marți, 25 octombrie 2016

IISIS PORNESTE ÎN FORȚĂ LA ATAC !

                                                     24 Octombrie 2016,ora 16,34 !
                                 
                                                                           Dragii mei,

În aceasta după amiaza , desi eram prin bucatarie,vad dragilor ceva cutremurator.
Vedeam cum dinspre Rasarit ,veneau multi bărbati cu masca pe față. 
Bărbatii erau foarte violenti in gesturi ,si tineau în mâinile lor,steaguri de-ale lor,precum si plancarde ,toate de culoare mov.
                                                                                                                       Image result for steagul isisImage result for steagul  mov isis.
Pe aceste plancarde mov,erau inscrisuri mari,ca niste semne, fara litere latine.
Dragii mei, trebuie sa fim cu ochii într-o mie,deoarece aceste specimene cu ganduri de criminali,vor vărsa din nou sânge nevinovat.
Aud chiar acum  un glas care spune așa:
                       ” Cucuveaua mov !”
Dragilor, oare ce legatura are Cucuveaua mov, cu ISIS?
Steaguri si plancarde,toate erau mov cu inscrisuri albe,ca niste linii albe intoarse in tot felul.
Cu siguranță dragii mei, AUTORITATILE Române,sunt si vor fi la datorie ca intotdeauna, si-i vor putea opri la timp. 
Sa evitam dragilor ,locurile super aglomerate si sa privim in jurul nostru oriunde ne-am afla ,si am descoperi ceva suspect.
Este mai bine ca sa fim precauti.
Acesti nemernici si criminali,mărsaluiau si erau extrem de hotarati in drumul lor, spre a varsa sângele semenilor săi.
                                     Cu dragoste,Maria.    



25 de comentarii:

  1. Poate ca e o tactica, ii aduce in loc de mineri

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.businessmagazin.ro/actualitate/anunt-inspaimantator-pentru-romania-privind-stat-islamic-15855050?ref=yfp

    RăspundețiȘtergere
  3. Cucuveaua reprezinta sosirea mortii,e ceva adevarat,eu cand am auzit o cucuvea cantand am stiut ca urmeaza sa moara cineva,din directia de unde o auzeam murea cineva,mi s-a intamplat de mai multe ori.In occident exista un cult pt.cucuvele,am vazut in multe case,in gradini,asa din ceramica,pana si pe cani de baut-desenate,ce inseamna culoarea mov nu-mi pot da seama,TCB

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cucuvelele cântă zilnic , asta nu înseamnă că trebuie musai să moară cineva .Eu am pe lângă casă niste cucuvelele ,pe care le aud cântând adesea. La început mi.a fost teamă , acum nu le mai bag in seama .
      👻👻👻😇😇😇😇😇😁😁

      Ștergere
  4. Asa cum ISIS e creatia americanilor , asa si kovesi ! Fiecare cu ,,justitia ''lui in numele careia taie si spanzura .

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta înseamnă fanatism religios s-a trezit in ei sămînta otomană,împinsi fiind de imamii lor la ucidere.Romanii i-au tinut veacuri la rînd la Dunăre apărind si tara si Europa de năpîrcile astea, dar MERKALINA i-a băgat in inima Europei.Occidentul a meritat oare sacrificiul romanilor de veacuri intregi? Ăstia sunt urmasii persanilor care sau razboit si cu DACII,ce i-au făcut una cu pămîntul.Pînă acum autoritătile răspunzătoare pt paza granitelor si-au făcut datoria, sper să fie cel putin la fel de vigilente si de acum încolo.DOAMNE ajută!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cucuveaua mov se pare ca afacut politica dimboviteana si acum politica se razbuna pe ea care nu mai are voce si tace chitic.

    RăspundețiȘtergere
  7. Musulmanii au alta scara de valori,la ei razbunarea e la mare cinste si nu iertarea ca la crestini.De aceia cea mai buna solutie e sa -i tinem cit mai departe de noi la propriu si la figurat-sa nu avem de-a face cu ei.S-a vazut ce a facut doamna Merkal ,i-a primit si drept multumire au inceput sa-i atace pe cetatenii simpli prin gari restaurante ,strazi.Cu asta steaua lui Merkal a apus si poate si a Uniunii Europene,In orce caz Brexitul si limitarea spatiului Senghen e sigur-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa fie intrebata cucuveaua mov. Sigur stie!

    RăspundețiȘtergere
  9. Preot din Ardeal, ACUZAȚII fără PRECEDENT: Iohannis face jocurile Germaniei, Cioloș pe ale Franței :



    Un preot de la Schitul ”Sfântul Lazăr” din Alba Iulia le-a spus credincioşilor, duminică, la slujbă, că rezultatul faptului că România este condusă ”de un om care nu este creştin-ortodox” va fi acela că, ”mâine, poimâine” oamenii se vor trezi, ”la presiunea Europei sau a francmasoneriei”, că va fi aprobată căsătoria între persoane de acelaşi sex, adăugând că ”Iohannis face jocurile Germaniei şi Cioloş pe ale Franţei”. Preotul a declarat, luni, pentru News.ro că îşi susţine punctul de vedere exprimat în predică, iar Arhiepiscopia Alba Iulia a anunţat că va discuta cu acesta pentru că nu doreşte să promoveze o atitudine ostilă faţă de persoanele cu alte convingeri.

    Preotul Emanuel Scarlat a vorbit, la slujba de duminică, la care au participat câteva zeci de persoane, despre situaţia politică, spunând că se fac presiuni din partea Europei şi a francmasoneriei pentru legalizarea căsătoriei între persoanele de acelaşi sex, adăugând că aşa ceva este ”inadmisibil”.

    ”Iată rezultatul că România, ţară ortodoxă, să fie condusă de un om care nu este creştin-ortodox. Mâine, poimâine, ne vom trezi la presiunea Europei sau a mai ştiu eu cui sau a francmasoneriei ca şi în ţara noastră să se aprobe căsătoria între persoane de acelaşi sex. Sau mai mult, să se recunoască căsătoriile altora care vin în ţara noastră. Este inadmisibil aşa ceva […] Acest om face jocurile politice străine. Iohannis face jocurile Germaniei şi Cioloş face jocurile Franţei”, a spus preotul.

    El a mai afirmat că ”s-ar putea să fie nevoie de atitudinea fiecăruia” pentru a se cere ”dreptul fundamental al familiei formate din bărbat şi femeie”, susţinând că nu se poate tolera ”Sodoma şi Gomora în ţara noastră” şi întrebându-se ce viitor vor mai avea copiii noştri.

    RăspundețiȘtergere
  10. 2.

    ”S-ar putea să fie nevoie de atitudinea fiecăruia [...] Să cerem dreptul fundamental al familiei formate din bărbat şi femeie. Nicidecum toleranţă. Ce să tolerăm? Sodoma şi Gomora în ţara noastră? Să tolerăm acţiuni sexuale păcătoase în ţara noastră? Păcate strigătoare la cer, păgâne, sodomiste? Ce viitor vor avea copiii noştri? Câţi viitori creştini vor mai avea copiii lor? Ce naţiune va mai fi România? Francmasoneria se teme de România”, a mai spus el.

    Contactat, luni, de corespondentul News.ro, preotul duhovnic Emanuel Scarlat a declarat că îşi susţine poziţia exprimată public şi că, în opinia sa, relaţiile dintre persoanele de acelaşi sex nu trebuie tolerate sub nicio formă.

