duminică, 19 iunie 2022

MAICA DOMNULUI SE ROAGA LA DUMNEZEU TATAL, SI STRIGA DE PE CER LA NOI OAMENII DE PE PAMANT!

 

.

18 Iunie 2022,ora 5,23 !

Dragii mei, 

In aceaasta dimineata,ma trezeste un glas divin,un glas duios pe care eu l-as recunoaste in fiecare clipa a vietii mele. Era glasul Prea Curatei Fecioare Maria,Maica Lui Iisus Hristos -Fiul Lui Dumnezeu si Mantuitorul Lumii intregi!
Citez:
"Dumnezeule,Dumnezeule!
Clipa in care ,O vad pe ,Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu stralucind pe Cer,mai tare decat Soarele si era foarte aproape de pamant.O vedeam pe Cer pe Maica Domnului de parca ar fi fost la 30 de metri de mine.


Maica Domnului are vesmant alba ca Lumina Duhului Sfant,Isi intinde Mainile Sale prea sfinte si prea curate la noi inspre pamant, si striga la noi asa:
"Intelegeti!
Fiilor intelegeti!
Iubiti-va unii pe altii si ajutati-va intre voi!"
Dupa care,totul dispare!
Dragii mei,oare vom intelege noi Fiii Lui Dumnezeu si ai Maicii Domnului ca trebuie sa ascultam si sa pazim PORUNCILE dumnezeiesti?
Oare intelegem noi ,ca sa traim ca niste frati si surori intru Domnul si sa ne iubim unii pe altii?
Oaare intelegem noi sa ne ajutam unii pe altii si nicidecum sa ne urâm si sa ne ucidem intre noi?
Ce minunat ar fi,ca macar de azi inainte sa incercam sa fim mai buni,mai credinciosi,mai cu frica de Dumnezeu ca sa nu pacatuim,mai iubitori si iertatori.Haideti sa-ncercam!
Maicuta Domnului ne va ajuta cu Rugaciunile Sale,iar Dumnezeu ne va ierta si ne va da inca o sansa,fie ea si ultima din vioata noastra.
Cu dragoste,Maria.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu