miercuri, 8 iunie 2022

RAZBOI IN ESTUL EUROPEI ?DUPA 2 ANI DE ZILE ,CUMPLIT S-A ADEVERIT!

 Cumplit s-a adeverit !

Dupa 2 ani de zile,Razboiul a inceput in Estul Europei! 

Iata:

                    9 ianuarie 2020,ora 5,11 !

                            Dragii mei,

În aceasta dimineata, ma trezeste un glas care spune asa:

                "Cu siguranta Europa!
                  Estul Europei va fi...!"

Imagine similară.

Clipă în care, vad Explozii si flacari uriase inspre Est.Era un adevarat Razboi, era apocaliptic.
Iata ce inseamna un Razboi dragilor:
Imagini pentru razboi imaginiImagine similarăImagine similarăImagini pentru razboi imaginiImagini pentru razboi imaginiImagine similară.
Razboi inseamna moarte,inseamna suferinta,inseamna frig si foame,inseamna lacrimi si durere cumplita, inseamna sa-ti vezi copilasii murind sub ochii tai.Deci, sa nu mai spunem cu atata usurinta"sa vina razboiul si sa moara cei care nu ne sunt pe plac".Nu mor numai ei sau poate nu mor deloc,ci mor pruncii nostri si cei dragi noua.
Oricum RAZBOIUL va fi inevitabil, dar sa nu ne bucuram si nici sa-l chemam sa inceapa mai repede.
Iata un alt articol:

MAMELE ISI VOR PLANGE COPIII MILITARI SI PE COPIII ACESTORA ! RAZBOI ?


                                          9 Ianuarie 2020,ora 4,49 !

                               Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune ceva ingrozitor,ceva cumplit.
Glasul spunea asa:
         "Vor plange mamele militarilor si copiii acestora !"   
.
Clipă în care, vad o sosea lunga si fara de capat,pe care circulau bară la bară numai masini militare pline cu soldati, cu ai nostri copii.
Dragii mei,parca am o sabie infipta in inima si-n sufletul meu.
Din păcate,se va ajunge si la aceasta situatie in care,ne vor fi luati copiii si inrolati pentru carne de tun.
Vom plange,vom varsa izvoare de lacrimi, dar,ce ne este scris, asa va fi.Le vom duce pe toate,precum MANTUITORUL nostru drag si scump si-a dus a Sa Cruce,pana L-au rastignit pe Cruce pentru ca noi sa ne mantuim.
Nu putem decat ,sa ne rugam cu inima si cu sufletul pentru ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa aiba grija de noi pacatosii,sa ne ierte pentru toate cate am facut cu voie sau fara de voie.
             Cu dragoste,Maria.

 

45 de comentarii:

  1. Marioara surioara,si asta ai prins_o cu petrecerea de la Vaslui.Petrecere in toata regula.Festivalul international de gimnastica si dans,organizat prima oara in 1985

    RăspundețiȘtergere
  2. pai nu inteleg pana la urma si la noi va fi ca in ucraina? la noi in romania?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. V-a fi de data asta cam in toata lumea dar s-ar putea sa inceapa la noi, nu degeaba stau rusii pe insula romaneasca a serpilor de la Gurile Dunarii data lor de cateaua evreica Ana PauKer instaurata cu alti evrei comunisti la Bucuresti tot de sovietici de unde au drum liber pina linga Galati si Braila pe Dunare sau pe uscat prin Buceac acum la Ucraina luat tot asa prin ultimatum si santajul Romaniei-craciun.

      Ștergere
  3. Elena Anusca_Dolgan o cheama pe olimpica doamna profesoara si festivalul este denumit Prietenia.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iohannis ingrijorat si Aude tot si spune ca …Stie Noi…cine a deconspirat proiectul Noii legi a vechilor servicii secrete unde …intimplator… parlamentul nu va mai avea nici un drept de numire destituire si …Total neintimplator numai presedintele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si uite asa elevii de la scoala din Buzau care nu mai invata din Istorie despre Domnitorii Romani sa fie pedepsiti stind in soare sa vada pe viu instaurarea Noii Dictaturi admiratori in cor ai baronului Bruchental cu noii delatori si jupuitori de Romani atunci cind vor mai mult decit Montarea de Microfoane in lipsa la domiciliile Cetatenilor recalcitranti si cu gura prea sloboda-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesant si ce grad are jurnalistul de casa Prelipceanu pe care Iohannis il ia singuri prin tara pentru ai lua un Interviu Linistit???-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Azi joi sesiune la ora 10 dimineata in aula Ion Eliade Radulesu in Aula Bibliotecii Academiei Romane ,institutului Revolutiei Romane cu sediul pe strada C.A.Roseti nr33 cu ocazia asta va aparea un nou caiet cu marturii al 79-lea,unde se pastreaza arhivate pe hirtie,video si digitale.-cu exceptia celor facute pierdute special si ascunse inclusiv de la CNSAS dupa cum o spune si directorul nou Petre Roman care conduce deocamdata 5 cercetatori dar care tac chitic despre opozitia din lunile pietei Universitatii si mineriade opozanti ai guvernarii sale FSN-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tovarasii buzoieni pe Buzaul .ro transmit- Multumiri-pentru vizita tovarasului Iohannis farul de la Cotroceni cel de la Sibiu cu dulcea lege a pedepsirii cu Pumnul in Gura a celor defsimatori-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doru Buscu scrie in Catavencu ca Ciuma vine prin sobolani asa cum noua lege a serviciilor vine cu bacteria prin sobolanimea politicienilor cu studii la SRI, care face cotropirea cu de-a sila de cucereirea si de/a face companii cu protectii.
    Prin asta Parlamentul voteaza o lege care ii ia din puteri pentru un stat anacronic dictatorial care va scufunda Romania cu cea mai proasta clasa de politicieni
    Epidemia ciumei Pierderii Libertatii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pai nu mai suntem ocrotiți?Parca eram înconjurați de flăcări dar noi nu eram atacați.Ce sa înțeleg?

