duminică, 2 mai 2021

HRISTOS A INVIAT ,POPOR ROMÂN ALES DE DUHUL CEL PREA SFANT !!! HRISTOS A INVIAT ,PENTRU TOTI CRESTINII DE PE PĂMANT !!!

 

HRISTOS A INVIAT ,POPOR ROMÂN ALES DE DUHUL CEL PREA SFANT !!! HRISTOS A INVIAT ,PENTRU TOTI CRESTINII DE PE PĂMANT !!!


                                   HRISTOS  A  ÎNVIAT,Frati crestini !!!

Image result for invierea domnului
                         

                             Prieteni dragi,

După 40 de zile de Sfant Post ,iata-ne  si-n MAREA si SFANTA ZI de PASTI când ,ne putem saluta cu inima si cu sufletul, strigand cu bucurie mare pâna la INALTAREA DOMNULUI: 

                            HRISTOS  A  ÎNVIAT !!!

            Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni

Să fiţi sănătosi si binecuvantati de Bunul Dumnezeu si de Măicuta Domnului ,sa ne intarim in Credinta si sa nu uitam fratilor ,sa daruim un zâmbet si multă dragoste sufletească tuturor semenilor nostri.
De vom dărui DRAGOSTE APROAPELUI nostru si de ne vom intari in CREDINŢĂ ,inseamna ca,suntem pe drumul cel bun, pe CALEA MANTUIRII.
Asa sa ne ajute mult Usturatul nostru IISUS HRISTOS si MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA ,Amin.

                 Image result for maica domnului

Începand chiar de astazi dragilor,vom afla multe Lucruri frumoase,dar si mai puţin frumoase,dar care ,trebuie sa aiba loc asa precum este orânduit de Sus,pentru ca SCRIPTURILE  sa se implineasca.
Da!  De vom avea DRAGOSTE in inima si-n suflet,dar si CREDINTA tare, nu trebuie sa ne temem de nimic.
Va iubesc fratilor,va pretuiesc cu inima si cu sufletul si va promit ca ,voi fi ca intotdeauna aici 24 de ore din 24 pentru a va informa cu toate cate-mi sunt îngaduite a vedea si -a auzi ,dar mai ales ,pentru a ne pregati impreuna ca sa-L primim pe IISUS HRISTOS in ROMANIA DUHULUI SFANT.
Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca,va astept zi si noapte ca sa fim cât mai multi uniti ÎNTRU IISUS HRISTOS si MAICUTA DOMNULUI si nu uitati ca :
             Va iubesc pe toti asa cum IISUS HRISTOS DUMNEZEUL si MANTUITORUL nostru al tuturor,precum si MĂICUTA DOMNULUI, ne iubesc pe noi toti PRIETENII si FIII SĂI !
                     Cu dragoste,Maria.

20 de comentarii:


  1. Adevăratul Dumnezeu nu e cel biblic,Iahve abominabilul.Cititi cărțile Conversații cu Dumnezeu și cărțile Secretele Întregii Vieți că sa aflați cine este și cum este Adevăratul Dumnezeu.

    Citiți Conversații cu Dumnezeu de Neale Donald Walsch sunt 3 volume nu prostii plicticoase ca Biblia, așa îl veți cunoaște pe Adevăratul Dumnezeu
    A citit cineva cărțile astea? Păreri?
    Decât Biblia plicticoasa mai bine astea și sunt mult mai logice.


    https://bookzone.ro/produs/conversatii-cu-dumnezeu-vol1- vol2-vol3/

    RăspundețiȘtergere
  2. Vine sfârșitul lumii oameni buni,pregatiti-va odată căci mai sunt doar câțiva ani.Fiti mai buni că de răutate e ticsită lumea.Sfarsitul lumii și Apocalipsa vine in câțiva ani sunteți conștienți de asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai ascultat de Dumnezeu cel Adevarat,caci el stie cind va sosi vremea la timpul potrivit.