    ”Nu, pentru că Dumnezeu aşa a binecuvântat căsătoria, între un bărbat şi o femeie. Punct. Nu putem accepta altceva, dovadă că dacă noi tolerăm căsătoria între persoane de acelaşi sex, gândiţi-vă la pasajele biblice ale Sodomei şi Gomorei. Clar, au fost pedepsiţi pentru astfel de păcate strigătoare la cer. Dacă preşedintele ţării socoteşte că întregul popor român ortodox şi credinţa noastră ortodoxă sunt fanatice, aici a greşit. Cum poţi să spui aşa ceva? Într-o ţară bimilenară creştin ortodoxă nu putem accepta aceste lucruri, pentru că este strigător la cer. Nu putem tolera păcatul în sine, de căsătorie nici nu mai vorbim. Păcatul în sine este păcat. Animalele ne dau o lecţie de viaţă în acest sens […] astfel de lucruri sunt aberaţii şi sunt lucruri nefireşti”, a spus preotul.

    Potrivit preotului, ceea ce a spus el duminică la predică a văzut apoi şi la televizor. De asemenea, el a susţinut că masoni există şi în Biserica Ortodoxă Română.

    RăspundețiȘtergere
  11. 3.

    ”Aseară, a arătat la televizor, la ştiri. Noi trebuie să avem un preşedinte cu credinţă.
    Noi trebuie să avem ca pilde de urmat pe Constantin Brâncoveanu, pe Mihai Viteazul, pe Ştefan cel Mare şi alţi domnitori care au avut frica lui Dumnezeu, nu ceea ce se impune de dincolo.

    Se vede clar că România este condusă de afară şi nu din interior.

    Sunt jocurile străine.

    Francmasoneria se loveşte de acest zid al ortodoxiei în România.

    Am auzit la televizor. Nu ne dezicem că sunt şi în biserică oameni racolaţi din masonerie. Este o mişcare ocultă secretă”, a mai declarat preotul.

    Reprezentanţii Arhiepiscopiei Ortodoxe Române Alba Iulia au declarat, luni, că vor lua legătura cu preotul Emanuel Scarlat şi vor încerca să rezolve situaţia, în condiţiile în care, deşi doreşte să promoveze valorile bisericii, asta nu înseamnă ”o atitudine ostilă” sau instigare ”la ură şi mânie faţă de persoanele cu alte convingeri”.

    ”În activitatea noastră nu intră criticarea sau evaluarea unui regim politic.
    Ca biserică susţinem valorile morale, însă nu evaluăm activitatea politică a unor oameni aflaţi în funcţie.
    Vom avea o discuţie cu părintele Emanuel. Biserica este datoare să ţină la valorile familiei creştine autentice, pentru că asta prevăd canoanele şi textele fundamentale.
    Dar asta nu înseamnă că noi avem o atitutdine ostilă sau instigăm la ură şi mânie faţă de persoanele cu alte convingeri.
    Le respectăm alegerea.
    Noi nu am mai avut asemenea incidente.
    Ca biserică am stabilit aceste demersuri, însă nu am instigat şi
    nu am promovat niciodată intoleranţa”, Oliviu Botoi, purtător de cuvânt şi consilier al Arhiepiscopiei.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mov e tot ceva doliu.la unele culte/nationalitati...dar sa. Nu dramatizam

    RăspundețiȘtergere
  13. Este uimitor cum constitutia unei tari...schimba dex-ul...acolo se modifica intelesuri si se dau definitii gresite...urmeaza...familia

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca s-ar fi gasit mai multi preoti ca si Emanuel Scarlat din Alba Iulia care are curajul sa spuie in fata opiniile sale si sa se puie dea curmezisul contra legalizari legii casatoriei lesbighei, bravo parinte , aceste casatorii vin de la satana.se vede ca Iohanis a dat mina cu sa...... acest om trebuie scos din joc nu este un presedinte demn de tara noastra deci sa nu-l mai voteze nimeni ci chiar sa-l suspende dn Iohanis cum vati vedea cu un alt barbat in pat a da nu te-ai putea numi nici barbat ci doar un mascarici demonic.

