sâmbătă, 11 iunie 2022

ROMÂNIA ÎN MÂINILE DUHULUI SFANT ! ROMÂNIA ÎN ÎMPĂRĂTIA LUI DUMNEZEU !


           
                                                  Image result for tricolorul romaniei.

                         

                                         Dragii mei,

În aceasta dimineata ma trezeste o lumina alba si orbitor de stralucitoare. Am tresaltat pe patul meu ca la un şoc electric.
Astfel, vad stand in pat cu ochii inchisi ,vad un Cer de noapte albastra,iar pe Cer apare o singura STEA MARE si stralucitoare foarte. STEAUA era mare cât o portocala de mare.
În faţa acestei STELE unice pe Cerul Sfant, care coborâse pana aproape de mine, o Mâna nevazuta fratilor, intinde o  panglica cu Tricolorul României.
Chiar pe faţa STELEI mari. 
Arata de parcă, aceasta STEA MARE ne-ar fi fost împachetată ca pe un Cadou si legata cu TRICOLORUL ROMÂNIEI.

Image result for STELE PE CER.

                                  Image result for tricolorul romaniei.


Era uimitor, era minunat ceea ce vedeam cu ochii inchisi,adică, Cerul albastru de noapte fara de stele,doar cu o singura STEA MARE si stralucitoare acoperita de panglica cu TRICOLORUL ROMÂNIEI.
După doar câteva clipe,STEAUA MARE cu TRICOLORUL ROMANIEI se transforma intr-o alta STEA alba si orbitor de stralucitoare cu multe raze mari in jurul ei, asa precum arata DUHUL CEL PREA SFANT.
Iata:

                               Image result for DUHUL SFANT IMAGINI

                                             Image result for tricolorul romaniei.

Pe suprafaţa acestei STELE, aceeasi Mâna nevazuta scrie cu litere de Lumina alba si orbitor de stralucitoare,scrie doar un singur cuvant:

              "R O M Â N I A  - R o m â n i a  !."

Totul a durat circa 10 secunde,in timp ce aceasta STEA a LUI DUMNEZEU, pulsa marindu-si razele-i albe cu tot cu acest cuvant scris de MÂNA LUI DUMNEZEU, cuvant ce reprezintă ROMÂNIA  DUHULUI SFANT.
               Sa credem dragii mei,sa credem in PUTEREA DUHULUI SFANT ,si sa fim ferm convinsi de faptul ca, Romania va fi al Doilea Nou Ierusalim !
              
                                Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. Slavita sa fie în vecii vecilor, Țara Sfântă România!
    Slavă României!, Slavă României! Slavă României!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne Ajuta 🙏🙏
    Oare ne trebuie mai mult de cat dragostea lui Dumnezeu?
    Bunul Dumnezeu ne iubește pentru răbdare și credința noastră 🙏
    Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. A inceput distribuirea primelor carduri-vaucere de ajutor social pe care se pare ca le vor primi trei milioane de romani reprezentind aproape 5 lei pe zi in conditiile in care inflatia a trecut de 14 procente,
    Ungaria a plafonat pretul benzinei de care romanii de granita pot beneficia daca au passport ca au singe de la Atila-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De voucherele astea se vorbeste si in INGER RUS. Atat Sf. Otroc Veaceslav, cat si alti sfinti, preoti, monahi cu viata imbunatatita spun ca nu trebuie acceptate vouchere, acte cu cip, acte biometrice etc etc etc.

      Ștergere
  4. Sau admiratorii ai interventiei lui Putin care le asigura titeiul la pret de colaboratori-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Monica Tatoiu -e inflatie cei cu bani nu cumparati imobile ci pamint care va creste mai mult ca in banca ,iar cei care au pamint sa nu-l vinda va creste in valoare sigur-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. George Simion va face in august nunta in judetul Vilcea cu invitati in haine populare.
    In anul 1925 in vrancea avea loc nunta lui Zelea Codreanu sef al legionarilor cu 100 ooo de invitati pe o coloana de 10 km in haine populare dar mirii nu au avut noroc,mirele transformat in erou martir asasinat in inchisoare ilegal la comanda camarilei evreiesti regale care l-au si inchis ilegal dupa ce la Tribunalul din Turnu Severin fusese achitat de uciderea in legitima aparare a prefectului Iasului care in tribunal Iasi il amenintase de trei ori cu pistoliul,iar mireasa sa arestata 10ani fara judecata tot de evreimea regala si apoi comunista instaurata de ocupantul ruso-sovietic dupa al doilea razboi Mondial.
    Situatia pare a se repeta cu al treilea Razboi mondial care e asezat pe tabla de sah a lui Putin dar la scara mai dura,sper ca nu romanilor lui George Simion-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. O reclama pe Tv promite surprizebiografice in noul film Mihai Viteazul avind producatori si renumiti actori de la Teatrul Evreiesc din Bucuresti ,care va avea premiera in capitala in 7 iulie.
    Poate ne fac in viitor si alte surprize cu Oltea mama lui Stefan cel Mare si cele ale lui Decebal ,Cotiso si Burebista si toata istoria va fi modificata si Falsificata??- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Un cintaret rock rus il sfideaza pe Putin ,altul roman promitea azi protest contra lui Iohannis in Bucuresti.
    Primul arestst-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Becali -Legea da drepturi care nu se aplica puscarasilor ca zile libere de aceia sint de acord cu cei care fug sa execute pedepse in alte tari.-
    Gresala politicienilor ca Udrea ca nu au investit in viitorul lor in puscarii si nu au facut legi clare fara echivocul-poate-desi in cazul ei e si singura nerespectare a hotaririi CCR-
    Poate vine rindul si altora ca o vorba spune-
    -Fie roata si patrata tot se invirte ea odata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. de crezut credem in DUMNEZEIRE dar planul ei dureaza ani buni-nu apucam noi generatia de acum ce va fi cu tara noastra- la DUMNEZEU nu exista TIMP

    RăspundețiȘtergere