miercuri, 8 iunie 2022

SFANTA CRUCE A MANTUITORULUI IISUS HRISTOS, HOTAR INTRE RUSIA SI ROMANIA!

                                            8 Iunie 2022,ora 14,12 !

                          HRISTOS S -A INALTAT,dragii mei !

                                Astazi in timp ce scriam la articolul anterior, nu mai vad monitorul pentru cateva clipe ,ci vad un Cer negru, inspaimantator inspre Rasarit, dar la a carui margine a aparut si Sfanta Cruce a Mantuitorului nostru Iisus Hristos.

Sfanta Cruce era pe Cerul negru ,asa ca un Hotar,ca o granita.Adica: STOP! Pana aici !


.
Dincoace de Sfanta Cruce care tinea pe loc Cerul apocaliptic, urma un Cer senin pe care tocmai se ridica Soarele, era Cerul nostru al Romaniei sfinte.

.


Asadar dragilor, ROMANIA  a fost si este in continuare ocrotita!
Asta nu inseamna ,ca va curge numnai lapte si miere in Romania.Categoric nu!
Asa cum IISUS HRISTOS care a fost si este fara de pacat ,a suferit cumplit pentru ca noi sa ne mantuim si care este FIUL LUI DUMNEZEU, si noi ca Popor roman, Popor ales al Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, vom avea de suferit,dar mai putin decat alte popoare.
Pana ca Romania sa devina Noul Ierusalim,vom trece prin grele si mari incercari,dar vom fi ajutati de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului cu Sfintii Sai,vom trece chiar si printr-un razboi al armelor si munitiilor, asa cum scriam in articolul anterior.
Dragilor, al 3 lea Razboi Mondial este inevitabil. 
Acesta va fi si ultimul Razboi pentru intreaga omenire, pentru intreaga Planeta Pamant.
Iata:

AL 3 -LEA RĂZBOI MONDIAL, VA FI SI ULTIMUL PENTRU OMENIRE

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../al-3-lea-razboi-mondial-va-fi-si.ht...

Translate this page
Mar 10, 2016 - Acesta va fi ultimul Război Mondial , pentru omenire!” ... Dragii mei, din nefericire ,vom trece si printr-un al treilea RAZBOI MONDIAL.

              9 Martie 2016,ora 4,20 zori de zi !

                                Dragii mei, 

În aceasta dimineață în zori de zi, m-a trezit un glas dragilor, care spunea ceva despre RAZBOI.

Glasul spunea asa :

                  ”Război !
               Stiți cum au fost la fețe ,în Războiul acesta? 

După doar câteva minute ,aud din nou un glas care îmi spune asa:  
    ”Tu esti singurul atacator, care ataci cele două Puteri mondiale.
                Acesta, va fi ultimul  Război Mondial pentru omenire!”  
 Image result for razboiImage result for razboi.
Dragii mei, din nefericire ,vom trece si printr-un al treilea RAZBOI MONDIAL.
Să-L rugam pe BUNUL  DUMNEZEU si pe MĂICUȚA  DOMNULUI, ca sa ne ocroteasca si sa ne păzeasca de tot raul si de toata sageata ce zboara ziua sau noaptea.
Iar noi ,să rămânem la fel de credinciosi,la fel de milosi si buni la inima, pentru că,numai prin Credință,Nădejde si Dragoste, vom dobândi un loc in Împărătia Lui Dumnezeu.
                                          Cu dragoste,Maria. 
.   17 Martie 2017,ora 23,15 !

                              Dragii mei,

În aceasta noapte ,în timp ce scriam aici pe Blog, aud dragii mei  un glas tremurând care spune ceva tare îngrijorător.
Glasul spunea asa dragilor:

    "Războiul va începe curând! 
                 Curând ,vom vedea începutul celui de-al Treilea Război Mondial!"

Image result for TANCURI..

Dragii mei, în acest moment vad înspre Apus si mai încoace, nori negri groşi si denşi,nori plini de foc ca niste jar aprins la marginea lor.
Asa:
Image result for vulcaniImage result for vulcaniImage result for vulcaniImage result for vulcani..
Prieteni dragi, imi pare tare rău că aduc vesti atît de triste,dar stim cu totii că toate cate sunt scrise de Sus, toate trebuie sa se adevereasca.
VENIREA  LUI IISUS HRISTOS in ROMÂNIA DUHULUI SFÂNT,în ROMÂNIA VIITORULUI al Doilea IERUSALIM, este orânduită de Sus ca să aibă loc, după ce vom fi trecut (si scăpat) printr-un al treilea RAZBOI MONDIAL, care de altfel, va fi si ultimul pentru întreaga omenire.
IISUS HRISTOS va veni sa judece si viii si mortii, după care, ne va lua cu tot cu trup pe TARAMUL FAGADUINTEI despre care am mai scris in alte articole.

5 comentarii:

  1. Europarlamentarul roman de Zalau TERHES cetatean roman si american scrie ca Putin nu a vrut ca Ucraina sa fie colonie SUA cum este Romania spunind ca trei firme americane care au cumparat in Ucraina 17 milioane de teren arabil, trei firme mari detinute de Vanguard,Blackrock si Blackstone cu afaceri bancare,fabrici de armament si sponsori de mas-media care fac propaganda razboiului de partea Ucrainei avind interese nu numai in pamintul Ucrainei dar si in lichidarea stocurilor americane de armament ele nu fac caritate crestina si fac afaceri mari chiar dinainte anticipind Razboiul de specula cu cereale,ingrasaminte si arme platite tot de
    contribuabilii idioti
    aceiasi care sustin si pe Jelenski care conduce dupa metodele si interesele lor Dictatoriale cind putea aduce pacea ucrainienilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. deci RAZBOI-DUMNEZEU lasa omul pana la prapastie ca sa invete lectia-rusii nu au mama si tata iar religia o mai pastreaza putinii calugari pe acuns-patriarhul lor este cu putin-fara majuscule

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarat e nevoie de Cruce ca pavaza in fata statului Pradator din Est dar se pare ca si in vest si alte zari ca in 1919 cind Bela Kun voia o republica sovietica la Budapesta fapt pentru care sa nu Uitam ca Romania atacata a dus razboiul din acel an-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Him. Atentie ca respectiva cruce este intre Romania si Ucraina. RO la est se invecineaza cu Ucraina, in nici un caz cu Rusia, punct.

    RăspundețiȘtergere
  5. cu credinta vom birui necazurile -crucea este scut si atat

    RăspundețiȘtergere