    RăspundețiȘtergere
  15. Romanul poate fi orice de la lenes si pînă la pămpălău ,dar să accepte homosexualitatea niciodată.Da sunt si cazuri de bărbati si femei pierduti/pierdute dar nr lor este infim.Dacă oculta crede că aici e America unde atît de usor a căpătat teren această plagă,va vedea de ce incăpătînare se va izbi aici.Credinta noastră e de două mii de ani aceeasi si nu există ca SODOMA SI GOMORA să fie vreodată tolerată aici.Cred că ei stiu că Romania e un punct foarte FIERBINTE in această privintă.Probabil de asta sa si inceput această campanie denigratoare la adresa bisericii ortodoxe,fiind o biserică inflecsibilă in ceea ce priveste abaterile de la poruncile Dumnezeiesti.HOMALĂII trăiască in casle lor cum vor nu să scoată in stradă rahatul lor nu avem nevoie de jegul lor.HETEROSEXUALII nu ies in stradă să afișeze ce fac ei in pat,spurcăciunile astea pt ce fac mizeria asta ?Vor să otrăvească mintile tineretului ca să facă ce fac ei, să se tavălească intr-o așa tină spurcată? Asta ne mai lipsea să legiferăm asemenea SPURCĂCIUNE si asa nu suntem destul de vinovati si păcătosi in fata lui DUMNEZEU!

    RăspundețiȘtergere
  16. Biserica romană ortodoxă văd că umblă cu binisorul să nu cumva să supere homalăii si pe ăia cei sustin, iar cea catolică văd că nici un cuvînt nu suflă.DE CE ASA ATITUDINE PRELATILOR? Ce-a făcut MOISE cind poporul la adus la disperare? a lovit stînca cu toiagul pînă a iesit apa dar a plătit un pret, vouă vă este frică de acel pret?Fiti alături de popor nu lasi in umbra altarelor veti fi intrebati la judecată de ce nu ati ,,luptat,, alături de popor.

    RăspundețiȘtergere
  17. Vine,vine...Un început al sfârșitului!

    RăspundețiȘtergere
  18. Aveti grija cu judecatile de valuare a semenilor! Daca Dumnezeu permite fiilor sai sa experimenteze alegeri diferite de credintele noastre,cine ne credem noi sa condamnam aceste alegeri?
    CEEA CE VEI JUDECA SI CONDAMNA ACEEA TE VA JUDECA SI CONDAMNA!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  19. D ,după mintea ta, ar trebui sa se dea curs cererilor (legi) pt ce cer poponautii ?
    Mare Păcătos.

    RăspundețiȘtergere
  20. Inima imi spune sa incerc sa iert si sa accept tot ce pare de neacceptat. Mintea este revoltata de aceasta lege si de toate legile care au inrobit omenirea.
    Sunt constienta de marsavia acestor initiatori de legi care le fac pentru a le folosi lor,dar noi trebuie sa vedem dincolo de aparente si anume interesul lor de a ne tine intro stare de suparare si ingrijorare permanenta fiindca le este frica de unitatea si lumina noastra.

    Fiti constienti de nivelul foarte jos vibrational al stirilor care nu ne permite sa ne treizim.Trezirea majoritatii oamenilor inseamna "moartea" lor.
    TRAIESTE IN LUME DAR NU FI A EI!

    Mare Pacatos,daca maine ai avea o revelatie in care ti-ai aminti o viata in care ai fost unul dintre acestia,cum ai reactiona? Da stiu, tu nu crezi in alte vieti daruite de Dumnezeu ca alte sanse de evolutie,dar eu te asigur ca toti am facut multe "rele" pe acest Pamant.Te pot asigura ca vei avea si tu parte de reamintirea a CEEA CE AI FOST, CEEA CE ESTI,si CEEA CE VEI FI!
    Oricat vrei sa amani acest fapt tot se va intampla,fiindca asa ESTE SCRIS,asa cum iti place tie sa spui.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  21. D , doar pt tine :sunt la REGNUL PRIM si are douazeci de etape , nu incerca sa ma "intrebi" ca nu dezvolt.
    Mare Pacatos.

    RăspundețiȘtergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere