duminică, 2 octombrie 2016

GEORGE SOROȘ ! CINE ESTE GEORGE SOROȘ ?

                                                                    
                                                   1 Octombrie 2016 ,ora 17,05 !

                                              Dragii mei,

Tot în aceasta după amiaza, aud un glas care intreaba cu mult interes asa:

                        ”Soroș?!
                   Cine este Soroș?!
Iar raspunsul, a venit imediat de la un alt glas:
     Soroș ,este un om politic de renume mondial! 
Si iata dragilor, cum va aduc vesti si despre mult controversatul SOROȘ.
Dar iata ,cine este acest om: 
 

                                           GEORGE SOROS              

George Soros - Stiri - Pagina 1 | REALITATEA .NET

www.realitatea.net › Newsline › Taguri
Soros: Rusia lui Putin și UE, într-o luptă contra timp: cine se va prăbuși întâi? ... Soros, mesaj sumbru despre economia Chinei: O aterizare dură este practic ...
You visited this page on 9/30/16.
Ce hram ține el cu ROMÂNIA noastra, cred ca-l stim cu totii!
Rămâne de văzut ,pe cine va mai mânji de astadata cu banii săi murdari.
                                Cu dragoste,Maria. 

65 de comentarii:

  1. Acest George Soroș este cancerul planetei la fel ca America.DS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gorge Soros este un om ,care trebuie iertat pt. pacatele lui .....
      Vom vedea, ce sau cine,doreste schimbarea ordinei popoarelor europene si in ce scop.
      Nu mai fi asa categoric cu lucruri pe care le cunosti numai de la televizor!

      Ștergere
    2. Corect! Asa este!

      Ștergere
    3. Anonim 2 octombrie 2016, 09:53, DS are dreptate. A scris corect. Este un adevar. De la Anonim 2 octombrie 2016, 11:01.

      Ștergere
    4. Da, Anonim 09:53, asa este cum spui : "Gorge Soros este un om ,care trebuie iertat pt. pacatele lui .....". mai aduc doar o micuta precizare si anume faptul ca da, va fi " iertat pt. pacatele lui", dupa ce isi va asuma "neste treburi" pe care le-a facut constient si le-a perpetuat si alte "neste treburi" , pe care le-a facut inconstient.

      Toate cele bune,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    5. anonim 09:53 faci parte din multele lui fundati si iei banii de-la el ca sa subminezi si sa distrugi Romania?

      Ștergere
    6. Trezeste-te Anonim 2 octombrie 2016, 09:53 la realitate, nu mai visa la cai verzi pe pereti!Lasa broasca raioasa, ca este otravitoare si este periculoasa.

      Ștergere
    7. Ca bine mai graesti anonim 15.37 !!! Dumnezeu este cu noi, toti vor plati pentru raul ce l-au facut acestei tari si poporului roman!!!!!

      Ștergere
    8. Am și eu o întrebare:Știe cineva ce religie are acest Soroș?

      Ștergere
  2. Soros nu este un om politic ci unul dintre cei mai bogați oameni de pe planetă. Este om de afaceri care hotărăște politicile multor state, inclusiv cine să dețină funcția de președinte de țară, miniștri și șefi de servicii secrete. Recent a declarat că este Dumnezeu, că el a creat totul, că el controlează lumea, inclusiv America și că nu se supune legilor că toți muritorii. Legile muritorilor nu-i sunt aplicabile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-o creada el ca legile hotarate de Dumnezeu nu-i sunt aplicabile!!!Va muri si el,ca si oricare dintre noi.Diferenta dintre acest nenorocit si criminal iudeo-masono-khazar si oamenii simpli care cred in Dumnezeu,diferenta spuneam ca va fi facuta dupa ce va "pleca" in astral.Acolo ,probabil pentru mult,mult timp de-al nostrum pamantean va plati pentru toate,absolut toate crimele pe care le-a comis!Va fi vai de sufletul lui!

