vineri, 8 aprilie 2022

OZN -URILE SI EXTRATERESTRII SUPRAVEGHEAZA ROMANIA !

                 5                                     7 Aprilie 2022,ora 3,11 !


                                                     Dragii mei, 


In aceasta dimineata,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata inspre Sud, un Cer de noapte albastra.Pe un astfel de Cer,apar mai multe umbre dense si sub diferite forme.

Erau mai multe OZN-uri cu luminile stinse,OZN-uri ce aveau forma de farfurii zburatoare ,dar si alte forme triunghiulare sau chiar precum Elicopterele noastre.
.
Aud un glas care spunea asa:
"Extraterestrii !
Extraterestrii vin sa ne inspecteze.
Ei au mai fost la noi ,de mai multe ori!
Extraterestrii supravegheaza Romania ,apara Romania !"
Si iarasi vad cu ochii inchisi fiind, vad sub Cerul noptii albastre,mai multe OZN-uri cu luminile stinse.
Prieteni dragi, am scris adeseori de la Duhul Cel Prea Sfant,despre Extraterestri si OZN-urile lor.
Cu adevarat dragilor,Extraterestrii apara Romania,apara intreaga Planeta Pamant,ca sa nu fie distrusa de omenire.
Extraterestrii dragilor, se vor arata mai intai poporului roman,față catre față,si-apoi intregii omeniri.
De ce ?
Pentru ca asa a hotarat Bunul Dumnezeu !Romania este Tara aleasa ca fiind al Doilea Nou Ierusalim,iar poporul roman este poporul ales, este poporul care sfinteste.
Sa multumim Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului, pentru ocrotirea divina si sa ne rugam pentru pacea lumii intregi,pentru pacea si linistea noastra sufleteasca.
Cu dragoste,Maria.



51 de comentarii:

  1. Sa nu uitam ca mesajele sint la viitor și se refera la evenimente negative dar nici ei nu pot hotărî în locul oamenilor mai ales în schimbarile climatice generate în sute de ani de oameni și care vor aduce reducerea cimpiilor joase sub apeleze oceanului în creștere, foamete și războaie pentru alimente si apa dulce cum e în parte și cel din Ucraina - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.romaniatv.net/profetia-macabra-a-pustnicului-zosima-din-muntii-rarau-zis-nostradamusul-romaniei-o-sa-fie-mare-macel-in-orase-greu-de-scapat-de-ce-o-sa-fie_6381598.html
    Profeţia pustnicului Zosima din Munţii Rarău!? „O să fie mare măcel în oraşe. Greu de scăpat de ce o să fie!”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai profetia sa adeverit vezi Ucraina vecina noastra.

      Ștergere
  3. Nu va mai lasati inselati de extraterestrii crezand ca sunt buni. Acesti sunt ingeri cazuti. Cum va face sa va simtiti mai bine ca veti lua contact cu niste demoni numiti extraterestri !? Mai ganditi-va....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adumi dovezi graitoare ca sa te cred,daca nu stai in banca ta.Ai vazut cu ochii tai? Eu da am vazut si nu este prima data,sint si pe youtube filmari._G.E.

      Ștergere
    2. Nu degeaba se spune de catre sfinti ca sa nu fie inselati oamenii de extraterestrii ca sunt demoni.
      A se vedea si seria de filme "Inger rus" in care Sf. Otroc Veaceslav spune acelasi lucru despre extraterestrii - ca sunt ingeri cazuti.

      Ștergere
    3. De unde ști tu ca Otroc ala era Sf.?! Aaaaa? Dovezi, nu filme.....

      Ștergere
    4. Prietene, demonii nu au nevoie de farfurii zburatoare, ei au fost creeati de Dumnezeu de la inceputuri cu tot ce trebuie pentru deplasare.

      Ștergere
  4. Anonim 8:42 tu iti bati joc de divin citeste din Ezechiel in biblie sau citeste din istoria Omenirii.

    RăspundețiȘtergere
  5. ADIFO - OZN-ul romanesc ...

    https://www.adifoaircraft.com/assets/videos/adifo.mp4

    RăspundețiȘtergere
  6. Kramadorsk oraș în în evacuare în calea rusilor în ofensiva spre Iadul din Dombas în timp ce Ursula de la UE se intilneste la Kiev cu Zelenski-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Atentie!!!
    Recensamantul asta online... e periculos. Oricine poate avea acces la date sensibile ale unei persoane precum adresa si sa le publice sau sa le vanda asa cum au facut multi de s-au imbogatit din vanzarea bazelor de date.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest "recensământ" nu e recensământ, e cu totul altceva...

