luni, 3 octombrie 2016

KLAUS IOHANNIS ! ÎMI DORESC GUVERNUL MEU SI PARLAMENTUL MEU !


                                                          2 Octombrie 2016,ora 17,10 ! 

                                                   Dragii mei, 

În aceasta după amiaza in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas rece,un glas ce spune printre dinți asa:

                     ” O să am cuvântul meu!
                  Țin să am cuvântul meu!”

Și era glasul lui KLAUS  IOHANNIS !
Dragii mei, acest domn, nu numai că voieste sa aiba toata puterea,dar vrea sa ne fie si DICTATOR!
Vrea sa aiba si cuvantul lui, asa incat, nimeni sa nu-l contrazica sau sa aiba vreo alta părere! 
Din păcate, cu acest om in fruntea Țării lucrurile nu vor merge deloc ”CEAS ”,ci vor merge în inversul acelor de ceas! Adica,ne duce la sapa de lemn,si in final, ne va pune taxa si pe aerul pe care il respiram.
Doar BUNUL DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI,va scoate ROMÂNIA SFANTA, din văgăuna in care ne-a tras tehnocratii cu Iohannis, Basescu  cu Boc si cu toata banda lor de hoti!
                                           Cu dragoste,Maria.   

58 de comentarii:

  1. Iohanis a primit deja o incredere pe care nu o merita,prea multa putere la un um cu atitea tradari despre care voi mai scrie,ar fi un pericol major pentru tara, prin increderea intr- un om asa ascuns periculos de orgolios si posesiv,care e desprins de realitate ca Ceausecu ,ajuns sa nu-si mai vada lungul nasului.Mindria si inginfarea lui dovedeste multa prostie si nesimtire,'

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna, cu stima,
    Sa înțeleg ca dvs. Simpatizați PSD? Pe cei ce de 20 de ani de la revoluție au falimentat România? Cu toții sunt niște hoți trădători de neam și tara, dar ce e de făcut? nu putem da din nou liber celor mai cancerosi hoți. Poate cum ați și prezis, la noi va fi din nou mare revoluție, din lipsa de dreptate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 3 octombrie 2016, 01:22, TU traiesti intr-o irealitate. Esti orbit de orgolii politice. Cum suntem acum este cel mai rau. Suntem vanduti strainatatii de cei de la conducere (Iohannis si Ciolos). Asa crezi tu ca este bine?

      Ștergere
    2. Nu-i vorba aici de a simpatiza cu cineva ci e vorba de prezentul pe care-l traim si simtim cu totii...ce face acest fariseu numit iohanis-ciolanis este iesit din limita bunului simt uman.

      Ștergere
    3. Anonim 3 octombrie 2016, 01:22, Maria scrie ceea ce primeste de la Duhul Sfant. Intelegi tu? Nu simpatizeaza pe nimeni ci transmite mesaje de la Dumnezeu!

      Ștergere
    4. Nu stiu ce ar trebui sa se intimple,sa ne trezim din amorteala?!Am ajuns de raul lumii.Maria H

      Ștergere
  3. Demisia Iohannis! Poporul ti-o cere. Ne-am saturat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca re popor vere ? Comunistii dreaq huooooo !!!!

      Ștergere
    2. Ce ai mai Anonim3 octombrie 2016, 18:29, te crezi in galerie la vreun meci de fotbal? Ce te-ai iritat asa mai "vere"?
      DA,DEMISIA IOHANNIS!NE-AM SATURAT DE TINE IOHANNIS!

      Ștergere
    3. Hei tu Anonim 3 octombrie 2016, 18:29, galagiosule Iohanno-Sorosist cu miros de Ciolanis, mai incet cu urletele pe aici, caci ragusesti si nu te mai plateste Soros.

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Ala care mai exista... nu am murit de tot, draga Anonim 3 octombrie 2016, 01:48.

      Ștergere
  5. Mesajul suna intr-un fel si alta semnificatie ii dati. Suna a manipulare politica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 3 octombrie 2016, 01:52, nu este asa. Nu e nici o manipulare, te inseli. Aceasta este semnificatia, exact cum Maria a scris, pentru ca ceea ce a scris nu este nimic de la ea ci de la Duhul Sfant!

      Ștergere
    2. Trebuie sa face-ti diferenta, intre parerile doamnei Maria si mesajele pe care le primeste ! Parerile dansei ,sunt pareri personale , simpatii politice ,etc.D.B.

      Ștergere
  6. Sfantul nostru Duh,chiar face politica cu noi de vreo saptamana!!!
    Viorica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce intelegi tu, Viorica, prin "politica"? Of vai...

      Ștergere
  7. Alegerile din decembrie vor fi decisive .

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa cum ma gandeam,santeti manipulata atat de extra sau infra terestri cat si de ce-i in trup de om care conduc politic si economic tara si sant FARA SUFLET in mod real.Duhul sfant care credeti ca va transmite sant EI.Mergeti si faceti o regesie hipno cu Eugen Popa sau Louiso(poate n-am scris bine dar o sa-l gasiti) si o sa va convingeti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de sfaturi! Dar eu nu accept astfel sfaturi decat la MÂNTUIOTRUL IISUS HRISTOS si MAICA DOMNULUI.
      GRAITORUL care imi ingaduie a vedea si a auzi toate câte scriu ,este numai DUHUL CEL PREA SFANT !
      Poti sa mergi personal la acest om sa-ti faca o regresie hipno si vei afla cât de mult gresesti in privința mea.Tine-le pentru tine sfaturile ,si abtine-te de a mai da astfel de sfaturi care nu fac decât sa jigneasca.Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Ai dreptate Maria, acest Ioan Ilica nu simte prezentul in care traeste sau este adormit precum poporul roman ?

      Ștergere
    3. maria , maria. stie el ioan ce zice si nu ti-a zis-o cu rautate. ai un orgoliu imens si o mare lipsa de cunoastere. de unde ai tu siguranta ca iti vorbeste duhul cel prea sfant? nu cumva confunzi iubirea cu orgoliul. nu cumva faci ce faci din orgoliu?

      Ștergere
    4. Anonim4 octombrie 2016, 02:56
      Niciodata nu vei tu nu vei putea intelege,pentru că tu ai intrat pe BLOGUL acesta ,pentru a arunca cu piatra si nicidecum sa -L cauti pe BUNUL DUMNEZEU!
      Am sa fac ceva ce nu am fcaut niciodata:
      DUHULE PREA SFINTE,TE implor sa-i dai un SEMN acestui suflet ratacit,ca sa cunoasca si el,că numai TU imi ingadui a auzi cele neauzite, si a vedea cele nevazute! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    5. Acelasi lucru si pentru IOAN al tau,caruia îi tii partea !

      Ștergere
  9. Intradevar Klaus Iohannis doreste a avea propriul sau cuvant si a se tine de cuvant elitelor masonice pentru a-si face propriile lui legi care vor fii cu totul impotriva romanilor de pretutindeni,va dori si poate nu cunoasteti sa ia totul pe cale legala impreuna cu parlamentul meu si guvernul meu.Da,vor confisca tot ce va apartine case,bani in conturi, tereneuri,masini ,etc.etc.si nu in ultimul rand serviciile le ve-ti pierde tot pe cale legala in cardasie cu biserica.Ve-ti vedea ce vi se pregateste nu pot spune acum totul ve-ti vedea dupa alegeri ceea ce vor aplica ei si va fii decisiv pentru noi toti,altii se vor alege cu puscarie altii vor ramane cu mana goala.Dar,va fii mult mai mult decat atat dar nu vreau sa sperii pe nimeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce usor aruncati cu previziuni si vorbe !!! Cine si cui sa ii fie luate bunurile , casa , masina etc???
      Inteleg sa fie vreo criza , vreo recesiune , vreun faliment , doar asa poti fi pagubit de banii ce i-ar avea unii in banca . In rest toti coruptii, hotii , sa crape in puscarii , acolo unde le este locul .

      Ștergere
    2. Previziunile astea sunt niste adevaruri si sunt greu de inteles si acceptat.

      Ștergere
    3. Anonim 3oct 10:08 si eu cred că se va întîmpla exact așa cum spui.Lumea nu înțelege nici acum că acești asasini economici sint veniți in țară cu o misiune specială și sint plătiți si susținuți de afară să facă jocurile occidentului.DS

      Ștergere
  10. Sa spuna si alti profesori daca unul ca el bautor de wiski si iubitor de lux si vacante dese pot macar sa viseze la atitea case,e lupul in blana de oaie care si-a pus in jurul lui doar minoritari ca sa-i faca jocurile ascunse,un pericol pentru tara datorita tradarilor sale.

    RăspundețiȘtergere
  11. M-i se pare mare neobrazare sa- i reprosati doamnei Maria natura mesajului dezvaluit in viziunile dupa atitea nopti de munca pe blogul sau,ar trebui sa-i multumiti si sa va vedeti birna din ochii vostri ca sinteti orbi si-i atribuiti un subiectivism care va caracterizeaza pe voi,Asa era adulat si Ceausescu precum o faceti voi,nu e nici o diferenta, din pacate-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ! Eu scriu numai din GRAIUL DUHULUI SFANT si din PORUNCA LUI DUMNNEZEU. Nu tin cu niciun PARTID POLITIC, dar apreciez oamenii politici sau apolitici ,care țin cu românulde rând si cu ROMÂNIA.
      Eu țin cu DREPTATEA si apăr pe APROAPELE meu, chiar cu pretul vietii mele. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Maria, nu ti se reproseaza mesajele ci interpretarea rauvoitoare pe care le-o dai uneori, se vede ca faci politica ceea ce nedumereste pe unii dintre noi care suntem obisnuiti sa nu luam de bun chiar tot ce ni se baga pe gat. Domnul IIsus nu facea politica! Ba chiar a spus „dati Cezarului ce-i al Cezarului”, pentru ca stia ca si acest „Cezar” avea rolul lui in logica faptelor care trebuiau sa se intample. Nu-ti vrea nimeni raul dar uneori devii aroganta si autosuficienta si chiar instigi la ura. Tu esti fara pata iar ceilalti gresesc, oare asa sa fie? Dreptatea poate avea multe fețe, ce e bine pt. tine poate nu e bine pt. mine, nu crezi? De unde stii tu ca acei oameni politici in care crezi orbeste sunt asa cum ii crezi tu? Le-ai vazut sufletele? Politica a fost si ramane murdara. Tine-te departe de ea! Toti suntem ai lui Dumnezeu, chiar si eu care nu-s mereu de acord cu tine!Daca spui ca aici e cuvantul lui Dumnezeu atunci acest blog nu-ti mai apartine, este al nostru, al tuturor ca pentru noi sunt toate acestea, nu doar pentru tine, doar asa ai spus ca voieste Dumnezeu!Toate cele bune iti doresc, chiar daca nu o sa imi publici acest mesaj! Dumnezeu sa te lumineze!

      Nina

      Ștergere
    3. Foarte bun raspuns ati dat doamna Nina,politica este murdara si este creatia lui Satan,unde prin acest mod manipuleaza si invrajbeste oamenii asa cum isi doreste.Dumnezeu nu iubeste politica pentru ca aceasta insasi va disparea odata cu aparitia Noului Pamant.Politica o va face diavolul in iad cu slugile sale in infern pentru totdeauna.

      Ștergere
    4. Bravo Nina, perfect spus!Si apoi va e frica sa nu vanda Iohanis ce?S-a vandut tot pana la Iohanis, de ce nu ati urlat in cei 26 de ani?Au disparut uzinele, padurile, mancarea buna dar nu v-a pasat caci le-au vandut niste romani, acum ca e un sas la conducere in sfarsit v-ati trezit?Deja nu prea mai are ce sa vanda, doar niste resturi ramase de la ceilalti!

      Ștergere
    5. Mai Nina, hai sa-ti spun tie o vorba. Ce nu intelegi tu: o persoana care primeste mesaje divine, primeste si directia spre interpretarea lor, ca sa sti. Daca Maria a interpretat intr-un fel un mesaj este petru ca asta vrea sa insemne mesajul. Dar tu, Nina, nu poti intelege asa departe pentru ca nu ai aceasta capacitate inca. Acei oameni politici sunt exact cum ii crede Maria pentru ca asa este mesajul primit de la Dumnezeu. Maria nu adauga nimic in plus. Iar ca sa intelegi: Maria nu face politica, Maria este un canal prin care ni se trimit mesajele prin Duhul Sfant. Ca Dumnezeu alege sa ne transmita mesaje despre situatii si oameni antrenati in politica, prin Maria, este Voia Lui.

