marți, 14 iunie 2022

ATENTAT TERORIST?

                                            13 Iunie 2022,ora 10,44 !


                                                Dragii mei, 


Astazi in ziua Prea Sfintei Treimi,eram in Sfanta Biserica la sfanta si dumnezeiasca Liturghie.

Brusc , parca nu mai sunt in acel loc, ci undeva sub Cerul liber,spre centrul estic, si astfel, vad sub un Cer de ziua,doua Usi mari si impunatoare. Usile se deschideau inspre apus.

Dar acum, aceste  usi mari de culoare maro, erau inchise. 

Vad dragilor o silueta ce baga ceva pe sub usa, era ceva ca un fitil aprins. Dupa ce au bagat acest fitil aprins pe sub usile mari, vad cum tot de la exterior, pe la balamale,incearca si chiar reuseste sa introduca un fir,  la capatul caruia se afla o mica bomba cilindrica, cam de marimea si grosimea un morcov sanatos,doar ca acest obiect cilindric aprins,avea culoarea neagra, a fierului inrosit tot in foc.


Aceasta bomba cilindrica era si ea aprinsa si scotea scantei ca niste artificii.Probabil ca urma sa explodeze, dar mie nu mi s-a mai aratat.

Dragii mei,este foarte posibil ca sa auzim de un atentat cu bomba in vreo Institutie.Eu nu stiu daca va fi la noi in Romania sau in alta tara, si nici cand se va intampla ,din nefericire.

Sa ner ugam Domnului si Maicii Domnului ca sa ne pere de toata suferinta si de tot necazul ,Amin!

                                 Cu dragoste,Maria.

46 de comentarii:

  1. Ar putea fi la Zelenschi sau alt sef de stat cu usi impunatoare ca Putin se apara cu o armata intreaga nu ajunge nimeni prin apropierea lui-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu s-a intamplat nimic! Toti ratatii s-au gandit sa traga la cordeala si pentru refuzul primit, s-au atacat lesbiencele si au montat ca saracia lor materiala si spirituala sa fie samanta de discordie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Furtuna fulgere,grindina si ploaie torentiala acum in unele zone din Bucuresti cu vint premergator pina la 70 km la ora si copaci cazuti de Cod Galben anuntat de meteorologi din timp ,pina miine dimineata pe alocuri si intervale scurte de timp in Muntenia si Dobrogea unde si seceta pedologica e maxima si e nevoie de ploaie multa pe pamintul uscat fara rezerva de apa in sol-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai da,universul se invarte in jurul unui actor homalau care trage pe nas linii fara numar.Cat despre Putin,macar sustine familia traditionala.Mai usor cu sorcova,ca o cam trecut anul nou.

    RăspundețiȘtergere
  5. Papa-Traim al Treilea razboi Mondial,Nato a latrat prea mult la portile Rusiei-
    S-ar putea spune acelasi lucru despre vizita de poimiine la Kiev a lui Macron ,Iohannis si presedintii germaniei si Italiei?-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bucurestiul prins de al doilea cod rosu din istorie in aceiasi luna cam cu pantalonii in vine dupa ce Apa-canal a fost vinduta francezilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Climatolog -In 50 de ani nu se va mai putea locui in Bucuresti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ciolacu-pretul carburantilor a crescut speculativ ,saptamina viitoare se va da o lege cu amenzi proportionale si o ordonanta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Teodor Maries -Toti procurorii de dupa 1990 au tainuit probe pe singele celor de la Revolutie.
    Kovesi cu de la sine putere l-a scos pe Iliescu care era presedinte de pe lista celor acuzati de crime impotriva umanitatii=Genocid-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Iar despre Magureanu-Astalos spune ca a creeat special problemele din 15 Martie 1990 de la Tirgu Mures pentru a legaliza SRI-ul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cristoiu -Putin a reintors Rusia la tarism devenind Tarul Putin-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pentagon -Rusia inca vrea toata Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si usa toata lumea,mai lasa_ne.😆

      Ștergere
    2. Hukraina nu ai tara inregistrata la onu,ce nu pricepi.17 milioane da hectare sunt cumparate da mafia kazara,mo!😆

      Ștergere
    3. UN POLITRUC CE JURA CREDINTA UNEI ORGANIZATII SUPRASTATALE,NU MAI POATE SLUJI POPORULUI,AI GREU TARE DE INTELES!😆

      Ștergere
  13. Semne bune .
    In conjuctura externa a invaziei si razboiului Rusiei cu Ucraina conducerea grupului Nato din Romania de un francez a adus si vizita lui Macron cu reluarea la alt nivel a relatiei speciale ,vechi si benefice intre cele doua tari latine reinodind traditia din primul razboi mondial cu generalul Berteleau dar si din perioada mai grea comunista cu fabrica de la Pitesti care functioneaza neintrerupt dind din 1968 Multe milioane de autoturisme-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa mai aduca militauri,ca la noi sunt fete multe dezorientate.Ce vesti frumoase cu cotropitori in vremuri da pace mo.Mortaciune da macrou turtit.

      Ștergere
  14. Familia Macesanu din Caracal cere schimbarea capului de acuzare pentru Dinca in trafic de persoane nefiind dovezi de omor a Ficei lor Alexandra.
    De fapt se spune ca in telefonul lui Dinca era si un numar de telefon a unui consilir de la Cotroceni ,politicieni,procurori si politisti, o intrega mafie care traficau carnea vie central la hotelul Intercontinental din centrul Bucurestiului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 02:50, unde scrie asta? Sa ne documentam și noi. Și apoi, personalul din Intercontinental, chiar nimeni de acolo nu a suflat o vorba? Sau și aceia au fost matrasiti?
      Este foarte interesant ce spui, dar, oare, e veridic?

      Ștergere
    2. Erau si poze cu ei dar cam dispar intentionat inclusiv din dosare-craciun.

      Ștergere
  15. Discurs despre securitatea europeana a lui Macron presedintele Frantei care promite cresterea la 800 militari in Romania.
    De fapt lucrarile la noul centru de conducere al Frantei de la Sibiu continua in unitatea militara unde Iohannis dupa ce a tinut-o in custodie se afla si statuia umilita in Sibiu de el a lui Avram Iancu exilata chiar in aceasta unitate militara unde precis el va fi iubit mai mult decit Iohannis care in schimb contrar testamentului si ilegal a facut doua statui ale l
    Baronului jupuitori de vii de romani Brukenthal-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Macron-Rusia e un agresor de temut-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MACRON SA AIBA MAI BINE GRIJA CUM STA SOTIA DUPA OPERATIEA DA PROSTATA,PROSTATITA,UN FEL DA CHESTIE MASKULINA.

      Ștergere
    2. Si otan,ce va fi,un meeelusell care o facut prapad in Iugoslavia si Libia?😆

      Ștergere
  17. Macron s plecat de la Kogalniceanu spre Chisinau-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai nea Petre ,partea proasta ai CA TOATA LUMEA AI CONDUSA DE HOMALAI SI PEDOFILI.ASTA AI CRUDUL ADEVAR.MACAR PUTIN AI FAMILIST CRESTIN.

      Ștergere
    2. Ilie Putin e crestin cum sint eu popa.

      Ștergere
    3. Popa la papistasiii luterani.

      Ștergere
  18. Puncte ochite si lovite,Bravo mo-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Vectorul de transmitere a variolei maimutei nu se dezminte, primul bucurestean ascude relatia lui sexuala anormala motiv pentru care va avea dosar penal-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Concluzia anchetei jurnalistilor Presedentia lui Iohannis a contribuit si avizat proiectele noilor legi ale serviciilor, cea cu incalcarea hotaririlor CCR care scoteau serviciile de sub controlul constitutional al parlamentului dind puteri dictatoriale neconstitutionale Presedintelui Iohannis .
    Asta fiind si motivul pentru care Alogenul Iohannis a criticat ajungerea in presa a proiectelor de lege care i-i dadeau drepturi neconstitutionale incalcind drepturile cetatenilor si ale parlamentului si parlamentarilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Procuroarea generala Scutea protejata lui Iohannis de la SIIU indeamna in scris procurorii sa nu respecte hotaririle CCR si constitutia.
    In timpul asta infractorii ucrainieni refugiati doar in Bucuresti au spart 350 de case dupa spusa lui Sosoaca care spune ca procurorul general e mina in mina cu grupurile infractionale organizate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ciuca-Maciuca cere ministrilor ancheta pe scumpirea carburantilor in timp ce Legea speculei intra in linie dreapta iar Ciolacu spune ca vinovat e consiliul concurentei care nu a facut nimic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Mizeria umana de la A la Z este procesul lui Dinca pentru ca ascunde Adevarul ,retelele de trafic de persoane o spunea un fost angajat in SRI acum pe Tv- craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca cand era in fonctie o bagat caputu_n cochilie ca erea preainalte interese!😆

      Ștergere
  24. Iohannis la Kiev propune culuare albastre in Marea Neagra pentru evacuarea cu vapoarele a cerealelor Ucrainei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai cine o minat porturile lor sa le demineze,ajutati nu de rusi,de cei care le_o dat mine si vor grau ieftin pe mare!😆😆😆

      Ștergere
  25. Chiriac -cel mai bun moment al lui Iohannis la Kiev la masa cu marii Europei desi a ratat cu justitia,investitiile.
    De fie prostul cit de prost tot are noroc o data precum evreulConstantinescu- Patapievici cu Iugoslavia- craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A cincea roata la caruta la care nu se potriveste!😆

      Ștergere
  26. Pieleanu- S-a dus acolo la Kiev, ca sa faca poze.
    Ca la piramide cum spuneau altii - craciun.

    RăspundețiȘtergere
  27. Primele cazuri de variola maimutei in Bucuresti din cara primii doi un cuplu de homosexuali-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. Pieleanu spune variola maimutei are si efect benefic ca indicator de persoane cu alte orientari sexuale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  29. Visan-Scutea procuroarea sefa are cerere de demisie ea a introdus protocoalele neconstitutionale.
    urmeaza judecatorii?-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  30. aproape toti sefii de state si monarhiile sunt masoni condusi de instinctul de putere si imbogatire-lumea e inrobita in datorii datorita acestora

    RăspundețiȘtergere
  31. pe tot globul sunt atentate teroriste-unele dictate ,altele ale unor descreierati

    RăspundețiȘtergere