    RăspundețiȘtergere
  11. Secretariatul Revolutionarilor a hotarit retragerea certificatului de revolutionar si drepturile aferente lui Iliescu la solicitarea Asociatiei 21 Decembrie 1989 Bucuresti motiv pentru care va deschide actiune judecatoreasca .
    Actiunea va avea mai mult valoare simbolica care arata cine a furat Revolutia tinetilor echipa de evrei care conduce ca o casta dictatoriala si astaziRomania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. 11 particule de plastic de peturi si haine de plastic gasite in litrul de apa in zapada Antarticii pentru ca omul inghite lunar echivalentul unui card de plastic cu efect cancerigen-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plasticul nu are cum sa ajunga in mari, oceane, decat daca este aruncat intentionat acolo. Doar oamenii arunca la gunoi plasticul. Acum ca sunt firme de gunoaie care se duc si le deverseaza in mari si oceane nu e normal, moral, legal.

      Ștergere
  13. Seful Nato nu mai vine in Romania el are Zona Zoster urmare Covidului de luna trecuta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Evreul Heelvig de la SRI prin cele doua din trei legi propuse prin care vrea ca ei sa avizeze legi sa legalizeze vechile protocoale gasite neconstitutionale de CCR cit si reducerea Neconstitutionala drepturilor parlamentului si de vot al cetatenilor ar trebui DEMIS de presedinte sau Parlamenent.
    O spune nu numai proectul de lege dar si fost Sristi ca Florea de la Ploiesti sau ardeleanul Iacob.
    Heelvig o rusine pentru Democratie dar nu si pentru Protectorul sau nesimtitul evreu Iohannis pe care legea l-ar fi facut Dictator si capo de tuti capi neconstitutional si uite asa se vede de ce Iohsnnis si UDMR doresc cu orice pret Modificarea Constitutiei care ii incurca ca Alogeni in Jocurile lor OCULTE contrare Rominilor si Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ingerul digital I: 
    https://www.youtube.com/watch?v=xY25j4l7imo

    Ingerul digital II: https://www.dailymotion.com/video/x3pd0pu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inceput azi Summitul Nato B9-Bucuresti 9 sefi de state vor lua masuri pentru intarirea flancului estic unde sint deja militari din Belgia,Portugalia si Franta ,ultima cazata la Cincu va conduce grupul din Romania
      Tot anul asta in toamna va fi in occident un summit general al Nato-craciun.

      Ștergere
    2. Skepsisul ai CA ROMANIA EGAL TARA OCUPATA.PUNCT.

      Ștergere
    3. Nazi in razboi cu rusii.Romanii dau petrol la nazi.Rusii ocupa romanii sa_i lase pe nazi fara petrol.Pa,pa.

      Ștergere
  16. Dan Tanasa deputat a primit numeroase amenintari cu Moartea dupa ce a sesizat ca produse alimentare de panificatie poarta in loc de mentiunea Fabricat in Romanua pe cea de Tinutul Secuiesc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Provocare ruseasca a unui avion mic bimotor cu camera video exterioara plecat din Tarile Baltice prin statele estNato pina in Bulgaria unde a aterizat pe un aeroport vechi nemaifolosit de mult linga orasul bulgaresc Tirgoviste de unde pilotii au disparut fara urme-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Avionul pare o demonstratie de Forta a lui Putin pe zona fostelor tari comuniste din fostul tratat de la Varsovia care azi se intilnesc la Bucuresti in grupul Nato B9-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Tarul Putin lauda pe tarul Petru cel Mare pentru luptele purtate si spune ca si Rusia actuala are acum scopul de a lua teritoriile inapoi si de a se intari.
    Pasarea malai viseaza ca si Hitler-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Putin nu_i pasare,sifonar batran.AI PRESEDINTELE CELUI MAI NUMEROS POPOR ORTODOX DIN LUME CARE_SI APARA POPORUL.Esti mai ortodox ca el,nu.Macar o aparut cu o lumanare aprinsa in mana.Pe kkwj ori jelenski i_ai vazut?Atunci ai dreptul sa taci.Punct.

      Ștergere
  20. Presedintele Duda al Poloniei-Sa discuti cu Putin e ca si cum ai negocia cu Hitler-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si care_i skepsisul,ca io_s mai incet la minte,nea Petre.Un fel de hotul striga hotul.Tutaduda se da in barca cu nazi ucrainieni si_l face pe Putin nazi.De rasul curcilor.😆😆😆

      Ștergere
  21. Moraras romanul din Cernauti care a luptat pentru Ucraina va fi inmormintat astazi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Era al treilea roman omorit in razboiul din Ucraina la 33 de ani facuse scoala la Liceul din Cernauti Alexandru cel Bun , ceilalti doi erau din jurul orasului Herta unul din satul Mamaliga cele luate de Stalin ca urmare a creionului lat de timplarie cu care a marcat km in plus pe harta de ocupata a Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Chiriac-Razboiul din Ucraina arata cit de jos sintem cu armata unde tacurile noastre nu sint primite de ucrainieni comparabil de polonezi care pot respinge rusii daca ar fi atacati-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Petre,broscoiul ala umflat in gusa,are avere de cel putin cinzeci de milioane de euro di presa servila statului ,nu Romaniei..Un personaj mai libidinos ca el nu exista in toata presa.

      Ștergere
  24. Din discursul participantilor la Summit-Era clar calea aleasa de Putin de cind isi omora opozantii iar politica impaciuitoare fata de el nu a fost buna-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. Furtunile pun din nou stăpânire pe teritorii intinse cu toate ca au fost anuntati din timp. La fel si incendiile!? Numai războiul nu a încetat inca _

    RăspundețiȘtergere
  26. Si miine cu ocazia a 32 de ani de la duminica orbului un cintaret organizeaza protest in Bucuresti dar nu cotra lui Iliescu ci contra lui Iohannis pe care culmea il gaseste ca necorespunzator functiei dupa ce in trecut l-a sustinut in cele doua campanii electorale prezidentiale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  27. Coroleone -e o nenorocire cu ce se intimpla cu copii nostri care nu pot merge sa faca sport pe terenurile incuiate ale scolilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. d-na Maria sunt ANONIM 5-daca extraterestrii voiau ajutau Romnania pana acum,numai ca tot DUMNEZEU hotaraste destinele lumii si tot el ajuta imediat-eu nu contrazic, doar trag concluzia daca suntem crestini-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai dragule sufletel,pana si Lucifer s _o intorrs la Tatal ceresc,doar oamenii nu.Asta_i tristul adevar.Pa,pa.

      Ștergere
  29. OPCE a oprit productia cu cipsuri din Harghits cu inscriptia Tinutul secursc urmare instigarii hun-gurilor Novak si Victor Orban agentii lui Putin in Ue
    Pentru care deputatul Tanasa cel de la AUR cu sesizarea a fost amenintat cu moartea.
    Tot in Ungaria prmele cazuri de Variola maimutei care se pare ca va sari si granita-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  30. Razie in Sibiu la concertiul lui Salam dar si pe litoral si Satu Mare inclusiv cu ciini pentru droguri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Norma de amenzi sa fie îndeplinită
      Trebuie bani la buget

      Ștergere
  31. rusii se inarmeaza de multi ani si au arme letale-dar si americanii nu se lasa -se tot tatoneaza si iata rezultatul -era de asteptat-vizionarii toti au vorbit de al treilea razboi

    RăspundețiȘtergere
  32. pt an 11 iunie 11:33-eu nu cred ca LUCIFER are puterea DOMNULUI-el este creat tot de DUMNEZEU daca se intoarce la EL ramane de vazut-oricum as crede ca este un pact intre DIVINITATE si vrajmas pt ca omul e dual si depinde de calea aleasa-vrajmasul cauta slabiciunile oamenilor ca sa-i domine si sa-i arate DOMNULUI ca are adeptii lui-azi sunt prea multi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu nu a facut vreun pact cu cel rau. Ce aberatii...
      Daca Dumnezeu ii permite celui rau sa actioneze pentru ca oamenii au pacatuit si isi atrag raul, asta nu inseamna pact!

      Ștergere
  33. 13 iunie 21:52- nu ai inteles nimic -ce aberatii-DUMNEZEU are puterea sa-l distruga pe vrajma intr-o clipa- acest pact este intre BINE SI RAU-destinat omului pus la incercare pentru suferinta lui IISUS care si-a pus sufletul pentru stergerea pacatului primordial- ADAM SI EVA care erau in rai in lumina si au incalcat poruncile DOMNULUI-de aceea au decazut si s-au intors la starea umana-asemenea omului care are 2 cai -DREAPTA SAU STANGA-este scris in scriptura- citeste

    RăspundețiȘtergere