joi, 2 iunie 2022

SĂ NU AVETI ALŢI DUMNEZEI !!! SĂ NU ŢINEŢI ALŢI DUMNEZEI !



                                      Dragii mei,

În aceasta dimineata, m-a trezit un glas la imperativ care ne graieste asa:

                "Alţi Dumnezei nu se ţine !!!
            Înafară de Dumnezeul vostru si al nostru al tuturor,Acesta se ţine !"

După care dragilor, vad in faţa ochilor mei inchisi,vad ÎNSUSI TRONUL ÎMPĂRĂTESC cu PREA SFANTA TREIME si cu MAICA DOMNULUI inconjurat de multa lumina alba orbitor de stralucitoare.
                      Image result for prea sfanta treime imagini
Toate acestea le vedeam intr-un Cer de noapte albastru violet ,intr-un Cer deosebit de frumos.  Părea că acest Cer a coborât foarte aproape de Pământ ,foarte aproape si de mine.
                          Image result for prea sfanta treime imagini
Dragii mei, cu totii,toata suflarea trebuie sa ne inchinam in DUH si-n ADEVAR,trebuie sa ne inchinam LUI DUMNEZEU TATAL, LUI DUMNEZEU FIUL -IISUS HRISTOS si PREA SFANTULUI SĂU DUH .
Sa ne inchinam MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA si s-O chemam in ajutorul nostru ,ori de cate ori suntem la necaz si-n suferinta.
Sa multumim fratilor PREA SFINTEI TREIMI si PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU  pentru toate DARURILE DIVINE pe care le revarsa asupra noastra si neaparat pentru MINUNEA LUMII intregi, de a ne fi ales pe noi ca Popor român, sa devenim al Doilea Viitor Nou Ierusalim.
Sa respectam si sa implinim cu dragoste PORUNCILE DOMNULUI, si nu in ultimul rand,sa mergem la SFANTA BISERICA, la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE,acolo unde este mantuirea sufletului nostru.
Asa sa ne ajute Mult Prea Milostivul Dumnezeu si Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, in fiecare clipă a vietii noastre.
                                        Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. Dupa sute de ani de lupte cind otomanii nu aveau drept de a face moschee pe pamint romanesc acum arata pe tv prima romanca cu burca neagra musulmana iar Turcia va construi in secret pe un teren in sectorul Ii prima moschee turceasca pentru a nu mai pati ca pe terenul din sector I Banessa unde romanii au ingropat porci si plantat cruci ca sa renunte la proiectul initial.
    Si sa nu uitam ca la Sighetul Marmatiei evreii au construit ilegal fara autorizatii sinagoga , hotel si scoala evreiasca cind in Ucraina vecina au cumparate terenuri de 17 milioane hectare mai mare ca terenul arabile ale Romaniei care corespunde unui stat conform planului din 1899 de la New Tork pentru un stat de rezerva evreiesc in Ucraina si Moldova despre care vorbeste si un general din R Moldova care ne spune ca astfel putem plinge dupa pamintul tarii cum pling si jelesc acum ucrainienii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏🙏🌹🌹

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru bani, romanul o "vinde" si pe maica sa...Anonim 02:29, nu traiesti in Romania?

    RăspundețiȘtergere
  4. Usere acuza incalcarea constitutiei prin noua Lege a serviciilor secrete si transformarea Romaniei in Dictatura Iohanista de tip rusesc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iohannis a promulgat legea de modificare a art.369 din legea 286/ 2009 prin care se acorda inchisoare de la 6 luni la 3 ani pentru incitarea publicului la ura si violenta pe criterii de rasa,etnie,religie limba,0rientare sexuala,avere,origine sociala,politica.
      Usr s-a opus in zadar promulgarii legii ca neconstitutionala.
      Arabia Saudita critica dur Sua pentru promovarea Lgbit-mului-craciun.

