realizat in conditiile cele mai favorabile pe teren, nu permitea evidentierea NICI UNEI EFICACITATI A VACCINULUI BCG. In zona cu po****tie vaccinata au existat mai multi bolnavi de tuberculoza decat in zona cu po****tie nevaccinata, ceea ce arata ca vaccinul BCG nu avea nici o eficacitate, ci, mai mult, era chiar periculoas! Rezultatul a fost publicat la 11 ani dupa inceperea studiului.

      Iata cateva afirmatii categorice din raportul OMS:
      Efectul protector al acestei vaccinari ramane indoielnic.
      Este foarte clar ca vaccinarea BCG n-a avut nici un efect.
      Rezultatele studiului arata ca vaccinarea nu a conferit nici un fel de protectie in primii sapte ani si jumatate dupa vaccinare.
      Vaccinarea BCG este deja contestata de 50 de ani.

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    18. Pentru cei care ar putea obiecta ca poate vaccinurile folosite nu au fost bune, trebuie precizat ca in cazul experimentului realizat in India, s-au efectuat verificari care confirma ca vaccinurile folosite nu erau expirate, fiind chiar cele mai bune disponibile. O intalnire la Copenhaga in februarie 1978, cu diferiti directori de calitate de la mai multe laboratoare, a confirmat ca toate vaccinurile utilizate erau de buna calitate.

      In plus, s-au facut si alt gen de experimente. De exemplu, intr-un studiu realizat in Porto Rico, au fost administrate doze mari de vaccin BCG si placebo la doua grupuri de persoane. Placebo sunt asa-zise medicamente care de fapt nu contin nici o substanta medicamentoasa, dar care se administreaza pacientilor afirmand ca sunt foarte eficiente in tratarea bolilor. Ce s-a constatat? Aceeasi slaba protectie, 31%, in ambele loturi
      Deci vaccinul nu a folosit la nimic!

      Raportul Organizatiei Mondiale a Sanatatii concluzioneaza: Studiul actual a demonstrat ca vaccinarea BCG nu confera protectie impotriva tuberculozei.

      Si totusi, dupa demonstrarea stiintifica a ineficacitatii vaccinarii BCG, Institutul Robert Koch a asteptat inca 27 de ani, din 1971 pana in 1998, pentru a elimina aceasta vaccinare de pe lista vaccinarilor recomandate! Acest fapt demonstreaza o data in plus ca pentru companiile farmaceutice profitul, si nu sanatatea oamenilor, este principala prioritate.

      O statistica asupra tuberculozei realizata in Germania arata ca in aceasta tara, in anul 1750, din 10.000 de decese anual, 75 de oameni au fost victime ale tuberculozei. Acest numar a diminuat progresiv odata cu trecerea timpului, ajungand in anii 90 la 5 decese datorate tuberculozei, din 10.000. Au exitat mai multe momente care au jalonat aceasta descrestere: 1882 descoperirea agentului patogen al tuberculozei
      bacilul Koch; 1910
      impunerea regulilor de sanatate publica;
      1930 inceperea vaccinarii BCG;
      1950
      inceperea aplicarii masive a chimioterapiei.

      Care sunt totusi adevaratele cauze pentru scaderea numarului de cazuri de tuberculoza? Mai degraba cresterea nivelului de trai: confort, igienizare, incalzire, apa potabila, ferestre largi, cresterea spatiului locuibil si scaderea densitatii po****tiei, aparitia masinilor de spalat, imbunatatirea alimentatiei.

      Dr. Buchwald, care a facut cunoscute publicului aceste aspecte cutremuratoare, militeaza in continuare pentru libertatea exprimarii, a informatiei si a vaccinarii, si invita pe fiecare sa isi folosesca discernamantul si liberul arbitru in mentinerea in cat mai buna stare a propriei sanatati.


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    19. Vaccinurile copilariei: pretul poate fi prea mare

      Dr. Keith Scott-Mumby, in varsta 58 de ani, este profesor de nutritie la Universitatea Internationala Deschisa de Medicina Complementara, din Colombo. Este licentiat in medicina, avand un master realizat in specialitatile chirurgicale, si un doctorat in stiinte medicale. Dr. Scott-Mumby este membru al Societatii Regale de Medicina, membru fondator al Societatii Britanice pentru Nutritie, Alergie si Medicina Mediului, membru al Academiei americane pentru medicina anti-imbatranire. Este considerat detectivul numarul unu in alergii.

      Dr. Scott-Mumby considera ca vaccinarea este un asalt deliberat asupra sistemului imun aflat in dezvoltare. Exista din ce in ce mai multi adepti ai ipotezei ca sanatatea copiilor in crestere este slabita prin vaccinarile multiple introduse prin programele de vaccinare. In SUA, Sistemul federal guvernamental de raportare a reactiilor adverse la vaccinare (The Federal government VAERS - Vaccine Adverse Events Reporting System) a fost infiintat de Congresul Statelor Unite ca urmare a Actului de Compensare a Prejudiciilor Vaccinarii Pediatrice la nivel National din 1986. S-au primit aproximativ 11000 de reclamatii serioase in fiecare an despre reactiile adverse la vaccinare. Anual se raporteaza pana la 200 de decese (morti) si extrem de multe cazuri de disfunctionalitate permanenta dupa vaccinare.

      VAERS sustine in mod oficial ca 15% dintre reactiile adverse raportate sunt serioase adica necesita spitalizare de urgenta sau cazul este letal. Mai grav este ca FDA (Food and Drug Administration) estimeaza ca doar 1% din reactiile adverse serioase sunt raportate, iar CDC admite ca doar 10% din acestea se raporteaza; mai mult de 90% din decesele sau disfunctiiile cauzate de vaccinari raman neraportate, chiar 99%, daca datele FDA sunt corecte.

      Bineinateles, argumentul standard este ca daca nu ne vaccinam, vor reapare epidemiile terifiante din secolele trecute. Contra-argument zdrobitor: in fiecare an exista mai multe decese cauzate de vaccinarea impotriva tusei convulsive decat de tusea convulsiva insasi!!! Si inca un aspect foarte important care ne poate pune pe ganduri: incidenta bolilor contagioase a scazut dramatic cu multe decenii inainte de introducerea vaccinarii pe scara larga.

      In jurnalul �Pediatrul� din 1992, volumul 23, nr.10, pag 1655, autorii raporteaza speriati propriile rezultate obtinute la examinarea copiilor prescolari, in urma anumitor teste efectuate. La 34% din copiii examinati au observat o intarziere in dezvoltarea limbajului � nu stiau sa vorbeasca corect. S-a realizat o ancheta privind starea de sanatate a copiilor vaccinati si a celor nevaccinati. S-a confirmat statistic faptul ca acei copii care nu au fost vaccinati prezinta o stare de sanatate mai buna decat copiii vaccinati de aceeasi varsta, nu numai fizic ci, mai ales, mental.

      In mod continuu apar ipoteze conform carora boli rare si aparent inexplicabile (scleroza in placi, boala Alzheimer, diabetul infantil) pot surveni ca urmare a vaccinarilor; imediat ce aceste suspiciuni apar, oficialii in domeniul sanatatii le dezmint, spunand ca o relatie cronologica, dar nu de tip cauza-efect, ar putea fi posibila. Ar fi deci o intamplare in viziunea lor faptul ca aceste boli apar dupa vaccinare, si faptul ca ele exista doar de cand au aparut vaccinurile.


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    20. In general binefacerile vaccinarii sunt pe larg descrise si sustinute de publicatiile industriilor farmaceutice. Astfel, se poate citi destul de des: vaccinarea face parte din categoria masurilor preventive cele mai eficace si cele mai importante din medicina. Vaccinurile moderne sunt usor de digerat; foarte rar se observa efecte nedorite de durata ale acestor medicamente. Dar se uita faptul ca exista probe care contesta aceste afirmatii mincinoase!

      Din 10 epidemii de variola intre 1947 si 1974, au existat sute de persoane vaccinate anti-variolic care au facut variola. Programul Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) de eliminare a variolei nu a reusit decat dupa oprirea vaccinarilor. Reusita definitiva s-a obtinut dupa aplicarea masurilor de lupta impotriva bolii izolarea si carantinarea bolnavilor, dezinfectarea constiincioasa. OMS a calificat ca fiind o masura medicala imoral vaccinarea contra variolei, pana atunci recomandata.

      Deoarece din 1975 pana in 1991 nu s-a realizat vaccinarea impotriva tusei convulsive, decesele provocate de aceasta boala au diminuat fata de anii precedenti, cand se administra acest vaccin. Exemplu: numarul de decese din cauza tusei convulsive in 1970 atingea valoarea de 35% din totalul celor vaccinati. Din 1975 a scazut sub 10%, pentru a ajunge la aproape de zero in 1995.

      Toate cazurile de paralizie survenite in ultimii 30 de ani in timpul perioadei de vaccinare antipoliomielita pe cale bucala sunt cauzate de virusul continut in vaccin! Ineficacitatea vaccinarii contra poliomielitei este binecunoscuta, desi a fost tinuta secreta timp de 30 de ani.

      Asa cum am aratat, vaccinarea cu vaccin BCG disponibil la ora actuala nu este recomandata. Nu ne putem astepta ca OMS sa realizeze inca o ancheta similara celei facute pentru evaluarea vaccinarii BCG realizate in India. Un studiu de teren asemanator ar putea demonstra ineficacitatea vaccinarii impotriva difteriei, a bolilor copilariei, a tusei convulsive, a pojarului, a poliomielitei si tetanosului!

      Tuberculoza si toate celelalte boli infectioase au o mica importan. Ele nu reprezinta un pericol iminent pentru sanatatea fiecaruia dintre noi si, in cazul in care apar, pot fi tratate cu mijloace naturiste. Nu va lasati infricosati! Reflectati, daca doriti sa va supuneti pe dvs. sau pe copiii dvs, la masuri periculoase, contestate, putin eficace si superflue care sunt reprezentate de programele de vaccinare.

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    21. Dr. Glaubomme a dezvaluit atat mecanismele cat si tipurile de boli autoimune care s-a observat ca apar in urma diferitelor vaccinari. Fiecare vaccin antreneaza efecte secundare iar printre acestea, bolile autoimune prezinta o importanta aparte. Bolile autoimune sunt afectiuni in cursul carora organismul produce anticorpi fata de propriile sale tesuturi si organe. Care sunt bolile autoimune detectate dupa vaccinare si cum se poate stabili legatura lor cu vaccinul realizat?

      Vaccinurile nu prezinta efecte secundare tipice. Pe de o parte, vaccinul va accentua diferitele probleme specifice ale persoanelor vaccinate si, pe de alta parte, simptomul sau boala nu apar imediat. Explicatia acestui fenomen este simpla: un vaccin slabeste sistemul imunitar al pacientului si face sa iasa la suprafata aspectele slabe ale structurii sale. Acestea din urma nu sunt generate de vaccin, ci doar scoase in evidenta, ele tinand de structura genetica a individului.

      Exista metode care permit stabilirea cu o probabilitate crescuta a legaturii dintre o vaccinare si problemele consecutive. Unul din procedeele stiintific acceptate consta in aplicarea algoritmilor Karch-Lasagna, in care o serie de parametri indica gradul de probabilitate al unei legaturi de tip cauza-efect.

      Raportul intre vaccinare si autoimunitate este destul de cunoscut, fiind utilizat chiar in anumite experimente - spre exemplu, pentru declansarea unei encefalomielite alergice, la animalul de laborator, se administreaza vaccinul contra tusei convulsive. Este deci dificil de negat faptul ca acest vaccin nu poate crea aceeasi problema si sugarilor. Desi evidenta, aceasta asociere este interpretata de obicei ca fiind accidentala de catre oficiali.

      Exemple de afectiuni autoimune aparute in urma vaccinarii.
      - Vaccinarea anti-hepatita B poate genera: periarterita nodoasa, scleroza in placi, nevrita optica, mielita transversa, diabet zaharat, eritem nodos, artrita reumatoida, hepatita autoimuna, astm bronsic.
      - Vaccinarea antidifterica poate genera: periarterita nodoasa, scleroza in placi
      - Vaccinarea anti-TBC poate genera: periarterita nodoasa, scleroza in placi, sindrom Goodpasture.
      - Vaccinarea antitetanica poate genera: periarterita nodoasa, scleroza in placi, nevrita optica.
      - Vaccinarea anti-gripala poate genera: scleroza in placi, nevrita optica, mielita transversa, eritem nodos, astm bronsic
      - Vaccinarea anti-febra galbena si anti-febra tifoida pot genera scleroza in placi.
      - Vaccinarea impotriva turbarii poate genera: scleroza in placi, mielita transversa.
      - Vaccinarea anti-poliomielita poate genera: scleroza in placi, artrita reumatoida.
      - Vaccinarea anti-rubeolica si vaccinul ROR (rujeole-oreillon-rubeole) pot genera: nevrita optica, mielita transversa.
      - Vaccinarea anti-variolica poate genera: mielita transversa, diabet zaharat.
      - Vaccinarea impotriva tusei convulsive poate genera: diabet zaharat, astm bronsic.
      - Vaccinarea anti-rujeoloasa poate genera: sindrom Goodpasture, autism.
      - Vaccinarea impotriva oreionului, a meningitei C, impotriva Haemophillus influenzae tip b pot genera diabet zaharat.
      - Vaccinarea impotriva bolii Lyme poate genera scleroza in placi."


