duminică, 5 iunie 2022

73,30 GRADE CELSIUS SI O FOAMETE CRUNTA!

 

.
HRISTOS S - A INALTAT , dragii mei !

5 Iunie 2022,ora 9,21 !

In aceasta diminmeata, in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, imi apre in fata mea, in locul Cartii de Rugaciune pe care o tineam in maini, imi apare o Harta,nu am recunoscut ce Harta era.Harta unei Tari,in care se aflau si inscrisurile firesti.
In partea sudica a acestei HARTI pe care eu nu am recunoscut-o deoarece, totul a durat doar 2-3 clipe, O vad pe Maica Lui Dumnezeu cu Pruncutul Iisus Hristos in bratele Sale.Asa ca in Sfanta Icoana de mai jos:
.
Aud un glas care spune asa:

"Hai sa mai stam si pe afara!
Daaaa, unde Temperatura este de 73,30 grade ?
Urmeaza o foamete crunta!"
In acest moment,vad acea Harta cu inscrisuri,nu-i vedeam forma completa, dar vedeam scris in partea sudica a Hartii respective, peste culoare gri inchis,era scrisa o cifra.
Aceasta era:
"73,30 grade celsius."
Peste cifra de 73,30 O vad pe Maica Domnului cum se apleaca cu obrazul Sau drept si acopera aceasta cifra de 73,30 cu propriul Sau obraz, se lipeste cu obrazul drept de cifra cu 73,30 grade,de parca ar dori sa micsoreze aceasta cifra,sa raceasca pamantul.
Dragii mei, din pacate, acestea sunt vestile care ne asteapta,vesti care urmneaza a se implini la timpul oranduit de Bunul Dumnezeu.
Unde anume va fi aceasta temperatura in aer,in sol,eu nu stiu a va spune, dar stiu ca sa va fi la un moment dat.
Si este firesc ca la o asemenea temperatura in aer, sa nu mai existe nimic din ce s-a cultivat pe pamant,iar lumea intreaga sa sufere de o cumplita foamete,despre care am scris adeseori, asa cum am scris si de o temperatura ridicata la 100 de grade a apei, iar Maica Dommnului era prezenta deasupra apei si sufla asupra ei, pana a ajuns la 70 grade.Cu multi ani in urma, am scris despre aceasta.
Si iata dragilor, ca astazi vorbim de 73,30 grade in aer, temperatura ce urmeaza a se intregistra in timp,dar eu nu stiu nici locul si nici timpul.
Traim vremuri tulburi, vremuri grele in care avem parte,din pacate,de pandemii, de razboaie,de saracie cumplita,foamete chiar. Si iata ca ,vor veni peste omenire si temperaturi de iad, temperaturi uriase care vor distruge atat pamantul acolo unde se vor inregistra si chiar vor secera vieti omenesti.
Nu avem nicio putere dragilor,ca sa schimbam ceva in acest sens.
Puterea noastra sta in Rugaciunea  fierbinte catre BUNUL DUMNEZEU si catre MAICUTA DOMNULUI,in iubirea fata de Aproapele, in milostenie si fapte bune, in implinirea celor 10 Porunci dumnezeiesti.
Haideti sa-ncercam sa implinim macar cate putin din toate acestea, si astfel, DUMNEZEU nu-si va mai intoarce Fata Sa ,de la noi Fiii Sai.
Daca vrem, putem sa -L imploram pe Dumnezeu ca sa ne ierte si sa ne mai dea o sansa ca sa ne indreptam.
Cu dragoste,Maria.


41 de comentarii:

  1. Ar putea fi in orase sau sa fie in grade Faranhaid cum noteaza americani care estimeaza seceta mare inclusiv lipsa apei in California sud.
    Criza alimentara data de seceta razboiul rusilor in Ucrana si blocarea exportului de cereale si asa redus de scumpirea energiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai a spus clar grade celsius

      Ștergere
    2. In ambele variante e de rau,dar la grade celsius asa mare doar in deserturi dar arata un dezastru si planetar climatic-craciun.

      Ștergere
    3. Daca oamenii nu se potolesc si sa mai renunte la propriul confort de a merge permanent cu autoturismele, va duce la pieirea lor!

      Ștergere
    4. da ce ai fratioare? ti-e ciuda ca oamenii au masini si tu nu ai sau cum? ce treaba ai tu sa ii pui la zid si sa ii judeci pe cei ce au masini? Cainele moare de drum lung si PROSTUL de grija altuia

      Ștergere
    5. 21.26, si eu am masina, dar asta nu inseamna ca trebuie sa imi bat joc de mediul inconjurator si sa poluez, sa distrug TOT!
      Poti sa mai mergi si cu transportul in comun si sa se suplimenteze numarul autobuzelor din marile orase, mai poti merge si cu o bicicleta sau trotineta. Mersul pe jos e foarte sanatos! Mergi pana nu mai poti cu masina si mai si poluezi, iar apoi tragi de fiare la sala. Ce rost are??!??

      Ștergere
  2. Generalul Strainu spune ca Bill Gates face experiment de reducere a temperaturii prin pulverizare din avioane a pulberilor de Calciu si Sulf care sa reduca radiatia solara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pensionarii sufocati de scumpiri,oamenii vor iesi in strada de Foame-o spun tot pensionarii pe Realitatea Tv acum-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu ati esit cu cocovidu,acuma,bomboana pe coliva,credulilor.Nu o sa mai aveti nici drept de vot.Hihihi!😆

      Ștergere
    2. Daca chiar vroiau, le ieseau si cu covid- ul...

      Ștergere
  4. E clar că se apropie sfârșitul omenirii.Scrie în Biblie că așa va fi.Sper doar sa nu fie până în 2050.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vremea,vremea ne va da fiori vara asta și toate verile care urmează.Vom avea ierni foarte blânde și veri cu fenomene extreme ,furtuni,vijelii ,ploi,multa instabilitate.
    Natura e supărata pe noi. .Cred și eu fiindcă noi ne-am cam bătut joc de ea în ultimele 2 secole.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da este sfârșitul și va fi cu foc asta este focul căldură mare

      Ștergere
  6. Pai da,surioara Marioara,ca Haarpurile si alea de genul lor fac da toate,hinundatii,secete cumplite,cutremure,molime si tot tacamul.Te rog sa vizionezi omiliile Sfantului Parinte Elpidie Vayanakis aflat in vizita la Sfanta Manastire Adamklisi a Sfantului Apostol Filip si sa publici pe blogul tau parerile tale sincere.Stii tare bine ca te iubesc din toata inima mea,asa ca te rog sa faci aceasta.Tai,tai,pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ministrul italian Razboiul piinii a inceput.
    Putin spune ca Ucraina poate exporta griul pe Dunare prin portul romanesc Constanta si Ungaria si Polonia,dar sa nu le mai dea occidentul arme ca sistemele lor se vor sparge ca nucile.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce faci iara si iara ghiveci cu ciuperci otravite si bune,nea Petre?Spunea clar,sa demineze porturile ca vor fi ajutati si navele cu exporturi de cereale vor fi in siguranta.FOAMETEA ESTE INDUSA DE KHAZARII CE KONDUK LUMEA INTREAGA.copilul dumneatale din USA nu te in formeaza ce se intampla acolo cu boicotarea industriei alimentare si incendii la komanda!!!😆

      Ștergere
  8. nici la tropice sau ecuator nu sunt asemenea temperaturi!doar daca se schimba polii

    RăspundețiȘtergere
  9. Caldura va topi ghetarii si apa va acoperi metropolele si cimpiile joase dar in timp-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne ajuta amin o uitat lumea să mai creadă în Dumnezeu acum el ne pedepsește pe toți.trebuie sa avem credință îl el și Maica Domnului

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamne fereste ca arde pamantul la atatea grade.Nu ne asteapta nimic bun.Ce traim noi acum este apocalipsa cu razboi boli urmeaza foametea deci numai cel de sus sa se indure.Spuneam anul trecut unei vecine ca au mai fost razboaie ,boli si altele dar acum toate au alta fata si arata catre sfarsit.Sunt vremurile de pe urma vedem ca toate sau schimbat clima ,oamenii dar nu in bine ci in rau.Acum se potriveste foarte bine calul galben din apocalipsa care are putere peste a patra parte din oameni sa ucida cu sabia ,molima .foamete si fiarele campului.Si scrie si de soare in apocalipsa .Al patrulea a varsat potirul lui peste soare.Si soarelui i s-a dat sa dogoreasca peste oameni cu focul lui.si oamenii au fost dogorati de o arsita mare ,si au hulit numele Dumnezeului care are stapanire peste aceste urgii si nu s-au pocait ca sa-i dea slava.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  12. Din satelit se vad virful muntilor Alpi cu suprafete tot mai mai descoperite de zapada topita si tot mai acoperiti de vegetatie din cauza incalzirii globale -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Siapai oare c ine o provoacmatusa din sus in deal i_o casa?😆😆😆

      Ștergere
  13. Cit vom mai suporta dezinformarile ???

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu numai Dna Maria ne aduce asa vesti .Sunt si multe alte profetii care vorbesc despre despre astfel de calduri cand apa marilor va fi asa de incinsa incat pesti se vor fierbe .Soarele nostru va arunca catre pamant cantitati uriase de masa coronala la momentul trecerii complexului Nibiru .Nu ramane decat sa luam aminte si sa ne pregatim .Credinta si Nadejde .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da si mai avea mai de mult doamna Maria un astfel de mesaj cu temperaturi mari.
      Dar razboiul face ca efortul tarilor de reducere a incalzirii globale sa esueze.
      Ba mai mult testarea armelor linga coasta Coreei si in Ucraina arata ca sintem la un pas de marele razboi mondial iar oamenii nu-l pot preintimpina..
      Scapa cine poate si cam putini de razboi,putini de incalzirea globala care vor scoperi cu ape cimpiile joase de linga mari si oceane si mai putini de foamete.
      Practic sintem in perioada Apocalipsei-craciun.

      Ștergere
  15. Oameni cu suflet mare,Va rog mult ,ajutorul am fost internată la spital o lună foarte grav
    Nici acum nu mi-e bine nu ma pot deplasa fără mergatod Nici
    mâna dreaptă nu-i o pot folosi
    MU pot sa mai scriu!Va multumesc din suflet

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti nevoie de dezlegari.

      Ștergere
    2. posed un rolator ,cu 4roti se impinge cu mana,nu am posibilitati financiare de trimis cu firme,dacava ajuta cineva cu plata transportului,va trimit fara nici o plata,e nou adus din Austria nu vreau bani...VI -L DONEZ..DATI MI UN NR DE TELEFON.

      Ștergere
  16. Generalul Strainu spune ca sintem atacati si de un razboi climatica prin ploi si canicula prin sistemul Sura Rusesc mai puternic ca Harp al americanilor dar si boli disparute ca Holera in Spania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai o ajuns la prekucrare si ior mai dat voie sa mai graiasvca cate ceva.Io a_l iubesc pe ultimul mohican.Pa,pa.

      Ștergere
  17. Cristescu -mai e arma lui Iohaniis austriecii care ne taie padurile -craciun .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taie padurile la ras,sa nu ne mai putem ascunde de globalisti,nea Petre.Pa,pa.

      Ștergere
  18. Rusii au bombardat si incendiat cel mai mare siloz de cereale ucrainian de la Nicolaev.
    In timp ce tarile din Ue se vor intilni prntru discutii in Romania, in timp ce Ursula colonialista vacinurilor e criticata de multe doze aruncate cit putea vaccina tot Globul cu bani grei din care Romania peste 700 milioane Euro-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu mai folositi aer conditionat, electronice si electrocasnice, masinile personale. Asta duce la o incalzire globala de nedescris.
    Daca nu vreti sa intelegeti la timp, veti muri din cauza inconstientei si indolentei proprii si veti distruge natura creata de Dumnezeu, nu de voi! Nu voi ati creat natura pentru a va permite sa o distrugeti.

    RăspundețiȘtergere
  20. Chiar parintii le dau progeniturilor spre autodistrugere si bani de droguri, sa se "distreze". Le mai dau bolizi de lux care costa cat 3 vile si fie se omoara pe ei (oricum asta au vrut!), fie din nefericire, ii omoara pe altii nevinovati nerespectand legea, viteza nu o adapteaza la conditiile de drum, fie nici nu cunosc sa conduca, dar daca au avut bani, luarea permisului sau faptul ca sunt analfabeti nu reprezinta o problema!!!!!
    De la 2-3 ani ii intreaba parintii pe copii zilnic daca "s-au distrat" fie la gradinita, in parc sau oriunde.
    De parca Iisus "se distra", parca oamenii vin aici pe pamant doar la distractie.
    Oamenii o tin intr-o distractie continua si ce inteleg prin asta:
    -sa bea;
    -sa fumeze;
    -sa se drogheze;
    -sa fie desfranati;
    -sa faca pacate impotriva firii - homosexuali, lesbiene, etc;
    -sa aiba lacomia pantecelui si continuu sa manance la terase, fast-food-uri, restaurante etc. Nici nu s-au sculat bine de la masa, ca pleaca spre un alt local unde comanda si iau doar o gura ca sunt ghiftuiti. Astfel e o risipa alimentara teribila in timp ce saracii nu au ce manca!!!!!
    -sa plece continuu in vacanta, intr-o vacanta permanenta petrecuta 90% pe autostrada, printre gazele de esapament;
    -sa polueze si sa distruga TOT!
    Asa rasa distrugatoare, sa nu mai lase nimic in urma, nu s-a mai pomenit! Asta va duce indubitabil la extinctia populatiei si, din nefericire, la distrugerea Pamantului dat de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maimuta ofensata - trist, dar adevarat!