      Ștergere
  5. Sunt aici multe persoane care comenteaza mai mult despre politica. Inutil deocamdata. Aceste grupuri de interese sunt asa de puternice, cu o increngatura asa de mare sub ele, incat, pana nu se schimba generatiile nu avem vreo sansa. Apoi, cand vor veni in locul lor rudele lor, nulitatile, poate vom reusi. Dar sa va expun o problema de care se lovesc f multi. Deja a inceput: criza. Se va adanci pe zi ce trece. Banii nu vor mai circula ca si pana acum. Intrebati pe oricine. In aceste conditii, sa tii la preturi sus inseamna faliment si adancirea rapida in criza. Ma refer si la toate imobilele care sunt de inchiriat: spatii comerciale (zilnic apar altele), apartamente, garsoniere. Preturile sunt exagerate de mai multi ani, cu toate ca 2 ani a fost pandemie. Credeti ca a scazut cineva pretul? Nuuuu. Cei vinovati? desigur in primul rand agen tiile imobbiliare, datorita comisioanelor. Apoi chiar proprietarii. Nu mai spun ca, chiria ceruta nu are de a face cu calitatea proprietatii de inchiriat. Sunt f multe jeguri, pe care se cer bani multi, in conditiile in care nici macar maturate nu sunt acele spatii sau apartamente. Jegul e la el acasa, dar preturile sunt uriase. Oameni buni, studentilor, refuzati sa dati bani pe spatii mizerabile. Tocmiti-va, caci nicaieri nu sunt asa preturi in comparatie cu salariul mediu din RO. Chiriile cerute sunt raportate la salariile de afara, din Germania sau Olanda, nu la salariul romanului. Sunt mii de spatii de inchiriat in Bucuresti si in celelalte orase. Cu toate ca cererea a scazut din cauza chiriilor prea mari, agentiile si proprietarii tot nu scad preturile. Asta nu cred ca se mai cheama ambitie, ci prostie. Sunt mii de oameni care, daca chiriile ar fi mai mici, ar merge sa munceasca in orasele invecinate, mai mari decat cel in care locuiesc, dar nu isi pot permite plata chiriilor. Chiar nu vedeti ca acest lucru duce la prabusirea economiei, la falimente (exista lipsa f mare de personal in toate domeniile si in toate firmele) caci se prefera plecatul afara, pensionarea chiar si anticipata ? De ce eu, care locuiesc in Iasi, sa zicem, si nu gasesc sa ma angajez acolo, sa nu pot sa-mi permit sa pot plati o chirie in Timisoara sau Cluj, si sa nu mai trebuiasca sa plec tocmai in Spania sau Anglia pt a lucra acolo- dar pt ei? Astea sunt marile probleme ale Romaniei pe care nimeni nu le discuta macar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate preturile (ale alimentelor, din imobiliare, absolut toate preturile!!!) nu sunt corelate cu veniturile extrem de mici! O situatie total anormala!
      Insa vin strainii sa munceasca pamantul romanesc sau accepta sa se angajeze in Romania si nu mai pleaca de aici, iar romanii aleg sa depopuleze satele si orasele, sa plece in strainatate si sa ii ingrijeasca pe batranii de acolo, iar pe cei de aici ii lasa de izbeliste (copii, batrani) sau culeg capsuni cu botnite la gura sau muncesc pamantul nemtilor sau al altora, numai aici in tara lor nu vor sa stea. E adevarat ca primesc salarii mai mari decat aici, dar nu poti sa iti lasi pamantul de izbeliste. Inaintasii si-au dat viata pentru a apara pamanturile.

      Ștergere
    2. Cu cine te cerți?!

      Ștergere
    3. Se cearta pentru principiile care fac o tara ,caci fara principii nu mai e nimic-craciun.

      Ștergere
    4. 00.21, nu intelegi nimic. Nu se cearta nimeni. Stai calm.

      Ștergere
  6. cei care sunt atei sau alte confesiuni, mai ales asiaticii sunt in afara credintei in sf TREIME SI MAICA DOMNULUI-desi noi crestinii suntem mai putini ca numar, dar puternici in rugaciune-sunt ANONIM 5 si maica VERONICA de la m-tirea Vladimiresti, a fost la Vatican si papa i-a zis asa -ORTODOCSII CU MULTA RUGACIUNE SI CATOLICII CU ORDINEA- pe timpul MANTUITORULUI ,lumea se imbulzea sa-l vada iar la noi in biserica este forfota sa inteleaga fiecare ce e de facut- sanatate si pace in suflet

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cititi si veti afla ca singura CALE este ORTPDOXIA. Cititi cartea "Singur ortodoxia" scrisa de Sf. Parinte Arsenie Papacioc.
      O puteti gasi si aici:
      https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.sfaturiortodoxe.ro/singur-ortodoxia/singur-ortodoxia.pdf&ved=2ahUKEwjmw5me05b4AhX_hP0HHdckBGwQFnoECAQQAQ&usg=AOvVaw2YTR6jkbHKmwRGvvvGtbwz

      Ștergere