duminică, 26 iunie 2022

STATUL DE DREPT FACE RAVAGII IN ŢARĂ !

                                                   

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.
                       Dragii mei,
           
În aceasta dimineata dragii mei, ma trezeste un glas care pune o intrebare :
              "Ai auzit de Statul de drept ?
Iar raspunsul a fost asa:
            Statul de drept care face ravagii in tara?
            Da! Statul de drept care face ravagii in tara !"
După care,convorbirea in sfarsit.
Dragilor, haideti sa ne amintim ce inseamna cu adevarat Stat de drept:                
Statul de drept presupune armonizarea, echilibrarea raporturilor celor două componente, în sensul domniei legii, adică a supremației ei absolute în scopul prezervării drepturilor și libertăților individuale. El a apărut în secolele XVII-XVIII, în cadrul revoluțiilor din țările occidentale îndreptate împotriva arbitrariului feudal. În epoca modernă conceptul a fost reactualizat, în urma experiențelor totalitare din mai multe țări europene. Prin trăsăturile sale, se observa că, de fapt, statul de drept se identifică cu statul liberal-democratic. Oricum, reprezintă stadiul cel mai avansat de organizare social-politică, validat de experiența istorică, ceea ce nu înseamnă că nu este perfectibil.

România este stat de drept, democratic şi social, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, dreptatea şi pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradiţiilor democratice ale poporului român şi idealurilor Revoluţiei din decembrie 1989, şi sunt garantate.
Vi se pare dragii mei,că in România domneste Legea consfintita in Constitutia Romaniei?
                      Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. Este frumoasa Legea Con_sfiintia in Constitutia Romaniei.DAR,ROMANIA NU MAI ESTE STAT NATIONAL SI SUVERAN DE TREIZECI DE ANI,ESTE KOLONIE,DECI NU MAI AI VALABILA!!!Akuma este valabila Konzditutieea mea,legea mea parlamentul meu,stdhatul meu,parlamentul meu,justhiteea mea si toate ale melle.

    RăspundețiȘtergere
  2. De asta s -a tras Iohannis un Gheneral Liberal si evreu pe Ciuca Maciuca sa zica Sa Traiti la toate incalcarile de Constitutie indiferent ce spune CCR -ul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce se mai respecta in tara noastră?
    Daca oameni mai cred in ceva este sf.biserica,in Dumnezeu și Maicuta Domnului restul ce vine de la statul de drept,putem spune (stam drepți noi oamenii,acolo sa ajuns)
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. De ziua Drapelului national Simion e la Tirgu Mures iar in Bucuresti la gardul guvernului lui Ciuca-Maciuca -Iohanis alungati de jandarmi in timp ce traficantii de droguri si carne vie ca cei din retelele gen Dinca sint liberi si ne-buni si in politie si politica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. legi scrise si incalcate de la varful tarii-ordonante mincinoase

    RăspundețiȘtergere