      Ștergere
    2. Oh, dar este demon deja, din toate punctele de vedere.

      Ștergere
    3. DOAMNE, TE RUGAM, INTOARCE-I PE TOTI DUSMANII SI TRADATORII ACESTEI TARI LA POST SI RUGACIUNE! AMIN!

      Ștergere
    4. Ce religie are Soroș?

      Ștergere
    5. Ce religie are Soroș?

      Ștergere
    6. Religia lui Satan.

      Ștergere
  3. Si asta dace parte din Bildenberg

    RăspundețiȘtergere
  4. Ha ha,Maria noastra,posibil ca vocea care intreba era a mea;multumesc,acum pot dormi linistita caci acum stiu cine e Soros :)
    Viorica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ironica sunteti la vorba.

      Ștergere
    2. Viorica, iar ne crezi naivi. Pe cine servesti tu? Esti vreo ONG-ista de-a lui Soros?

      Ștergere
    3. precis ca era a ta anonim 06.10 esti o isteata sti?

      Ștergere
  5. soros este un profitor pe bursa,american de origine magiara di manhaten, care a facut miliarde in urma schimbarilor politice pe care le stimuleaza prin asociatiile 'civice' pe care le stimuleaza financiar conform unor unui civism interesat si apoi speculeaza la bursa pe aceste schimbari pe care el insusi le-a provocat si finantat-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Si ce spune acest mesaj? Nu prea spune nimic...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Anonim 07:54, "acest mesaj" al dragei noastre, Maria Ghiorgiu, spune "totul"*acum depinde de fiecare cum percepe, bien sure) si am adus si precizarile, care-s destul de clare, aci: (Anonim 2 octombrie 12:02) ; asta pentru "cine are ochi de vazut si urechi de auzit" , cum se mai zice" in transcriptie moderna".

      Monitorizez(si)io, bineinteles, totul ( si nu numai de data asta).

      Toate cele bune,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    2. Daca zici ca esti io, grija cu lucrurile. Nu te increde in tradatori.

      Ștergere
  7. Si un mare criminal! Uraste romania cum urasc demonii pe sfinti!

    RăspundețiȘtergere
  8. Batranul-demon din Manhattan isi face de cap cum vrea in Romania, manipuland tineretul acestei tari prin ONG-urile pe care le finantareaza (direct/indirect). Tineri nu va lasati inselati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 2 oct 11:52 este prea tîrziu,tinerii s-au lăsat deja înșelati si manipulati din moment ce au votat in masă cu USB-ul,care este înființat si sponsorizat de ONG-urile acestui demon.La fel au procedat tinerii si după incendiul de la Colectiv,cind au sărit la gătul lui Ponta pentru a face loc tehnocraților lui Soroș.Din păcate acum nu doar străinii ne hotărăsc soarta,dar si o parte din romanii noști,care sint complicii lor.Unii o fac din naivitate,unii din prostie si altii pentru interese meschine.DS

      Ștergere
  9. Ceea ce sper, din tot sufletul, este ca Soros sa constientizeze ca este dus "la alt film" (adica "dus in eroare", asta in "transcriptie moderna", ca tot sunt unii foarte "adepti new") si ca face "jocul" celor care il duc in eroare, constant continuu..."prietenii stiu de ce...". :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 2 octombrie 2016, 12:02, despre ce vorbesti? Soros stie bine ce face si ce urmareste. Nu-i dus "alt film". Este absolut constient de actiunile sale. El este parte din Oculta Mondiala. Nu va constientiza niciodata un asemenea specimen ceva ci va actiona malefic. Trebuiesc taiate toate tentaculele prin care acesta actioneaza in Romania, dar imediat.

      Ștergere
    2. Deci nu-i dus IN "alt film", nici vorba!Este pus pe facut bani pe orice cale si nu numai...un pradator si acest Soros. Nu mai trebuie permis unui asemenea individ sa actioneze, pentru ca face mult rau Romaniei din toate punctele de vedere, inclusiv pe parte spirituala. Feriti-va de asemenea persoane si nu faceti jocurile ONG-istilor pe care ii plateste acest Soros.Feriti-va de pionii lui Soros ca nu vor binele tarii noastre! Dumnezeu sa ne ajute sa scapam de ei si de acest individ care nu-si vede de batranetile lui, acolo in America.

      Ștergere
    3. Anonim 2 octombrie 2016, 12:02, Soros este dus la "alt film" zici tu? Hmmm, te inseli, anonimule. Este un vulpoi viclean asta. Stie bine in ce barca sta acest personaj si stie extrem de bine si ce face. Nu spera in irealitati. Omul isi cauta interesul. Romanii se lasa manipulati... tinerii "frumosi si liberi" nu au inteles nici pana in prezent ca in felul acesta actioneaza impotriva tarii lor si a propriului viitor. Tara trebuie condusa de romani adevarati nu de tradatori.

      Ștergere
    4. Draga Anonim 12:31, chiar daca , uneori, las impresia (recunosc ca-i destul de derutanta (totusi) necesara "situatiei"...) ca "nu-s pe faza", pot doar sa va transmit ca totu-i sub control...divin, pai, cum altfel! ;)

      Cu drag,
      Lucia Dobrea (inca sunt prezenta in zona dintre Karlsruhe si Darmstadt..., asta ca sa nu se creeze confuzii...)

      Ștergere
    5. Batranoiul este un mizerabil. Nu are nici o scuza pentru tot ce a facut acestei tari... si nu au nici o scuza nici Iohannis, care ii face jocul.

      Ștergere
    6. Si nici pionul Ciolos, parte din acelasi joc.

      Ștergere
    7. Anonim 2oct12:31 ai dreptate ce spui dar cine sa-i taie toate tentaculele acestui individ malefic,dacă toti care sint la putere sint dirijați de Oculta Mondială.Să nu uităm că la alegerile locale prostimea din Romania a sărit repede să voteze USB-ul un Partid obscur apărut peste noapte,lumea neștiind cine se află in spatele acestui partid și de cine este finanțat.Clotide Armand este omul lor,la fel si Nicușor Dan,dar poate ne spun acești indivizi si cine le-a finantat studiile la Cambridge,Messachusetts(SUA).Acest Soroș are o întreagă pepinieră de tineri,pe care îi școlarizează apoi lucrează la comanda lui si îi aruncă in luptă in cele mai importante functii de conducere.Nimeni nu si-a pus vreodată intrebarea ce rol a avut Clotide in GDF Suez,Distrigaz Sud, American Airlines,Airbus,KPMG? Si pentru că nu era suficient din 2013 a devenit si director general pentru grupul de firme Egis din Romania,Bulgaria și Moldova pentru a putea intra in colaborare cu firma fantomă Bechtel finanțată tot de Oculta Mondială.Care credeti că e profilul firmei Egis: proiecte de infrastructură,autostrăzi,poduri,baraje,tuneluri stadioane,porturi,aeroporturi,stații de epurare și deține controlul pentru navigabilitatea Dunării.Este suficient?Știe cineva ciți bani plătește Romania pe studii de fezabilitate si proiecte,care nu se finalizează niciodată,știe cineva că autostrăzile sînt făcute doar pe hîrtie si banii plătiți sînt scoși din țară,iar noi rămînem să plătim?Cu siguranță mulți nu stiu sau nu le pasă de soarta Romaniei pentru că ei au alte treburi.În ignoranta lor unii vor spune că e prea obositor mesajul meu,dar eu l-am scris,doar pentru cei cărora le pasă de soarta țării și vor să fie documentați.DS

      Ștergere
    8. Romanii ar trebui sa dea dovada de maturitate. Un partid infiintat peste noapte, ce poate oare sa insemne? Ce se pot naste in strada in afara de proteste? Partide politice serioase nascute in strada? Nicidecum! O mare manipulare si pacaleala da, se poate naste, asa cum s-a si intamplat.

      Ștergere
    9. Poate trebuiesc legi dure care sa protejeze Romania, poporul roman si economia romaneasca de interesele malefice straine dar si de tradatorii si de vanzatorii de neam.
      Tehnocratii ar trebui pedepsiti pentru felul cum au guvernat pana in prezent, spre exemplu. Adica a fi membru intr-un guvern si a conduce un minister nu este asa, o joaca. Facem rele, servim interesele straine, ditrugem economic o tara si pe urma plecam inapoi la Bruxelles caci ne-am indeplinit misiunea... Ce este asta? Parca seamana cu actiune de subminare a ecomomiei dar si cu tradare de neam. Chiar asa usor sa scape ei?
      Cei care conduc, alesi de popor pentru aceasta, ar trebui sa si raspunda pentru felul cum au condus o tara si daca si-au respectat promisiunile. Sa spui ca vei face intr-un fel iar apoi sa nu faci si astfel sa duci in eroare electoratul numai ca sa castigi alegerile, este un act de tradare de asemeni. Deci o evaluare a prestatiei s-ar impune. Ce ai promis/ce ai facut din ce ai promis, este un raport care ar trebui sa fie supraunitar cu incadrare intre anumite valori pentru ca prestatia sa fie considerata satisfacatoare pentru poporul roman. In caz contrar ar trebui specificat in legi ce se intampla. Nu stiu daca va mai dori vreun mincinos sa fie presedinte.

      Ștergere
    10. Foarte bune observatiile tale, Anonim 22:07! Asa si este, vor raspunde toti, desi au impresia ca scapa nepedepsiti...bine-ar fi sa inteleaga raul facut Romaniei si poporului roman, mai ales ca si-au asumat absolut tot si ca sunt raspunzatori.

      Ștergere
    11. Ar trebui cei care conduc guvern/minister sau tara sa semneze un angajament fata de poporul roman unde sa scrie ce isi asuma ca fac, termenele in care vor face si cum raspund daca nu-si respecta angajamentul. De la inceput lucrurile trebuie sa fie clare. Iar poporul roman ar trebui sa cunoasca in orice moment ce se intampla cu banul public. Deci este necesara transparenta in fata poporului. Undeva sa se poata consulta online oricand pentru orice minister incotro s-au dus banii si mai ales pe ce. Gradul de necesitate a bunurilor/serviciilor pentru care s-au dat banii. Erau ele necesare sau nu? Poporul este indreptatit sa cunoasca.

      Ștergere
    12. Fiecare parlamentar ar trebui sa-si prezinte un Raport individual de activitate lunar cu ceea ce a facut in fiecare luna. Iar acesta sa fie public incat orice cetatean interesat sa poata afla daca doreste. Suntem curiosi ce tot fac ei acolo, in fiecare zi lucratoare si cat timp petrec pe acolo din cat ar trebui. Nu de alta dar sunt platiti din bani publici, urmare vrem si noi sa cunoastem fiecare parlamentar CAT isi aduce aportul in Parlamentul Romaniei si evident la bunul mers al lucrurilor in tara noastra. Daca nu a facut nimic de valoare, nu ar mai fi cazul sa existe acolo si nici sa fie platit. Romania nu ii plateste pentru ca sa doarma acolo si nici ca sa incalzeasca scaunele degeaba in Parlament. Vrem transparenta.

      Ștergere
    13. Anonim 4 oct 18:40 ai perfectă dreptate așa este trebuie să existe transparență și să dea socoteală pentru orice ban cheluit.Din păcate acest lucru nu o sa-l vedem niciodată,așa cum nu am vazut nici averile miliardarilor confiscate după ce au intrat in pușcărie.Au devalizat țara de milioane de euro,bani cu care ar fi putut să construiască spitale,școli și multe altele,dar nu se vrea.DS

      Ștergere
  10. https://sitadeasa.wordpress.com/2015/11/08/afara-afara-cu-soros-din-tara/

    RăspundețiȘtergere
  11. http://www.justitiarul.ro/cine-conduce-lumea-piramida-puterii/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă anonim 20ct 13:15 stiu care este piramida puterii,stiu și despre comitetul celor 300,grupul Bilderberg,Clubul de la Roma,Comisia Trilaterală,Mafia,CIA,NSA,FMI,Mossad,Loja Masonică si grupurile oculte.Eu mă bucur că ai postat mai multe link-uri aici si sper să se documenteze toată lumea pentru că tot răul ni se întîmplă de la lipsa de informare si de la nepăsare.Văd in ziua de azi că tinerii stau pe facebook sau ascultă muzică cu căștile in urechi si nu-i interesează ce se întîmplă în jurul lor sau cu soarta țării și atunci cum să mai sperăm la un viitor,cind lumea e atît de ignorantă.Se stie că cei care conduc lumea asta vor un popor spălat pe creier,ușor de manipulat si de coordonat.DS

      Ștergere
    2. Asa-i, DS, ai pus punctul pe "i". Oricum, toti cei care-au administrat tara(si se vede cum a ajuns Romania, a ajuns o tara saraca, plina de cetateni " rromiti "/"tiganiti" si de oameni corupti, nepatrioti si care-i domina pe oamenii care vor sa pastreze bunul-simt, valorile morale si virtutile strabunilor nostri. Sa le fie rusine tuturor conducatorilor Romaniei, sa-i fie rusine Guvernatorului si CA al BNR si sa le fie rusine tuturor celor care-s "platiti " de "ONG-urile Soros-iste"!

      Ștergere
  12. Romanii trebue sa stie istoria ascusa si sa-si invete lectiile date de istorie,Lucruri care nu se spun si nu se stiu de romani ,CIND romanii in 1940 au cerut arbitrajul de la viena in 1940,germanofonii de acolo i-au lasat fara un sfert din tara=nordul Ardealului,aceiasi care i-au lasat cu rusii fara BUCOVINA ,BASARABIA SI CADRILATERUL.Si asta dupa ce in 1918 au uitat ca avind incredere in Rusia au ramas fara tezaur.Se spune ca cine face de doua ori aceiasi gresala e un prost.A-ti auzit si voi SRI-stilor tineri.In cine nu ai incredere oarba, nu te poate trada pentru ca nu vor avea aceasta sansa-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Romanii trebue sa stie istoria ascusa si sa-si invete lectiile date de istorie,Lucruri care nu se spun si nu se stiu de romani ,CIND romanii in 1940 au cerut arbitrajul de la viena in 1940,germanofonii de acolo i-au lasat fara un sfert din tara=nordul Ardealului,aceiasi care i-au lasat cu rusii fara BUCOVINA ,BASARABIA SI CADRILATERUL.Si asta dupa ce in 1916au uitat ca avind incredere in Rusia au ramas fara tezaur.Se spune ca cine face de doua ori aceiasi gresala e un prost.A-ti auzit si voi SRI-stilor tineri.In cine nu ai incredere oarba, nu te poate trada pentru ca nu vor avea aceasta sansa-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Se pregateste o lovitura de stat
    http://www.nasul.tv/parlamentar-roman-declaratie-halucinanta-agentii-straini-din-guvern-pregatesc-o-lovitura-de-stat-in-decembrie/

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna, Maria Gheorghiu,as vrea sa vorbesc ceva cu dumneavoastra la telefon,va la nr.meu de telefon la mesaje pe facebook. Va multumesc. JULIA.

    RăspundețiȘtergere
  16. Afara cu Soros din Romania. Afara cu ong-urile finantate de acesta. Rusine ong-istilor sorosisti, pentru un pumn de bani va vindeti tara?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si de unde alți bani? Duduie economia si nu stiu eu? E usor sa bazezi pe cel care isi caută un ban cinstit ca sa-si plătească întreținerea, ratele si viata.
      Aceasta e situația. Până nu vom bea paharul maniei lui Dumnezeu până la fund nu vom scăpa de lipitori. Vai de poporul care-si ucide conducătorul! Sângele lui strigă : dreptate! Copiii noștri suferă. Suntem risipiți in lume si toți ne urăsc. Până nu ne ispasim păcatul nu vom scăpa de tirani!

      Ștergere
    2. Omule, dar dupa tine e corect ong-itii sorosisti sa-si tradeze si sa-si vanda propria tara pentru banii care ii incaseaza de la acest batran deplasat? Te rog sa raspunzi la intrebare.

      Ștergere
    3. Intrebarea este pentru Anonim3 octombrie 2016, 15:51.

      Ștergere
    4. Pe bani nu scrie numele celui care iti plătește salariul, ci BNR. Munca prestata trebuie sa fie remunerata. Orgoliul nu ține de foame si nici nu-ti ține copiii la facultate. Decât sa blamați un om ca isi câstigă existenta muncind la un ONG mai bine luați la rost pe cei care au distrus economia acestei țări. Ei au permis ca astfel de ONG uri sa fie si sa activeze în România. Mâncarea e scumpă si se cumpără cu bani. Educația e scumpă, sănătatea e scumpă, traiul in România este exagerat de scump. De ce? Oare n-ar trebui întrebați niște politicieni care au administrat țara? Oare au fost dublu remunerati, de statul român si ong uri?

      Ștergere
    5. Da pudici mai sunteți :)) nici usturoi n-ati mâncat si nici gura nu va miroase! :) tradatorul striga trădătorii :))

      Ștergere
    6. Mai Anonim 3 octombrie 2016, 23:31, se pare ca nu ai inteles mare lucru. ONG-urile lui Soros, trebuie sa plece din Romania, pentru ca urmaresc scopuri ascunse. Daca tu lucrezi acolo, sa sti ca banii batranului sunt bani murdari. Daca tu alegi sa lucrezi pentru Soros, atunci e valabila zicerea: "Ce se aseamana se aduna". Va pica si peste tine mania lui Dumnezeu, cum va pica si peste mizerabilul de batran. Pentru ca lucrand pentru unul ca el, il ajuti mai in planurile lui murdare. Nu te mai manji cu sangele stramosilor ca e pacat, mai omule.

      Ștergere
    7. Iar tu Anonim 3 octombrie 2016, 23:33, ce tot ai? Nu ai tu nici un pic de intelepciune. Mai bine ai scrie ceva relevant, dar nu poti, numai sa te zgaiesti aici pe blog.

      Ștergere
  17. soros stie bine ce face, cititi va rog ce mai face:
    http://nesaranews.blogspot.ro/2016/10/soros-european-forced-migration.html

    RăspundețiȘtergere
  18. nu disperati si nu va mai certati...asa va scrie in necrologul lui...curand,foarte curand

    RăspundețiȘtergere
  19. DEGEABA AU ACHIZITIONAT BANII DAK NU MAI STIU CUM SA.I IMPRASTIE...

    RăspundețiȘtergere
  20. http://www.mediafax.ro/externe/soros-atac-dur-la-adresa-lui-putin-presedintele-putin-actioneaza-agresiv-pe-baza-unor-planuri-politice-crancene-video-15777390

    RăspundețiȘtergere
  21. http://www.dzr.org.ro/romania-trebuie-sa-iasa-din-ue-si-nato-sa-incheie-acordul-cu-fmi-banca-mondiala-si-comisia-europeana-si-sa-incheie-parteneriatul-strategic-cu-sua-numai-asa-romania-isi-va-recastiga-independen/

    RăspundețiȘtergere