duminică, 12 iunie 2022

ROMANIA ! HARTA ROMANIEI INROSITA LA INTERIOR SI INTOARSA INVERS !

                                        10 Iunie 2022,ora 22,11 !


                            HRISTOS S - A INALTAT,dragii mei!


In aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog,imi apare in fata mea, desi eram cu ochii pe monitor, vad HARTA ROMANIEI sfinte.

HARTA ROMANIEI era toata rosie, ca de foc, avea inscrisuri cu litere albe si nici macar o firimitura din HARTA ROMANIEI, nu avea alta culoare.

.
Fireste ca m-a uimit rosu de foc din toata HARTA ROMANIEI,dar cel mai tare m-a uimit pozitia HARTII ROMANIEI.
Harta Romaniei ,nu mai era in dreapta cu deschidere la MAREA NEAGRA, ci aceasta parte era intoarsa invers,spre Vest.

                                             

.
Mai pe intelesul tuturor, partea Estica a HARTII ROMANIEI devenise partea Vestica si invers.
Totul a durat cateva secunde,dupa care mi-am reluat scrisul pe Blog. 
Prieteni dragi, ce inseamna toate acestea despre ROMANIA sfanta,despre HARTA ROMANIEI in acest context,eu nu stiu a va spune. Ceea ce stiu cu certitudine  dragilor, este faptul ca, daca ne vom ruga fierbinte la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI cu Sfintii Sai, niciodata nu ne vom simti singuri si nici nu ne vom teme de evenimentele mai putin placute din viata noastra.
Asadar,sa avem credinta ,nadejde si dragoste in inima si-n suflet, si vom fi fericiti atat sufleteste cat si trupeste. 
Cu dragoste,Maria.

36 de comentarii:

  1. Se virbeste tot mai des de inversarea polilor ,dar logica spune Ca nu asta ar fi situatia ci Doar in cazul Rotirii scoartei p Pamintului pe mantaua fierbinte si lichida cu 180 de grade indiferent de sensul de rotatie al scoartei.
    pentru ca cealalta varianta a schimbarii sensului de rotatie a Pamintului pare mai imposibila si dezastruoasa din cauza inertiei imense a intregului Pamint.
    Oricum fenomenul e un dezatru planetar care produce o perioada de tranzitie si icertitudine celor trei zile si nopti de intuneric mentionate si in Apocalipsa si care ar putea fi initiate de un razboi nuclear total pentru a genera cutremure planificate in scoarta Pamintului despre care mai era un mesaj acum citeva saptamini cu adresa directa la Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Coarna deputatul spune ca se pregatesc semnele de dictatura a institutiilor de forta ale statului cu atac direct la adresa Crestinismului.
    O fi semnul Anticristului si dictaturii chiar planetare??-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ieri s-a ridicat steagul lui Mihai Viteazul la cluj cu ocazia unirii facuta sub stegul lui prima data a celor trei tari romane in 11 iunie 1600-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. In data de astazi 12 iunie dar in 1941 In teritoriile romanesti -Basarabia si Bucovina de Nord ocupate de URSS incepea primul val de deportare a 30 ooo de romani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dna. Maria ,de ce nu ati întrebat ? Sunt sigură că vă raspundea ! Mesajul este FOARTE ÎNGRIJORĂTOR !

    RăspundețiȘtergere
  6. "partea Estica a HARTII ROMANIEI devenise partea Vestica si invers"
    Asta după schimbarea polilor, soarele va răsări de la Timişoara şi va apune îm mare!

    RăspundețiȘtergere
  7. Deci in cazul schimbarii polilor magnetici intre ei rasaritul soarelui va fi tot dinspre mare ,Dobrogea si moldova si nu ar schimba axa cu rasaritul soarelui.
    Ramine doar varianta Total Catastrofala a alunecarii scoartei pe mantaua fierbinte a Pamintului caz in care in Romania rasaritul soarelui va fi dinspre Banat cu apusul spre mare,Dobrogea si Moldova fapt posibil vazut ca generat tot de bombele de razboi climatic cum pe linga mesajul cu cutremurul provocat mai era si cel cu spargerea calotei de gheata nordice .
    Dar fenomenul Apocaliptic ar presupune inundatii uriase ale scoartei terestre cu disparitia a o mare parte din omenire intrucit apa marilor si oceanelor ar face un balans urias peste tarmuri pe care le va inunda din inertia data de rotatia globului, in Europa mai afectate tarile din Vest spre oceanul Atlantic cum si aparea in alt mesaj al doamnei Maria si cele cu cimpie intinsa.
    Practic un Nou Potop care va veni dinspre Vestul Europei dat de inertia apei si rotatia constanta a Pamintului vazut de doamna Maria in alt mesajul vechi de anul trecut venind tot din Vest,care va afecta mai putin tarile inalte cu multi Munti ca Spania ,Italia si Elvetia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cine știe doamna Maria ce ne mai aduce viitorul.
    Poate că fiind roșie o fi credință noastră zic și eu că era întoarsă numai Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului știe.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta să fie cu noi cu toți 🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru ca toate merg on tara asta pe dos.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ue opreste prin votul parlamentului vinzarea din 2035 a masinilor pe benzina si motorina in favoarea celor electrice.
    Romania nu mai produce curent si importa la necesarul actual,dupa ce a desfintat toate centralele pe carbune fara sa puna nimic in loc va ramine si mai mult si fara curent si fara industria sa auto care acum are o pondere mare.
    Deci a intrat singura in criza mare condusa de Boul et compani ,toti fara viziune si misiune-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In aceasta situatie cu optirea centralei Mintia Transilvania fara producatori de curent ar fi in intregime la mina Ungariei care e pe punctul de a pune in functiune o mare centrala nucleara la Pech nu departe de granita-craciun.

      Ștergere
  11. Celula asta sa subtiat tare, 2 -3 securisti in varsta culegatori de informatii si cam atat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ministrul Apararii Dincu spune ca nu serviciile conduc Romania.
      Daca ai ridicat mingea la fileu parerea mea e ca dupa numirea lui Coldea la Sri cam toti din etsjul superior de conducere au fost cam ardelenii ca ICovesi,Augustin Lazar,Rus,actuala procuror general Stanciu, ,Iohannis iar prin el minoritari ca Ciuca-Maciuca,Heelvig,Citu, Orban,Kelemen si statui ca criminalil de romani Brukental la Sibiu ,Gabor=Gabriel Betlhlem la cetatea Alba Carolina din Alba Iulia..
      Ca sa parafrazez poetul -Dar unde-au fost romanii cind a fost taiata …tara-craciun.

      Ștergere
  12. pt an 12 iunie 21:37-alta gaselnita a celor bogati sa oblige lumea sa renunte la masini pe carburanti sa faca arme sau alte afaceri -si-au dat seama ca resursele sunt pe duca-cam tarziu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Resursele nu sunt pe duca.VOI MAJORITATEA CREDETI CA TITEIUL AI PE DUCA.TITEIUL AI APA AFLATA SUB PRESIUNE INALTA SI NU SE VA TERMINA.POVESTI CU VIETUITOARE SI ALTE,ALTE.CAM TOT ASA SI CU GAZUL METAN.S_O CAM GATAT CU VRAJEALA.PA,PA.

      Ștergere
    2. In timp ce romanii asteapta ca marionete ordine de la Bruxell,Turcia a inceput deja exploatarea gazului in marea Neagra la 300 km de Istambul dupa ce au aflat de la romani de gaz ei au facut si conducta de transport pe fundul marii,pina se trezesc romanii ei vor fi independenti energetic la gazele care pot venii si de la noi pentru ca nu cunosc granitele-craciun.

      Ștergere
  13. Vremurile se schimba, inundatii peste tot, rafalele de vant au distrus aproape toate recoltele, bolovanii de gheata au rupt si au stricat tot ce a fost in crestere pe campurile oamenilor, instabilitate de vreme, vine seceta mare aproape ca in Africa, trebuie mai mult? Romania fierbe si intoarsa pe dos.
    Antena 3
    România, sub urgia naturii. Directorul ANM anunţă prognoza meteo
    https://www.youtube.com/watch?v=DPcraocAQBo

    RăspundețiȘtergere
  14. De ce nu s-a actionat cind serviciile stiau ca Iliescu,Basescu erau informatiri pentru ca se dorea o Colonie o spunea acum in reluare la Tv o invitata feminina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ingrijorari in Europa dupa ce Putin se vrea Petru cel Mare a Rusiei si un deputat rus a depus in Duna un proiect de retragere a recunoasterii independentei Lituaniei.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai lamureste _ne,senior hinformat bine da tot.kum ai faza ku hucraina si cu tratatul fake cu Romania.Hukraina face tratat rapace ku Romania,si ea nici nu ai anregistrata la HONU.LOVIT DE NULITATE,MOS PETRE!!!Refugiatii lor raketi fac tot ce vor in colonia muta de la noi,le mai tin piept mafia taganeasca,ca politia ai fleasca.Dumneata nu puteai iesi la colt de strada sa iei o paine.Asa ca,mai incet cu hucraina,stat inexistent,alta kolonie hamericanoida.Mai gandeste,ca nu doare.

      Ștergere
  16. Istoricii spun ca puii au fost introdusi in alimentatie in secolul I dupa Hristos,inainte ei aveau rol ornamental si erau pusi vii in morminte.
    Isr acum noul imperiu Ue vrea ca omul sa nu-l mai creasca in gospodarii si miine poimiine sa le mincam din plastic facute la imprimanta sau cine stie ce rumegus precum piinea cu gindaci-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ne facem insa cu puii.cei multi nascuti din minti bolnave,care impuiaza la randul lor in tigvele pline de cenusa.

      Ștergere
    2. Alta istorie ,nea Petre,povestea Inegalabilul Florin Piersic atuncea cand a fost primit la cina cu cativa actori la un primar din Libia.Le_au fost oferite delicatese,adica vrabiute prajite.Siapai puiutul crescut in curte,parpalit in tast ,impreuna cu un darab de mamaliga si usturoi,oare nu ai superdelicatesa?Iam,iam,sa_ti lingi destele!😆

      Ștergere
    3. Ori un iepuras pe gratar,stropit cu vin din beci?Noi romanii,nu o sa ajungem sa mancam alte bazaconii.Nu vom manca semenii nostri,dar ne vom hrani cu ciuperci,plantute si in ultima faza cu soare,dragii mei.

      Ștergere
    4. Dar se poate manca mamaliguta cu smantana, usturoiul si altele fara vrabiute si pui alaturi.

      Ștergere
    5. 14.32, lasa iepurasul sa zburde in natura si nu ii curma viata pentru ca daca te hranesti cu produse de origine animala, te imbolnavesti.
      La bietele oi nu s-a grabit nimeni sa mearga sa le curme suferinta. Au agonizat zile intregi sub podul daramat si au murit in chinuri groaznice. Unde era Politoa si Protectia Animalelor??????

      Ștergere
  17. Nu știu ce mai căutăm în U E atât timp cât numai rău aduce poporului român.
    Așa de mult sărăcit și necăjit,Doamne acopera-ne cu mila ta

    RăspundețiȘtergere
  18. Vin secete mari-ploua non stop;
    Putin nu se vrea...el este si va fi asemeni lui Petru cel Mare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inseli Petru cel mare a fost un constructor care a introdus progresul in Rusia ,Putin e doar un Pradator ca Hitler-craciun.

      Ștergere
  19. Ilie pe rusi nu-i iubeste nici un popor din jur pentru ca sint pradatori
    Polonia au impartit-0 de trei ori
    Cehislovacia invadata in 1968,
    Ungaria in 1956,
    Ucraina adevaratul grinar au infometat-0 in 1941 omorid in jur de 8 milioane de tarani pentru colectivizare fortata, iar acum se repeta din nou.
    Romania de 14 ori invadata si luate si jefuita de tot atitea tezaure.
    Dar nici cu evreii nu mi-e rusine, prin 1756 pasa otoman cerea voivodului moldovei sa-i apere pe tarani de jaful lor,
    In 1907 au fost cauza rascoalei prin jefuirea ca arendasi atit a taranilor cit si a mosierilor soldata cu peste 11000 de morti la ordinul regelui si camarilei lor s-a tras cu artileria fara mila,
    Comunismul a distrus Romania Mare tot de ei cu sovieticii cu peste un milion de victime in Siberia ,canal si cele 47 inchisori cu detinuti politici,
    Iar acum tot ei ne-au distrus si ne distrug prin sexo-marxismul progresist cu ajutorul noului imperiu Ue al Bruxelului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Guvernatorul evreu Iohannis azi de ziua lui nu a primit felicitari oficiale si se pregateste sa mearga in Danemarca despre care se spune ca ceva e puted.
    Poate avem norocul sa nu se mai intoarca ,ca si Covesi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. an 13 iunie 13:35 -nu-ti mai bate joc de limba romana -mare pacat sunt convins ca nu esti rrom!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau coniac, whisky etc! :) ce denumire! Ii si jingesti pe tgani. Ei vor sa li se spuna "t.gani", nu aberatiile astea de acum.

      Ștergere
  22. Revolutia..adevarata revolutie ..care v a ncepe de la Timisoara si va nrosi toata țara

    RăspundețiȘtergere
  23. pt an 14 iunie 14:19- nu sunt antisemit-in buletine sunt rromi-iar cine necinsteste limba romana nu este demn de numele de roman-daca esti an 13 iunie 13:35 bea linistit ce vrei dar nu vei fi lucid

    RăspundețiȘtergere