sâmbătă, 1 octombrie 2016

LAURA CODRUȚA KOVEȘI , ÎN PERICOL ???

                                                               1 Octombrie 2016,ora 16,45 !

                                                      Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce ma relaxam puțin, aud glas care spune ceva cutremurător,la adresa doamnei LAURA CODRUȚA KOVEȘI!
Iata ce spunea acel glas:

                     ” Chiuim! Hai sa strângem un pic,și să sărim la LAURA CODRUȚA KOVEȘI ! 
Dar un glas de femeie intervine ,si mai adauga:
                  Francez în curte,momentan!”
După care,glasurile dispar,iar eu rămân uimită de cele auzite!
Si iata dragilor, că în acest moment v-am facut si voua cunoscut ceea ce mi s-a transmis,in legatura cu dna LAURA CODRUTA KOVESI,Șefa DNA!
Ce va mai fi pe parcurs,vom afla împreuna dragilor.
Adevarul este că, s-au inceput razbunarile la nivel inalt.
                                    Cu dragoste,Maria.
    

20 de comentarii:

  1. MAI BINE MAI TIRZIU DECIT NICIODATA LA BECI CU HOTII.

    RăspundețiȘtergere
  2. Kovesi ,fosta lascu fiica de procuror comunist care si-a pastrat numele dupa divort,a fost sportiva apoi procuror la sibiu[deci iohannis o cunoaste cu atitea probleme cu procesele caselor sale si vad ca o sprijine] a fost numita de basescu si adusa la bucuresti.o femee curajosa care incearca asanarea coruptiei de aceia este obiectul unei campanii de a o compromite,Dar cei care i-au cazut 'victima' ar trebui sa se bucure caci nereusita ei ar putea sa-i coste mult mai mult si sa-i aduca la o judecata mai dura a poporului nemultumit daca se va revolta-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc , draga Anonim 08:04, pentru aceste informatii!

      Sa purcedem la treaba, acum " ca s-a facut lumina",exact cum este prestabilit...

      Toate cele bune,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    2. Aceasta adevarata "huiduma",fiica fostului sef al Parchetului Medias din ultimii 35 de ani(un criminal securest si communist care a nenorocit si distrus mii si mii de oameni)este unul dintre cei mai mari dusmani ai Romaniei si poporului roman,tradatoare a intereselor majore ale Romaniei si,dupa unele surse foarte serioase,spioana in serviciul altor tari!"Promovata" si sprijinita de catre Braunovich(basescu,pe numele fals)a fost si este o criminala ca si taica-su!!!Doar ca a reusit,ca si nenorocitul criminal iudeo-masono-khazar Braunovich sa pacaleasca milioane de romani.Dar nu pe toti!

      Ștergere
  3. 'francez in curte,momentan' sa fie ciolos casatorit cu o fantuzoaica-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai exista cineva care crede in basme cum ca o sportiva ajunge in functie inalta si nu este din haita?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Kovesi a pierdut, deja si "steaua ei a apus", in zicerea unor semeni!

      Ștergere
    2. Dar tu in cine mai crezi, anonim 13.12? Ma refer la clasa politica.

      Ștergere
    3. Bineînțeles că face parte din haită,dar uneori lupii de mai și sfîșîie între ei,după cum se vede.DS

      Ștergere
  5. Doamna Maria sânt multe secrete care nu sânt încă ieșite la iveală.Doamne ajuta ca intr-o zi să aflăm adevarul

    RăspundețiȘtergere
  6. Kovesi face obiectul unei campanii de defaimare , 900 000 lire puscariesul, Adamescu ,fostul sri-st Dragomir platiti la BLACK CUBE, restul e praf in ochii prostimii.facut de mafia neocomunista,acestea sint fapte dovedite.

    RăspundețiȘtergere
  7. cea ce nu inteleg criticii lui kovesi e ca dosarele merg inainte cu sau fara ea,ba s-ar putea sa mearga mai rapid fara ea si ea de fapt sa le fi temporizat si incetinit scoaaterea lor la justitie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. s-ar parea ca e clara treaba ,a plagiat ca totii copii de semidocti comunisti care vor sa aiba copii cu patlama cu orice pret,ne vor trebui citeva generatii sa scapam de ei,dar nu cred ca v-om avea atita timp.Mai sint si din cei pensionati cu 25 de mii de euro pe luna care aspira tot fondul pensionarilor,sint aceiasi tagma de fosti militieni securisti si progeniturile lor care se sprijina si folosesc santajul chiar la nivel parlamentar.Numai o 'minune'de revolutie ne poate scapa de capusele astea care tin tara in feudalism,comparabil cu cele mai inapoiate tari din lume.

    RăspundețiȘtergere
  9. Se estimeaza in Romania circa 500 000 de diplome false,de care sint vinovati mii de profesori din tot feliul de conducatori.salariile din sectorul de stat sint in medie mai mari ca ale celor din sectorul privat care fianteaza statul , in medie cu 400 lei iar numarul salariatilor de la stat e mai mare ca a celorlalti, o adevarata schizofrenie feudala. De fapt istoria ne spune de mii de ani ca dupa comunism=epoca primitiva vine acumularea capitalului comun prin furt=FEUDALISM sintem departe de a ajunge in CAPITALISM pe care nu stiu daca vom avea timp sa mai ajungem asa cum era odata la noi si cum e in occident.

    RăspundețiȘtergere
  10. Se estimeaza in Romania circa 500 000 de diplome false,de care sint vinovati mii de profesori din tot feliul de conducatori.salariile din sectorul de stat sint in medie mai mari ca ale celor din sectorul privat care fianteaza statul , in medie cu 400 lei iar numarul salariatilor de la stat e mai mare ca a celorlalti, o adevarata schizofrenie feudala. De fapt istoria ne spune de mii de ani ca dupa comunism=epoca primitiva vine acumularea capitalului comun prin furt=FEUDALISM sintem departe de a ajunge in CAPITALISM pe care nu stiu daca vom avea timp sa mai ajungem asa cum era odata la noi si cum e in occident.

    RăspundețiȘtergere
  11. parlamentul a respins propunerile presedintelui la legea plagiatelor,dovada ca plagiatorii sint majoritari in parlament dupa cele doua legi electorale care au stabilizat cleptocratia la putere pe plan local si national,halal 'democratie' a nonvalorilor care vor mentinerea statusqoului in tara-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Kovesi acuzata ca ar fi tinut intentionat dosarele la 'DOSPIT' pentru a le expira termenul si a se prescrie faptele,jucind la doua 'capete' pentru a-si ascunde plagiatul.

    RăspundețiȘtergere
  13. Crimele de la revolutie si mineriade nu se vor prescrie niciodata ,e meritul luptei lui Teodor Maries de la saociatia 21 decembrie Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere