miercuri, 8 iunie 2022

UN RAZBOI AL ARMELOR SI AL MUNITIILOR ! VA FI RAZBOI IN ROMANIA ? MAICA DOMNULUI INVIAZA IN SFANTA ICOANA ,SI PLANGE CU SIROAIE DE LACRIMI SFINTE!

                                      8 Iunie 2022, ora 4,21 !


                                        Dragii mei,


Astazi dimineata in zori, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte, lumina ce-mi arata o sfanta Icoana a Maicii Lui Dumnezeu,care plange cu rauri de lacrimi nesfarsite.

MAICA LUII DUMNEZEU cu PRUNCUTUL IISUS HRISTOS pe bratul Sau stang,a inviat in sfanta Icoana cu toit cu Prunc. Vedeam cum trupul si chipul Maicii si al pruncului Iisus,era din carne si oase, erau vii.

Lacrimile Maicutei au acoperit si sfintii Sai obraji.

Aud un glas ,care intreaba asa:

                  In Romania va fi razboi?

Iar un alt glas, ii raspunde imediat:

                  Desigur ca va fi razboi in Romania.

Romania va trece printr-un razboi ,cum nu a mai avut niciodata.

Un razboi al armelor si al munitiilor!"

Dupa care, glasul se opreste. 

Dragii mei, eu nu am spus niciodata ca nu va fi in Romania razboi. Va fi razboi, dar numai in anumite locuri tintite de rusi.Primul si cel mai important loc pentru Rusia,loc pe care si l-ar dori distrus,este Scutul antiracheta NATO,gazduit de Romania in localitatea DEVESELU  judetul OLT.

Chiar si-asa , Romania si Poporul roman ales ca sa-l primeasca pe IISUS HRISTOS ,Mantuitorul nostru iubit in a DOUA SA VENIRE pe pamant,in Noul Sau Ierusalim,va fi ocrotita si ocrotit de DUMNEZEU si de MAICUTA DOMNULUI. Niciodata ROMANIA nu va trece prin ce a trecut UCRAINA si trece si -n prezent,din pacate pentru Ucraina, pentru toti cei care au avut si au de suferit in continuare. 

Datoria mea de suflet,in Fata Lui Dumnezeu si a Maicutei Domnului,este ca eu sa scriu tot ce mi se graieste si tot ce mi se arata. Scriind si despre ROMANIA noastra sfanta, vom fi pregatiti pentru absolut orice situatie si putem preveni o interventie brusca a Rusiei!

Putem vorbi deja dragilor de scanteia celui de- al 3-lea Razboi mondial care a fost aprinsa de PUTIN. De-acum incolo ,vom tot auzi de conflicte militare intre Statele lumii.  Cand al 3-lea razboi mondial se va extinde aproape pe tot globul pamantesc, trebuie sa stim ca va dura 2 ani ,dupa care, va veni IISUS HRISTOS pe pamant romanesc,in Noul Sau Ierusalim,ca sa judece si viii si mortii.

Sa multumim cu inima si cu sufletul DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS si MAICII LUI DUMNEZEU ca ne -a ocrotit si ne va ocroti in continuare ,de tot ce inseamna dezastre,chin si suferinta.

Sa nu avem nicio teama in inima si-n suflet dragilor, ci sa ne intarim in Credinta,sa mergem la Sfanta Biserica, sa ne iubim Aproapele, sa fim buni si milostivi dragii mei.Toate acestea,ne vor aduce drept rasplata, sanatate,bucurii si ocrotire divina.

Sa ne amintim de cateva articole in care scriam ca ,vedeam multe OZN-uri care distrugeau orice racheta si orice bomba care zbura pe Cerul Romaniei sfinte.

Iata unul din articole:

OZN -URILE SI EXTRATERESTRII SUPRAVEGHEAZA ROMANIA !

                                                   7 Aprilie 2022,ora 3,11 !


                                                     Dragii mei, 


In aceasta dimineata,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata inspre Sud, un Cer de noapte albastra.Pe un astfel de Cer,apar mai multe umbre dense si sub diferite forme.

Erau mai multe OZN-uri cu luminile stinse,OZN-uri ce aveau forma de farfurii zburatoare ,dar si alte forme triunghiulare sau chiar precum Elicopterele noastre.
.
Aud un glas care spunea asa:
"Extraterestrii !
Extraterestrii vin sa ne inspecteze.
Ei au mai fost la noi ,de mai multe ori!
Extraterestrii supravegheaza Romania ,apara Romania !"
Si iarasi vad cu ochii inchisi fiind, vad sub Cerul noptii albastre,mai multe OZN-uri cu luminile stinse.
Prieteni dragi, am scris adeseori de la Duhul Cel Prea Sfant,despre Extraterestri si OZN-urile lor.
Cu adevarat dragilor,Extraterestrii apara Romania,apara intreaga Planeta Pamant,ca sa nu fie distrusa de omenire.
Extraterestrii dragilor, se vor arata mai intai poporului roman,față catre față,si-apoi intregii omeniri.
De ce ?
Pentru ca asa a hotarat Bunul Dumnezeu !Romania este Tara aleasa ca fiind al Doilea Nou Ierusalim,iar poporul roman este poporul ales, este poporul care sfinteste.
Sa multumim Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului, pentru ocrotirea divina si sa ne rugam pentru pacea lumii intregi,pentru pacea si linistea noastra sufleteasca.
Cu dragoste,Maria.

OZN -URILE IN ACTIUNE,IN CAZ DE RAZBOI !

vineri, 13 august 2021

                               Dragii mei, 
In aceasta dimineata in zori de zi ,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,o lumina ca un fulger care-mi strabate tot trupul meu ca la un soc electric.Chiar daca sunt treaza,nu deschid ochii,deoarece,vedeam cu ei inchisi mult mai mult si mai frumos decat cu ei deschisi.
Vedeam un Cer de noapte senina,iar pe Cer
 văd  un Cerc mare format din alte multe cercuri.
Acestea formau un tot unitar de Cercuri concentrice  şi aveau culoarea închisă, până spre maro.
Obiectul acesta  care era enorm de  mare dar cu CERCURI concentrice ,începe a se roti de la dreapta  la stânga în inversul acelor de ceasornic.
În acest moment de rotire puternică, tot ce erau CERCURI concentrice se dezlipeau unul de altul, se separau, se dezintegrau şi deveneau  orbitor de strălucitoare . Le văd cum dispar unul după altul, ca nişte discuri luminoase alb- argintii ,strălucitoare foarte. Aceste DISCURI  luminoase urcau în înaltul CERULUI de noapte ,în diagonală.
După dispariţia OZN-ului mamă şi a DISCURILOR multe ce a ieşit din el după dezintegrare ,Cerul a rămas liber, senin pe moment şi părea a fi pace.
Dar,cât am clipi din ochi, au apărut în locul Discurilor alb-argintii strălucitoare foarte, au apărut multe RACHETE . 
Acele RACHETE  care zboară singure prin aer şi au ţinte precise ! Aceste RACHETE  vin de jos, de pe Pământ şi au un scop bine definit, şi anume: acela de a pescui AVIOANELE  multe, sub forma păsării de noapte, adică  a LILIACULUI !
Aveau aripile unite între ele şi botul foarte ascuţit ,precum săgeata unui arc sau au formă de fluture, aş mai putea spune.


Era plin CERUL de AVIOANE de acest fel,dar si de RACHETE care erau trimise de pe Pământ,ca să prindă AVIOANELE care zburau precum LILIECII noaptea.
Atunci când O RACHETĂ  ajungea la un avion, acesta era prins ca într-un ecran pătrat de lumină albă strălucitoare.
Când pleca RACHETA de la Pământ, vedeam şi AVIONUL cu aripi ca de liliac, prins în pătratul de lumină albă, orbitor de strălucitoare.
Acest pătrat de lumină albă care capturase AVIONUL,avea puterea de a îndrepta AVIONUL spre orice direcţie ar fi dorit. Aş putea spune că, atât RACHETELE ,cât şi AVIOANELE tip "PASĂRE  DE  NOAPTE ", aveau acelaşi scop şi colaborau foarte bine unii cu alţii.
Cerul era gri de obiecte luminose, de rachete şi avioane, care erau direcţionate de rachetele ce ajungeau la ele în aer, în toate direcţiile  CERULUI şi a Pământului.
Dragii mei, ştiinţa a ajuns mult prea departe cu armele de ucidere în masă, dar DUMNEZEU va avea grijă ca aceste arme să nu poată fi folosite asupra  CREAŢIEI  LUI.Trebuie sa credem asta cu toata fiinta noatra.
                                     Cu dragoste Maria.

EXTRATERESTRII SUNT FIINTE ORGANICE !

7 Iulie 2019,ora 6,11 dimineata !

                                Dragii mei,

Intotdeauna ne-am intrebat ce-o fi cu Extraterestrii astia? Cum sunt ei? Din ce sunt facuti? Cum apar si dispar ?
Iata un Mesaj, primit astazi dimineata cu privire la Extraterestri.
Deci, m-a trezit un glas care spunea asa:
                 "Chimim pe X (ori) ei !
                  Chimim ,pe ori ei !
Iar un alt glas adauga :
                  Extraterestrii sunt fiinţe organice !"

.
Asadar dragilor, nu trebuie neaparat sa facem multa chimie pe Extraterestri.Nu trebuie sa înmulţim Chimia ,ca sa aflam din ce sunt facuti Extraterestri.
EXTRATERESTRII, sunt si ei FIINTE  ORGANICE !
Imagini pentru EXTRATERESTRI.
Stim deja faptul că,la nivel mondial ,nicio Tara nu vrea sa recunoasca in mod oficial EXISTENTA EXTRATERESTRILOR, si nici sa se vorbeasca prea mult despre ei.
Stim ca au fost capturati unii dintre ei, si chiar s-au facut experiente pe ei, chiar daca erau morti.
Dar nimeni nu vrea sa spuna absolut nimic concret, ci ne lasa pe noi ca sa facem speculatii si sa credem ce vrem.
Imagini pentru extraterestri.
Iar eu va spun dragilor că Extraterestrii exista,ca ei sunt fratii nostri creati tot de Dumnezeu,de Duhul Sfant.
Si acestia sunt fiinte organice,dar mult mai intelepti decat noi, mult mai evoluati.

27 de comentarii:

  1. https://www.youtube.com/embed/3Kxme3ko6-k

    RăspundețiȘtergere
  2. De aici cele 73 grade celsius vazute in doua mesaje anterioare va fi razboi mondial Termonuclear.
    Trebuie pregatite adaposturile subterane.
    Vineri va veni in Romania seful Nato va avea o sedinta in care Romania si tarile din estul Ue vordiscuta situatia.

    interesul Romaniei este de a nu fi Implicata,dar se pare ca nu va reusii.
    Stati linistiti-tovarasi- cumspunea Combinata intre Iohannis la scoala di Buzau si Ceausescu.
    Si asa va incepe-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va mai amintiți că era un meaj unde se spunea sau vedea că pe locul unde este casa poporului crescuse mușețel...
      Totul este posibil la Dumnezeu.
      Ar fi că o pedeapsă pentru ceia ce fac de 32 de ani in casa poporului aceste rozătoare care conduc Romania...

      Ștergere
    2. Va fi pedeapsa pe toata omenirea si se va implini atunci cind datorita incalzirii globale nivelul oceanic crescut cu peste 60m va acoperii si jumatatea de sud a Bucurestiului ,restul va definitiva cutremurele si scufundarea scoartei in marile orase data de greutatea marilor cartiere de blocuri-craciun.

      Ștergere
  3. S-au aratat OzN intentionat in sudul Sibiului in 22 mai ,in 2022 la ora 22 paralel cu autostrada iar acum citeva luni la Buzau tot la drumul circulat spre Moldova unde acum in 9 si 10 e o intilnire stiintifica despre roboti,rachete paranormal si Ozn-ur unde sint multi invitati printre care si Mironov,dar poate paricipa oricine.
    SE pare ca ambele nu au fost intimplatoare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dna Maria nu vă cereti scuze că nu aveți de ce, ati incercat cu speranta ca țara noastră să fie ocolita de război. Să speram că nu va fi război în România. Si eu traiesc in România și nu imi doresc un război in tara noastră, doar un nebun isi poate dori așa ceva. În urmă cu ceva timp intr-un comentariu la o postare a dumneavoastră am spus că am primit intr-o ,,vedenie,, ca să mă exprim biblic cum că România va fi invadata prin zona gurile dunarii (delta dunarii) si harta romaniei in loc de numele romania scris pe ea avea scris ceva in limba rusă, probabil romania scris in limba rusă. Nu cunosc o boabă de rusă de aceia nu am inteles ce scria. Oricum mesajul era destul de clar. Nadajduim in Domnul si in Maica Domnului că România va fi ferită de război că la cât am fost noi românii de chinuiti asta ne mai trebuie. Doamne-ajută și să fie pace !

    RăspundețiȘtergere
  5. Romanii nu își merită țara,alt popor va fi prospera aici

    RăspundețiȘtergere
  6. 67 metri are prima statie spatiala chineza la 600 metri deasupra Terei la care au andocat deja primele nave chinezesti .
    Statia va prelungita cu alte doua corpuri care vor fi trimise curind-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Petre,ai uitat neste kilometari.Hai ca am intales.Pa,pa.

      Ștergere
    2. Bravo Ilie ,era vorba de 600 km-craciun.

      Ștergere
  7. Romanii nu se grabesc ,doar 9000 cereri depuse la centrele judetene militare pentru candidati pentru a deveni militari voluntari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Radu Morar spunea aseara si azi in reluare pe Nasul Tv ca ar exista o hirtie semnata ce Clinton prin care Rusiei i s-ar permite sa inainteze peste Polonia pina la granita Germaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Conform lui Alexa de la Cluj analizind pagina de site,Iohannis din cei 7 ani nu a lucrat deloc 1.5 sni dar si in timpul de lucru s-a ocupat cu lucruri neesentiale
    Cit despre viziune si misiune ,ioc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai hell hare misiune da la nazi da Bruxelles,mo!!😆

      Ștergere
  10. Pericolele actuale sint si din cauza ca omul incepe sa faca pe Dumnezeu creatorul dar se loveste de tot feliul de lucruri complicate in urma obtinerii de hamsteri violenti sau experimentului Covid facut direct pe oameni dar cu procent mare nepermis de Decese mai ales in rindul sportivilor dar si pe toate categoriile de oameni motiv pentru care astazi in Italia a avut loc un mare Protest al familiilor celor Decedati din cauza vaccinului .
    Dar si efecte asupra Drepturilor omului cu cenzura ca in Australia dar si la noi cu NOUL Proiectul de lege al serviciilor secrete-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vizionati cele doua documentarele - INGERUL DIGITAL.

      Ștergere
  11. chiar de se vor face recrutari Romania chiar cu ajutor nu va face fata unei invazii-asadar mesajele pe blog sunt va fi sau nu razboi in tara!

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu știu ce sa mai cred,ba vom fii ocrotiți ba vom avea război,nu ,adevărul care este?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intelege că extratereștrii vin in RO pentru ca aici este centrul energetic al planetei nu neaparat să ne apere pe noi. Din acel centru energetic ei vor controla vimva intreaga planeta

      Ștergere
    2. Doar la Dumnezeu gasim adevarul cautat!

      Ștergere
    3. Anonim9 iunie 2022, 20:15 Intelege ca EXTRATERESTRII vin in ROMANIA ca o FORTA A BINELUI. Vin ca sa salveze ROMANIA si OMENIREA de la autodistrugere. Intelege ca acesta este adevaratul MESAJ divin, pentru omenire.

      Ștergere
    4. Dar pot fi si rai, nu doar buni.
      Desi se spune in multe scrieri ca sunt cu totii rai.

      Ștergere
  13. Asa se intimpla cind ai mincarici, vom fi scarpinati. Avem o clasa politica de idioti care nu inteleg ca RO nu are ce cauta in nici un fel in conflictul ruso-ucrainean in afara de ajutoare umanitare. Nu e treaba noastra ce vrea Biden, NATO, UE, si alti smecheri ai lumii asteia. Poate sa duca in Ucraina ce or vrea ei DAR fara a folosi spatiul RO.

    RăspundețiȘtergere
  14. Adevarul poate fi spus si invers va fi razboi prin voia lui Putin,dar vom fi si ocrotiti prin extraterestri dar nu total ca in Rai ,trebuie sa ne mai si invatam lectia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Si mai este o posibila masura de protectie,s-ar parea ca parte din estul si sudul Romaniei sa fie ocupata pe timpul razboiului de Rusia .
    Astfel incit fiind ocupati rusii care vor bombarda termonuclear -doar in ultima parte a razboiului- sa nu o mai faca fiind teritoriul lor ocupst iar cei din Nato sa nu bombardeze pentru ca sintem aliatii lor oficial in Nato-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. extraterestrii sunt cam uratei in viziunea oamenilor- ei sunt creati in laboratoare in urma unor catastrofe-posibil atomice- ca sunt inteligenti ramane de vazut

    RăspundețiȘtergere
  17. A 14 -a invazie ruseascs ,al 14 -alea jaf si pulbere-craciun.

    RăspundețiȘtergere