duminică, 26 iunie 2022

MANTUITORUL NE GRAIESTE : NU VA FI PACE PE PAMANT,DE NU VETI CREDE AL MEU CUVANT!

 

.

                                    24 Iunie  2022,ora 1,58 !

                                        Dragii mei, 

In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care rasuna in Cer si pe pamant,un glas care spune asa:

                      "Tu sa le spui Adevarul!
             Maria,tu sa le spui asa:
       De vor crede,vor avea pace pe pamant.
      De nu vor crede in Cuvantul Meu, de nu vor crede nicicand, nu vor avea pace pe pamant!"
Dupa care,Glasul Mantuitorului nostru Iisus Hristos, dispare. Prieteni dragi, eu scriu de multi ani aici pe Blog si nu numai.Insa,nu pot obliga pe nimeni sa creada ca eu spun ADEVARUL DUHULUI SFANT. Fiecare este liber sa creada sau nu, fiecare este liber sa cerceteze daca toate cate eu scriu din Graiul Duhului Sfant,daca sunt adevarate.
Dupa cum vedem din Mesajul divin , chiar daca sunt multi crestini care cred in toate cate au citit aici pe Blog din tot ce eu scriu, pentru cei care nu cred, Pacea pe pamant nu va veni asa de curand.
Datoria mea in fata PREA SFINTEI TREIMI si a MAICII LUI DUMNEZEU,este de a scrie tot ce vad si tot ce aud.
Si fac acest minunat Lucru cu toata inima si cu tot sufletul, cu toata fiinta mea.
Sunt multe Lucruri divine care ne asteapta, dar vor fi si bune si mai putin bune.Prin toate va trebui ca sa trecem, si vom trece.Din toate insa, vom invata cate ceva pentru mantuirea sufletului, vom deveni mai puternici sufleteste si nu vom mai pune atata pret pe case,masini si bani.Ceea ce vom fi foarte convinsi ca va conta pentru viata aceasta scurta si grabnic trecatoare,va fi mantuirea sufletului si cladirea de Palate in Ceruri si nu pe pamant.
Cum sa ne cladim palate in Ceruri? Prin Credinta fierbinte in Prea Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai, prin milostenie si iubire fata de Aproapele,prin prezenta noastra in Sfanta Biserica la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie, prin sfanta Spovedanie si prin impartasirea cu prea scump si prea sfantTrup si sanagele Domnului nostru IISUS HRISTOS,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin.
                                       Cu dragoste,Maria.
               

8 comentarii:

  1. cum sa-i convingi pe oameni sa creada in DUMNEZEU daca ei asa traiesc in necredinta ?! vom trai si vom vedea cu ochii ce va fi

    RăspundețiȘtergere
  2. Corespunde si cu mesajul de la Fstima care mentiona drept cauza a razboiului ateismul rusesc si as adauga esecul ortodoxiei in misiunea neindeplinita de misionarism ortodox dupa caderea cominismului in 1991 in URSS stiut fiind ca chiar in fruntea statului Rus ,Putin,si chiar patriarhul Kirill sint ortodoxi doar de fatada.
    Iar rezultatul se vede acum chiar si de crestinii care-i laudau in timp ce erau doar farisei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Petre,iar ai deraiat.Ai cartele de la hamericanoizi?Auzi cica,esecul ortodoxiei,ortodocsi de fatada,ai ajuns un habarnist ,fara ceaiuri luate la timp,care pune etichete.CINE PUII MEI O ADUS TOATE RAZBOAIELE SI BOLILE IN LUME?hamericanii dumneatale.Auzi cica rusii au adus holera la noi!!!😆pesta porcina,gripa aviara,tuberculoza rezistenta au VENIT DIN HUCRAINA DIN LABO USA DE ACOLO!!!Ai auzit de iertare???Ai ce ai cu un popor ortodox,da nici chiar in halul asta.Faci ka kawejeul,Putin este vinovat pentru scumpirile de la noi.Mai aveti cuipat in gura,daca nu,va dam in ochi.

      Ștergere
  3. Aici avem probleme cu libertatea interioara, nu cu cea exterioara. Cine nu se simte bine in pielea sa, nu are cum sa radieze multumire interioara in exterior. Mai mult provoaca valuri prin reflexia a ceea ce este deja in exterior. Sa stea de vorba cu Dumnezeu atunci daca tot sunt asa de exceptionali si superiori decat sa cultive ganduri parazite si indoieli fel de fel!
    Cu tot respectul, dar nu am chemare sa supraveghez pe nimeni. Fiecare sa se controleze si sa se auto-cenzureze! Mai liberal de atat nu pot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Autocenzura nu e liberala cum spui tu si nici crestina poate atee.-craciun.

      Ștergere
    2. 0:37 Sub cenzura mea scrii "Craciun" cu litera majuscula pentru ca pe Dumnezeu nu mi-l faci mic cat sa incapa in buzunar. Daca nu intelegi si te faci ca nu exista Dumnezeu, nici eu nu raspund de ceea ce voi face urmator.

      Ștergere
  4. Daca lumea,omenirea ar crede cu adevărat am trai în pace și liniște
    Dumnezeu este iubire.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu e vb doar de credinta in Dumnezeu ci si de detalii profetice uitate necrezute si rastalmacite din ambele Testamente care cind se vor implini nu le vom crede ( ca majoritate), vom huli crezind ca luptam doar contra fiarelor doar putin mai multe si divizate incit va fi si razboi in suflete cu Dumn3zru si razboi j8hadist si pedepse justitiare divine ca sa ne bagam.m8nyile in cap...cei care vom supravietui..

    RăspundețiȘtergere