vineri, 3 iunie 2022

MUNTELE TABOR ESTE ACOPERISUL RĂULUI ! AM RAMAS FARA TABORURI !


      


                            Dragii mei,

În aceasta noapte ,în timp ce scriam aici pe BLOG, aud glas dragilor care spune cuiva nevazut de mine ,asa:

               " TABORUL !
           Ar trebui ca sa te duci acolo sus.
            Unde ? Pe Taboru???
           Nuuu ! 
         TABORUL este Acoperisul Răului! 
          Am ramas fara Taboruri!
          Da ! Stiu! Asa este! 
          Am rămas fara Taboruri !"

Iar aici dragilor, toata discutia se termină!
Dragii mei,stim cu totii că pe MUNTELE TABOR Iisus Hristos a urcat si S-a schimbat la FAŢĂ.
CHIPUL LUI IISUS HRISTOS dar si Trupul Său S-a imbracat cu Lumină alba,orbitor de stralucitoare de la picioarele Sale in sus.
Mai intai pana la talie, apoi puţin câte puţin, pâna ce LUMINA  alba orbitoare L-a acoperit cu totul.
Eu am vazut toate acestea,cu VOIA LUI IISUS HRISTOS si a DUHULUI SFANT,
Acum insa, este atata rau in lume, incat nici TABORUL nu-l mai poate acoperi. Oamenii s-au alaturat celui rau,in loc sa mearga spre IISUS HRISTOS si spre MAICUTA DOMNULUI. De aceea se spune in mesajul divin ca : "Am rămas fara Taboruri !"
Adica,Credinta este prea putina in lume si este doar caldicica,nu este fierbinte. Raul a acopert intraga lume, mai mult decat poate acoperi Taborul raul din lume.Manastirea Schimbarea la Fata, de pe Muntele Tabor, este o manastire greco-ortodoxa inchinata acelui eveniment din viata Mantuitorului, prin care oamenilor li s-a aratat lumina necreata a lui Dumnezeu. Muntele Tabor este locul unde "Vechiul este acoperit de Nou, umanitatea de dumnezeire si Legea de Har". Muntele Tabor este unul dintre principale Locuri Sfinte din Israel.Conform tradiției, pe acest munte s-a suit Iisus cu trei din ucenicii Lui - PetruIoan și Iacov - și S-a schimbat la Față înaintea lor (Matei 17, 1-8; Marcu 9, 2-9; Luca 9, 28-36; şi II Petru 1, 16-19).
Sa ne rugam dragilor, sa ne rugam fierbinte la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului cu toti Sfintii Sai,ca sa fim mai multe Taboruri si sa putem acoperi raul, cu Credinta noastra,cu Rugaciunile noastre,cu bunatatea si cu mila noastra fata de Aproapele nostru, cu iubirea fiecaruia dintre noi fara de Dumnezeu si Maicuta Domnului.Asa sa ne ajute Prea Sfanta Treime si Maica Luminii,Amin!
                Cu dragoste,Maria.

20 de comentarii:

  1. Da asa este pe unde a bintuit comunismul si ateismul plecate din Franta,Germania ajunse in Rusia propagate spre sudul Asiei si estul Europei
    .Cel mai viu exemplu e patriarhul Kiril al Rusiei devenit sustinator al ocupatiei lui Putin in Ucraina,al razboiului si crimelor,unde viceprimarul din Mariupol declarase ca rusii au omorit peste 40 ooo de civili.
    Pe lumea cealalta o sa-l astepte pe Kiril cazanele iadului lui Skaraoski sa-l fiarba in focul Iadului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. R Moldova interzice propaganda si stirile in limba rusa din Rusia.
    In Sua inca un atac armat in statul din nord Wisconsin, dupa cel de la scoala din Texas cu 19 morti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Rusia anunta ca va confisca activele statului ucrainian din regiunea Zaporoje unde este cea mai mare centrala nucleara din Europa.
    Asta e si scopul ocupatiei- pardon eliberarilor cum spun ei,Jaful-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O ELIBERAT OMENIREA DE BIOLABORATOARELE USA CU ARME CHIMICE.TREIZECISIUNU BUCATI.LA MARIUPOL ERA CEL MAI MARE..SI LASA GOGOSILE NEREUSITE SA LE MOLFAIE ALTII CU CU ZECI DE MII DE MORTI.

      Ștergere
  4. Un raport CIA din luna aprilie spune ca Putin ar fi de mult timp sub tratament pentru cancer- craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciun dece nu te informezi, dece răspândești o grămadă de dezinformări???
      Se pare că ești plătit pentru asta de ateii sataniști globaliști...
      Păcat, te credeam un om de treabă...

      Ștergere
  5. Astazi 100 de zile de la Atacarea Ucrainei de Rusia-care ca de obicei i-i spune eliberare ca la toate Anexarile Teritoriale facute de ea in ultimele secole de cind a ajuns cea mai intisa tara din lume-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Omul pus procuror sef de Iohannis ,Augustin Lazar fost Tortionar la Penicentiarul detinutilor politici din perioada comunista de la Aiud si prieten cu tatal lui Kovesi, pensionar cu pensie Uriase gratie lui Iohannis, a ajuns acum si mare profesor la Facultatea de Drept Bucuresti-Asa ca nu ne miram de ce astazi Iohannis a semnat legea care ne pune pumnul in gura sa nu mai putem vorbii.
    Traiasca coruptii si penalii despre care Iohannis ne aburea acum 8 ani cu o conditie sa nu fie din partidul sau cunoscut ca PNL-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bineinteles ca nu mai am voie sa spun din ce minoritate era Tatal lui Kovesi ,doar ca il chema Lascu iar Kovesi dupa divort nu intimplator nu a mai vrut sa revina la vechiul nume-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe GHYURI DE LA AGNITA AL CHEMA LA FEL.

      Ștergere
    2. Neee, îl chema Pascu ghiury... 😁

      Ștergere
    3. Stiu prea bine,dragule,dar altul era skepsisul.Mai incearca.

      Ștergere
    4. Vorba lui Ioan Ghyuri,ce liberi am fi daca am stii...L_am indragit tare mult,mai ales ca mama mea,Tarziu Paraschiva a fost nascuta tot in Agnita,originara din mirificul satut Coves.A fost un mare luptator pentru dreptate si libertate.Un adevarat OM.Pa,pa.

      Ștergere
  8. Conform noului proiect al legii SRI seful acestuia nu va mai da raportul Parlamentului si vor avea voie sa faca firme si alte drepturi extinde si protectie in fata Justitiei fapte prezentate de SRI-stul expulzat Florea de la Ploiesti care spune ca acum e un adalt asupra Parlamentului pentru aprobarea legii care statuteaza vechile practici ilegale prin care noninfractorii care erau transformati in Infractori cu perioade exagerate de inchisoare de Statul Paralel-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Jurnalistu Mihaiu spune ca noul Gral al legii SRI prin care devine un fel de sectia 6 a securitatii care nici in anii 80 nu erau prevederi care pot face pe toata lumea informatoricomuniste parere confirmata si deardeleanul Iacob fost SRI-st ce face prezenta continua pe Realitatea Tv la Culisele statului Paralel si de jurnalista Iozefina cea care a fost impreuna cu tatal sau victime ale fortelor de ordine acum citeva luni pe motive pur jurnalistice-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. noi romanii avem TABORUL= CEAHLAUL-f multi pustnici nevazuti se roaga continuu-si in Romania sunt mireni care fac rugaciuni ca si cei din manastiri- doar acest lucru face sa fim ocrotiti de DOMNUL SI MAICA SA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa va uitati pe blogul Manastirii de la Adamclisi la omiliile pr,Elpidie Vaianakis aflat in vizita acolo.Pa,pa.

      Ștergere
  11. Hristos Sa ÎNĂLȚAT 🙏
    Doamna Maria răutate,ură,invidie că acum nu știu să fi fost.
    Realitatea este că: cei care au făcut bine,bine fac in continuare,cei care fac rău ,rău vor face .
    Mă rog Bunului Dumnezeu și Maicuta Domnului sa depărteze toată ură și tot râul de la poporul nostru ,sa avem grija mai mult de sufletul nostru,restul sunt trecătoare,sa nu ne gândim de cat la viața veșnică,nu la cea trecătoare.
    Azi ești mâine nu mai ești.
    Dureros este sa nu luam râul cu noi,.
    Mare este puterea și Mila Domnului Nostru Iisus Hristos.🙏💐
    Să ne ajute Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa urcam treptele acestei vieți frumos și fără poticnire.
    Doamne Ajuta la toată lumea 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Masincuta,asculta macar tu omiliile sfantulului parinte Elpidie Vaianakis.Sarumana,surioara draga.Pa,pa.

      Ștergere
  12. Masinca4 iunie 2022, 17:53 Adevarat S-a Inaltat,draga mea! Multumesc draga mea, pentru Comentariile f frumoase si la obiect pe care le scrii.Te pup si te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere