luni, 27 iunie 2022

MAICA LUI DUMNEZEU STATEA PE TRON, IN MIJLOCUL TRICOLORULUI ROMANIEI SFINTE!

 

.
25 Iunie 2022,ora 1,23 ! 

Dragii mei, 

In aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog, brusc,nu mai am in fata mea monitorul,ci vad ca dincolo de monitor,un Cer de noapte stralucitor sub care, stralucea si mai tare HARTA ROMANIEI sfinte,ce tinea in inima ei o alta HARTA a Romaniei sfinte, o Harta ce reprezenta Tricolorul romanesc.

Deci, in mijlocul Hartii Romaniei,vad o alta Harta care reprezenta Tricolorul romanesc.
In mijlocul Hartii ce reprezenta Tricolorul romanesc,sta pe unTron imparatesc ,Insusi Maica Lui Dumnezeu cu Pruncutul Iisus Hristos in brate.

Dragilor, era dumnezeiesc de frumos ce vedeam.
Maicuta Domnului in vesminte rosii catifelate si stralucitoare cu Pruncutul Iisus Hristos pe bratul stang,stralucind in inima Romaniei sfinte, in Tricolorul romanesc asezata pe un Tron imparatesc in partea Sud-Estica a Romaniei sfinte.

Totul a durat circa 5 secunde, dupa care a disparut.
.
Prieteni dragi, sa fim ferm convinsi ca Romania noastra este deja Gradina Maicii Domnului si va fi nu peste prea mult timp, Noul Ierusalim. Aici in Romania sfanta, aici va fi Judecata Universala si a celor vii si a celor morti.
.

Sa ne rugam dragilor, sa ne rugam cu inima si cu sufletul la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului cu Sfintii Sai, ca sa ne ajute cu mila si cu iubirea Sa de oameni,sa ne intareasca in Credinta si sa ne ajute ca sa fim mai buni si mai intariti in Credinta si in Iubire fata de Dumnezeu si Maicuta Domnului si fata de Aproapele nostru.
Cu dragoste,Maria.

15 comentarii:

  1. Ieri a fost ziua Tricolorului dar primarul maghiar de la Tirgu mures a refuzat sa oficieze orice ceremonie iar la sectorul I Bucuresti Clotilde ajunsa primarita prin furtul voturilor a refuzat sa sarute tricolorul nu stiu ce o fi facut la Timisoara spionul primar sl Germaniei Fritz-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Jerusalimul nou v-a cuprinde toată România, o parte din Bulgaria, o parte din Ungaria, o mare parte din Ukraina și toată R.Moldova. Centrul v-a fi in Romănia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stergerea Memoriei nationale si rescrierea istoriei continua .
      De data asta si pe Wikipedia si cu un certificat de natere romanesc obtinut ulterior prin care e incetatenit evreul Ilan Laufer venit cu parinti din Israel si spune ca ar fi nascut ,de fapt in 1983 unde ziarul Ierusalim Post spune ca ar fi nascut in realitate inRishon LeZion in Israel dar a facut facultatra de Fixica si Sport in Romania dupa ce a finalizat cu intirziere si liceul avind numeroase functii politice sub Ponta,Grindeanu si Tudose printre care si tinar ministru al Mediului. Mai era unul venit din Israel dar de data asta cu parinti plecati din Romania Dan Matei Agathon cel care a luat multi bani romanilor pentru votbe cu Parcul Drscula nefinalizat niciodata-craciun.

      Ștergere
    2. Pe ce te bazezi cind spui de Ierusalimul nou?-craciun.

      Ștergere
    3. Laufer era cel care acum citeva zile indemna in direct pe Tv romanilor sa vinda paminul.
      Avea Israelul un fost presedinte care spunea ca evreii cumpara Romania si Ungaria si daca mai adaugam stirea ca in Ucraina au cumparat 17 milioane de hectare de teren arabil mai mult decit are Romania atunci se cam ajunge la Ierusalimul nou de care vorbeai-craciun.

      Ștergere
  3. Visan-Milionari in euro baga bani multi in promovarea lui Covesi la prezidentiale in timp ce furtul voturilor pentru Clotilde cel mai mare act de coruptie nu intereseaza-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Drula cere demisia lui Hellvig pentru legile securitatii si ale colaboratorului fortat in promovat si inLegea Avertizorului public de care e vinovat si Cleptocratul Iohannis despre care Cristoiu spune ca nu o va prinde pe Carmen Iohanis libera dupa incheietea mandatului lui Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🙏
    Ce poate fi mai de folos și mai bine decât iubirea lui Dumnezeu și Maicuta Domnului?
    Oare mai avem nevoie de ceva?
    Nu ne lasă Dumnezeu la greu să ținem minte acest lucru .
    Să ne rugăm,sa avem credință și dragoste de cele sfinte și vom fi ocrotiți.

    RăspundețiȘtergere
  6. Știți ce a zis pt Arsenie Boca cînd a fost întrebat de România gradina Maicii Domnului.
    A zis cu indignare.daa. atunci să-și pregătească fundul de bătaie.
    Ca să vezi ce înseamnă să fii gradina Maicii Domnului... Ghiță jugaru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo un om informat si realist

      Ștergere
    2. Asta e si mai adevarat cind e vorba de Noul Ierusalim pentru ca cel vechi a fost de multe ori ocupat si distrus-craciun.

      Ștergere
  7. In orasul slatina din nordul Maramuresului cedat de comunisti Urssului dupa al dolea razboi mondial Ucrainei s-a ridicat o statuie a lui Stefan cel Mare nepot al voivodului maramuresan Bogdan-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Totul depinde de noi cu cât facem fapte bune,cu cât ne rugăm mai mult Dumnezeu va fi cu noi.
    Nu este greu de cat să-l iubim pe Dumnezeu Mântuitorul așa cum el ne-a iubit pe noi.
    Și-a dat viața pentru noi oamenii și pentru a noastră mântuire 🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  9. George Simion -Romanii nu-l mai vor pe Klaus Iohannis avem doua milioane de semnaturi pentru demiterea lui-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Amenintarea rusilor la adresa Nato prin publicarea coordonatelor Pentagonului,casei Albe si locului din Spania unde se desfasoara acum Summitul Nato-craciun.

    RăspundețiȘtergere