luni, 3 octombrie 2016

LUNA DE PE CER , ÎNCERCUITĂ CU UN ROȘU APRINS!


                                         Noapte de 1-2 Octombrie 2016,ora 1,30 !

                                              Dragii mei, 

In aceasta noapte,desi eram cu ochii pe monitor, vad dragilor in stanga mea sus pe Cer, văd un Cer de noapte albastra ,pe care stralucea O SEMILUNĂ aurie, cu partea lipsă orientată înspre Răsărit.


                                             Image result for LUNA..

Semiluna aurie,era înconjurată de un Cer albastru violet.
După palma de Cer albastru violet, a apărut un Cerc oval de un rosu aprins,precum flacarile unui foc viu.
După cercul oval rosu aprins,se instalase noaptea neagra.
Dragii mei, închipuiti-va ca priviti LUNA de pe Cer, o vedeti aurie, iar in jurul ei un albastru violet, iar după albastru violet,un cerc oval ca de foc, ce ocupa o mare parte de CER.
Iar după focul oval, noaptea isi intrase in drepturi. 
Dragii mei, cu siguranță aceasta aparitie a Lunii de pe CER,are o semnificatie deosebita, dar eu nu o cunosc.
Daca voi stiti ce inseamna, va rog sa ne spuneti si noua celor care nu stim.
                                       Cu dragoste,Maria. 

46 de comentarii:

  1. Luna asta rosie probabil înseamnă ceva evenimente rele,s-a mai vorbit de ea si la televizor.Nu înseamnă a bine,si in trecut s-a intimplat ceva,cind luna s-a inrosit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 3 oct 03:14 si eu sint de părere că prevestește ceva rău.Pot spune că in urmă cu cîțiva ani,cerul s-a înroșit exagerat de tare și a fost un cutremur devastator in Turcia, asemănător cu cel din Amatrice-Italia.Si părintele Arsenie a spus că se vor arăta semne pe cer si ceva se va întîmpla.DS

      Ștergere
  2. culorile sunt cele ale România.
    oval roșu, este o figură sacră, cunoscuta ca pestilor vesica, simbolizează pe Isus Hristos.
    http://www.chartressecrets.org/images/mandorle.jpg

    Cred că este legat cu visiunea de 888 simbolizând Isus Hristos în Gematria.
    https://en.wikipedia.org/wiki/888_(number)

    RăspundețiȘtergere
  3. in legatura cu Isus Hristos si Romania,
    imi place sa fac mentiunea faptul care fața lui Isus Hristos in mare sculpture de la Rio, in Brazil, a fost facuta pentru sculptor roman Gheorghe Leonida

    http://userscontent2.emaze.com/images/0c1f6299-356d-4697-ae65-80f1b8a6a38f/c3aad224-cc3f-4461-8b07-8ce1e6cc28c0.jpg


    http://rri.ro/es_es/leonida_el_escultor_rumano_que_creo_el_rostro_del_cristo_de_rio_de_janeiro-2546399

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am visat in noaptea de 2/3 octombrie o luna exagerat de mare foarte aproape de pamant,o luna pe un cer senin de noapte care nu mai dadea lumina dar era iluminata din exterior.

    RăspundețiȘtergere
  5. Stimata doamna Maria,
    Lasand la o parte toate gematriile si cabalele ,la care recunosc ca nu ma pricep,eu vad in viziunea dv pericolul la care tot europeanul simplu se gandeste cu frica:Acum popoarele islamului se ridica si dau pe dinafara.Au explodat demografic si in alte feluri si invadeaza spatii noi,impunandu-si cultura terorii pe batranul nostru continent.Simbolul lor?Este desigur semiluna,care a inceput sa straluceasca.Urmarea fireasca,desi nimic nu mai e firesc vazand usurinta cu care e tratata problema de catre a noastra UE(cel putin pana acum,asa se pare), va fi acel chenar rosu care semnifica noi atentate teroriste,conflict deschis,lupte sangeroase si razboi civil in jurul problemei islamului.Fondul albastru cat un petec doar,e ce mai ramane necontaminat din civilizatia europeana(Sa speram ca si Romania va ramane albastra)Iar ca urmare a acestui conflict cu noile popoare barbare,se va instala culoarea neagra peste tari si popoare,culoare care stim ce semnifica.Sa dea bunul Dumnezeu ca"paharul acesta" sa fie indepartat de la noi.Dar pentru acesta,la sfarsitul viziunii dv.ar mai fi trebuit sa fie un episod:Un papagal,frumos colorat si vorbaret sa se transforme intr-un viteaz leu.Sa nadajduim ca asa va fi in realitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am fost poarta de apărare a creștinătății în fața islamului. Nu vad cum sa fim ocoliți de prăpăd având în vedere trecutul nostru. Suntem la mila si voia lui Dumnezeu. Asa ne arată El ca este singurul Domn si Dumnezeu si doar El are puterea de a scurta zilele urgiei. Prin aceasta El isi arată măreția si atotputernicia. Suntem prea mândri ca noua nu se întâmplă nimic pt ca aici e gradina Maicii Domnului. Pana nu ne vom pleca capul si vom mânca țărână si nu ne vom smeri, nu va fi bine pt noi si țărișoara noastră.

      Ștergere
    2. http://nesaranews.blogspot.ro/2016/10/soros-european-forced-migration.html

      Ștergere
  6. Dar daca invazia surplusului de populatie musulman e ca o pedeapsa de la Dumnezeu pentru scaderea demografica a crestinatatii ca urmare a fricii si necredintei lor care au facut milioane si milioane de avorturi,Cel putin din punct de vedere natural e perfect logic-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i nicio pedeapsa de la Dumnezeu, ci este o strategie cam neluminoasa a celor care au impresia ca detin "fraiele" planetei, cum zicea cineva.

      Ștergere
  7. SUFLETE DRAGI,CITITI PE BLOGUL SPIRITUL ETERN;MESAJ DE LA IISUS;INTR-ADEVAR,IN CIUDA TUTUROR CONFLICTELOR GENERATE IN LUME,TOTUL VA FI BINE.MULTUMESC FRUMOS.

    RăspundețiȘtergere
  8. SUFLETE DRAGI,NU V-AR STRCA DELOC SA CITITI SI;RAZBOIUL PLANETAR SI PACEA GALACTICA ,DE PE BLOGUL LUI MARYAN;NOUL UNIVERS CHRISTALIN.MULTUMESC FRUMOS.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu cred ca simbolizeaza aparitia unui OZN, tinand cont ca era luminata de altceva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa apara in curand o nava extraterestra,intergalactica...bineinteles ca este insotita de o mare flotila.

      Ștergere
    2. In mandatul lui Hillary Clinton,va veni acea flota de oznuri.

      Ștergere
    3. Care mandat?! :)))

      Ștergere
    4. Viitorul mandat,,Doamne dar nimic nu stiti.Cred ca nici nu sunteti la curent cu noutatile pe blog.

      Ștergere
    5. :))))) Simpatici sunteti, Anonimilor (08:04, 12:22, 19:38, 23:28)!

      Ștergere
  10. O luna rosie este absolut normala! In fiecare an a fost asa. Luna este rosie datorita faptului ca soarele se oglindeste in ea si pare rosie! Asta e tot!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezy,se vede ca nu ai citit articolul!
      LUNA era aurie, incoinjurata de un petec albastru, după care urma un cerc oval rosu ca de foc ! Mai pe intelesul tau,LUNA aurie,era inchisa in cercul oval de foc.

      Ștergere
    2. Da,nu stiu ce sa zic dar Cezy asta nu stiu cine e dar e bizara rau.Ea nu intelege nimic din Cuvant.

      Ștergere
  11. SUFLETE DRAGI,FACETI BINE SI CITITI;LUNA,DESPRE OMULETII DE-ACOLO;SATURN,DESPRE URIASII,CARE AU VENIT DE ACOLO,AMBELE SCRISE DE SCRIBUL DPMNULUI,JACOB LORBER,SI MAI ALES DRAGII DE VOI,MAREA EVA GHELIE DUPA IOAN,DE ACELASI ,UNDE SUNT AMINTITE PE LARG/DE VETI AVEA RABDAREA NECESARA,MAREA EVANGHELIE DUPA IOAN,SI VA VETI CRUCI DE-A DREPTUL.NU UITATI,DRAGII MEI CA VOI SUNTETI STAPANII TIMPULUI,LUCRU PE CARE ,DIN PACATE MULTI L-AM UITAT.NOI NE CREAM REAL;ITATILE NOASTRE,NU ALTCINEVA.NU UITATI INVATATURILE DOMNULUI IISUS HRISTOSUL;ORICE VETI CERE IN NUMELE MEU TATALUI CERESC,VI SE VA DA VOUA,NUMAI SA SPECIFICATI;FACA-SE CA INTOTDEAUNA,IISUSE HRISTOASE,VOIA TA ,NU A MEA,PENTRU CA EU NU STIU,DOAMNE,CE ESTE MAI POTRIVIT,PENTRU MANTUIREA SUFLETULUI MEU.AMIN.VA MULTUMESC FRUMOS.