      Odata, o maimuta din evul anecdotic,

      Venind la sfat pe-o creanga de arbore exotic,

      A zis: Atentie! Sunt foarte ofen 22122r1710w sata...

      Circulan-n lume vorba deloc adevarata

      Ca omul ar descinde din buna noastra rasa....

      Însasi ideea aceasta îmi pare odioasa.

      Ati pomenit vreodata divorturi printre noi,

      Copii lasati pe drumuri sau imnuri de razboi?

      Cine-a vazut în hoarda la noi, bolnavi mintali,

      Drogati, lacomi de carnuri si homosexuali,

      Excroci, banditi, gherile sau vreo tutungerie?

      În neamul nostru nobil, nu vezi asa prostie,

      Noi n-avem mafii crude în stirpea noastra aleasa,

      Nici teroristi, nici dogme, nici luptele de clasa,

      Cât am batut eu jungla, scuzati, n-am observat

      În obstea de maimute, cocotier privat,

      Nici garduri si nici paznici, nici pui murind de foame

      Sau omorâti în taina de asa zise "Mame"....

      Nu veti vedea vreodata, cât soarele si luna,

      O minte de maimuta dospind în ea minciuna.

      Chiar de as fi silita de vreun laborator,

      N-as deveni port-bâta si nici informator.

      si iata înca una din lumea cea de jos:

      La noi nu se întâmpla razboi religios,

      Nici "sfinte" închizitii, nici libertate-n lanturi,

      Nici chefuri dupa care sa ne culcam în santuri

      si nici o îndoiala ce duce la atesim,

      Nici ordini modiale, nici materialism....

      E adevarat ca omul a coborât ca soi,

      Dar, sa fim rezonabili, n-a coborât din noi!


      https://www.scritub.com/literatura-romana/poezii/MAIMUTA-OFENSATA13122171019.php

      Ștergere
  21. As putea sa-i transmit acest mesaj Lui Dumnezeu pe care puțini in vor pricepe si îl transmit in calitatea de unic arhanghel pentru totdeauna:
    Din 1945 de când a fost puse bazele ONU Dumnezeu putea prin prezența fizică sau omniprezența sa meargă la ONU și solicite interzicerea pornografiei și pedepsirea ei cu moartea pentru ca acum de la 11 ani chiar 9 copii ajung in iad infern sau iazul de foc și judecați nedrept de Dumnezeu si de aceea am solicitat că judecata dreaptă a oamenilor si sufletor sa nu mai fie in mana Lui Dumnezeu ci a unor oameni drepți cu judecata sfânta dreaptă și excluderea Lui Dumnezeu de la judecata.
    In plus aș dori să înțeleagă Dumnezeu ca Dem nu este o jucărie pe care ai stricat-o cu neglijență judecată nedreaptă si pedepse sodomiste ca in pușcărie nevinovat si apoi sa o abandonezi sa-i impui tu condiții ci Tu sa respecți condițiile Lui si cele 10 porunci pe care Tu le-ai scris pe 2 pietre. .Dem este un om si inger si omul este judecător drept universal.da eu sunt cel sunt eu alfa si omega eu sunt bazele noii omenirii eu sunt viața veșnică si la mine stă cheia vieții.eu sunt cuvântul Lui Dumnezeu si ce scriu eu si sun se va împlini caci mai lesne va trece o galaxiei si Cuvântul Meu rămâne împlinit pururea.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ar mai putea fi o cauza mult mai Grava,Razboi mondial termonuclear,
    de aceia ar fi o informatie in plus daca doamna Maria ar fi recunoscut din ce parte a lumii era harta vazuta-craciun

    RăspundețiȘtergere