luni, 3 mai 2021

TOTUL E ÎN MÂINILE STRĂINILOR ! PLAN ESUAT !

 

                                                 

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                          .

                                           3 Mai 2021,ora 6,11 !


              Hristos a Inviat,dragii mei !


Astazi dimineata ,m-a trezit un glas care spunea asa:

                "Să stăm cu totii,că Planul a esuat!

Dar un alt glas, spune cu tristete mare asa:


                     ."Da ! E in mâinile strainilor,strainilor!

              Totul e in mainile strainilor !"

Dupa care,glasul dispare.

Dragii mei, se pare ca vom asista la triste evenimente,nu prea in viitorul cel mai indepartat.

Ce va fi,vom trai si vom vedea.Deja Tara noastra draga si iubita,este condusa de strainii dinafara,este vanduta bucata cu bucata.

Daca acum exista si un plan,sau deja a esuat planul,se pare ca acest plan a fost si va fi spre vanzarea Romaniei. Romania va fi toata in mainile strainilor,daca nu este deja.

Dar,o va scoate MANTUITORUL si MAICA Sa si a noastra a tuturor. Îi vor stârpi pe cei care ,sunt si au fost dusmanii Romaniei sfinte !

Nu acum, nici maine, nu stim cand,dar va asigur ca vor vedea si pragul de sus,se vor izbi de el,cei care au fost si sunt precum Iuda care l.a vandut pe Iisus Hristos,care L-a dat in mainile celor careL-au batjocorit,batut,scuipat si rastignit.

Asa îi vor pedepsi si pe cei care, au dat pe" 2 lei",Romania in mainile strainilor!Romania fratilor,va fi din nou in mainile adevaratilor români ,in pieptul cărora bate inima de român! Poporul român,este un popor credincios,este un popor plin de iubire,este un popor care va lupta pana la ultima pcatura de sange, ca sa recupereze Tara din mainile sacalilor !

Sa nu va indoiti de aceasta,nici macar o clipa!

Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului !

                       Cu dragoste ,Maria.

                                               .

28 de comentarii:

  1. Pai cum "plan eșuat" dacă deja "totul e în mâinile străinilor?! 😏🤔

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intotdeauna cand se pune in aplicare cate un plan in doua tabere adverse,categoric unul va esua. In cazul de faţă, Planul pentru salvarea Romaniei din mainile strainilor,a esuat din pacate!

      Ștergere
    2. An. 17:45,
      Iac-asa: Merg toti in sir indian indarat spre Maica Rusia si isi cer iertare ca sa fie primiti indarat pentru ca au gresit si gura lor a vorbit mai mult decat trebuia.
      "totul e în mâinile străinilor?"
      Te incolonezi si stai ca ceilalti in asteptare sa ti se spuna ce si cum.
      Oricine poate juca sah, dar nu oricine poate pierde cu gratie.

      Ștergere
  2. Spalare de BANI pe drumul Consulului Germaniei-finul lui Iohannis,un kilometru de pista de biciclete de pe drumul SIBIU -Cisnadie facuta abia de un an cind era deja planul de largire a drumului la trei benzi ,este acum stricata si copertata in cadrul largirii planificate a Soselei,asta ca sa nu mai vorbim de cei vechi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu interpretez cam invers si mai optimist,planul ca sa ajunga TOT in miinile strainilor cum pare in prezent ,va esua ca e vorba de viitor si sa stam calmi nu chiar linistiti
    Mai depinde si de Vointa si Lupta noastra,cum se mai spune;'' Dumnezeu ne da dar nu ne baga si in traista'',trebuie sa mai si actonam in sensul interesului romanilor si Romaniei si asta Acum pina nu e prea tirziu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci a esuat planul bun pentru Romania ..... dar vom mai prinde noi, sau copiii nostri vremurile in care va fi salvata Romania si cand va mai fi o tara a Romanilor ? o tara condusa de oameni cinstiti, patrioti, de care sa ne mai bucuram si noi ? sau e deja prea tarziu pentru noi .....

    RăspundețiȘtergere
  5. Planul ascuns al USR-iștilor, mascat sub acordul României cu Ucraina, a eșuat. Cineva s-a trezit la timp. Acolo, de fapt, se jucau interese și teritorii. Cineva visa să câștige Moldova dar se pregătise plecarea Ardealului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ardealul e vandut vestului; nu a esuat nimic.Nu degeaba s-a plimbat cetateanul Charles, gazduit de prietenul sau ungur; nu degeaba a zis ca se trage din Vlad Tepes=adica e "mostenitor". Se tine intr-un fir de ata Ardealul nostru.

      Ștergere
    2. Ai dreptate Magdalena!

      Ștergere
    3. 17.30 N-ai dreptate,Magdalena!

      Ștergere
  6. Puterea Dictatoriala Nelegitima actuala cu sustinere nepopulara de doar 15 procente in populatie a inaintat pe sest de sarbatoarea Pastelui o initiativa legislativa=Proiect de lege pentru vinzarea strainilor a paminturilor cistigate cu singele strabunilor, ultimului bastion romanesc-terenurilor agricole ceia ce ar trebui sa-i scoata din nou pe romani in strada si asta URGENT-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Parintele Arsenie Boca, asemenea Doamnei Maria, a vazut ca Ardealul ne va fi luat. Parintele Daniel a spus acum multi ani ca Romania va avea 7 judete. Posibil... Pe masa Parlamentului e un proiect de lege pentru facilitarea vanzarii pamantului romanesc. Oare nu noi, adevaratii stapani ai lui, l am lasat in paragina sau am cartit ca lucrarea lui ne este povara? Iata ca vom fi lasati fara el! Dar, o profetie spune ca dupa al 3 lea razboi mondial, vom primi inapoi TOATE teritoriile romanesti si ca Romania va cunoaste cea mai mare intindere pe care a avut o vreodata. Sa Dea Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 7 judecati si un razboi mondial.

      Dupa aceea ne vom inchina Domnului a carui Sarbatoare este si Il vom cinsti cum se cuvine dupa datinile strabune caci cei dintai vor fi cei din urma.

      Ștergere
    2. Daca taranul roman nu a apreciat ce a avut si a preferat sa mearga la magazinul din sat sa-si consume cafeluta precum un pseudo-boier si sa-si cumpere cartofi de la acel magazin ca e mai usor, asta se intampla. Altii au preferat sa-si vanda pamantul si chiar daca mai vor sa se intoarca in satele depopulate nu se mai poate. Acum, o noua lege spune ca daca cineva nu a lucrat pamantul in ultimii 5 ani nu poate sa cumpere un teren, desi este chiar absurd... orice român daca doreste, trebuie sa fie lasat sa cumpere un teren. Ce conteaza ca nu a fost fermier in ultimii 5 ani?
      Deci ce au castigat inaintasii nostri cu pretul vietii lor, acum romanii au cedat cu o usurinta de nedescris.

      Ștergere
  8. Un protest PASNIC,Fara Violenta ,pe strazile Londrei pentru LIBERTATE pe muzica unui slagar cunoscut''Sa stam Linistiti' un ritm de Rock Reggae compus special de un autor latin sud-american menit sa uneasca in celasi VAL de Protest pe Credinciosii Crestini cu tinerii din strada pentru prima data in Jamaica unde au reusit unificarea tarii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Adevarat a Înviat doamna Maria
    Asa cum spuneti dv.ca nu va lasa BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului pe poporul românei cred cu tărie.
    Vor ajunge sa se închine la hotarele țării noastre,săi primim.
    Cred ca se va întâmpla ceva răsunător și în ciuda faptului că cineva vrea sa ne reducă la 100m pătrați vom ajunge un IMPERIU.
    Poate mulți o sa rada dar stiu ca in multe cărți scrie ca se vor alătura țării noastre mai multe țări ďar va conduce România.
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi.
    Nu stiu daca mai este o țară atât de hulita dar și atât de vanata de sacali.
    Cred ca asa cum spuneti doamna Maria BUNUL Dumnezeu îi va pedepsiți pe trădătorii de neam si de tara.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pardon pista de biciclete de anul trecut decopertata acum de pe drumul SIBIU -Cisnadie al consulului Germaniei are nu 1 ci 7 km iar drumul Calea Cisnadiei a fost acoperit cu asfalt si decopertat in trei ani de trei ori..deasta n-are ursul Coada-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dumnezeu,lucreaza prin oameni,si vor veni si cei alesi de Divinitate,in frunte cu PRUNCA LUI DUMNEZEU 7,sa curete Romania de tot ce este rau,si sa intoarca tot poporul la IISUS HRISTOS.

    RăspundețiȘtergere
  12. Medic la centrul de Vaccinare;''Doar atiti romani cit s-au vaccinat Pina Acum au vrut sa se vaccineze ,ceilalti nu vin ca de fapt ei nu au incredere in AUTORITATE'.
    Eu as adauda ca procentul celor neincrezatori cam Corespunde cu procentul celor care nu s-au dus la VOT si al celor putini care s-au dus dar au votat impotriva Puterii actuale ,de 85 la Suta din romani.
    Deci e o CRIZA de Autoritate a Puterii actuale care a incercat sa atraga preotii de partea lor, dar nu le-a reusit, dupa ce''Le-a Tras-o'-vorba lui Iohannis la Boicotarea Referendumului pentru Familia Crestina si chiar la celalalt referendum neconstitutional de la Alegeri facut doar cu scopul doar de ai prostii pe romani ca si mai inainte-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Incendiu Acum la depozitul unui Club de fite in nordul Capitalei, de linga Vila Lac unde s-a desfasurat Complotul pentru actuala Putere a Minoritarilor maghiari si evrei de la conducerea actuala a Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Au venit strainii sa vaneze ursi sau specii pe cale de disparitie, sa defriseze aici in Romania dupa bunul lor plac deoarece in tarile lor nu este permis sa faca asa ceva!
    In Austria, Germania, etc. nu este permisa vanatoarea de ursi sau alte specii protejate si vin la noi in tara sa ne vaneze bietele animale. Acum ce a avut acel om hain, rau, cu bietul ursulet de l-a ucis????? Strainii vin la noi in tara si romanii ii primesc frumos, cu bratele deschise, iar ei ce fac? De ce sa ucida sau sa defriseze? Chiar nu au pic de mila de bietele sufletele nevinovate?
    Acum a fost Pastele. Iisus nu a spus sa fie ucisi bietii miei. Nu scrie nicaieri ca de Paste, omul trebuie sa ucida. Bietele mame ale mieluseilor sufera cand le sunt omorati puiutii. In plus, se varsa atata stres in organismul animalelor ucise incat nu este sanatoasa deloc acea carne care mai este si plina de hormoni, antibiotice, pe langa tot stresul varsat si apoi omul ajunge sa consume otrava.
    Ce placere sa aiba oamenii sa manance mortaciuni?
    Inaintasii nostri se hraneau cu ierburi, legume si le era mai bine, nu existau boli moderne ca in zilele noastre cand omul mananca totul ultraprelucrat, carne care ii cauzeaza multiple probleme de sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  15. Romania in epoca neo-fanariota,tara lui Papura Voda-Pasvandoglu=Iohannis.
    Atunci le-au tras-o oltenii Habsburgilor, otomanilor si fanariotilor,acum ne-o trag habsburgii =Austriecii cu cozile lor coloniste de topor locale, sasii luxem-burghezi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Reactia premierului evreu Citu dupa omorirea in Covasna ministrului separatist Barna a ursului de AUR de printul fiu al tatalui ce l-a premiat pe Iohannis;'Las ca nu era cel mai mare'.
    .Tipic pentru protectorii de MAFIOTI-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana la urma ceea ce conteaza este ca NU trebuie sa mai fie omorati ursii sau alte specii, distruse padurile (de aceea au loc atatea alunecari de teren - a se vedea ce se intampla din cauza defrisarilor masive!).
      Omul nu trebuie sa se bage el in echilibrul perfect creat de Dumnezeu deoarece nu face altceva decat sa dezechilibreze intreg ecosistemul si vor avea de suferit si cei care fac rau, li se intoarce ca un bumerang.

      Ștergere
  17. Cineva din Rimnicu Vilcea pe Facebook se plingea ca a vazut-o pe prima doamna saptamina asta venind singura de la Cotroceni cu o coloana si o armata de politisti care-i opreau circulatia prin oras.
    Si se intreba de ce nu vor sa stea in Bucuresti pentru a nu le mai bloca circulatia si a consuma bani multi care ar putea fi folositi pentru alte probleme grave ale tarii-vai mama ei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cei doi angajati ai firmei israeliene Bleck Cube arestati si eliberati la Bucuresti care au facut stagiul la unitatea de inteligente 8200
    si care au lucrat cu Mosad pentru spionarea autoritatilor romane si acuzati de SUA pentru practici de coruptie in strainatate similare Casei Radio din Bucuresti ale aceleiasi firme israeliene Elbit Imaging LTD anchetata in SUA, afacere condusa in Romania de Constantin Dudu Ionescu fost ministru de interne si actual consilier la COTROCENI al presedintelui Iohannis pe probleme de securitate nationala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. A-ha -ha- ha,A-ha-ha-ha,A ha-ha-ha ,vorba varului Sandel-craciun.

    RăspundețiȘtergere