      Ștergere
    2. Anonim,05.00, cred că vine sfârșitul lumii ptr. tine, nu pentru omenire. Hristos a înviat!

      Ștergere
  3. Iisus va re-Invia.
    Deocamdata, intii Barabas-Wuhannis '' Came Back''=a revenit, in valul Trei, pina acum.
    Cite Valuri or mai fii ???
    ''Om muri om invia /dar ramine tara mea''-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. ADEVARAT A INVIAT! Sarbatori luminate de Invierea Domnului! Sanatate! Va imbratisam cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  5. ADEVĂRAT A ÎNVIAT!
    , SĂRBĂTORI BINECUVÂNTATE!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai terminați cu presupunerile, nu mai știți altceva decat:"cutremur devastator, al 3-lea război, cererea și sfârșitul lumii" chiar nu mai știți altceva, nu puteți gândi pozitiv, uff?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16.39 daca umbla diavolul in ei se gandesc numai la rau.

      Ștergere
  7. Adevarat a Inviat!
    Paste binecuvantat, luminat si cu bucurie sfanta in suflet tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  8. ADEVARAT A INVIAT Sanatate la toata lumea
    Sărbătorile cu bucurie și fericire pentru fiecare dintre noi.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  9. poporul roman nu s-a trezit-se afunda in minciuna, rautate, hotii ,ucideri etc -avem de asteptat venirea DOMNULUI-ca sa fie ales un popor TREBUIE FAPTE NU VORBE

    RăspundețiȘtergere
  10. Adevărat a Înviat! Domnul nostru Iisus Hristos a fost, a rămas și va fi veșnic cu cei ce-L iubesc și-L cinstesc pe El! Doamne Iisuse, vino în inimi și înnobilează sufletele noastre în adevăr, credință, dragoste, lumină, în sfîntă voia Ta!

    RăspundețiȘtergere
  11. Au venit strainii sa vaneze ursi sau specii pe cale de disparitie, sa defriseze aici in Romania dupa bunul lor plac deoarece in tarile lor nu este permis sa faca asa ceva!
    In Austria, Germania, etc. nu este permisa vanatoarea de ursi sau alte specii protejate si vin la noi in tara sa ne vaneze bietele animale. Acum ce a avut acel om hain, rau, cu bietul ursulet de l-a ucis????? Strainii vin la noi in tara si romanii ii primesc frumos, cu bratele deschise, iar ei ce fac? De ce sa ucida sau sa defriseze? Chiar nu au pic de mila de bietele sufletele nevinovate?
    Acum a fost Pastele. Iisus nu a spus sa fie ucisi bietii miei. Nu scrie nicaieri ca de Paste, omul trebuie sa ucida. Bietele mame ale mieluseilor sufera cand le sunt omorati puiutii. In plus, se varsa atata stres in organismul animalelor ucise incat nu este sanatoasa deloc acea carne care mai este si plina de hormoni, antibiotice, pe langa tot stresul varsat si apoi omul ajunge sa consume otrava.
    Ce placere sa aiba oamenii sa manance mortaciuni?
    Inaintasii nostri se hraneau cu ierburi, legume si le era mai bine, nu existau boli moderne ca in zilele noastre cand omul mananca totul ultraprelucrat, carne care ii cauzeaza multiple probleme de sanatate.
    Nu mai trebuie permisa distrugerea faunei și a florei, a intreg mediului inconjurator!
    Sufletelor acestor animale ucise cu bestialitate le va fi facuta dreptate de catre Dumnezeu pentru ca nu este permis de Sus ca omul sa aiba drept de viata si de moarte asupra vietuitoarelor de pe pamant!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. VIU ESTE IISUS HRISTOS IN VECI AMIN-este nemuritor- a venit doar sa ne arate calea mantuirii-PRIN SUFERINTE-nu scapa nimeni

    RăspundețiȘtergere