sâmbătă, 1 octombrie 2016

LANSAREA CĂRTII - ADEVĂRUL DUHULUI SFÂNT,VA FI LA 19 OCTOMBRIE 2016, LA LIBRARIA MIHAIL SADOVEANU DIN BUCURESTI !

                                                            Dragii mei, 

                                     
                                                             fotografia ta de profil
                              Este oficial !
Lansarea Cărtii - ADEVARUL  DUHULUI SFÂNT, va avea loc la LIBRARIA MIHAIL SADOVEANU din Bucuresti, în ziua de 19 octombrie 2016,în jurul orei 12 ,după care veti putea intra in posesia cărtii -ADEVĂRUL  DUHULUI SFANT .
Prieteni dragi, vă astept cu mare drag in aceasta zi , ca sa impărtim impreuna bucuria si emotiile lansarii primului volum al Cărtii - ADEVARUL DUHULUI SFÂNT. 
Bucuria mea va fi si mai mare,să vă văd într-un numar mare de tot, asa cum sunteti  aici pe Blog, sau pe Facebook. 
Vă astept cu mare drag si cu multa dragoste sufleteasca,ca sa ne cunoastem si sa va pot îmbrățișa ,atunci când veti avea CARTEA - ADEVARUL  DUHULUI SFANT în mâinile fiecaruia dintre voi.
Vă asigur dragilor,că în mijlocul nostru ,va sta în mod nevazut dar simțit , SFANTA TREIME precum si MAICUȚA DOMNULUI.
Veți simți în inima si-n suflet ,prezenta DUHULUI  SFÂNT, la bucuria împărtăsirii ADEVĂRULUI  SĂU, în aceasta  zi specială atât pentru mine,cât si pentru fiecare dintre voi.                                                    . 
Daca veti vedea lacrimi în ochii mei,sa stiți că vor fi numai lacrimi de bucurie,atunci când voi vedea sala plină, si vă voi dărui din izvorul nesecat al Dragostei Lui Iisus Hristos si al Maicii Lui Dumnezeu,iubirea mea sufleteasca.  
Pentru mine va fi un moment unic,un moment dumnezeiesc,un moment în care prezența voastra dragii mei, îmi va da putere sufleteasca pentru a scrie si următoarele (multe)volume cu acelasi titlu: ADEVARUL  DUHULUI SFANT! 
Fără ajutorul vostru ,atât financiar cât si moral, aceasta lansare nu ar fi fost posibilă !
 Vă mulțumesc din inimă si din suflet pentru Darul vostru ce l-ati pus cu dragoste si cu Credință ,la zidirea Cuvantului Lui Dumnezeu,si care DAR ,este binecuvântat de DUHUL CEL PREA SFÂNT.
Mă rog pentru fiecare dintre voi si pentru cei dragi vouă,promițându-vă  că, voi rămâne asa cum deja mă cunoasteți ,si nu vă voi dezamăgi niciodată! 
                                  Cu dragoste si cu aleasa prețuire pentru voi toti,Maria Ghiorghiu! 
În timp ce laminăm coperțile pentru carte. Adăugăm o folie lucioasă la coperți.


-2:34


                                                     Libraria Mihail Sadoveanu.https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg

Librăria Mihail Sadoveanu s-a mutat în casă nouă !

În strada Edgar Quinet, colţ cu strada Academiei, în locul Librăriei 88, BUCURESTI !


imagine-articol-1

Librăria Mihail Sadoveanu şi-a găsit o nouă casă după ce a fost obligată să se mute din Bulevardul Magheru, în care a stat 65 de ani
Noua casă a celebrei librării este în strada Edgar Quinet, colţ cu strada Academiei, în locul Librăriei 88
Marieta Seba, director general CLB: Sper că vom scrie istorie şi în noul sediu

Celebra Librărie Mihail Sadoveanu, care până în luna decembrie putea fi găsită pe Bulevardul Magheru din Capitală, şi-a găsit o nouă casă după ce a fost obligată să se mute din vechea locaţie, în care a stat 65 de ani.
Oficialii Companiei de Librării Bucureşti (CLB), cea mai longevivă reţea de librării din România, cu o istorie de aproape 66 de ani, au luat decizia de a nu lăsa marca „Librăria Mihail Sadoveanu” să dispară şi, deşi nu va mai putea fi găsită în sediul cunoscut de pe Bulevardul Magheru din Capitală, librăria în care şi-au lansat cărţile unii dintre cei mai mari scriitori, poeţi şi publicişti ai României, s-a mutat în strada Edgar Quinet, colţ cu strada Academiei, în locul Librăriei 88. Vechiul sediu a fost retrocedat de către stat familiei Brătianu.
„Librăria Mihail Sadoveanu este la fel de veche precum compania (CLB - n.r.), adică 65 de ani, dar iată că soarta a decis ca în al 66-lea an să ne mutăm din sediul din Magheru, pentru că acesta a fost retrocedat proprietarilor, adică familiei Brătianu. În luna ianuarie am reuşit să amenajăm acest spaţiu (fosta Librărie 88 - n.r.) şi sperăm că vom scrie şi aici istorie de zeci de ani şi în ciuda tuturor provocărilor să rezistăm”, a declarat Marieta Seba, directorul general al CLB, în cadrul evenimentului oficial de redeschidere a Librăriei Mihail Sadoveanu în noul sediu.
                                       Cu dragoste,Maria.

20 de comentarii:

  1. Cu mare bucurie si cu mare emotie in suflet am primit vestea despre lansare , abia astept sa te intilnesc..sa imbratisez prima ta carte dar..si pe tine Maria ,parca ne am cunoaste de o viata , cu voia lui D zeu am sa vin,am sa fiu alaturi de tine , Duhul Sfint va fi cu noi toti...pe curind..felicia..

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari, doamna Maria , ma bucur pentru reusita dvs. ! Mare lucru ceea ce ati facut .

    RăspundețiȘtergere
  3. O intrebare.Cum se va face intrarea se va cumpara cartea in aceeasi zi?Sau dupa acea zi de lansare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Când SALA de FESTIVITATI va fi plina,va voi spune cateva cuvinte de suflet si pentru suflet, după care voi nraspunde la toate intrebarile pe care mi le veti pune, iar in final, fiecare isi va lua CARTEA si va ajunge la biroul la care voi sta, ca sa-i pot scrie cateva cuvinte din inimă si de ce nu,sa-i daruiesc o imbratisare.Cu dragoste ,Maria.

      Ștergere
    2. Foarte frumos, impresionant, felicitari !

      Ștergere
  4. Ok,multumim.Ar fii bine daca s-ar confirma aici pe blog cate persoane vor fii prezente in ziua lansarii,asa ca sa ne facem o idee cat de multi vom fii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da! E o idee f buna! Va astept dragilor ca sa fim impreuna,iar in mijlocul nostru sa fie IISUS HRISTOS si MAICA SA,PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA.
      Aceasta LANSARE,va fi inedită!
      O veti trai cu inima si cu sufletul, că doar este ADEVARUL DUHULUI SFANT in CARTE!
      Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Asteptăm cu mare nerăbdare lansare pe 19 oct si sperăm să vă putem îmbrățișa si să vă mulțumim personal.Cu dragoste DS.

      Ștergere
  5. Doamna Maria la Oradea o vom găsi? Dina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SCUMPA MEA, o voi trimite personal prin POSTA,cu RAMBURS, tuturor doritorilor.Asadar după lanasre,revii cu un mesaj ca sa-mi dai adresa!

      Ștergere
    2. Mult stimata Doamna,bucuria Dvs.este si a mea,va felicit din suflet;Sa va daruiaca Bunul Dumnezei si Maicuta Domnului multa putere pe mai departe,sa puteti sa scoateti cu succes si celelalte volume ale pretioaselor Dvs.trairi.Va doresc din inima sa ne puteti comunica si pe mai departe ceeace vi se ''arata/comunica''.Astept cu nerabdare coletul Dvs.pentru ca v-am comunicat adresa mea pe e-mail,iar la primire voi simti imbratisarea Dvs.Cu mult respect aceeasi Minerva P.

      Ștergere
  6. felicitari draga mea ......dumnezeu te ajuta....te ocroteste.sa ai parte de tot ce e frumos si bun .......cu mult drag olimpia mihailescu

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria,va doresc mult succes!Imi pare nespus de rau,ca n-am sa pot veni din cauza sanatatii a sotului si baiatului.Am sa comand cartea prin posta. Va pup cu mult drag Maria H

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria nu imi vine sa cred pe 19 octombrie este ziua mea de nastere. Am emotie am bucurie. Nici cuvinte nu mai am .mi-au dat lacrimile .Am sa va urmăresc la tv.vreau si eu aceasta sfânta carte.acum îmi dau din nou seama ca Bunul Dumnezeu îmi este si mama si tata si are grija de mine in fiecare zi .va iubesc cu sufletul si cu toata fiinta mea pe Bunul Dumnezeu. Pe Bunul Nostru Iisus .pe Buna noastra Măicuță a Domnului pe dumneavoastră si pe toți.niculina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur NICULINA ! Ai vazut ? Nimci nu este intamplator! Te pup si te imbratisez cu drag !

      Ștergere
  9. Doamna Maria, doresc cartea cu ardoare! Cum o putenm achizitiona?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. După lansare,voi trimite tuturor doritorilor,prin posta sau prin curier, CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT. După lansare o sa va rog ca sa-mi trimiteti adresa pe mail : mariatecuci61@yahoo.com ,si sa scrieti ca si titlu: DORESC si eu CARTEA,iar pe maill sa-mi trimiteti adresa la care sa v-o trimit.Cu dragoste,Maria

      Ștergere
  10. MARIA, DRAGA MEA MARIA, MA BUCUR,
    SI SINCER SUNT FERICITA CA AI REUSIT SA EDITEZI ACEASTA CARTE MINUNATA . CU SIGURANTA AM SA VIN LA LANSARE SI SA-MI CUMPAR CARTEA. TE IMBRATISEZ CU DRAG,
    MARIAH(GEORGIANA)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne vom vedea MARIAH,si te voi imbratisa cu multa dragoste sufleteasca. pup

      Ștergere
    2. Oare o sa fie posibil?Va multumesc din suflet,pentru frumoasele cuvinte si mai ales ca v-ati facut timp sa-mi scrieti.Va inbratisez cu mult drag! Maria H

      Ștergere