luni, 20 iunie 2022

OMENIREA NU VA MAI DURA !

               Iata dragilor, un articol mai vechi,in care aflam si despre Veacul acesta in care traim,care va fi si ultimul pentru omenire:

                   6 Martie 2018,ora 9,34 !


                             Dragii mei,

În aceasta dimineata, in timp ce scriam aici pe BLOG, aud glas Divin care spune asa:

          
             "CANDELA  SE  VA STINGE ÎN VREMEA                                              VEACULUI  NOSTRU  !
                      OMENIREA  NU  VA  MAI  DURA !"
 

                 Related image   .

Apoi ,glasul Divin continuă:
                            Profetiile despre care ati stiut si nu ati luat aminte, incep a se împlini.
     Au început Profetiile să se împlineasca !" 
                                  .
Prieteni dragi, macar acum in al 11-lea ceas sa ne trezim si sa ne intoarcem cu faţa catre DUHUL CEL PREA SFANT,imi spune chiar acum un glas in dreapta mea. Imi spune ca, trebuie sa ne intoarcem cu faţa catre DUHUL SFANT si sa chemam in ajutor pe MAICUTA DOMNULUI.
Eu nu pot decat sa va povatuiesc, pentru ca fiecare dintre voi sa gasiti CALEA bineplacuta LUI DUMNEZEU,CALEA spre mantuire.
Cine vrea sa ia aminte la toate câte am scris pana acum si la toate cate voi scrie,nu are cum sa rataceasca CALEA catre IISUS HRISTOS ,DOMNUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor. Cine nu vrea sa ia aminte la toate cate am scris si spus,va face voia celui rău,voia diavolului care, abia asteapta ca sa prinda in ghearele sale suflet după suflet.
Eu am mai scris un articol in care,scriam ca veacul acesta va fi si ultimul pentru omenire pe acest Pămant.
Iata:


                       29  Octombrie  2006, zori de zi !

Eram  trează, dar mai stăteam în pat, ţinând ochii închişi, când, brusc aud glas care spune cu tristeţe aşa ;


                    "CANDELA  SE  VA STINGE  ÎN VREMEA VEACULUI  NOSTRU  !

                      OMENIREA  NU  VA  MAI  DURA !


La care ,un alt glas întreabă tare curios :


                   CAM  PESTE  DOUĂZECI  DE  ANI  ? "


Dar răspunsul, nu a mai venit.

Dragii mei, nu ştiu eu  a tălmăci aceste cuvinte de la DUMNEZEU, dar ceea ce ştiu, este a le scrie exact aşa cum le-am primit de SUS, din CERUL SFÂNT.
 Îmi este şi teamă, a mă gândi, a aprofunda ce înseamnă  aceste CUVINTE, precum că,  SFANTA  CANDELĂ  se va stinge în veacul acesta.
 Sa fim buni şi milostivi fraţilor, să fim răbdători şi iubitori de aproapele, să mergem la SFÂNTA  BISERICĂ şi să ne bucurăm sufletul, să-l hranim cu LUMINA  CANDELEI  LUI  HRISTOS, cu LUMINA  ÎNVIERII  SALE.
DUMNEZEU  este BUN, dar este şi DREPT ! Numai EL ştie când se va stinge CANDELA OMENIRII, şi în ce fel se va stinge. Eu nu fac decât să scriu, să citez CUVÂNT cu CUVÂNT, exact aşa cum L-am primit, de la DUMNEZEU.
Şi iarăşi aud glas peste doar câteva minute, care ne cheamă la închinare, citez :


                "VENIŢI  LA  ÎMPĂRATUL  HRISTOS !

                 VENIŢI  SĂ  NE  ÎNCHINĂM  ÎMPĂRATULUI !
                 VENIŢI  SĂ  NE  ÎNCHINĂM  ÎMPĂRATULUI  HRISTOS !
                 VENIŢI  SĂ  NE  ÎNCHINĂM  ,ŞI  DOUĂZECI  DE  MILIOANE  DE  ROMÂNI ,VOR  AJUNGE  LA  LOCURILE  LOR ! "


Dragii mei, veniţi cu toţii ca să ne închinăm MÂNTUITORULUI şi MAICII DOMNULUI, şi astfel ,veţi găsi alinare sufletului şi vindecare trupului, precum şi nădejde mare în PREA  SFÂNTA  TREIME pentru mântuirea sufletului nostru. Nădejde mare în PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE de DUMNEZEU, care ne acoperă cu MILA SA şi cu SFINTELE-I RUGĂCIUNI.

                        Cu dragoste şi cu preţuire, Maria.

34 de comentarii:

  1. Actorul Alexandru Lulescu a murit la 90 de ani in urma unui atac cerebral.
    Dumnezeu sa -l ierte-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. La Vadul lui Voda in apa si plaja a R Moldova a fost gasit microbul Holerei la citiva km de Romania .
    Asa ca Atentie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sriul lui Hellvig doarme in papucii statului roman,adica a coloniei lui kwj care are mare grija de romani sa moara cat mai multi in conditii foarte bune.Altul de_al lor pe nume Dancu a sters de pe youtube o inregistrare cu studentii armatei ce cantau in piata sfatului din Sibiu,pe motiv ca textul apartine unui legionar fascist,Radu Gyr.Cu asa lepra in fruntea Mapn,sa nu nu mai miram cand va fi rupt Ardealul Sfant,Inima Romaniei.

      Ștergere
    2. Da avem in fruntea tarii romanofobi ca Iohannis cel care a exilat de pe domeniul public din Sibiu si caruia ii pute statuia lui Svram Iancu facuta din donatiile sibienilor si care in 8 ani nu a fost niciodata la Sarbatoarea romaneasca de la Tebea la doar 100 km de Sibiu sau la Troita bataliei lui Mihai Viteazul de la 300 metri de Sibiu
      Un Ticalos si Traficant de copii dar numai de cei romani-craciun.

      Ștergere
  3. Sfârșitul lumii va veni în anul 2050.Nu mai devreme,nu mai târziu,mi-a spus mie Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa ne ferească Dumnezeu ca tare rai ne am făcut! Miluiește Doamne poporul tău! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  5. Aceștia sunt ultimii câțiva ani,ultimul deceniu,după semne și accelerarea trecerii timpului ne dam seama,zilele au fost scurtate pt cei aleși!

    RăspundețiȘtergere
  6. După toate semnele și evenimentele din lume ne dam seama ca e ultimul deceniu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ciuca-Maciuca a schimbat dupace-l numise acum citeva zile pe seful pacanelelor cu post de secretar de stat -Oficiul jocurilor de noroc dupa ce s-a sesizat dupa o ancheta jurnalistica ca s-a dat o jumatate de milion mita pentru functie.
    Uite o miscare buna a lui Ciuca care a fost receptiv-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Exercitiu militar romanesc cu 800 militari pe mareaNeagra in timp ce propagandistii rusi continua delirul cu al treilea razboi mondial-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ca treceau pretenasii pe drum strigand,Feer vechi adunam.Le_am spus sa mearga in Ucraina.Doar un exemplu.Ce fac ei cu cele 235 de tancuri trimise de polonezi?FEER VECHI,LA TANCURI TREBUIE MUNITIE!!!De unde,ca depozitele le_au fost bombardateLe trebuie combustibil.De unde,canci.La fel cu obuzierele,chiar si banalele gloante,rusii le au de zece ori mai ieftine.Mai este nevoie de hrana.Cerealele au productie pe profit doar cu ingrasaminte.Ingrasamintele se produc doar cu gaz metan.De unde?De la rusi.S_or aruncat cu capu_n gard huienii impinsi de la spate.Vizita de la Kiev,arata o mare durere de burta,adica o facut pe ei de frica vazand ca rusii au batut palma cu chinezii.Usa,Uk si Huie se afla in pragul prapastiei.Ei nu mai pot pune conditii de pace.Sanctiunile economice impotriva rusilor,s_au intors asupra lor ca un bumerang.Polul de putere este deja Rusia,China,India plus statele care sunt de partea lor,mai mult de doua treimi din populatia globala.Si ar mai fii multe de spusDa,Putin ai criminal ca asi apara poporul.Era cat pe ce sa_i sclavagizeze Usa pe timpul lui Gorbaciov,Eltin si Brejnev.Si_au revenit si sunt cea mai mare putere militRa din lume,cu mari sacrificii.Aici,vorba lui nea Petre,decat sa planga mama,mai bine mamale voastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa vorba esti agresiv impotriva semenilor, chiar a propriilor tai frati. Prea multa asa zisa inteligenta tine de rautate si sadism, nu de iubire, draga "has mut" de nerecunoscut.

      Ștergere
  10. Alta prosteala mare,suntem sub ombrela Otan siumblam tantosi cu klaponu_n frunte prin ograda plina de curcani americanoizi,de cocosi galici si ratoi beti anglenoizi.Pai cand vine grindina de la rusi,faci ceva pe ea ombrela.😆😆😆

    RăspundețiȘtergere
  11. Despre moneda nationala.Este sustinuta de economie bazata pe resusele solului si subsolului.La noi sa baga bete_n roate si producatorilor mici si mijlocii.Fara numar,gripe aviare,porcine,ovine,insotite de avizari peste avizari,sa stam cu mana intinsa la calaii occidentali si de peste ocean.Ne place tare sa fiim condusi in pozitea demna de capra.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am ajuns ca popor mai rau ca in vremea kominternistilor,de care o vrut sa ne scape Ceausescu.Aceeasi kazari ne conduc acuma prin odraslele lor,buruieni crescute la umbra,gen Florea si compania cu afaceri hanfloritoare pe spinarea poporului si cei jda mii cu penzii speciale si pe o bunicuta din catunele Apusenilor o tane Sfantul Duh cu o pensie speciala DE TREI ZECI DE LEI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine e Florea?

      Ștergere
    2. Florea Coldea fost sef la Sri cel care cu Covesi a facut protocoalele si legea in justitie,si nu-l confunda cu Sristul de la Ploesti cel cu nume tot Florea care impreuna cu Sristul ardelean Iacob le cam denunta pe Tv nemultumiti cel de la Ploesti Florea a si fost inchis 3 luni din cauza lor-craciun.

      Ștergere
    3. Pai da,oare cine e Florea?Sustinatorul dragei lui Codruta ,care o falimentat firme romanesti,o cumparat la pret redus firme si o distrus mii de familii de intreprinzatori romani.Doar ca gunoaiele facute de ei sunt tinute de presu kwj sub pres.

      Ștergere
    4. De fapt pe seful Sri era generalul Florian Coldea iar cel de la Ploiesti e Florea usor asemanator-craciun.

      Ștergere
  13. Unicul,salvatorul cupon de 700 de lei pentru anumiti pensionari ,dat cu multa grija pentru ei.Acuma,colac peste pupaza,ne_o trimit inapoi pe cioara vopsita da la Bruxelles,instruita bine ,cu intelighentie nativa,sa ne_o puna_n varf de par la parandaraturile lor.

    RăspundețiȘtergere
  14. In loc sa sprijine Azomuresul sa produca ingrasaminte lla maxima capacitate si centralele pe carbune,ei o bagat la puscarie investitori romani,cazul patronului Niculae si altora,multi.Si al lui Dragnea cand o cerut aducerea aurului in tara si impozitarea multinationalelor mai echitabil.Ciolacu face doar jocuri de glezna.

    RăspundețiȘtergere
  15. Despre sarea pamantului.Cu codexul bagat pe gat de masonul Nastase,romanii s_or obisnuit cu sarea cu iod bagata in painea cea de toate zilele.I_am spus unui brutar de la noi,ma nea Vasile,di ce nu bagi in pita sare fara otrava.Io as baga ma Ilie,da ma urmaresc la facturi si daca vad ma amendeaza si _mi inchid brutaria.Oare cata sare cu iod ai bagata in toate produsele?Pe Mercinicovski l_or bagat la puscarie,ca o spus adevarul.Sarea cu antiagrumeratori ai toxica,pentru faptul ca nu mai conduce curentul electric prin celulele corpului.Sarea care nu sa inmoaie de la apa din atmosfera,ai otrava "curata".Cautati acel zdrob de sare in spinare ca in basmele noastre.

    RăspundețiȘtergere
  16. Despre canepa.Eram copil si meream cu mama_n vale si inmuiam canepa.Si o duceam la femei din sat la tasut la razboi.Si camesi trainice ieseau din ea.La fel si lana de la oite.Si acuma cu ce sa imbraca oamenii,CU HAINE CANCERIGENE.Si paturile si plapumele alea grele,si hainele grele de iarna,erau sanatoase.Si papucii aia dusi la pingelit si caciulile din blana de mieluti.Ce sanatate sa mai avem cand ne imbracam in plastic pana si casele.Maram izolatie.Izolatie de tot ce_i divin lasat din mosi stramosi.

    RăspundețiȘtergere
  17. Despre chiloti si izmene,da,ce va mirati.Cumpara mamica,fie iertata stofa de bumbac.Distractia mea,de la zece ani,impreuna cu Ileana,masina de cusut,era sa facem impreuna chiloti cu manecute,izmene,fete de perini,cearsafuri,straiti si toate cele.AcumaPai toate vin din China.Nu mai avem nici chiloti fara de chinezi.Hai ma,chiar asa am ajuns?😆

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu apucaturile tale sectare, te-ai infectat de nu mai ai scapare. Toate sfaturile ca toti iti vor moartea, tu singur esti nevinovat, tine-ti-le pentru tine! In public trebuie sa ne mai si controlam nu doar sa bocim a sfarsitul lumii. In loc sa te bucuri de viata, sa te bucuri ca esti liber, te bagi sluga la tot felul de neaveniti si certati cu legea. Spune o zicala romaneasca, “cine se aseamana, se aduna “. Iar eu, neica nimeni, te avertizez, ai grija de pisicul tau! Tragand cu urechea pe la toate prostiile altora sa n-ajungi teapan de gat!

      Ștergere
    2. 21.02, dar poate are caine sau broscuta testoasa. De unde stii tu ca are pisic?

      Ștergere
  18. Celebrul Ioan Istrate zice totuși în cartea sa că în anul 2050 abia va veni planeta Nibiru și va ciocni Pământul pentru provocând un cataclism mondial.
    Oricum poate Dumnezeu mai amână toate astea cum amână și marele cutremur din Romania

    RăspundețiȘtergere
  19. an 21 iunie 20:42-esti haios-dar mesajul este despre omenirea nu va mai dura- ce parere ai?!-semnele sunt clare: razboaie ,tornade, boli grave,credinta la limita,furturi de orice fel lipsuri mari etc ,etc

    RăspundețiȘtergere
  20. tocmai citea ca rusii se pregatesc de alt razboi, cel informatic-vor sa doboare toti satelitii apartinand vestului-greu de imaginat sa nu poti comunica-gandire demonica

    RăspundețiȘtergere
  21. Gandirea respectiva- penultimul cuvant din comentariul tau-iti apartine tie !

    RăspundețiȘtergere
  22. gandirea an 26 iunie 16:24 nu este a mea ci declaratiile celor care pregatesc acest razboi informatic-vom trai si vom vedea

    RăspundețiȘtergere