luni, 27 iunie 2022

LOC SFANT, ESTE LOCUL PE CARE ESTE RIDICATA TROITA MAICII LUI DUMNEZEU ! RASUNA CERUL SI PAMANTUL !

          

                                                   Dragii mei, 

Astazi dimineata ,m-a trezit un glas care spunea ceva uimitor de frumos .

Glasul spunea asa:

              "Aici,in locul acesta sfant,rasuna tare Cerul pamantul !

Moment in care,vad o femeie care se apleaca pana la pamant,face metanii si se inchina cu toata fiinta sa in fata TROITEI  MAICII LUI DUMNEZEU !



Da ,dragii mei, vedeam TROITA MAICII LUI DUMNEZEU care a fost sfintita pe 4 Iunie 2021 de un sobor de Preoti,si la care slujba de sfintire ati participat si o parte din voi dragii mei,si va multumesc din suflet pentru acest minunat lucru.

.
Dragii mei, cu siguranta Minunile se vor tine lant cu Troita Maicii Lui Dumnezeu.
Dupa cum vedem cu totii, glasul divin ne spune ca Locul pe care este ridicata Troita Maicii Lui Dumnezeu cu ajutorul vostru dragii mei,este deja loc sfant,iar Cerul si pamantul se bucura si rasuna tare.

Sa ne bucuram si noi dragilor, sa ne bucuram si sa multumim Lui Dumnezeu si Maicii Domnului ca ne-a ajutat ca sa ridicam aceasta Sfanta Troita ,iar locul pe care este ridicata, este loc sfant. 

Nimic nu a fost si nu este intamplator dragii mei. Dumnezeu si Maicuta Domnului le-a oranduit si le oranduieste pe toate.Totul este strans legat de tot ce eu traiesc,de tot ce  eu vad si aud de mai bine de 24 de ani ,si pe care le scriu aici pe Blogul Lui Dumnezeu.

Impreuna, vom trai clipe si zile divine cu Voia si cu Puterea Duhului Celui Prea Sfant. 

Sa fiti ferm convinsi dragii mei, ca tot ce am scris pana acum si tot ce voi scrie si de-acum incolo,toate se vor implini in timp.

Parintele mi-a spus dragii mei, ca ar trebui sa facem o placa din marmura alba,o placa comemorativa pe care sa fie scris,(cioplit cu dalta in marmura)cum s-a ridicat Sfanta Troita din Tecuci,cand anume, si faptul ca, a fost ridicata cu ajutorul Crestinilor,cand a fost sfintita precum si Hramul Sfintei Troite.

Asa vom face impreuna ,dragilor.

Ma voi interesa cat costa o placa din marmura alba si groasa de circa 80 cm pe 60 cm si groasa de circa 4 cm, apoi ,cat costa ca sa fie scris (cioplit)textul cu toata Istoria Sfintei Troite cu Hramul Maicii Domnului si al Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil.

Iar impreuna dragii mei, vom aduna suma necesara pentru a exista in Sfanta Troita aceasta placa deosebita pe care se va scrie Istoria Sfintei Troite ,care este loc sfant,loc pentru care rasuna si Cerul si Pamantul.

RAIFFEISEN BANK :

      Maria Ghiorghiu -telefon 0747226236
 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Sa fim buni dragilor, sa fim milostivi si sa nu ne pierdem niciodata Credinta in Prea Sfanta Treime si-n Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu cu toti Sfintii Sai,Amin!

                               Cu dragoste,Maria.

16 comentarii:

  1. Astazi,dragii mei fratiori si surioare,este ziua pomenirii Sfintei mucenite Ioana,aceea care a gasit capul Sfantului Ioan,nasicul Domnului si l_a ingropat la loc curat.La multi ani cu sanatate tuturor Ioanelor noastre.Multumesc de gazduire.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cica o dat liber la iod in marmacii.Pai ma bolanzalor,noi rezizdam ma,ka die pa vremea lu nastasa mancam sare cu iod pa rupte da am ajuns mai tari ca berbecii la cap,zau amu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred doamna Maria cu toată ființa mea că este loc sfânt.
    Bunul Dumnezeu să ne ajute și să ne de-a sănătate sa mai venim odată la dv.
    Îmi doresc din suflet acest lucru și poate îmi ajuta Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa vin din nou.
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Evreul Ciuca -Maciuca face credite externe cu 9procente dobinda.
    Iar evreii indeamna pe Tv sa vinda romanii pamint, ca in 1907 nu aveau drept de cumparare.
    Acum in plina inflatie Mondiala cind toate statele au pornit tiparnitele de bani motivind bolile si razboiul ei fac bani si din vaccinuri ineficiente dar cupara Pamintul singura valoare sigura urmind ca cei ce vind sa ramana cu monedele de hirtie devalorizata pe post de hirtie igenica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine,nea Ptrica fara frica,ce_ti mai face catina de la mosia lu tanti Marioara?La multi ani cu sanatate,seniorul nostru drag si la tot familionul.Te iubesc,pa,pa.

      Ștergere
  5. Sedinta de azi a PNL evreiesc a hotarit eliminare unor exceptii fiscale= nume sub care se anunta taxe noi ca in Horeca.
    Stati linistiti tovarasi Ciuca lucreaza pentru voi dar atentie la buzunare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. In dreapta lui Ciuca la anunt Rares Bogdan cel invatat la traficul de valuta pe strazile Clujului Mare patriot casatorit cu o unguroaica.
    Cine se aseamana se aduna-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Forta de reactie rapida Nato pe flancul de est creste de la 40 de mii la 300 mii se anunta de Stotenberg ca -Era de confruntare cu Rusia-inainte de Summitul Nato de la Madrid din 29-30 iunie 2022-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ciuca ocoleste intrebarile jurnalistilor tot asa cum ministril Udmetist Novac ocoleste cuvintul Romania,el ocoleste cuvintul romani ,el spune cetateni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Maia Sandu la Kiev in timp ce la Budapesta o cladire cu cinci etaje in constructie a carui etaj a cazut peste masini cu mansarda-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot o sorosista,pasaruica mica alaturi de toti croncanitorii nom.

      Ștergere
    2. Da intr—un fel dar ofera o sansa cu Moldova in Ue ca si Romania in fata lupului rusesc-craciun.

      Ștergere
  10. 1801 apare la Sibiu Acatistul prima carte de rugaciuni in limba romana cu alfabet latin a lui Samuil Micu Klain .
    Una din cartile cu care mai tirziu badea Cirtan le trecea in ambele senduri pe cararile ascunse ale muntilor Fagaras-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Tornade in Europa au omorit un om si zece raniti in Olanda in timp ce valul de canicula din vest a ajuns si in Romania in timp ce spaniolii manifesteaza contra razboiului dar si OTANO= Nato-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Perchezitii ordonate de Covesi la gulerele albe specializati in fonduri europene deturnate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mircea Cosea fost ministru si economist-Asta e Romania de azi ,Tara de cincizeci de bani,
    Nu e o strategie , su se stie unde sintem nu e un plan.
    Daca nu ar fi Sua am fi militar la mina rusilor.
    Ciuca ii trimite la Banks sa ia credit de 5000 Euro pentru anvelopare cu Roborul de azi in 10 ani vor ajunge la faliment personal.
    O tara la 40 km de rachete si razboi are Nevoie de Guvern care sa se inteleaga sa aiba o strategie altfel ajungem ca in Siri Lanca cu falimente de tara.-craciun.

    RăspundețiȘtergere