vineri, 24 iunie 2022

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE,PURTATI NUMELE SFANTULUI IOAN BOTEZATORUL !


                                                   Azi 24 Iunie 2022, 

Marea si Sfanta Sarbatoare  a Sfantului Mare Prooroc IOAN  BOTEZATORUL !

Imagini pentru la multi ani de sfantul ioan.

La Multi ani dragilor, multa sanatate,multe bucurii ,iar Bunul Dumnezeu ,Maicuta Domnului si Sfantul Ioan Botezatorul sa va intareasca in Credinta,in Iubire faţă de Aproapele si sa va lumineze inima si sufletul.
În mod firesc,noi ne serbam ziua la nasterea unui Sfant. Deci,sa ne bucuram si azi de aceasta zi mare si sfanta a NASTERII  SFANTULUI IOAN BOTEZATORUL !
                           Cu dragoste,Maria.

30 de comentarii:

  1. Astazi si miine la Buzau este intrunirea internationala a romanilor de Pretutindeni,iar miine tot la Buzau se sarbatoreste cu mult popor O serbare populara romaneasca ,Dragaica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://v16m-webapp.tiktokcdn-us.com/3fbdcdb9c4a8126dece7f9e8158540ca/62b79860/video/tos/useast2a/tos-useast2a-ve-0068c004/fa2c5b29b681495ab9af62c6d1b59894/
      Daca e evreu, se bucura ca ii e tot aia si pentru noul venit sa asculte de Dumnezeu. Daca nu e, nu se bucura ca are planuri de cucerire a lumii.
      Cine are urechi de auzit, sa auda!

      Ștergere
  2. Pe care o sarbatoresc si Ardelenii sub numele de Sinziene.
    De unde si melodia populara -Hai Mari la Sinziiene-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Biden spune ca peste o luna va veni Foametea in Lume-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multi ani cu sanatate la toti romanii.Pa,pa.

      Ștergere
    2. O mama ardeleanca:Ioane,dragu mamii,as pe moarte si mai am o sangura dorinta,ma neagra,alba,galbina,nu ma femeie sa_ti hie,nevasta ma.Pa,pa.

      Ștergere
    3. Ma,ce pacat ca nu o intrat Putin cu armatele la noi,iara noi sa_l him avuta presedinte pe Florin Piersic,Omu asta la negocieri cu Putin a_l convingea sa ne deie si Moldova,Si Crimeea si Bugul si toate.celea.😆

      Ștergere
  4. Auzi nea Petre,vand teren la Deveselu,zona linistita.😆

    RăspundețiȘtergere
  5. Expozitie de pictura.Dar nu inteleg,de ce.este atata de scump acest tablou recent?Aceasta opera este realizata in ulei de floarea soarelui din Ucraina.😆

    RăspundețiȘtergere
  6. Soferii nemultumiti de cei -tintizeci de bani-la costul benzinei spun ca nu renunta la Protestul la benzinarii din 30 iunie a doua zi dupa sfintul Petru.
    I-auzi epoletilor ,Care evreu pica primul Ciuca-Maciuca sau Iohannis cleptocratul sau mesia vostru Hellvig?-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Continua stergerea si modificarea Istotiei de catre casta evreiasca de la conducerea Romaniei,
    Satul Rasinari din Marginimea Sibiului care era atestat la 1020 printre cele mai vechi din Transilvania apare acum in Wikipedia modificat la 1204 cu intentie clara de a fi mai nou ca Sibiul care in realitate a fost asezat pe terenul furat al Rssinarului de la care la fiecare val nou de colonisti sasi multietnici mai fura sute de ani cite o bucata de teren a rasinarenilor.
    De fapt Rasinarul are istorie bimilenara dinainte de Decebal pe dealul Cetatuia era cetatea dacica Copidava care cu Tilisca cu Riudava facea parte din salba de de cetati dacice de aparare.
    Tot ada procedeaza evreii acum pe wikipedia cu satele din Moldova care au stearsa si modificata Istoria ca fiind infintate de evrei fara ca moldovenii locali sa stie de vreun evreu in satul lor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dupa ce Iohannis l-a birfit pe Avram Iancu, a continuat cu injosirea lui Stefan cel Mare pe care la facut c…ar, devenit aproape normal pentru un eunuc ca el care in prima campanie electorala spunea ca nu poate avea copii din cauza lui-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Gabriela Scutea procuroarea protejata lui Iohannis de la Sibiu i se cere demisia si excluderea din Procuratura pentru ca instiga in scris la nerespectarea legii spre deosebire de procurorii corecti de la Oradea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Astia spuneau o data o istorie si acum o da la intors cu alta facuta cu un unic scop.
    Cit despre hun-gurul Novac asta spune vorbind de campionul Romaniei la inot David Popovici ceva in romaneste si simultan in hun-gureste scrie evitind cuvintul Romania.
    De mintea curcilor hunguresti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pe blogul Ortodoxia in catacombe apare stirea ca kwjeul urmeaza sa.ceara parlamentului intrarea tarii in razboi.Asta ori ai palit la cap,ori traba palit in cap.NEUTRALITATE,MA!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Rusia aneninta R Moldova pentru dorinta de a intra in Ue cu livrare de gaz la pret marit si doar dupa achitarea lui in avans inclusiv a datoriei de 700 milioane dolari.
    In cazul asta doar Romania o poate salva prin livrare de gaz prin conducta Iasi -Chisinau construita de circa 2 ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Slava lui Dumnezeu si Sfintilor Sai!

    RăspundețiȘtergere
  14. Mars de Protest pe strazile Caracalului cu o zi inainte de condamnatea TraficantuluiDinca dar pentru alta fapta decit traficul care nu inculpa si complicii -autoritati, copiil lui, politisti,procurori etc pina sus la Cotroceni tot lantul Traficantilor Criminali de carne vie si sclavagism-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. https://adevarul.ro/locale/suceava/profetul-prezis-2004-noua-revolutie-inromania-prin-inlaturarea-ceausescu-ajuns-conducere-sute-dictatori-mai-cruzi-mai-lacomi-1_5a3e2eb6d7af743f8da3f9bc/index.html

    RăspundețiȘtergere
  16. Un om de-al lui Putin spune ca in caz de razboi Rusia va distruge satelitii antiracheta si intii nu vor lovi Polonia ci Londra-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Troncota de laSibiu-La iarna rusii se pregatesc sa opteasca tot gazul Europei, ei nu se opresc pina nu vor lua tot litoralul Ucrainian pina la gurile Dunarii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Judecatorul lui Ciuca scos la pensie cu dublul salarului net avut in servici de 32 ooo lei peste 6000 euro lunar-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Proteste in Sua contra Noii Ordini Mondiale care vor Resetarea mondiala prin interzicerea anticonceptionalelor,Avortului si in curind proprietatea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Petre,asta ai intales_o pe dos!!!!O SCOS AVORTUL IN AFARA LEGII LUI DUMNEZAU.AI GRIJA SA NU MAI DERAIEZI.MAI FA O REVIZIE CU MUSETEL,CUISOARE,CATINA,ETC.

      Ștergere
  20. Spaniolii virbesc de reinvierea legilor securitatii din snii stalinismului asumate de Ciuca-maciuca la ordinul lui Iohannis si a grupurilor evreiesti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai spaniolii o avut treaba cu nemtii si talienii!😆

      Ștergere
  21. Stelian Tanase-E o tensiune care are nevoie doar de o scinteie data de un eveniment ca oamenii sa iese in strada …cum sint si legile serviciilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Voci occidentale vor cere la Sumitul Nato de la Madrid unde va participa Biden si Zelenski,interventia pentru pace sau In razboiul din Ucraina prin deschiderea strimtirilor turcesti pentru cereale sau navele militare- craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maram pe Biden al doare de macarea heuropei.LA HEI IN HUSEI,AU OMORAT ULTIMA DATA PRIN ARME AEM ZECE MII DE VACI!!! IN KENTUKI.A CINZECI SI SAPTEA ACTIUNE PENTRU INFOMETARE CONTROLATA.LA NOI,HABAR NU AVEM CATI PORCI AU FOST UCISI SI CATE FERME INCHISE!!!Maine vor interzice toate animalele din batatura si vor baga iarasi boala in oi!!!

      Ștergere
  23. A decedat si celalalt frate Petreus,vestiti cintareti populari din maramures-craciun.

    RăspundețiȘtergere