luni, 13 iunie 2022

OUALE DE GAINA UN VIITOR PERICOL?

                                                      12 Iunie 2022, ora 10,43 !

                                                      Dragii mei, 


Astazi dimineata,in Sfanta Biserica fiind si cantand in strana, la un moment dat, vad in fata ochilor sufletului meu, vad doua maini care spargeau cateva oua intr-un castron.

Mainile sparg circa 4- 5 oua care erau bune, erau curate.

Insa, cand a incercat sa mai sparga inca un ou ce parea ca este bun la exterior, cand l-a spart si pe acesta din urma, mainile imi arata ca in interior nu mai exista albus si galbenus,ci era o pasta gelatinoasa de culoare negru intens.

Exact asa,sub forma de patrat negru intens,exact asa era asezata,transformata acea pasta ca un slime ce a iesit din ou.


.
Prieteni dragi, cu siguranta vom auzi de astfel de oua care se vor gasi asa la interior,ca o pasta neagra.
Dragilor, de ce am vazut asa, eu nu stiu .
Dar din nefericire ,ne vom confrunta cu astfel de situatii.
Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. Gaini modificate genetic,se joaca unii de-a Dumnezeu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu Doctoratele e mai simplu dupa hotarirea CCR ele se vor putea face la serox cu -tinti-bani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Petre,da tinti bani e dastepti,mo.Au fost deportati in Arhentina cu ptru clase si pe vapor au devenit toti doctori,ingineri,profesori,doar unul mai prost a vrut conferentiar.Ai duce capul,sunt genii,mo!😆

      Ștergere
  3. Ucraina acuza documentat cu filmari pe Tv ca Rusii incendiaza griul pentru a repeta genocidul sovietic cu exterminarea ucrainienilor prin Foametea din 1932.
    Pe asta n-0 stiai Ilie si te intrebi de ce nu-i iubesc ucrainienii si romanii pe rusi,care ieri comemorau prima deportare in prima zi si primul val in 12 iunie 1941 a primilor 30 ooo de moldoveni din care majoritatea au murit cu copii cu tot de Foame si Frig in Siberia- craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IOSIF VISARIONOVICI STALIN CU COMUNISTII LUI.Aia cu incendierea graului ai alta facatura ucraineeana,credul senior ce esti.Inghiti toate galustile,fara numar la fel ca aia cu vaxxarea.

      Ștergere
  4. Aceste modificări sunt fărădelegi contra firii.
    Doamne când se vor opri de la pieire?
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți robii săi
    Treime Sfântă Slavă Ție 🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  5. asa este ouale nu mai au gust si dau alergii-am simtit mereu-pasarile sunt hranite cu tot felul de furaje inclusiv peste-dar nici la tarani nu esti sigur ca sunt proaspete

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu doar sa fii sigur ca produsele sa fie proaspete, dar nu esti sigur ca taranii mai hranesc cu ce trebuie animalele si pasarile sau ca nu pun ingrasaminte in legumele sau fructele pe care le vand.

      Ștergere
    2. Singurele legume sau fructe nechimizate cu strict cele pentru consumul propriu al taranilor. In rest, tot ce vand este superchimizat.

      Ștergere
  6. corect an 14 iunie 14:15-ce vremuri traim ?!-pana si taranii s-au smecherit-e drept ca unii nu au venituri dar nici sa-ti bati joc de semeni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei care nu au venituri nu cred ca fac asa pentru ca au frica de Dumnezeu.
      Cei care au venituri fac asa ceva, vand otravuri, se imbogatesc prin astfel de mijloace. Astfel ei sunt cei care au venituri!
      Dar mai apoi se mira de ce le trimite Dumnezeu cate ceva de ajung sa piarda tot ce au agonisit pe nedrept. Nu se gandesc ca isi otravesc pamantul si zeci si sute de ani daca mai cultiva ceva acolo, nu mai poate fi bun, natural.

      Ștergere