    RăspundețiȘtergere
  12. SUFLETE DRAGI,CITITI CARTILE LUI EUGEN NICOLAE GASCA,PENTRU CA EL ESTE ENOHUL ACESTOR VREMURI DE SCHIMBARI APOCALITICE.CAT DESPRE MINE,EU SUNT DOAR UN MIC ILIE CARE TREBUIA SA VIE LA INTRUPARE PRINTRE VOI.INAINTE DE A CITI O CARTE,DRAGII DE VOI,CERETI CA ACEST MIC EFORT DIN PARTEA VOASTRA SA SERVEASCA MANTUIRII CORPURILOR VOASTRE DE LUMINA,A UMPLERII ACESTORA PINA DAU PE-AFARA,SA FITI,MAI CORECT SPUS SA VIITI PRECUM O FANTANA ARTEZIANA,DIN CEEA CE PRIMITIIN DAR,DAR SA FIE PENTRU TOTI SEMENII VOSTRI.SCRIU CU MAJUSCULE ,PENTRU CA DE PATRU ANI AMI JOACA UN LASER INVARTITOR IN FATA SI NU MAI VAD ALTCEVA UNDE-MI FOCALIZEZ PRIVIREA DE DE-ABIA MA DESCURC LA LUCRU CU COMPONENTELE DE RULMENTI A CAROR UZINARE O SUPRAVEGHEZ.VA MULTUMESC DUIOS IN NUMELE LUI IISUS HRISTOS.PACEA LUI SA FIE CU NOI TOTI.AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  13. SUFLETE DRAGI,V-ATI INTREBAT VREODATA CE-A FACUT DMNUL IISUS HRISTOS INTRE VARSTA DE 12 SI 30 DE ANI/ACESTE LUCRARI NU LE VETI AFLA DECAT DIN CARTEA VERABILE DOAMNE GEOGET FLOREA,CARE MI-A FOST IMPARATEASA,A FOST IMPARATEASA CEA BUNA A ESENIENILOR,IUDITA.ESENIENII AU FOST O RAMURA A TRACILOR IUBITILOR.IA CITITI VOI RUGACIUNILE LOR,SI O SA VEDETI CE FRUMOASE SUNT.ZAMOLXE CEL SFANT ESTE SINGURUL ZEU AL POPOARELOR CARE A FOST SI ESTE DE PRTEA LUMINII CELEI ADEVARATE,RESTUL ZEITATILOR SE INCHINA LUI SHAITAN,CARE NU ESTE UNUL,CI SUNT DOI,MULTUMESC FRUMOS.CITITI SI PE BLOGUL DIO LINE CE SPUNE SERGHEI NICOLAEVICI LAZAREV,CA DE CARTILE LUI IARASI NU VA FACETI TIMP.PE OSHO SARITI-L,CA-I APOSTOL AL INTUNERICULUI.DESTUL,CA V-AM DAT CU POLONICUL,IN LOC DE LINGURITA,SUFLETE DRAGI.TAI,TAI.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mare este puterea Lui Dumnezeu si nimic nu-i poate sta impopotriva.Credeti ca exista izbanda fara ajutorul Sau, sau pieire fara voia Sa? Poate aceste popoare au ajuns in Europa pentru a-l cunoaste pe Dumneu si a se crestina .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceste popoare nu au venit sa se crestineze, ci sa împlinească vointa lui Dumnezeu. Rugati-vă lui Dumnezeu sa vă ierte!

      Ștergere
  15. Luna galben aurie cer albastru si cercul rosul ar fi cele trei culori ai tricolorului romin deci cred ca se refera la ceva rau in rominia mai mult rosu ar fi singe dar sa ne rugam la Dumnezeu eu sint sigura din exp mea ca atunci cind ne rugam Sfintei Treimi si Maicuti Domnului ca si cum ar fi in fata noastra din tot sufletul si cu lacrimi in ochi niciodata nu vom fi refuzati Amin.

    RăspundețiȘtergere
  16. https://youtu.be/alC1HdJ6Zjg

    Cern acceleratorul de particule si antimateria.
    Nu fiti nepăsători. Se întâmplă acum, sub nasul nostru adormit.

    RăspundețiȘtergere
  17. Intr adevar, mare este puterea lui Dumnezeu !

    RăspundețiȘtergere
  18. Stimabile anonom care ai scris la 20,47 amesteci invatatura crestin ortodoxa cu cultul zeilor. Zamolxe a fost om cu o vibratie si constiinta la fel de inalta ca si a lui isus dar nerecunoscut de biserica cunoscindu- se foarte putine despre el dar cu toate astea el ramane protectorul pamantului romanesc a spatiului carpatodunarean exceptand protectia maicii domnului, inca avem multe de invatat.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zamolxe, era si este de-al nostru! Ar trebui sa-l recunoastem caci este protectorul acestor plaiuri romanesti!Sa nu ne renegam strabunii si sfintii acestui neam.

      Ștergere
    2. Credinta crestin-ortodoxa se pliaza pe credinta strabunilor nostri. Este plina lumea de simbolurile existente , mai intai, pe aceste meleaguri. Panteonul si cam toate zeitatile au fost preluate d-aci.

      Toate cele bune !

      Ștergere
    3. Dar cum sa nu se plieze Anonim 4 octombrie 2016, 20:02, daca totul de aici a pornit, asa-i, corect ai spus. Ei iata ca aceste lucruri se urmaresc a fi ascunse. Insa pana intr-o vreme.

      Ștergere
  19. Maria a auzit la tv. de „luna neagra“si a incropit si ea repede un articol acolo cu luna roșie si alte baliverne,mai adăugând asa pompos și alte culori să pară mai interesantă,dar nu va fi ca deobicei,nimic.mia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu crezi ceea ce eu scriu pe BLOG,de ce iti place sa împrosti cu venin?
      INTERNETUL este infinit,cauta o alta pagina care sa-ti aduca satisfactie!
      DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa fie cu tine in fiecare clipă. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Mia, te trimit la plimbare. Intra pe alt site, aici nu te vrem .

      Ștergere
  20. Profetii sunt printre voi si cu voi,dar le raspundeti in mod batjocoritor.Dumnezeu inca "trage" de voi ca macar unul sa se mai dezmeticeasca dar este unul macar care sa auda Glasul Sau?Daca nu..atunci continuati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care sunt asa zisii profeti de pe acest blog ? Doar Maria si-a asumat cauza , restul ??!

      Ștergere
  21. Corect era sa scrii anonim23 32 profeții șanț printre noi si cu noi,
    așa-i ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt destui peste tot,dar problema este ca nu-i vedeti si nu stiti sa ii deosebiti.

      Ștergere
    2. Multi chemati, putini alesi, anonim 21.47 ! Rara avis .

      Ștergere
  22. O profeție liniștitoare, pozitiva nu aveți în repertoriu?

    RăspundețiȘtergere
  23. Ce-mi plăceți muții ăștia din umbra... : 1 Raspundaci
    2 Zvoneri
    3.Colportori
    Na daca nu va potoliți ( ăștia sant termenii care va descriu.
    Sa va spun si categoriile, salariile etc ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 6 octombrie 2016, 02:31, ai inceput sa visezi si sa vorbesti prin somn?

      Ștergere
  24. In 2002 ,la liturghie in biserica am vazut crucea imensa in lumina,in alta duminica au aparut niste pomi mici ca portocalii in spate erau cruci albe aliniate,apoi o mare cu vapoare in flacari ,iar alta data pamantul se invartea atat de tare incat m am speriat ,s a oprit pe Africa.in casa unei prietene f credincioasa vedeam avioane mici de vanatoare verde inchis ,a doua zi a inceput razboiul in Golf ,era luni ,acum la Pasti au aparut rachete de culoare ruginie

    RăspundețiȘtergere