vineri, 17 iunie 2022

CUMPLIT S-A ADEVERIT ! RUSIA ! OFERTA PENTRU RUSIA ! UMBRELE LUI SATAN !

                    

                                                    .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.

Rogozin îi ameninţă pe ”românii răzbunători” şi ”bulgarii fricoşi” cu racheta Satan 2

Dmitri Rogozin, șeful Roscosmos - Agenția Spațială a Rusiei - a lansat un mesaj amenințător la adresa țărilor care și-au închis granițele pentru avionul care trebuia să-l ducă pe ministrul Lavrov la Belgrad.

     Si a trecut mai putin de un an de zile,iar RUSIA ameninta cu Rachetele nucleare SATAN ! Dragilor, vedeti ca toate se adeveresc in timp?

 Iata articolul:                                           

                                 27 Iulie 2021,ora 14,33 

                       Dragii mei, 

Tot astazi si tot in timp ce trebaluiam prin casa,aud un glas care spune asa:

                     "Pentru unele popoare.

     Oferte pentru Rusia,pentru umbrele lui Satan!"

Dragii mei, ce anume vrea sa ne spuna acest Mesaj, cu siguranta vom afla impreuna.Noi sa ramanem buni si milostivi,sa fim tari in Credinta si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.

                           Cu dragoste,Maria.

8 comentarii:

  1. Pare a fi o oferta de pace dupa intilnirea de la Kiev de ieri din partea Frantei ,Germaniei si Italiei pentru umbrele lui Satan=Rusia care se lauda cu racheta Satan-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai cam arde tare rau.Pace doar ca rusii vor pune conditiile cele mai dure.Medvedeev si oamenii lui fac jocurile acum,Putin e ca si schimbat.Abia acum asi dau cu seama europenii unde i_a impins unchiul Sam ca intotdeauna.Rusii nu sunt greu de invins,nea Petre,sunt imposibil de invins.

      Ștergere
    2. Partea proasta ai ca ne paste razboiul si rezervele de stat sunt GOALE CA AVEM STATUL MEU RESPONSABIL,DE DEZASTRU.

      Ștergere
  2. Rusii ameninta de ani buni cu bombe nucleare. La fel si Koreea de Nord pe americani. Ei stiu foarte bine ca daca le lanseaza , mor si ei de la razboiul nuclear

    RăspundețiȘtergere
  3. Imaginile arata ca rusii au dus rachete pe insula Serpilor, cu care vor ataca regiunea Odesa si gurile Dunarii…deocamdata- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Veteran centenar-Romanii se vor trezi cind va avea un Stefan cel Mare sa-i convinga si care sa lupte,trebue cautat un Conducator bun ca sa iese de la Tv la lupta inclusiv mitinguri cu femei -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Așa este17iunie 20:01 sunt de acord cu dv.nu a venit inca vremea
    Vor ieși când va ajunge cuțitul la os.

    RăspundețiȘtergere
  6. unde sa gasesti un conducator bun in situatia de fata?!-doar daca DUMNEZEU il va trimite pe cel promis- in tara nimeni nu a ramas cinstit

    RăspundețiȘtergere