      Ștergere
    6. Vorbesti prostii Anonim 3 octombrie 2016, 23:27, nu politica in sine este murdara ci oamenii care o fac sunt murdari. Politica trebuie sa existe pentru ca avem nevoie de o conducere in stat. Nu fi copil in gandire. Cine trebuie sa se schimbe suntem noi, oamenii.

      Ștergere
    7. Anonim 4 octombrie 2016, 20:06, Iohannis vinde altceva foarte de pret pentru romani: identitatea noastra nationala. De ce crezi ca a fost plantat la presedentie? Are o misiune murdara asta. Face jocul lui Soros intru totul. Ce crezi ca urmareste Soros? Doar nu binele acestei tari. Se urmareste dezintegrarea Romaniei ca stat, pas cu pas. Sa-ti iasa din minte iluziile caci sunt vise desarte, fara sens. Incearca sa fii matur si sa traiesti in prezent.

      Ștergere
    8. Anonim 4 oct 23:54 ai perfectă dreptate,dar cum sa-i faci pe unii romani să înțeleagă acest lucru cind ei sar la gîtul tău dacă încerci să le spui că sint pe drumul greșit.Acum imi dau seama in ce pericol ne aflăm in ziua alegerilor pentru că și ei vor merge la vot si cu siguranță îi vor alege în naivitatea lor pe acești trădători de țară.DS

      Ștergere
    9. Romani dragi, feriti-va de tot ce are amprenta Soros: Iohannis, Ciolos, PNL, USR (incl. USB). Toti acestia sunt in cardasie. Tehnocratii sunt o emanatie a acestei caracatite mafiote.

      Ștergere
  12. Avem de a face cu o noua generatie de dictatori : Putin, Erdogan, Bassar Assad , Trump, cel din Coreea de Nord, unii muti , altii mai vocali , insa toti cauta sa-si faca Legea lor, puterea lor .
    Lumea e condusa de nebuni inconstienti .
    Iata ca si noi, romanii urcam ,,pas cu pas ''cu Johannis in clasamentul international .

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu am incercat de doua ori, rugindu va sa fiti atenta a cui vorbe le postati, avind in vedere ca credeti foarte mult in prezenta extraterestilor cea ce ma bucura si eu fiind un adept al acestei teorii, insa din ce am citit si aflat din diferite surse la ora actuala terra se afla sub influenta f. puternica a unei rase et. care nu ne vor BINELE, se hranesc energetic cu starile noastre negative,fricile noastre asa se explica si multitudinea de razboaie mai mici sau mai mari, mai sint persoane care primesc mesaje dar le tin pt. ei si cercul lor de apropiati , nu vor popularitate, nu trebuie sa va supere ce posteaza unii sau alti care sint poate bine intentionati sau stiu f. multe despre et. sau intraterestrii care este demonstrat ca exista, ca s ar putea sa ajunge ti la proverbul nostru,(adevarul supara pe OM ). Sa auzim numai de bine!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. este campanie electorala,sint multe dezvaluiri dar va recomand relaxare prin cele cinci exercitii tibetane'Fintina tineretii',cu urmatoarele efecte;scadere in greutate,accelerare metabolism,imbunatateste tonusul,creste oxigenare singe,curata sistemul limfatic,imbunatateste postura,echilibru hormonal,flexibilizare coloana vertebrala,stimuleaza vedere memorie crestere parului,gindire limpede ,stare de bine ,pofta de viata,scade stres si anxietate-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Ai atacat pupin...istii lui "mutulica"
    Iara acuma se...oftica!

    De-ar da Domnul Dumnezeu
    Tot ce-i bun sa creasca
    Iara raul sa sfarseasca
    De-ar da Domnul Dumnezeu
    Sa sfarseasca hotii si talharii
    Smecherii si bisnitarii
    De-ar da Domnul Dumnezeu
    Sa muncim cu spor in toate
    Chiar si in natalitate
    De-ar da Domnul Dumnezeu
    Sa fim ageri la minte
    Si puternici in cuvinte
    Sa facem tara "bec" badie
    Cine nu vrea...la puscarie!
    De-ar da Domnul Dumnezeu...

    RăspundețiȘtergere
  16. Doamna Maria, v-am mai scris, nu mai faceti politica. Propovaduiti ce va spune Duhul Sfant si lasati politica pe seama sarlatanilor care ne conduc. Fie vorba intre noi sunteti cam psd-ista. Mai ganditi-va(astia sunt cei mai rai si cu varanul si slugile lui).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim3 octombrie 2016, 13:11
      Multumesc de sfat,dar eu nu ascult decât de GRAIUL DUHULUI SFANT,si de PORUNCA LUI DUMNEZEU.
      Din acest motiv a fost rastignit IISUS HRISTOS, că oamenii de atunci,au ascultat unul de altul, in loc sa se sfatuiasca cu DUMNEZEU si cu MĂICUȚA DOMNULUI.
      Asadar ,te rog(si rog pe toti cei ca tine) sa-si tină pentru ei sfaturile egoiste si pline de mandrie! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  17. Klaus Yohannis jura-te ca iti tii cuvântul asa cum ai promis in ziua in care ai depus jurământul ca esti in slujba românilor si a României.Jura-te ca iti tii cuvântul asa cum ne spui public in mesaj in fata națiunii.Toti sunt cu ochii pe tine.Tine-ti Cuvântul :))))))
    :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta einstare sa jure stramb fara sa clipeasca,nu are nici un Dumnezeu,vai de el,nu-i pasa ca nu are urmasi,nu ramane nimic dupa el,chiar e invidios pe cei care au copii.

      Ștergere
  18. Da 15.15 i-si tine'cuvintul',e mut a-ti mai auzit ceva de cazul germanofonilor de la EADS,Kovesi STIE DE CE.

    RăspundețiȘtergere
  19. Iohannis spune;-'Cine a plagiat ,pleaca din functie publica'.Dar profesorii care au facut trafic cu copii ce fac,ii punem presedinti.

    RăspundețiȘtergere
  20. Primul punct al orcarui plan de tara,o stie tot romanul este reunificarea tarii despartita de Prut ,lucratura germana si ruseasca din anul 1940 si SA NU NE IMBATAM CU APA CHIOARA sau cu cuvinte goale, asta nu se poate face decit avind in fruntea tarii, un suflet de roman.De preferinta un moldovean de pe oricare din malurile Prutului Si o spun asta stiind bine care este parerea lui Iohannis din precampania electorala,de la el nu putem spera niciodata realizarea acestui prim punct din proiectul de tara-craciun

    RăspundețiȘtergere
  21. Da, noi am avut incredere in germanofoni o data si ei ne-u inselat de patru ori;Ardealul de nord,Bucovina,Basarabia si Cadrilaterul si un secol de chinuri,un pret imens pentru incredere,Asa-i sri-stilor.astia ne-u calcat si ne-au jucat prin spate,nu mai merita incredere.

    RăspundețiȘtergere
  22. Cum sa avem incredere in Iohannis care nu are incredere in romani,si-a numit numai minoritari sau din cei cu care a facut afaceri de incompabilitati cum e Gradinaru.,iar la Curtea Constitutionala judecatoarea care l-a scapat de incompativitate.Un ipocrit .Lupul moralist in blana de oaie.

    RăspundețiȘtergere
  23. "Vă rătăciţi neştiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." (Matei, 22,29)

    "Tot sufletul să se supună înaltelor stăpâniri, căci nu este stăpânire decât de la Dumnezeu; iar cele ce sunt, de Dumnezeu sunt rânduite.Pentru aceea, cel ce se împotriveşte stăpânirii se împotriveşte rânduielii lui Dumnezeu. Iar cel ce se împotrivesc îşi vor lua osândă." (Romani, 13).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, toate-s randuite de la Dumnezeu, chiar si conducatorii! Probabil ca avem ceea ce meritam si trebuie sa invatam niste lectii mai intai.

      Ștergere
    2. Anonim 4 octombrie 2016, 23:48, ce ar trebui sa insemne aceasta: SCHIMBARE!

      Ștergere