      Ștergere
    2. Dupa mintile voastre, recensamantul este periculos, vaccinul impotriva Covid este periculos, masca de protectie e periculoasa si exemplele pot continua.
      Voi chiar nu va dati seama ca traiti intr-o conspiratie permanenta?! Voi nu va dati seama ca ceva este in modul in care ganditi?!

      Ștergere
    3. 16.07 dar ce e? Dezvolta!

      Ștergere
  8. Extratereștrii și OZN-urile sunt entități spirituale de natură demmonică. Mărturiile despre ET și OZN-uri sunt înșelări. Diavolul vrea ca noi să credem că el nu există și de aceea se înființează și se arată ca și extratereștri. Cel rău se poate înfățișa oamenilor și ca înger de lumină. Să nu cădem în înșelare. Sf Ap Pavel - într-o epistolă - scrie că în vremurile din urmă oamenii vor crede în lucruri închipuite și vor da crezare acestora ... toată literatura și cultura Sci-Fi nu este aceasta o creație închipuită a minților oamenilor?!... Doamna Maria Ghiorghiu, cercetați-vă sincer și vedeți dacă nu ați căzut în înșelare, vorbiți cu un părine duhovnicesc să vă lămurească ce este cu aceste comunicări pe care le aveți. Acest fel de "revelații" nu sunt specifice trăirii ortodoxe. Căderea în sus este mai subtilă decât putem simți la prima vedere. Un om nu poate sluji la doi stăpâni. Cu dragoste vă scriu acest comentariu ... și să nu vă supărați pe mine. Iertare. Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Victor8 aprilie 2022, 14:16 Multumesc pentru "sfat'.Puteti sa-l pastrati pentru dvs! Tot cu dragoste va scriu si eu! Eu nu slujesc nici dracilor, nici extraterestrilor,ci numai LUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI cu Sfintii Sai! Asta se cheama plafonare sau ochelari de cal. Fiecare crede ce vrea si dupa gandirea care o are. Fiecare gandeste cat poate !!!IADUL exista,DUMNEZEU EXISTA,MAICA DOMNULUI CU SFINTII Sai exista,EXTRATERESTRII exista si sunt fiinte superinteligente! Exista 5 LUMI diferite create de DUMNEZEU. Măi sa fie!Toata lumea asta ,la nivel mondial vorbesc,oameni de stiinta, specialisti in Ufologie, cercetatori,astronomi,toti afirma ca nu suntem singuri in acest Univers,ca sunt multe PLANETE altele decat PAMANTUL care sunt locuite de alte fiinte super inteligente, fiinte create de DUMNEZEU,si vin unii ca dvs, si spun ca aceste fiinte de pe alte planete sunt draci. Lasa ORTODOXIA,nu o amesteca cu EXTRATERESTRII! CREDINTA este CREDINTA,indiferent de Religie,si toti ne vom mantui daca facem fapte bune si implinim PORUNCILE DOMNULUI, iar EXTRATERESTRII sunt finte create de DUMNEZEU,de DUHUL SFANT! Am vrea noi sa fim macar cat negru sub unghie la fel de inteligenti ,precum Extraterestrii. Acest UNIVERS infinit, dupa gandirea dvs si a multora ca dvs, ar fi fost creat doar pentru circa 8 miliarde de suflete,de oameni.Serios? Si cum ramane cu PLANETELE descoperite cu VOIA DOMNULUI si cu celelalte nedescoperite inca de om? Nu-mi duceti mie grija,ci duceti-v-o pe a dvs,nu pe a mea! Cercetati mai bine,si vedeti cine inselatul si cine inselatorul? Luati drept buna BIBLIA asa cu toate greselile ei de traducere, cu toate grselile scrise intentionat de oamenii timpului si a timpurilor. Cap avem, mine ce ne mai trebuie daca asa scris acolo, inseamna ca asa trebuie sa credem, sa nu mai gandim, sa nu mai cercetam ca ne doare capul daca ne punem intrebari.In concluzie,va spun ca EXTRATERESTRII sunt CREATIA LUI DUMNEZEU si ca nu trebuie sa credem tot cu de-amanuntul ce scrie in BIBLIA pamanteasca!!!Trebuie sa mai si gandim, sa discernem cu mintea noastra,si nicidecum cu cea a inaintasilor nostri de-acum 2000 de ani!Si o sa termin cu :Fă bine, Doamne, întru bună voirea Ta, Sionului, și să se zidească zidurile Ierusalimului.

      Atunci vei binevoi jertfa dreptății, prinosul și arderile de tot; atunci vor pune pe altarul Tău viței. Sa duceti vitei la Sfantul Altar,ca asa scrie in PSALMUL 50! Luati-l de coarne si puneti-l pe ALTARUL SFANT,daca asa scrie in carte.....Si inca ceva: “Nu ne duce pe noi în ispită” . Nu DUMNEZEU ne duce in ispita! DUMNEZEU nu ne ispiteste,ci EL ingaduie diavolului ca sa ne ispiteasca,ca sa vada CREDINTA noastra,sa vada daca vom cadea in ispita diavolului. Corect: Si nu ne lasa pe noi Doamne, ca sa cadem in ispita! Exemplele pot continua,dar ma opresc aici,ca pierd timpul degeaba,oricum credeti mai mult in CARTILE traduse gresit de iainatsii nostri,decat in ADEVARATUL CUVANT al MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS.Tineti-va sfaturile ptr dvs!

      Ștergere
    2. De ce arata ca dracul daca chiar si ani8malele noastre unele sant bijuterii pe langa ei ?

      Ștergere
    3. Daca tot exista,de ce nu se arată?

      Ștergere
    4. Răspunsul Dvs este pătimaș. Dacă v-am scris acel comentariu ... nu l-am scris de la mine ci se bazează pe scrierile unor părinți duhovnicești - citiți cu atenție această carte:

      Ieromonah SERAFIM ROSE - ORTODOXIA SI RELIGIA VIITORULUI

      https://www.sfaturiortodoxe.ro/religiaviitorului.htm

      Doamne ajută!

      Ștergere
  9. O oficiala egipteana ce vorbea ieri pe DGI 24 spunea ca Egiptul Iranul, Libia și Marocul au pus de o alianță anti Evreiasca.
    Pe de alta partea Putin amenință că va da arme nucleare tarilor Arabe caz în are Israelul e la citeva minute de rachetele IRANIENE.
    Asa ca nu intimplator evreii au investit în o Noua Tara Evreiasca pe care ar dori-o prin Ucraina, Moldova ca tot au făcut cea mai mare sinagoga din Europa în zona Sighetul Marmatiei.
    UITE Asa se coace de al Treilea Tămbălău Mondial, dar de data asta mult mai mortal pentru ca va fi nuclear, fapt pentru care și extratereștrii sint în Alerta nu numai Nato- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu a venit inca pacea peste Ucraina!? Insa vin bombele omorând foarte mulți civili, cad bombele peste gări...

    RăspundețiȘtergere
  11. Mușamalizarea pensiilor nesimtite de către ocultă!? Nici presa nu mai zice aproape nimic? Dc?
    https://www.impactpress.ro/2022/04/07/pensionar-de-lux-un-fost-procuror-de-la-diicot-timisoara-care-de-a-lungul-carierei-a-arestat-peste-2000-de-oameni-in-topul-celor-mai-mari-pensii-de-serviciu-din-magistratura/

    RăspundețiȘtergere
  12. Am văzut la ora 20 si 30 de minute pe cer un aparat care lumina intermitent, nu avea viteza mare și nu făcea zgomot.

    RăspundețiȘtergere
  13. Io unul,ce sa spun,Marioara surioara,daca tie ti_o facut bine pretenii tai si te ocrotesc,ne vor face si noua celor ce ne incredem in tine.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  14. Planul HORIZON DE PESTE 50 de ani secret și cu bani negri, al SUA de a face pe luna o baza militara permanenta a Sua include și rachete și avioane secretizate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SUA va trebui sa-si construiasca tehnologie de zburat in spatiu ca rusii nu o sa le mai dea rachete. Sa vedem pe ce bani o sa faca SUA rachete pentru plecat pe luna. Trei trilioane si ceva este bugetul lor din care trebuie sa dea Chinei trei trilioane. Poate unii inteleg acum de ce Bideu vrea ca razboiul din Ucraina sa continue. Putin insa e mai destept decit tot vestul ala si o sa-si adune oastea in Donbas de unde va puncta atit cit este nevoie importiva lui Zelenski si mercenarii lui.

      Ștergere
  15. Plan Valdenberg militar al SUA secret MSE și al unei navete avion automate mai mici ca fostele navete Columbia stau 2 ani în spațiu X 37 dar și cu 100 astronauți in desfășurare tot cu bugete negre militare și private concurente cu Rusia și China accelerat de noul război rece-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Oumuamua un corp extraterestru de dimensiuni uriașe ce umbla prin sistemul solar - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Mărturiile femeilor gravide rapite duc la concluzia ca unii extratereștri lucrează pe material genetic de fetuși la metisarea și îmbunătățirea speciei umane, metiși care ar circula pe pământ printre oameni, cum are și doamna Maria unele mesaje-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Sosoaca cere închisoare pe viata pentru toți cei care subminează economia națională iar USR le spune extremiști la toți cei ce apară economia națională-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai Diana nu poate fi cumparata,pe cand useristii sunt toti cumparati de soros care face si desface guverne in toata lumea.In 89,o fost primul venit neavenit la noi in tara.Acest dragon o facut rau multor popoare,nu are mila acest reptilian cu infatisare de uman.

      Ștergere
  19. Cineva i-a stricat cărțile lui Elena Udrea dind ordinul de condamnare a să.
    Foarte posibil sa fie Alogenul Iohannis pe care aceasta la Sibiu într-o ședință a consiliului local l-a acuzat de corupție cu casele sale din Sibiu incit acesta pentru a închide discuția a părăsit intempestiv ședința Consiliului local Sibiu - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuia sa dea cineva ordin pentru ca un infractor sa fie condamnat? Craciune, tie iti tataie fundul cand iti vine factura la lumina si cand se afiseaza lista de intretinere, dar bati campii ca Udrea a intrat in puscarie la ordinul cuiva.
      Pentru cultura ta generala si pentru a nu mai scrie tampenii - Udrea a fost condamnata in 2018, nu i 2022! Acum i-a fost respinsa o cale extaordinara de atac!!!

      Ștergere
  20. Agenția privata americana a lui Musk a lansat prima misiune privata spre stația Spatiala internațională.
    PRINTRE CEI PATRU DE la bord și un evreu. PAI se putea altfel? - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si zici ca rusii ia dat lui Musk datele sistemului de andocare la statia internationala? Rachete pentru statia aia au facut mereu doar rusii.

      Ștergere
  21. Alaltăieri a fost ziua sănătății planetei Pamint, tot mai afectata de către om tot mai mult, asta încearcă extratereștrii sa apere-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Este greu foarte greu pentru că sunt atât de înverșunați că nu vor să încheie pace,pacea mult visată și dorita de noi toți.
    Daca au apărut OZN_urile tot ce se poate sa avem de suferit,cu atât mai mult daca sunt deasupra țării noastre.
    Numai Bunul Dumnezeu și Maica Domnului ne salvează prin îngerii trimiși pe care noi nu avem cum să-i vedem încă.
    Cred că vin in ajutorul nostru și marile puteri știu asta și tocmai aici nu le convine că lumea să știe să ia contact cu ei.omul luând contact față către față le va arăta multe lucruri neștiute de noi pământenii
    La cei mari care sunt slugile lui Satana nu le convine își pierd bogățiile.
    Baga spaima în oameni că sa stăm cat mai departe și cu ură spre extratereștri,vă dați seama că ne citesc gândurile de ură și violența poate spre ei și atunci ce poate ieși,același lucru din partea lor.
    Ai gând bun de iubire și dragoste același lucru primești.
    Se întâmplă că un câine care te latră dacă îți este frică te mușcă așa și cu ei ne citesc intențiile.
    Nu pot sa zic că nu aș vrea teamă dar mă gândesc la doamna Maria și la doamna Valentina oarbă de la Iași și mergem mai departe,acum numai Dumnezeu și Maica Domnului știe când se va întâmpla
    Doamne ajuta 🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  23. Personal, mă iertați, nu cred în umanoizi care ar trebui să facă acțiunea îngerilor buni. În Sfânta Scriptură nu apare niciunde așa ceva. Nici măcar un semn în acest sens. Domnului nostru Iisus Hristos I s-a dat "toată puterea în cer și pe pământ" astfel că El va ocroti pământul, Creația și pe om, coroana Creației, așa cum voiește, împreună cu Tatăl și cu Duhul Sfânt. În El ne este toată credința, încrederea, încredințarea. La momentul potrivit fiecare om va înțelege care este cursul corect al lumii și voia Domnului Dumnezeu pe acest pământ. Înșelări cred că vor fi multe. Trebuie să avem îngăduință și dragoste față de fiecare frate al nostru, din neam ori de alt neam, desigur, dar fiecare neam va veni la Judecată astfel încât trebuie să ne susținem unii pe alții în comuniune frățească, în neamul nostru, să fim cât mai uniți ptr că cel rău vrea să ne dezbine. Rugăciune, tăcere, compasiune... Bunul Dumnezeu să ne dea astfel discernământ și smerenie. Doar smerenia îl poate da la o parte pe înșelător. Fie voia Domnului în toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din Biblie au fost scoase la sinodul de la Laudicia-centru estic al Turciei, multe cărți ale lui Enoch care tocmai vorbeau despre ce spuneai tu ca nu se mai găsesc dar cărțile mai sint în Biblia ortodoxa din Etiopia și sint traduse de englezi-Crăciun.

      Ștergere
    2. Copii mai complete și mai vechi ale hârtii turcului PiriiReis după care Columb a descoperit America, descoperite la arabi arata continentul Antartic văzut de la 15 km înălțime, fără ghetari cu vegetație, riuri, cetati dar și o piramida cu latura de 2 km mult mai mare ca cele cunoscute din Egipt-Crăciun.

      Ștergere
  24. fara indoiala exista alte lumi in universuri-problema este ca noi crestinii care credem in SF TREIME, MAICA DOMNULUI SI SFINTI-il avem pe SF ARHANGHEL MIHAIL care conduce toti ingerii- el avand dreptul de a apara pe pamant si tara noastra

    RăspundețiȘtergere
  25. Anonim 21:39 va contrazic am o carte în slavonă in care este o sf.icoana cu Mântuitorul Hristos înconjurat de toate planetele,de soare,luna,noapte,zi și de cerul nopți înstelat pe cer cu stele și OZN-uri.
    Este veche și se cunoaște de extratereștri de mult
    Cate nu sunt și ne sunt ascunse,se știe
    Să fie sinceri cu noi ce mai este adevărat acum?
    Tocmai asta se încearcă să ne indică frică,spaima zilei de mâine și tot așa.
    Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și Maica Domnului și nu avem a ne teme,să ne lăsăm în voia Domnului.
    Să ne gândim la viața aceasta trecătoare,că toate rămân de noi,nu lom nimic cu noi,doar faptele.
    Doamne ajuta 🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna/domnul Masinca, simplul fapt că Dumnezeu nu și-a părăsit nici o clipă Zidirea, îmi arată că Cel care conduce viața pe pământ este Fiul Omului, NU orice altă creatură umanoidă. Domnul Iisus Hristos S-a Întrupat pentru a ridica prin El pe om la Dumnezeu, ridicându-i firea căzută la firea cea dintâi zidită dar înfiată prin har. Credeți că nu poate El să apere această lume, creată de El prin Cuvânt? Așadar, orice umanoizi sunt în plus. Nu fac parte din paradigma Creației-Răscumpărării divine. Or fi fiind ei pe alte planete, nu știu să mă gândesc la așa ceva. Nu cred că mi-ar fi de folos în momentul de față. Doresc să rămân în cadrele bunului simț ale moștenirii străbune care invită la credință neștirbită în Domnul nostru Iisus Hristos, în Maica Domnului, în Sfinții Îngeri, în toți Sfinții calendarului creștin ortodox și în toate puterile cerești, după mare mila Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos! El este Salvatorul omenirii nu alte ființe care nu știm de unde vin și nici cine sunt! Atât avem nevoie pentru sfânta și dreapta noastră credință! Domnul Sfânt să vă dea lumină și discernământ!
      Să mă ierte cititorii și autoarea acestui blog pentru intervenția aceasta fermă, întrucât nu este blogul meu dar sunt sinceră. Aceasta cred și nu renunț să vă împărtășesc cu respect convingerea mea de creștin ortodox. Toate cele bune tuturor!

      Ștergere
    2. O carte despre viața lui Isus: Urantia. Dacă ar citi-o, copiii noștri ar deveni mult mai ascultători de parinti.
      In carte este explicat universul: sunt miliarde de planete locuite de oameni. După viața pe o planeta materială, unii oameni( cei buni) își continuă existența pe alte planete,făcute din alt fel de materie decit ce cunoastem

      Ștergere
    3. Mihaela,dar reptilienii,anunaki,atlantii,locuitorii de sub pamant de unde au venit,nu din stele?Si in stele sunt buni si rai.Cat despre condus lumea,suntem condusi de cei care ne_au carantinat,slugile satanei.

      Ștergere
    4. Masinca ai nume de femeie,Mihaela.Ai fost la Voronet sa vezi ozn_uri pictate?

      Ștergere
  26. Celor care mi-au răspuns în mod personal, le pot spune doar atât: eu pe Domnul nostru Iisus Hristos Îl aștept, pe Cel ce a creat Cerul și pământul și Căruia I s-a dat "toată puterea în Cer și pe pământ". Fiecare să ia aminte la Cuvânt, la cuvinte... amăgiri sunt enorm de multe. Nu am ce spune mai mult, mai ales că sunt un musafir pe acest blog. Este evident pentru mine ceea ce susțin. Fiecare are liberul arbitru să înțeleagă după sufletul său, după cunoașterea sa, după cum își hrănește mintea și sufletul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va felicit din imima, va dau dreptate intru totul si eu am spus de mult acelasi lucru. Dumnezeu sa ne lumineze si sa ne tina in veghe nestirbita! Sarbatori pascale binecuvantate!

      Ștergere
  27. Credința în Bunul Dumnezeu și Maica Domnului nu poate fi contestată.
    Este temelia noastră.
    Nu știm multe,nu ne sunt aduse la suprafață decât treptat,când consideră Dumnezeu că a sosit timpul.
    Este bine să cunoaștem mai multe,acum depinde de fiecare ce va înțelege.
    Zice:Cred într-unul Dumnezeu Tatăl A tot țiitorul
    Făcătorul cerului și a pământului
    A tuturor celor văzute și Nevăzute.
    Deci multe sunt Nevăzute de noi dar nu înseamnă că nu sunt.
    Să nu avem alți Dumnezei in afară de Dumnezeul nostru.
    Asta nu înseamnă că Dumnezeu nu are și alte ființe bune, s-au mai puțin bune.
    Sunt atâtea ceruri
    Tatăl nostru care ești în ceruri.
    Nu este tatăl nostru care ești în cer.
    Deci dacă sunt atâtea ceruri nu suntem singuri.
    Politica și chiar și religiile nu permite că omul să-și dezvolte capacitățile de cunoaștere.
    Cel puțin pe timpul inchiziției erau arse femei,fete care daca aveau o carte și știau să citească erau arse pe rug insinuând că sunt vrăjitoare,
    Așa se încearcă și în zilele noastre,să nu știm nimic dacă s-ar putea și să fie sclavi,să nu ne putem ridica oare de ce
    Există în carte sfântă unde chiar Mântuitorul a strigat cărturarilor
    FII De năpârcă care blocați ridicarea la cer a oamenilor.
    Blocarea se face prin a te da înapoi și a nu cunoaște adevărul.
    Vor oameni subjugați.
    Dumnezeu este iubire nu călău
    Dumnezeu este iertare, milă și toate cele Frumoase sufletului,doar sa știm să cerem de la Dumnezeu și Maica Domnului.
    Doamne ajuta și nu va fie frică de nimic că Bunul Dumnezeu este iubire iertare infinită.
    Așa că nu suntem singuri.🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma dragii mei,asta noapte cata dimineata,am visat_o pe copila mea cu un buchet in brata,o cheama Ana_Maria si pe buchetel,George si Cezar,de la sfantutii Gheorghe si Chezarie.Mi_o adus pita,carne de gratar si mai multe.Io i_am dat doar cateva marute,pe care cu greu le_o primit.Pai ce amaru sa fac cu carnea,va trabui s_o manc,acuma cand o dat urzicile.Oi lua ulei si s_o prajesc.Pita oi da_o la mai saraci ca mine.Doamne,a cata oara ma cauta copila si io as trist ca nu am de unde sa_i daruiesc mai mult.Sunt un sarantoc beteag.Cer iertare.Pa,pa.

      Ștergere