luni, 13 iunie 2022

STAPANA , EU PRIMESC LUMINA DIN LUMINA !

                                                 .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


                                        Dragii mei,

In aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas din Cer care spune cu putere asa:

        "Imparatia n-are Darurile plecarii !

       El justifica Darurile plecarii,iubitorule de oameni.

Harul se intoarce!

Harul se ascunde ,precum se ascunde data Luminei ,Stapana.

In mormantul in care furi Lumina,iti spun eu, ca aceia primesc Lumina din Lumina!

Chiar daca eram cu ochii pe monitor dragii mei, imi aud propriul glas ,era glasul sufletului meu care spunea asa :

Caci tu Stapana ,Tu Prea Sfanta Fecioara Maria,Tu ai nascut de la Dumnezeu Lumina,Maica Luminii .

Nu vom tacea !

Prin Tine Maica Domnului nostru Iisus Hristos care am facut legamant ,sa nu mai tacem in veacul veacului.Te rog Fecioara Maria, Te rog primeste Rugaciunea mea si asteapta Rugaciunile mele !" 

Dupa care, totul dispare intr-o clipa.

Dragii mei, jumatate din viata mea de pana acum,am daruit-o in totalitate Prea Sfintei Treimi si Maicii Luminii.Asa precum voi face si in continuare,ca atata timp cat voi mai sta pe pamant, toata viata mea cu toata fiinta mea,am daruit-o si-o voi darui Divinitatii.

Voi scrie zi si noapte CUVANTUL DUHULUI SFANT ,precum si al MAICII LUI DUMNEZEU.

Dragilor, doresc sa va spun ca,pe parcursul timpului cat am scris acest articol,auzeam un glas in dreapta mea ,care imi dicta pur si simplu,cum sa scriu si ce sa scriu.

Niciodata nu sunt singura dragii mei, niciodata nu pot scrie de la mine ceva sau dupa dorinta mea. Tot ce eu scriu,sunt numai cu Voia Lui Dumnezeu,numai cu Puterea Duhului Sfant si dupa graiul Maicii Lui Dumnezeu.

Sa ne rugam si noi Lui Dumnezeu si Maicii Domnului dragilor, si sa cerem in Rugaciunea noastra,ca sa fim iertati de toate pacatele si sa ne mantuim!

                         Cu dragoste,Maria.

30 de comentarii:

  1. Iisus n-a impins lumea la acte de razvratire impotriva autoritatilor. Esti cu ingerii cei rai, nu cei buni. Esti inselata care inseala pe altii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 03:14 ce vrei să spui?dezvolta-ti ideea🤔

      Ștergere
    2. Te inseli Iisus a fost taxat ca revolutionar si Periculos de -autoritati ,de aceia a fost judecat.
      Dar blogul are ca Motou se Refera la Adevar care e in opozitie totdeuna cu Minciuna care e protectoarea Raului a Neadevarului opozantul Binelui-craciun.

      Ștergere
    3. La fel sint toate in general in viata .
      Slujesc Binele sau Raul servit ultimul inclusiv prin exemplu in muzica,arta,filme ca Hary Poter dau exemplu de imitat vrajitoria si in general Raul ca exemplul mai ales la Tineri si in plus sint si timp pierdut social luat de la aflarea si slujirea Binelui si Adevarului.
      Deci Raul si Binele se cunosc nu numai prin efectele lor direct ca Droguri,fumat care prin obicei devin vicii Mari in timp dar si prin exemplul lor indirect dat oamenilor in toate domeniile chiar cele care pot parea nevinovate ca Arta Care prin Imitatie pot duce la lucruri Rele-craciun.

      Ștergere
  2. Rusia face noi recrutari i mobilizare sub acoperire in timp ce nici ucrainienii nu se simt prea bine cu mult teritoriu pe cale de a intra fortat in federatia Rusa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. De comemorarea mineriadei din 13-15 iunie 1990 nunta pe lacul Como a copiilor bugetsrului Ioan Rus iar oltenii fruncea protestelor la pompele de benzina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. China importatoare de carne din Romania cer prodiucatorilor romani sa nu mai arubce nici oasele oentru ca le vor cumpara si oasele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Taica Dane, esti pe aici ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Culmea sexo-marxismului progresist.
    Marea Britanie ofera fertilizare in vitro pentru grupurile Lgbt cu menaj in trei trecind de la parinte 1 si parinte 2 la parinte 3 in timp ce un tribunal a scutit de inchisoare un transgender nascut barbat .
    Dar care a spus ca se simte femeie si nu ar putea face puscaria numai la inchisoarea de femei-
    ca sa nu mai spun ce statuie au facut astia in Italia fecioarei Maria ,ca e blasfemie.- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. A cazut un pod .
    Ati auzit pe Asta care ne conduce ca presedinte sa spuna ceva?-o scrie unziarist-
    Pai nu ,ca pe tovaradul Asta il doare-n …paispele ala mare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exagerezi domnule,ce treaba are un sef de stat cu un pod.Nu_l cheama Stefan voda.Ai treaba prefectului si a firmei care a primit milioanele pentru reabilitare.Nu a fost mare lucru,s_au cracit doar cracii podului ca a trecut o bascula mai drea de treisute da tone,peste sarcina admisa.

      Ștergere
    2. Au murit in niste chinuri groaznice bietele oi. Sa lase sa agonizeze zeci de suflete... Unde era Politia si Protectia Animalelor ?????????????!!!!!?!!
      Se poate asa ceva la poporul asta de barbari?!? Tirani! Se folosesc de animale si apoi daca un cal nu mai poate sa traga o tona, il omoara in bataie dupa ce si-au facut treaba cu el. Si atatea alte cazuri...
      Voi, oamenii ce credeti? Ca daca va fi un cutremur sau se mai prabuseste un pod si sunt prinsi chiar oameni sub daramaturi, credeti ca va veni cineva sa va salveze? Nu va faceti iluzii desarte! Daca oamenii au fost in stare sa stea nepasatori in fata suferintei altor suflete care chiar erau nevinovate, apoi nu veti valora nici voi nimic in ochii altora. Iar Dumnezeu ii va pedepsi pe toti aceia care au lasat amaratele alea de fiinte sa agonizeze atatea zile si sa moara acolo.

      Ștergere
    3. Te inseli gresala din punct de vedete tehnic a fost ingreunarea podului fara a fi decopertat pentru a pune si a face reparatia corect fara supragreutate.
      Iar rolul sefului la nivelele superioare e si de exemplu moral si corectitudine ,cea ce la el nu e cazul si nu a fost niciodata .
      Si nici nu era parerea mea ,ci era cea adevarata a ziaristului dat ca citat-craciun.

      Ștergere
    4. Uite unuia caruia i-i pasa Ciolacu a vorbit pe Tv despre pod-craciun.

      Ștergere
    5. Anonim 14:05 dacă nu știi , de ce faci asemenea afirmații?Ai ,,omorât oile in chinuri groaznice " Nu a murit nici o oaie ,una singură a rămas dar nu a vrut să iasă. Arata la tv. cum venea până la despartitura din zid dar pleca inapoi . Până la urmă au ademenito cu ceva și au reușit să o scoată !

      Ștergere
    6. craciun , tu si jurnalistul de doi bani , ați fi vrut să vină la podul daramat , președintele Iohannis ?😂 Pe bune , craciun ? Cap ai minte ce-ți mai trebuie !

      Ștergere
    7. Un adevarat PRESEDINTE de tara, un Presedinte responsabil, ar fi ajuns acolom inaintea jurnalistilor! Dar acest PRESEDINTE neales de mine, nu-si iubeste nici tara si nici poporul.doar pe el insusi si pe cei care ii pupa picioarele.

      Ștergere
    8. Bravo doamna Maria ,bine punctat si Adevarat ,e obiceiul Alogenului de a se ascunde pentru ca nu-i pasa-craciun.

