sâmbătă, 4 iunie 2022

LOC SFANT ESTE LOCUL PE CARE, ESTE RIDICATA TROITA MAICII LUI DUMNEZEU ! RASUNA CERUL SI PAMANTUL !


        Hristos S-a Inaltat,dragii mei !


Astazi dimineata ,m-a trezit un glas care spunea ceva uimitor de frumos .

Glasul spunea asa:

              "Aici,in locul acesta sfant,rasuna tare Cerul pamantul !

Moment in care,vad o femeie care se apleaca pana la pamant,face metanii si se inchina cu toata fiinta sa in fata Sfintei TROITE a  MAICII LUI DUMNEZEU !



Da ,dragii mei, vedeam TROITA Sfanta a MAICII LUI DUMNEZEU care a fost sfintita pe 4 Iunie 2021 de un sobor de Preoti,si la care slujba de sfintire, ati participat si o parte din voi dragii mei si va multumesc din tot sufletul.


.
Dragii mei, cu siguranta Minunile se vor tine lant cu Troita Maicii Lui Dumnezeu.
Dupa cum vedem cu totii, Glasul divin ne spune ca Locul pe care este ridicata Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu,este deja loc sfant,iar Cerul si pamantul se bucura si rasuna tare.

Sa ne bucuram si noi dragilor, sa ne bucuram si sa multumim Lui Dumnezeu si Maicii Domnului ca ne-a ajutat ca sa ridicam aceasta Sfanta Troita ,iar locul pe care este ridicata, este loc sfant. 

Nimic nu a fost si nu este intamplator dragii mei. Dumnezeu si Maicuta Domnului le-a oranduit si le oranduieste pe toate.Totul este strans legat de tot ce eu traiesc,de tot ce  eu vad si aud de mai bine de 24 de ani ,si pe care le scriu aici pe Blogul Lui Dumnezeu.

Impreuna dragilor, vom trai clipe si zile divine cu Voia si cu Puterea Duhului Celui Prea Sfant. 

Sa fiti ferm convinsi dragii mei, ca tot ce am scris pana acum si tot ce voi scrie si de-acum incolo,toate se vor implini in timp.

Sa fim buni dragilor, sa fim milostivi si sa nu ne pierdem niciodata Credinta in Prea Sfanta Treime, si-n Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu cu toti Sfintii Sai,Amin!

                               Cu dragoste,Maria.

9 comentarii:

  1. daca ROMANIA VA FI SAU ESTE GRADINA MAICII DOMNULUI ,inseamna ca acest pamant este sfant

    RăspundețiȘtergere
  2. Biserica este devină din timpuri străvechi din cauza LGB-ti care se face referire intre un barbat si o femeie cu orientare diferita sexuala din carti ascunse chiar de Biserica si a fost dezvăluită in mod intenționata de preoti care au fost corupti de Necuratul.Dumnezeu știe despre acest lucru josnic pe care o face Biserica Lui.Acesta este un mesaj de la Duhul Sfânt pentru Biserica.Xander

    RăspundețiȘtergere
  3. am scris mesaj despre ROMNIA gradina MAICII DOMNULUI deci tara noastra va fi si este loc sfant

    RăspundețiȘtergere
  4. A doua oara de cod rosu de vreme rea in Bucuresti si in aceiasi saptamina si primele din Istorie intre orele 23 ,00 si 33,50-craciun,

    RăspundețiȘtergere
  5. Calin Georgesu-Cele mai grave probleme Depopularea tarii si Deprofesionalizarea …urmare impunerii Globalismului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Calin Georgescu-Ne-am indepartat de zeci de ani de Divinitate dar si de invatamint-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Scopul Davosului este centralizare -controlul populatiei si inlocuirea lui Dumnezeu-tot pe realitatea tv -calin Georgescu cu Ciurea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca te trezesti,seniorul nostru si ma intrisrezi ca nu o poti vedea pe Diana.AIA AI FEMEEA ADEVARATA CARE O TANUT PIEPT LA UN PARLAMENT SI SENAT DE LABE TRISTE,CAND LEO SPUS ,JOS MASCA.AUZI,LEGEA DEFAIMARII.!!!😆😆😆O DATO CA FAK PE EI DE FRICA DE CACACIOSI.SLAVA DIANA!!!

      Ștergere
  8. Calin Georgescu-S-a actionat grotesc si din lacomie cea ce va duce inflatie,saracie la unii si acumulare la altii.
    Ue va profita si incerca sa reduca Nationalismuldar oamenii trebuie sa spuna Nu.
    Uk face rationalizari de alimente,Romania ca sa existe trebuie sa gindeasca la siguranta sa,eu sint pentru Ue dar nu cum a fost.
    Libertatea e un mijloc pentru Adevar, ma voi implica voi creea un vehicul politic-partid cu osmeni noi necompromisi cu platforma Statul suveran.
    Clasa politica pina acum unita doar in infractiuni.
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere