miercuri, 29 iunie 2022

INCEPE FABRICAREA DE NOI VIRUSURI , IN LABORATOARE SECRETE!

                                   28 Iunie 2022,ora 4,11 !


                                            Dragii mei,


Astazi dimineata in zori,ma trezeste un glas care spune asa:

                          "Tu sa iei in Atlas ,toate acelea.

Moment in care,vad un Laborator mare si foarte echipat cu tot ce e nevoie, super-echipat,iar aici vad cateva persoane si mai echipate cu uniforme speciale,incat, nici macar aerul nu putea intra ca sa-i atinga.Aveau masti pe fata,ca la cosmonauti.

Vad pe masa din inox multe eprubete pline cu tot felul de seruri colorate dar si incolore.
O femeie ce arata ca un cosmonaut,lucra la acele eprubete si spune asa:
Facem tot ce putem ,ca sa oprim virusul!"

.
Dar ea nu facea deloc tot ce ar fi trebuit ca sa opreasca Virusul, ci dimpotriva,printre acele eprubete pline la care lucra,a strecurat una cu un VIRUS.
Undeva pe la mijlocul acestor multor eprubete pline si asezate in suporturi speciale pe mai multe randuri,sub una din ele, o forta nevazuta scrie mare asa:

"VIRUS!"
Asadar dragilor, chiar daca unii oameni de stiinta sunt corecti si doresc ca sa lucreze corect si onest,sunt inconjurati de iuda care doreste sa mai nimiceasca din omenire.
Au gasit miliardarii lumii metoda prin care sa oblige pe oameni sa stea in casa, si ce e mai grav, sa omoare pe cei care au trecut de o anumita varsta.Acestia nu vor rezista la tot felul de virusi pe care ei ii fabrica in laboratoare ,eliberandu-i apoi in atmosfera.Ei nu se inbolnavesc ,caci stiu ce trebuie sa faca,iar daca totusi iau si ei virusul nimicitor,au antidotul pe care il vor scoate pana la urma si pentru omenire,dar dupa ce aceasta s-ar mai fi diminuat.
Iata dragilor, din pacate,ce ni se pregateste iar. Un nou VIRUS care ne va inchide ferestrele, un nou Virus care ne va tine in case,pentru ca ei, cei care conduc lumea,sa nu fie deranjati de protestele oamenilor care traiesc de azi pe maine, din  pricina cruntei saracii.
Vom iesi iar la anumite ore si cu bilete de voie, vom fi iar supusi fizic si psihic la tot felul de restrictii si vaccinuri.
Au prinsi acesti sacali ai lumii,au prins gustul bogatiei si sunt orbiti de putere.
Dar ei sa nu uite totusi,ca DUMNEZEU rabda cruzimea faptelor lor, si pana la urma ii va tranti cu tot ce au ei si nu se vor mai ridica,in focul iadului vor arde vesnic.
Noi sa fim buni si milostivi si sa ne punem dragilor, toata nadejdea in Maicuta Domnului si in Bunul Dumnezeu.Sa nu ne pierdem Credinta si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Cu dragoste,Maria.


17 comentarii:

  1. Razboiul incepe cu partea biologica care e greu de dovedit dar da rezultate curata terenul pentru noi colonizari cum fac rusii in Ucraina si nu numai ei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rusii fac asta in Ukraina? De ce inversati lucrurile? Ukra iina avea laboratoare bio loggice, de asta a fost atacata. Au Cernobalul si probabil lucreaza si la arma nucleara. De asta au fost atacati de Rusia.

      Ștergere
    2. Oare cine A OMORAT14000DE CIVILI RUSI IN DONBAS,CINE I_A INFECTAT CU TUBERCULOZA PE COPII CU BANI FALSI,MAI LAS_O CA MACANEE,AGENT AMERICANOID.

      Ștergere
    3. Rusii fac in toate locurile,cum su facut si in 1992 in R Moldova unde au dus razboi prin metode interzise neconventionale psihotronice cu microunde-craciun.

      Ștergere
    4. Exact,rusii puteau in 3 zile sa faca praf Ucraina,ei atacat finut terestru,ei cautau ceva,de aceea au fost si la Cernobil,bineinteles ca cautau laboratoarele!!Ei nu vor desigur ce vor miliardarii lumii!!Se continua desigur,tot,scopul final supunerea oamenilor,in numele sanatatii va fii facut tot!!

      Ștergere
    5. Istoricul Gica Manolea scrie despre cetatea lui Stefan cel Mare de la Lerici din Crimeea.
      In tratatele de pace Ruso-Turce se mentioneaza ca Trasnistria in intregime cu suprafata de 69 ooo kn patrati era parte a Moldovei a carei domnitori ridicasrra cetati si orase pe riul Bug si chiar dincolo pe Nipru unde si rusii mentioneaza la ocuparea intii a lor de Petru cel Mare ca erau putini tatari deloc rusi si majoritatea moldoveni numiti valahi de turci si volohi,bolohi sau bohloveni de catre slavi.
      Si crestinarea ortodoxa a u Crainei-tara de matgine a valahilor a fost facuta de Petre Movila fratele domnitorului Moldovei Simion Movila care a fost patriarh al Kievului salvindu-l de la catolicizarea polonezilor
      Petre Movila canonizat ca sfint de catre Ucraina intii si dupa un an de Patriarhia Romana e praznuit in calendarul ortodox ca sfint in data de 22 Decembrie a fiecarui an-craciun.

      Ștergere
    6. Mai nea Petre,colonica romanica ai condusa de multi ani cu asemenea arme plus presa aservita cu mesaje subliminale in tembelliziuni.

      Ștergere
  2. Doamne apară și ne păzește 😥

    RăspundețiȘtergere
  3. aceste laboratoare sunt precum lagarele fasciste-daca nu faci vaccin te obliga prin alte masuri urate-bogatii lumii sunt fraieri ca nu mai au pe cine sa puna slugi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Variola maimutei Lgibitiste ia amploare la Bucuresti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RUSII AS DE VINA,IARASI SI DIN NOU!😆😆😆

      Ștergere
    2. Pai acolo as cei mai multi maimutoi.Traba sa avem grija mare,nea Petre,sa nu aducem critici guwernarii kwjizde,doar sa konstatam.

      Ștergere
  5. Rectific Petru Movila oponent al Moscovei si al catolicilor era fratele domnitorului Ieremia Movila din neamul lor era si Maria -zisa austriaca sotia ultimului rege al Frantei care ultima a dat in Franta stilul artistic rococo zis si Ludovic ultimii decapitati la revolutia franceza din 1789
    Dar care mai au urmasi prin Ucraina pina la regina Ana sotia regelui Mihai si prin ei si principele Nicolae al Romaniei in viata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. daaaa pt bani chimistii o vand si pe mama-sa vedem daca cei care-i pun sa faca inventii se pot pazi de virusi, bacterii etc

    RăspundețiȘtergere
  7. Zăpadă! Zăpadă in Turcia!?

    RăspundețiȘtergere
  8. https://www.agerpres.ro/mondorama/2022/08/09/au-fost-detectate-35-de-infectari-cu-un-nou-virus-de-origine-animala-in-china--961696

    RăspundețiȘtergere