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ps astept noi confruntari DUPA CE ATI CITIT si sa ne distram in continuare PINA ADEVARUL IESE ORICIUM LA IVEALA ...
      aviz amatorilor si amatarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    22. TU NU AI NICIUN NEURON, ITI DAI SEAMA CA NU AI STUDII, SI SCRII TAMPENII . ESTI UN PERICOL PUBLIC . Agiasma

      RASPUNS
      mor de rasss ... si
      sunt dusman public AL MINCIUNII , DEZINFORMARII , AL MANIPULARII SI AL DUSMANILOR TARII numita ROMANIA ....
      ( STEFAN CEL MARE e un tip misto si A LUAT MULTE CAPETE ) ha ha ha ..... si A MAI FOST UNUL CONSTANTIN care IN NUMELE CRUCII a castigat multe razboaie .... HA HA HA

      ii cunosti ,ASTA cu mai multi neuroni ??? nu de alta dar am un neuron TARE DESTEPT( mi-au murit laudatori si sunt singur --- ha ha ha ) si NU SE SIMTE SINGUR ca are multa treaba de facut cu prostiile tale ... ha ha ha

      tu ai mai multi neuroni ,DAR SARACII sunt lenesi si beti ca la ce timpenii scrii NUMARUL LOR NU CONTEAZA ...

      DUR ADEVAR STIU dar sunt satul de prosti si proaste indiferent de ´´ studiile ´´ lor CA MULTI SI MULTE AU TRECUT PRIN SCOLI CA GASCA PRIN APA si nu s-a prins nimic de ei si ele .... SI CU AIA AM O PROBLEMA ca ar fi culmea sa ma iau de aia FARA SCOALA .... ha ha ha ....

      asta asa pe scurt ca toti sau toate care vor sa ma confrunte SA STIE ce ii asteapta... DACA NU SUNT PREGATITI sa nu se mire ca DACA SCOT SABIA de SABIE vor muri ....

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    23. Anonim6 octombrie 2016, 16:27

      Plus ca nu trebuie sa scape toti, rezista cel informat, restul... ajung ca aici : http://iansvoice.org/default.aspx

      Pentru copilul acesta cine este tras la raspundere? Este o intrebare retorica, nu te obosi...

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    24. Vaccinul nu scade virulenta, dimpotriva, virusul devine adaptat , prin urmare mai puternic, apar tulpini noi, iar vaccinul este vax albina. Deaia apar atatea boli modificate. Pentru ca omul le da exact ceea ce au nevoie pentru a deveni si mai puternice. Asa ca astea sunt povesti care la auzim la TV, si nu au aplicabilitate reala.

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere


    25. indiferent de parerea pe care o aveti despre riscurile si beneficiile vaccinarii , este important sa retineti ca vaccinurile contin obligatoriu ANTIGENE care au fost alterate din starea lor initiala si intelegerea medicilor privind reactiile corpului este departe de a fi completa
      o propietate a sistemului imunitar este aceea ca , in general , acesta poate face diferenta intre celulele "proprii"ale corpului si celulele ' straine'' si antigene . acest luccru se datoreaza prenzentei '' indicatorilor'' din celulele corpului , care ii semnalizeaza sistemului imunitar '' celulele proprii''
      In fetusul care se dezvolta , indicatorii de suprafata sunt '' retinuti'' de sistemul imunitar deoarece singurele celule care trec prin tesuturile limfoide ale copilului neneascut sunt celulele proprii .
      De fapt , daca nou nascutul (al carui sitem imunitar inca nu s-a maturizat) este expus la material antigenic , exista sanse mari ca acesta sa dezvolte toleranta la antigen in loc sa provoace un raspuns imunitar impotriva lui .(acelasi lucru se intimpla si la persoane varstnice , al caror sistem imunitar este tot mai putin eficient) Aceasta inseamna ca nu este eficienta vaccinarea bebelusilor , deoarece capacitatea lor de a dezvolta toleranta la antigene in acest stadiu de viata ii poate lasa neprotejati , in ciuda vaccinarii .

      aviz amatorilor si amataorelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    26. Anonim6 octombrie 2016, 16:27

      Pai nu eu sustin nimic, ci OMS-ul , oamenii de stiinta, si studiile. Pe cine sa cred?

      UPSS o intrebare la care nu e necesar sa raspunzi, dupa ce citesti tot ce am postat , daca nu vrei ... ha ha ha
      cu unicul meu neuron am scris , sa stii .... ha ha ha


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    27. Bine ai grait, ,,unicul neuron ''. Cata dreptate !

      Ștergere
  6. Anonimilor 10:36 si 9;36 de ce aruncati cu pietre Eu va doresc a zi 24 ore din viata doamnei Maria cu munca ei cu tot ce trebuie sa faca si sa scrie si nu cred ca rezistati dar nu tre sa cititi blogul dinsei salutari

    RăspundețiȘtergere
  7. Tara este Romania .Fiti atenti semnul ???.Sigur va fi cutremur .

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate se refera la refugiati.Cata durere au de infruntat:morti, foame, boli... etc. Dar noi nu vrem sa-i ajutam... doar sunt straini desi sunt fii a lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 4oct 14:10 să ști că refugiații au fost ajutați,dar din păcate printre ai s-au strecurat foarte multe persoane, care făceau parte din diferite grupări si au făcut prăpăd de unde au trecut.Iti recomand să vezi ce au făcut in gară la Debretin cind au intrat in Ungaria,dar si in alte țări ca Grecia,Italia,Franța etc.Te sfătuiesc să cauți pe Youtube Islamizarea Europei si atunci o să te convingi de ce au fost in stare să facă acești așaziși refugiați.DS

      Ștergere
  9. Vai draga cu cîta duiosie rarpunzi si cum îi judeci fain frumos pe toti care îndraznesc sa aiba o parere nu tocmai ca tine...deschide larg ochii si vezi ca si tu maria împrosti cu venin....imediat îi judeci ca nu :nu au sapte ani de acasa..etc.
    Cine îti da acest drept? ...sa fie oare de la
    Duhul cel prea Sfint care-ti vorbeste?
    Eu nu stiu ce sa stiu crede? Spune-ne tu.Eu am citit în cartile sfinte ca la un om îmbunatatit spiritual hula pe fata e mai buna decît lauda si aduce îmbunatatiri...abia atunci începe sa se desprinda de gramada de oase si carne care nu valoreaza nimic fara suflet viu,cind percepe hula ca lauda si lauda pe fata îl deranjeaza,considerînd-o hula...cred ca Sf.parinte Arsenie Boca zicea asta.cu drag emilia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Sfantul Parinte Arsenie Boca,era modest,oamenii Il laudau dar El spunea:nu ma,nu,sunt si eu un ciot de om,nu-i placea sa fie laudat,cat te iubesc de mult Sfantul meu drag si bun!

      Ștergere
    2. Draga Emilia,sub ce duh vorbesti?

      Ștergere
    3. EMILIA , TU CU CE DREPT VORBESTI, CINE ESTI TU SA JUDECI PE MARIA ? AI GRIJA LA LIMBAJ SI LA COMPORTAMENT. TU DE CE ARUNCI PIATRA ? ESTI VENINOASA SI PARTINITOARE. Aghiasma

      Ștergere
  10. Dumnezei sa va ajute doamna maria iar asemenea rautati nu le bagati an seama sant oameni rataciti nu cunosc bucuria tatalui si duhului sfant

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne,chiar ca trebuie sa se intample ceva,parca tot mai multe comentarii''rautacioase''apar;DE CE nu''schimbati''canalul,ca nici la TV.nu ne uitam la ce nu ne convine;Nu mai improscati cu vorbe jignitoare;Pace voua si intelepciune;Doamna Maria fiti neclintita pentru ca va cunoaste-ti menirea;Cu stima aceeasi Minerva P.

      Ștergere
  11. Cum puteti spune ca se intampla in alta tara cand scrie clar Romania??? .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iata cum suna MESAJUL:
      ”Poporul român, niciodată nu va vedea nenorocirea asta,care se cheamă nenorociți !”
      Deci,nu va fi ROMÂNIA. Cu dragoste,Maria!

      Ștergere
  12. Dragilor nu e obligatoriu să credeți ce spune doamna Maria .da ce căutați pe aici nu înțeleg ,nu e un spțiu în care dezbatem politică şi nici unul în care ascunşi de anonimat să putem jigni.Nu credeți sau nu vă place nu mai fregventați spațiul acesta e simplu
    Asta dacă nu doar pentru a jigni intrați pentru că aveți frustrări pdrsonale.

    RăspundețiȘtergere
  13. 14,50 dupa cite am vazut eu doamna Maria reactioneaza la neobrazare ,nu la pareri diferite-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Din ce an ce raul ancearca sa descurajeze binele ca antotdeauna an decursu istoriei toti oameni vrednici de slava domnului sant huliti si batjocoriti. Dar este de neanteles de ce citesp pe acest blog cu atata anversunare sant primi care sant activi de parca deabea asteapta postarea sa comenteze asa dupa putinta lor atata pot putin pot putin zic

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu exista "suflet rau"! Poate adormit,nestiind cine este si de unde vine, din cauza atator incarnari in aceasta dimensiune de uitare si separare,traind intro stare perfecta de ignoranta identificandu-se cu corpul si iluzia.
    Cum poate un suflet sa fie rau daca este parte rupta din Sursa Divina? Avem Ego-ul cat casa care crede ca este "cel mai tare din parcare".

    Da... sufletul, poate sa doreasca sa experimenteze aceasta stare de negativitate ,pe care noi o catalogam ca fiind "rea", desi, dincolo de timp si spatiu nu exista "bine si rau", ci doar o experienta acumulata de suflet.

    Chiar daca mintea noastra se simte amenintata de o anumita parere si reactioneaza in loc sa actioneze,cugetand la acea afirmatie,care ne-ar putea arata un aspect al nostru pe care il tot negam.Acel aspect v-a tot aparea,pentru a-l constientiza si accepta,ca doar face parte din noi,nu?

    Fiinta noastra este foarte complexa,nefiind intreaga daca tot ne negam aspectele, care nu ne convin!
    Nu ne putem "mantui" daca nu suntem intregi! Stiu.., ne place sa ne credem luminosi,dar pana nu ne asumam si partea intunecata, care este foarte prezenta in interiorul nostru, nu ne vom intregi pentru a merge mai departe. Vom reveni iar si iar dupa aspectele"pierdute".
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim 12/20,toti cei de aici ,de langa dumneata si de pe intreaga planeta,merita atentie! Stii de ce??? Pentru ca toti ceilalti sunt aspecte ale tale si a TOT CEEA CE ESTE,SURSA DIVINA din care venim cu totii! Noi toti suntem conectati prin ESENTA ENERGIEI DIVINE chiar daca noi ne vedem separati la nivel fizic.Este foarte posibil ca aceea Fiinta pe care vrei s-o ignori sau s-o jicnesti, sa faca parte din familia dumitale de suflet!
    Opriti-va din a mai judeca,fiindca nu stiti CINE ESTE CEL pe care il indepartati!!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamna Maria, puteti spune daca va fi cutremur la noi? Stiu ca in articolele precedente ati spus ca v-ati rugat sa vi se spuna daca va fi cutremurul la noi si vi s-a raspuns ca acel cutremur nu va fi deocamdata. Aici va puneti intrebarea daca explozie nucleara sau cutremur...Va urmaresc blogul in fiecare zi si as vrea, daca se poate, sa ne raspundeti la aceasta intrebare. M-as mai linisti putin... Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ROMANIA va fi păsuită inca, de un posibil CUTREMUR DEVASTATOR! Deci, inca mai putem sta linistiti!

      Ștergere
  18. Doamna Maria, va urmaresc in fiecare zi blogul si va respect mult. Imi puteti spune, va rog, daca in cazul acestui articol stiti daca este vorba despre un cutremur in Romania?M as mai linisti putin.... Stiu ca in articolele precedente ati spus ca v-ati rugat si vi s-a spus ca deocamdata nu va fi acel cutremur in Romania. In acest articol va intrebati daca este vorba de cutremur sau explozie nucleara.Va multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  19. Vin de la servici tirziu maninc ma rog si apoi ma uit pe blogul doamnei Maria eu o cred de tot ce spune si cred ca mai sint persoane cu sufletul curat prin care Dumnezeu comunica cu noi, iar daca nu s-ar intimpla aceasta ar insemna ca Dumnezeu nea uitat dar nu nea uitat el comunica si prin doamna Maria cu noi doar ca noi sintem surzi si nu vrem ca sa ascultam sau probabil asteptam ca sa ne vorbeasca in engleza dupa cum se vede in ultimul timp toti in engleza doua cuvinte in romina si trei in engleza ne dam (rotunzi) nu mai credem in nimic daca este vreun spectacol cu vreun pirlit de afara lumea sta in piata 3-4 ore chiar si prin ploaie dar cind trebuie ca sa ascultam cuvintul lui Dumnezeu disturbam si pe alti care cred si vreau ca sa asculte......dragi cititori pt ce urmariti acest blog daca nu va place .

    RăspundețiȘtergere
  20. Sunt multe nenorociri petrecute in timpul comunismul i....de care nu a aflat nimeni....eu cred ca ar putea fi si in Romania, atunci care e rostul sa specifice...ca poporul roman nu va afla

    RăspundețiȘtergere
  21. nu scrie 8,19 ca poporul roman nu va afla ,ci ca' nu va vedea nenorocirea asta',probabil este vorba de dezastrul din Siria,cred ca se coordoneaza si cu mesajul ca 'violenta naste violenta' si ca poporul roman e blind si tolerant si nu va cadea in capcana unui razboi civil ca in Siria-craciun

    RăspundețiȘtergere
  22. 8,19 ai dreptate cu 'binefacerile' comunismului,milioane de vieti distruse cea mai mare ne-'dreptate' adusa de rusi romanilor,aviz si pentru DS care se intraba ce avem cu rusii.

    RăspundețiȘtergere
  23. Crestin ortodox ai 1000 de puncte de la mine pentru ce ai scris referitor la vaccinuri din care:

    1. Iti scad 100 de puncte pentru aberatiile cu numerologia pe care le-ai scris anterior (fara sa sustii cu nimic afirmatiile)

    2. Iti mai scad 100 de puncte pentru aberatiile scrise despre Reiki anterior si pe care nu le-ai sustinut cu probe si dovezi ca in privinta vaccinurilor (cu toate ca mi-as fi dorit sa te fi straduit mai mult daca tot esti asa de pornit impotriva Reiki-ului si sa vi cu niste dovezi clare nu cu citatele trunchiate din biblie pe care sa le interpretezi dupa cum iti canta tie)

    3. Si in final iti mai scad 100 de puncte pentru nesimtirea crunta si aroganta de care dai dovada fata de cititorii acestui blog (dur adevar stiu)

    Deci mai ramai cu 700 de puncte amatorule. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu dvs. Emanuel si eu i-am cerut doamnei Maria sa ne explice cum de tolereza un asa individ pe blogul dansei . Pare posedat , are apucaturile unei hiene flamande gata sa sfasie .
      Daca a da copy-paste la evanghelii inseamna sa te declari crestin ortodox , dar sa ai asa un caracter de .... si sa faci albie de porci pe toti, mai bine nu mai intru , astept sa dispara asta de aici, ca nu e sanatos la cap.

      Ștergere
    2. SUBSCRIU, ARE NEVOIE SERIOASA DE PSIHIATRU. AR TREBUI SA STEA INCHIS LA 9, SI ARUNCATA CHEIA. SA NE APERE DZEU DE ASA OAMENI.Aghiasma

      Ștergere
    3. Emanuel Prichici7 octombrie 2016, 17:22

      1. Iti scad 100 de puncte pentru aberatiile cu numerologia pe care le-ai scris anterior (fara sa sustii cu nimic afirmatiile)

      2. Iti mai scad 100 de puncte pentru aberatiile scrise despre Reiki anterior si pe care nu le-ai sustinut cu probe si dovezi ca in privinta vaccinurilor (cu toate ca mi-as fi dorit sa te fi straduit mai mult daca tot esti asa de pornit impotriva Reiki-ului si sa vi cu niste dovezi clare nu cu citatele trunchiate din biblie pe care sa le interpretezi dupa cum iti canta tie)

      3. Si in final iti mai scad 100 de puncte pentru nesimtirea crunta si aroganta de care dai dovada fata de cititorii acestui blog (dur adevar stiu)

      Deci mai ramai cu 700 de puncte amatorule. :)

      raspuns

      ce

      mai citeste O DATA la numerologie CA NU ARE NICI O BAZA SI NU TINE DECIT LA PROSTI SI PROASTE .....

      DESPRE REIKI din nou repet SI iTI SCAD 100 DE PUNCTE ca nu citesti

      REIKI ESTE DEMONISM CLAR si dau din nou citatul in engleza FARA SA TRADUC ( AM MAI VORBIT DE ASTEA ) DECI AI 470 DE PUNCTE CA SA RETII ca de priceput MAI INCOLO ... ha ha ha

      asadar cel mai drastic citat este DEMONISMul din engleza PE CARE nu ai putut SA IL DENIGREZI dar in stilul tau caracteristic DE DEMON l-ai trasformat desi spune clar :
      POSEDArE DE SPIRITE =POSEDARE DE DEMONI = REIKI .. daca taceai , filozof ramineai

      reiki translation equivalents from Japanese-English dictionaries are: "feeling of mystery",[11] "an atmosphere (feeling) of mystery",[12] and "an ethereal atmosphere (that prevails in the sacred precincts of a shrine); (feel, sense) a spiritual (divine) presence."[13] Besides the usual Sino-Japanese pronunciation reiki, these kanji 霊気 have an alternate Japanese reading, namely ryōge, meaning "demon; ghost" (especially in spirit possession).

      CONCLUZIA SIMPLA
      asadar REIKI sPune despre REIKI ca E POSEDARE DE SPIRITE , POSEDARE DE DEMONI ....

      ti-am mai spus ca NU STII NIMIC DE CUVINTUL REIKI si de asta FACI DEMONISM SI ASCULTI LA INVATATURILE DEMONILOR SI TOT CE AM SCRIS PINA ACUM RAMINE VALABIL si ADEVARAT ... ha ha ha ...
      PRIDIKITSCH REPET SI CONCLUZIONEZ SI DAU SI VERSETELE
      esti inselat si posedat de demoni prin reikisme si alte bazaconii demonice ... dur adevar stiu DAR MANDRIA TA demonica CA ´´VINDECI ´´ e minciuna crasa ....

      1.Dar Duhul grăieşte lămurit că, în vremurile cele de apoi, unii se vor depărta de la credinţă, luând aminte la duhurile cele înşelătoare şi la învăţăturile demonilor,

      concluzia simpla pridikitsch reiki = budism = demonism =

      REIKI =INVATATURA DEMONILOR = POSEDARE DE DEMONI = INDEPARTAREA DE LA CREDINTA si atunci nu e de mirare ca esti impotriva BISERICII ORTODOXE singura CALE , ADEVAR SI VIATA caci ESTE IISUS HRISTOS , A DOUA PERSOANA din SFINTA TREIME ....SFINTA CRUCE , SFINTA FECIOARA MARIA , SFINTII SI MOASTELE LOR , SFNTELE ICOANE SI SFINTELE TAINE ...



      PS ce a facut hristos VA FACE si ANTIHRISTOS ca sa proseteasca de poate si pe cei alesi

      EXACT ASTA AI FACUT PRIDIKITSCH .... antihristos CREZIND CA POTI sa ma combati .... dar ardem demonii stai linistit ...

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTOODOX

      PS JUDECATA DUPA CE MURITI E NIMIC DIN CE FAC EU AICI SI ACOLO DEMONII PE CARE I-ATI SLUJIT SUNT NEMILOSI .. sa le spuneti si lor ca ´´ va jignesc ´´ .... NU VA JUCATI CU MANTUIREA VOASTRA ca DUPA MOARTE JUDECATA PARTICULARA A FIECARUIA E NEMILOASA .. DUR ADEVAR STIU , dar ati fost avertizati

      aviz amatorilor si amataorelor

      crestin ortodox

      te citez :
      ..Crestin ortodox ai 1000 de puncte de la mine pentru ce ai scris referitor la vaccinuri ´´

      raspuns :
      ce face OMUL face si maimuta .. HA HA HA

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox




      Ștergere
    4. Anonim7 octombrie 2016, 21:28
      Anonim7 octombrie 2016, 23:16

      din SFINTA SCRIPTURA citire domnilor = demonilor :
      2.Prin făţărnicia unor mincinoşi, care sunt înfieraţi în cugetul lor.

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    5. SFINTA EVANGHELIE

      20.Că oricine face rele urăşte Lumina şi nu vine la Lumină, pentru ca faptele lui să nu se vădească.
      21.Dar cel care lucrează adevărul vine la Lumină, ca să se arate faptele lui, că în Dumnezeu sunt săvârşite.

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    6. ´´si sa faci albie de porci pe toti´´

      RASPUNS :
      Exorcismul din ținutul Gadarenilor (Vindecarea demonizatului din ținutul Gadarenilor) este una din minunile lui Iisus, consemnată în Evanghelia după Matei (8:28-34), în cea după Marcu (5:1-20) și în cea după Luca (8:26-39)

      ALBIE DE PORCI = PORCI CARE SAR IN lac ( cum vorbesc demonii din tine ADEVARUL ) ha ha ha

      ai folosit un cuvint care e bine de vazut in analiza
      porc

      daca te uiti mai bine el e CORP ... acum incepem sa vedem niste taine ALE ORTODOXIEI ... DACA ITI ADUCI AMINTE E UN PASAJ IN BIBLIE UNDE DEMONII AU FOST SCOS DIN CORPUL UNUI OM DEMONIZAT SI BAGAT IN PORCI .... de ce ?
      SIMPLU
      corp = porc

      in Vechiul testament PORCUL la evrei era interzis ca era SPURCAT ... ACUM VEZI de ce .... dur adevar stiu dar daca privesti in genetica demonica = stiinta de azi ,AFIRMA CA PORCUL genetic E ASEMANATOR CORPULUI UMAN ( omului) ... upsss DEMONII STIU CIND SA POSEDE CORPURI si metoda de posedare CIND OMUL NU E VIGILENT ... si pot continua dar ma opresc si retine niste lucruri simple

      CORP = PORC
      TRUP NU E EGAL CU CORP
      postirea FACE DIN CORP , TRUP de asta POSTUL = STOPUL DE carne FACE DIN CORP , TRUP si mai e o taina care face din trup = TRUP DESAVARSIT al Sfintei treimi ....
      CONCLUZII SIMPLE DE RETINUT
      1.CORP
      2.TRUP
      3. TRUP DESAVARSIT

      ASTEA SUNT DE NIVEL INALT IN ORTODOXIE si simplu de inteles
      ... asta pentru ca tot imi spui ca nu mai intri ( MA INDOIESC CA VEI FACE ASTA ) si CIND INTRI sa citesti TAINE ALE ORTODOXIEI si sa ma acuzi in continuare si TE IERT CA NU STII CE FACI SI ZICI , ca ARDEM TOTI DEMONII DIN CORP SI FACEM TRUP....

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    7. pridikitsch


      IA GINDESTE

      eu iti daU concluzia si tu nu o sa pricepi dar o sa iti arat cind pui 1.000.000.000 ( UN MILIARD CA SUNT DARNIC ca adevarul E NEPRETUIT si nu ai tu puncte pentru el ) de puncte .... daca vrei SA VEZI RASPUNSUL ...

      asa ca sa iti arat ca bunatatea ta ESTE inexistenta cu cele 1000 de puncte ...

      CONCLUZIA ESTE :
      CORP = PORC = QI-UL = KI-UL = rei QI(KI)( LIMBA romana tainica )

      deci NICI O TREABA CU DUHUL SFINT ...

      ca sa iti ARAT ca si aici in cele chineze ESTI HABARNIST RAU ( AM SPUS cu mult timp in urma sa te abtii CA NU STII dar ai insistat CA ASA AM VRUT EU... ha ha ha ) DAR DE DATA ASTA PLATESTI CU PUNCTELE adevarul sau IL CREZI PE CUVINT fara sa stii de ce ....

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    8. 3. Si in final iti mai scad 100 de puncte pentru nesimtirea crunta si aroganta de care dai dovada fata de cititorii acestui blog (dur adevar stiu)

      RASPUNS
      ha ha ha . mor de rasss ... ia vezi pridikitsch CINE E MINDRU si scrierile TALE sunt dovada ... SI BINEINTELES SI IADUL ca scris este :desigur CA APERI FARADELELGILE din scrierile tale si a celor ca tine ....

      psalm 88,47

      47.Cine este omul ca să trăiască şi să nu vadă moartea şi să-şi izbăvească sufletul său din mâna iadului?

      psalm 88,8= 888
      8.Dumnezeul Cel Preamărit în sfatul sfinţilor, mare şi înfricoşător este peste cei dimprejurul Lui.

      aviz demone....astept noi confruntari , dar MAI DURE ca pina acum ... si CERE AJUTOARE ca poate fac unul din voi .... multi si multe sa fiti poate deveniti egal cu mine ca sa incep sa ma lupt ca pina acum e antrenament de cresa .... ha ha ha .. dur adevar stiu ...

      AVIZ AMATORILOR SI AMATORILOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    9. porc = corp
      SFINTA SCRIPTURA .
      4.Stăteau în morminte şi mâncau în crăpături de stâncă, mâncau carne de porc, ale căror vase erau pline de mâncăruri spurcate
      isaia 65

      8.Nu se mănâncă porcul, pentru că, deşi are copita despicată, nu îşi rumegă mâncarea; acesta este necurat pentru voi. Carnea acestora să n-o mâncaţi şi de stârvurile lor să nu vă atingeţi.

      DEUT 14

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      PS
      CORP = PORC SI INCA UN VERSET care certifica aceste adevaruri

      nici nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi, întorcându-se, să vă sfâşie pe voi.


      CONCLUZII SIMPLE

      corpurile cu ´´ porcurile ´´ sunt spurcate si nu pot primi margaritarele EVANGHELIEI IMPARATIEI CERURILOR .... DECI POST SI RUGACIUNE ca asa ies un anumit tip PERICULOS SI GREU DE DEMONI ..apostolii nu i-au putut scoate DAR IISUS HRISTOS DAAAA si I-A CERTAT pentru credinta lor slaba ..

      19.Atunci, apropiindu-se ucenicii de Iisus, I-au zis de o parte: De ce noi n-am putut să-l scoatem?
      20.Iar Iisus le-a răspuns: Pentru puţina voastră credinţă. Căci adevărat grăiesc vouă: Dacă veţi avea credinţă în voi cât un grăunte de muştar, veţi zice muntelui acestuia: Mută-te de aici dincolo, şi se va muta; şi nimic nu va fi vouă cu neputinţă.
      21.Dar acest neam de demoni nu iese decât numai cu rugăciune şi cu post.

      DEMONII IES CIND ADEVARUL E PROPOVADUIT CLAR , FERM SI CREDINTA ADEVARATA = ORTODOXA ...

      dur adevar stiu dar nu ne jucam cu mantuirea voastra ...

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESIN ORTODOX

      Ștergere
  24. Crestin ortodox va trebui sa-ti mai scad 200 de puncte dupa cum urmeaza:

    1. Continui cu aberatiile despre Reiki. Citeste mai atent traducerea aia si te vei lamuri unde gresesti. (100 puncte)

    2. Continui cu aroganta si jignirile. (100 puncte)

    Sa explic punctul 1:

    reiki translation equivalents from Japanese-English dictionaries are: "feeling of mystery",[11] "an atmosphere (feeling) of mystery",[12] and "an ethereal atmosphere (that prevails in the sacred precincts of a shrine); (feel, sense) a spiritual (divine) presence."[13] Besides the usual Sino-Japanese pronunciation reiki, these kanji 霊気 have an alternate Japanese reading, namely ryōge, meaning "demon; ghost" (especially in spirit possession).

    IN LIMBA ENGLEZA DUHUL SFANT = HOLY GHOST. Deci ghost = stafie = duh, holy = sfant. HOLY GHOST = STAFIA SFANTA = DUHUL SFANT.

    Concluzia simpla REI = SPIRIT (DUH, STAFIE) KI = FORTA (ENERGIE) = FORTA SPIRITULUI = DUHUL SFANT.

    DUHUL SFANT = HOLY GHOST = STAFIA SFANTA = SPIRITUL SFANT = REIKI

    INITIEREA REIKI = BOTEZ CU DUH SFANT = HIROTONIRE = BOTEZ CU FOC SFANT (de care vorbea Ioan Botezatorul)

    Ai mai ramas cu 500 de puncte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pridikitsch INVATA LIMBA ENGLEZA INAINTE SA FACI ASTA

      Sa explic punctul 1:

      reiki translation equivalents from Japanese-English dictionaries are: "feeling of mystery",[11] "an atmosphere (feeling) of mystery",[12] and "an ethereal atmosphere (that prevails in the sacred precincts of a shrine); (feel, sense) a spiritual (divine) presence."[13] Besides the usual Sino-Japanese pronunciation reiki, these kanji 霊気 have an alternate Japanese reading, namely ryōge, meaning "demon; ghost" (especially in spirit possession).

      IN LIMBA ENGLEZA DUHUL SFANT = HOLY GHOST. Deci ghost = stafie = duh, holy = sfant. HOLY GHOST = STAFIA SFANTA = DUHUL SFANT.

      Concluzia simpla REI = SPIRIT (DUH, STAFIE) KI = FORTA (ENERGIE) = FORTA SPIRITULUI = DUHUL SFANT.

      DUHUL SFANT = HOLY GHOST = STAFIA SFANTA = SPIRITUL SFANT = REIKI

      raspuns
      mor de ras
      霊気=REIKI = ryōge
      ´´ meaning "demon = demon ... deci poti sa scazi ce vrei
      duhul ´´sfint´´ in reiki este demonism

      SAU SCHIMBA TU ENGLEZA SI demon e altceva ...
      SI DEX-UL LIMBII ROMANE
      DÉMON, demoni, s. m. 1. Diavol, drac.

      prostie intruchipata ...

      repet
      meaning DEMON =INSEAMNA DEMON ....

      MEANING DEMON = INSEAMNA DEMON = DRAC = DIAVOL

      DECI ITI SCAD 300 DE PUNCTE PENTRU PROSTIE CRASA ...

      AI TEXTUL IN FATA SI NU EXISTA NICI UN HOLY GHOST CI
      GHOST = STAFIE = DEMON .... DECI TEXTUL PRIDIKITSCH NU SE MODIFICA CA SA ITI DEA TIE BINE .... DUR ADEVAR STIU

      REIKI = FORTA SPIRITELOR DEMONICE = FORTA DIAVOLILOR = FORTA DRACILOR ( ASADAR E PLIN TOT UNIVERSUL , PAMINTUL SI INTERIORUL PAMINTULUI DE EI

      11.Îmbrăcaţi-vă cu toate armele lui Dumnezeu, ca să puteţi sta împotriva uneltirilor diavolului.
      12.Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh.
      efeseni 6

      si ii ardem pe toti ... ha ha ha ... dur adevar stiu

      deci PUNE-TE LA PUNCT CU LIMBA ENGLEZA , PROSTIE INTRUCHIPATA ....

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      470 -300 = 170
      HA HA HA .... daca taceai filozof ramineai
      deci retine din nou
      "demon; ghost" (especially in spirit possession).
      PRIDIKITSCH = posedare de DEMONI ESTI CU INITIERILE REIKI = DEMONI = BOTEZ CU IAD ( FOC VESNIC )

      CRESTIN ORTODOX
      PS MAI EXPLICA-MI O DATA CA ´´ MEANING DEMON ´´ INSEAMNA CE ANUME ??? HA HA HA

      AVIZ AMATORILOR SI AMATORELOR

      CRESTIN ORTODOX



      Ștergere



    2. pridikitsch
      REI = SPIRIT (DUH, STAFIE) KI = FORTA (ENERGIE)

      FALS

      Rei = respect
      nici o treaba cu spirit

      ti-am spus ca nu stii KANJI dar traduci ca in engleza
      meaning demon = e ????HA HA HA .... ACUM STII ca demon = demon ....iti mai scad pentru minciuni 70 de puncte

      ai 100

      deci

      rei ki = respect qi

      QI = CORP = PORC
      REIKI =RESPECT PORCUL = RESPECT CORPUL =

      Deci simbolurile reiki sunt simple "cuvinte-idee" japoneze.

      asta asa alta TRADUCERE clara ...

      ps NU VINDECI NIMIC CU REIKI

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX



      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    3. Demonii si-au dezlantuit toata mania asupra omului.Toate eforturile lor sunt indreptate spre a duce la pierzanie cat mai multe suflete omenesti.
      In lupta cu omul, duhurile necurate incearca sa influenteze trupul, sau sfera imaginara, senzitiva si volitiva.

      Duhurile necurate ii pot inzestra pe oamenii care ii slujesc cu un fel de energie demonica deosebita, care le da posibilitatea executantilor supusi vointei fortei raului sa trudeasca neostenit pe taramul inmultirii pacatului . In virtutea insa a esentei lor distructive, demonii, lipsiti de capacitatea de a crea , isi nimicesc in cele din urma si proprii discipoli.

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    4. pridikischhh
      ia de aici :
      Cho Ku Rei -SIMBOLUL PUTERII = SARPELE incolacit cu capul ridicat = puteti sa vedeti simbolul pe net

      deci simplu de vazut ca reiki = demonism pentru ca simbolul puterii este UN SARPE INCOLACIT ....

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      PS MAI VRETI PUTERI ??? DEMONII VA ASTEAPTA SA VI LE DE-A SI SA VA IA LA SCHIMB SUFLETUL

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX















      Ștergere
    5. În studii științifice riguroase, efectele terapiei Reiki nu diferă de efectul placebo

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    6. pridikitsch
      reiki = demonism

      SEI-HE-KI= simbol mental emotional este un chip de om din lateral cu 2 COarne ( CELE 2 CERCURI ) pe cap ... deci simbol demonic ....
      mai insemnati-va si cu asta si posedarea e asigurata ... ha ha ha ... dur adevar stiu ....

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    7. Sfinta Scriptura

      26.Şi precum a fost în zilele lui Noe, tot aşa va fi şi în zilele Fiului Omului:
      27.Mâncau, beau, se însurau, se măritau până în ziua când a intrat Noe în corabie şi a venit potopul şi i-a nimicit pe toţi.
      28.Tot aşa precum a fost în zilele lui Lot: mâncau, beau, cumpărau, vindeau, sădeau, şi zideau,
      29.Iar în ziua în care a ieşit Lot din Sodoma a plouat din cer foc şi pucioasă şi i-a nimicit pe toţi,
      30.La fel va fi în ziua în care se va arăta Fiul Omului.

      concluzii simple
      potop de foc = 888 =foc si pucioasa in ziua in care se va arata Fiul omului

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
  25. Mai crestine,nu cumva te chiama Relu? Am cunoscut candva un zurbagiu de Relu,"mare crestin",ca nu-i convenea nimic din misionarea preotiei si nu se intelegea cu niciun coleg preot ortodox.Era mai presus de Ortodoxie si preotime!
    Chiar vreau sa te intreb? Ai prieteni ortotoxi? Caci neortodoxi ,ma indoiesc, ca te-ar putea contamina cu ceva neadevaruri,si nu te vei mantui! Nu trebuie sa-mi raspunzi,fiindca intrebarea este pentru Sinele tau,deci raspunde-ti tie,ai prieteni sau nu stii cei aceia?

    RăspundețiȘtergere
  26. Reiki nu e nici un sistem ajutator este manipulare 100%, legarea la campuri demonice care te sug de energie si iti sparg campul. Iti altereaza sincronicitatea si alte cele. Si ei au si o explicatie pentru tot ceea ce ti se poate intampla naspa dupa initiere- accelerare karmica :haha: deci daca te calca apoi masina sau iti cade o caramida in cap si mori este vorba doar de un rau necesar --- accelerare karmica.

    Nu este absolut nimic divin in reiki, este doar o amagire care afecteaza fiinta la nivel adanc. Cei ce inteleg principiile simple pe care se bazeaza structura bio-energetica a omului stiu ca nu ai nevoie de pseudo stiinte spirituale gen reiki ca sa ajungi undeva. Dar pentru cei care habar n-au si doar se arunca cu capul inainte avand pretentii de mari spiritualisti dupa ce au achizitionat 2 statuete cu buddha si au citit 2 pagini de pe esoterism.ro, reiki este sistemul perfect de a ajunge la desavarsire spirituala.

    RăspundețiȘtergere
  27. In primul rand problema este pusa gresit. Reiki nu foloseste nici o "lumina". Lumina la care se refera cei din reiki este de fapt energia sau materia de dimensiunea a 4-a care sta la baza 3D-ului si care formeaza materia 3D si in acelasi timp o animeaza. Din aceasta energie este facut tot ceea ce vezi in jurul tau si tot ceea ce nu vezi, ea este baza pe care formele asa cum le stim noi sunt construite, aceasta energie este TOT, iar noi oamenii suntm implicit variatii ale ei, noi suntem doar patternuri prin care aceasta energie curge si se manifesta, suntem niste matrite umplute cu energie...forme care emerg din ea si se diferentiaza din cauza miscarii pe care energia o are calatorin prin timp/spatiu. Aceasta diversitate este data exact de aceasta miscare a energiei care intra si iese din diferite structuri mai subtile si prin diferite linii energetice.

    Acest fapt a fost demonstrat stiintific in momentul in care niste oameni de stiinta de la Universitatea din Londra specializati in fizica au facut un test, acest test constand in prelevarea unei mostre dintr-o bucata de materie si au studiato la nivelul cel mai adanc la care au putut sa ajunga si anume nivelul subatomic. Astfel au concluzionat ca la nivel subatomic materia nu mai pastreza caracteristicile mostrei din care a fost prelevata, ramanand o masa de energie fara caracteristici. Acelasi experiment l-au repetat cu orice tip de materie, apa, lemn, meta, oml etc iar concluzia a fost ca indiferent ce fel de materie prelevau, la nivel subatomic nu mai era nici o diferenta intre om si scaun sau intre sacun si apa etc....era aceeasi enegie care statea la baza materiei 3D si care este "lumina".

    Acum, daca noi suntem facuti din aceasta energie si tot ceea ce este in jurul nostru la fel, care este rostul Reiki-ului si a altor pseudometode sprirituale?

    Reiki nu foloseste nici o lumina, pentru ca aceasta lumina este in noi, nu este ceva care vine din afara si care trebuie activata, ea este in noi si nu tine de activarea sau neactivarea nostra pentru ca ea exista si se manifesta indiferent de credinta noastra, de pregatirea noastra etc.
    Faptul ca reiki este doar o alta tehnica de brain wash este foarte clar, trebuie doar sa cauti ...si sa nu te blochezi pe a nu vedea padurea din cauza copacului.

    RăspundețiȘtergere
  28. PRIDIKITSCH ia fi atent un pic de kanji ..si la explicarea in chineza trecem cind pui 1 miliard de puncte in contul meu ca sa vorbim mai pe larg despre Qi = ki= corp = porc = chi ... ha ha ha

    霊気= aureola

    霊=spirit
    気=ingrijire

    reiki = ingrijirea spiritului = aureola ----

    asadar pridikisch despre ce energie universala vorbesti ? AHA .. SPIRIT = DEMON = INGRIJIREA DEMONILOR ITI DAU O AUREOLA A LOR ... se numeste POSEDARE DEMONICA

    aviz amatorilor si amatoarelor

    crestin ortodox

    ai priceput prostie intruchipata ??? DUR ADEvAR STIU ...

    PS astept noi confruntari cu tine DAR PREGATESTE-TE MAI BINE ca te faci de CACAO .... dur adevar stiu dar ti-am spus inca de la inceput ca praf si pulbere te fac si continui ca am rabdare .. ardem demonii tai si la sfarsit nimic nu mai ramine din ei ...

    aviz amatorilor si amataorelor

    crestin ortodox


    RăspundețiȘtergere
  29. Sa o luam sistematic:
    - new-agistul ca si personalitate se manifesta printr-o siguranta imensa in "propriile puteri", care evident sunt inexistente. Deci manifesta un ego cu mult peste limita bunului simt.
    - doctrina se bazeaza pe practici imaginare, cum ar fi lucratul cu energiile subtile , a caror mecanism, un new-agist nu il cunoaste insa are evident impresia ca il cunoaste. Tot ceea ce se intampla este imaginar, de la videcari, la influentari ale campului cuantic ;)
    - doctrina in sine este in asa fel conceputa incat singura se moduleaza dupa noile descoperiri, pervertind stiinte clare si valide in aberatii mistice false. Un exemplu foarte graitor este fizica cuantica, stiinta ce in ultima vreme a fost evident banalizata de aceeasi morala stupida new-agista, gen rezonanta iubirii, puterea gandului si alte filosofii care desi la baza sunt valide, in contextul new-age devin stupide si lipste de cunoastere adevarata.
    - new-age se adreseaza in primul rand oamenilor frustrati, ridiculizati de societate, cu o viata banala si lipsita de picanterii ori energia Adevarului obiectiv. Acesti oameni, in cautarea acelui senzational din propria persoana, se lasa vrajiti de acest curent ce in scurt timp le spune ceea ce vrea sa auda, si anume ca este minunat, ca este special si ca cine nu vede asta este un ignorant.

    RăspundețiȘtergere
  30. Luand-o din nou sistematic, ne dam seama ca in asa zisele "scoli spitituale" din ziua de azi, se pune accent foarte tare pe individ ca si personalitate banala. Toti te aclama si iti spun cat de perfect si armonizat cu natura esti, cat de special, iti spun ca evident nu esti pamantean( mai nou a fi pamantean este o jignire , un lucru banal de nedorit chiar) de aceea toti sunt evident din pleiade, sirius, etc, fiinte imuabile, ce se indreapta incet spre atingerea unor noi vibratii , ridicandu-si trupul la alte cote vibrationale care sale permita time travel, space travel etc.



    RăspundețiȘtergere