      Ștergere
    9. Păi, vedeți dna. Maria de ce din 10 comentarii , 8 sunt craciun ?Iohannis nu este ales de dvs. dar un șef de stat nu raspunde de cum a fost renovat un pod !Dvs. ni-l recomandati că ar fi bun președinte al României, Liviu Dragnea si v-am intrebat si atunci (nu mi-ati raspuns) cum poate fi bun unul care a devalizat un judet , sa îmbogățit peste măsură, și-a îmbogățit fata si baiatul lui dar si amanta (care ar putea să-i fie fică) si rudele amantei ? Fratele ei este mai puțin decât mediocru si Dragnea l a făcut ambasador . Din cauza lor tinerii inteligenți, valoroși , preferă să plece din țară! Dacă ajungea preferatul dvs președinte se votau legi să fure ,,legal" Sunt f.multe de spus inclusiv că a fost la nunta baiatului cu amanta (ca soacră mare ) ea fiind mai mică decât mireasa Eu sunt mai în vârstă decât dvs și probabil sunt de modă veche !

      Ștergere
    10. Anonim 15 iuinie ora 10, Dl Craciun e mai harnic ! Astea sunt toate Comentariile cuviincioase! In legatura cu IOHANNIS, cei care l-au ales si reales isi vor plange in pumni. Iata un articol din 2016: 29 Septembrie 2016,ora 17,05 !

      Dragii mei,

      Când eu am scris că din două situatii rele, sa alegem pe cea mai puțin rea,nu m-ati crezut.
      Cand a fost cu alegerile Prezidentiale, am scris ca va iesi Victor Ponta Presedinte,pentru ca asa am primit Mesajul Divin.
      Dar când omul forteaza alegerea divinitatii, atunci isi semneza singur viitorul vietii,sau mai popular ,soarta !
      DUMNEZEU ne dă,dar nu ne pune si-n sac!
      DUMNEZEU ne-a lasat cele 10 PORUNCI prin MOISE Proorocul. Dar câti dintre oamenii de pe Pământ, le implineste cu sfintenie?
      DUMNEZEU ne spune ce e bine si ce e rău! Dar câti dintre noi nu-si forteaza norocul ,si schimba lucrurile după gandirea sa de moment?
      Asa a fost si cu PRESEDINTELE iesit câstigator (fara voia DUHULUI SFANT ),mi-a spus chiar acum un glas in dreapta mea, adica ,KLAUS IOHANNIS!
      VICTOR PONTA ne era proorocit de Sus!
      S-a facut ce s-a facut,(nu vreau sa intru in detaliile total neplacute )si - a ajuns în fruntea Țării,un om cu inima de gheață, un om cu sufletul de piatra,adică ,KLAUS IOHANNIS.
      Iată ce spunea un glas,astazi după amiază.
      Citez:
      ” Neamț ați vrut? Neamț aveți !!!
      Bociți-vă copiii și tinerii !”
      După care,aud glasul neamțului,adică, al PRESEDINTELUI KLAUS IOHANNIS.
      Citez:
      ”Heinsberg !”
      După ce glasul lui KLAUS IOHANNIS a disparut , l-am vazut chiar pe Presedinte, cum zâmbea forțat si privea la cineva nevazut de mine.
      Dragii mei, după ce imi notasem toate câte am auzit,am căutat pe net cuvântul :HEINSBERG. Si când am gasit localitatea pronunțata ferm de Presedintele IOHANNIS,am ramas uimită la propriu.
      Iata si unde se afla comuna HEINSBERG:
      Heinsberg !


      — comună[*] —
      Heinsberg
      Heinsberg
      Stemă
      Stemă
      Heinsberg is located in Germania
      HeinsbergHeinsberg
      Heinsberg (Germania)
      Poziția geografică
      Coordonate: Coordonate: 51°03′N 06°05′E51.
      Dragii mei, ce legatură are IOHANNIS cu HEINSBERG,
      eu nu stiu.
      Ce-ar fi sa fie ,chiar o localitate bine cunoscuta lui IOHANNIS?
      Cu acest PRESEDINTE dragilor, viitorul ROMÂNIEI
      sună foarte sumbru!
      Să ne rugam la BUNUL DUMNEZEU
      si la MĂICUȚA DOMNULUI,
      ca sa ne ierte pentru neascultarea noastra,
      si sa ne apere copiii si tinerii.
      Să ne fereasca BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,
      de ,Deciziile luate de acest om cu inima si sufletul de gheaţă ,
      si de un eventual Război ,marca IOHANNIS !
      Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    11. Heinsberg in sud vestul Germaniei la granita cu tarile de jos loc de retragere a minoritatii imperiale a asazisilor sasi pentru ca vorbesc o limba mai aproiata de luxemburgheza a stramosilor lor care e diferita de germana si apropiata de franceza.
      Iunker cel mai inalt oficial al Ue spunea la Sibiu pe posturile Tv locale si centrale dupa ce discutase in limba luxemburgheza cu o sasoaica
      -Este o diversiune ca sinteti germani pentru ca sinteti de fapt luxrmburghezi-
      In biserica lor luterana exista o zi in an cind se tine slujba in limba stramosilor lor colonisti si se cinta cintecele lor in limba de acum 800 de ani luxemburgheza-craciun.

      Ștergere
    12. Sasii au fost adusi in Transilvania in multe valuri si din mai multe locuri inclusiv flamanzi , ei nu se puteu intelege in limba lor dintr-un sat cu cei din alt sat si nici macar cei din cartierele Sibiului de exemplu cei din Gusterita cu cei din Turnisor asta a fost motivul pentru care au adoptat limba germana pentru a putea cominica intre ei si a le da o unitate in relatia cu maghiarii cu care au avut la inceput confruntari singeroase cum a fost cea de la cetatea Rupea unde asediati de maghiari au fost invinsi doar pentru ca atunci nu aveau fintina interioara si sufereau de sete asemenea lui Decebal asediat de romani sau daca vreti a ucrainienilor de acum asediati de rusi la Mariupol-craciun.

      Ștergere
    13. Ultima confruntare singeroasa intre sasi si maghiari a vut loc in anuii1948-49 cind a fost razboi civil in Transilvania si in luna ianuarie in plin ger la Ocna sibiului s-au luptat pe viata si pe moarte sasii din Sibiu cu maghiarii , primii omorind circa 200 de husari maghiari pe care fiind ger si greu de sapat gropi i-au legat cu sfori si greutati i-au scufundat in lacul de peste minele de sare.
      Tot asa cum cu sute de ani in urma a fost razboi intre secuii lui Doja si unguri sau mai nou la Sumuleu Ciuc linga Miercurea Ciuc s-au luptat si omorit ungurii trecuti la luteranism protestant cu secuii romano-catolici care nu voiau schimbarea la protestanti fara cruce pe biserici si unde acum are loc cunoscutul pelerinaj anual prin luna mai-craciun.

      Ștergere
    14. Multumesc mult pt. răspuns, dna.Maria . Nu era vorba de Victor Ponta ci de Liviu Dragnea . Spuneți dvs. ,, Bocitiva-vă copii și tinerii " de ce ? Mai este puțin din al doilea mandat ! Spuneați si de Dragnea că este alesul dar acum nu spuneți nimic de Dragnea ! Craciun nu este harnic , este .....altceva ! In sfârșit, NU MĂ OBLIGĂ NIMENI SĂ INTRU PE BLOGUL DVS. !

      Ștergere
    15. Nu ai inteles,nu doamna Maria spune ci mesajul primit de dinsa-craciun.

      Ștergere
  8. In fata Casei Romane si catedralei ortodoxe din Monreal -cel mai mare gup romanesc din continentul America de Nord a dezvelit si sfintit bustul lui Mihai Eminescu ocazie cu care Puternicul cenaclu al scriitorilor si biserica romana de acolo au organizat si un moment cultural romanesc si spiritual-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne Ajuta 🙏 doamna Maria 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  10. Un sibian in vitsta care facea in fiecare an pe mos Craciun cu colaborarea ? Primariei Sibiu primea in fiecare an de la Iohannis o vorba fara ai cere nimic niciodata
    -Daca ai o problema sa vi la mine.
    Dupa vreo trei ani chiar are o problema si intra la secretara primarului Iohannis pentru a vorbi cu acesta pentru ajutor.
    Secretara iese din biroul lui Iohannis si-i spune omului
    -Domnul Iohannis a spus sa va zic ca nu e in birou.
    Asta e ne- omul-craciun.

    RăspundețiȘtergere