joi, 6 aprilie 2017

PLÂNG SFINTELE ICOANE ! PLÂNGE PREA CURATA FECIOARA MARIA !

xx
                              5 - 6 Aprilie 2017,ora 1,30 !

                                              Dragii mei, 

În aceasta noapte, în timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,pentru câteva clipe am fost luata din trup si dusă în alt loc.
Mă aflam într-o încăpere  în care exista o masă ca şi mobilier.
Pe masă ,se aflau depozitate mai multe Sfinte Icoane.
Ca de nicăieri fratilor, apare o mână vie ,din carne si oase,care ridică din teancul de ICOANE SFINTE,doar una singură pentru început.
Apoi,acea Mână Divină ajunge in faţa ochilor mei cu Sfanta Icoana pe care o ridicase din cele multe, si văd pe MAICA  DOMNULUI în aceasta SFANTA  ICOANA.
Asa:
                     Image result for maica domnului..


FRATILOR ! Maica Domnului înviază în Sfanta Icoana , este extrem de trista, iar din ochii Săi prea sfinti au început sa curgă adevărate râuri de lacrimi.
PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU era vie în SFANTA  ICOANA si ridicase ochii Săi către Fiul Ei mult prea iubit,catre Dumnezeu .
Maica Domnului Îşi ţinea Mânutele-i Prea Sfinte ca la Rugaciune,adică la pieptul Său, iar buzele MAICII se scaldau in propriile-I lacrimi si se rugau încontinuu.
Eram uimita, eram acolo cu trupul asa ma vedeam si nu puteam scoate un cuvant.
Mâna Divină lasă pe masă SFANTA ICOANĂ ,apoi a luat din teancul de Icoane ,o alta SFANTA ICOANA pe care mi-o aduce aproape de mine, aproape de ochii mei.
Mare mi-a fost uimirea ,sa vad că si aceasta Sfanta Icoana reprezintă tot pe MAICA  DOMNULUI, exact ca prima.

                        Related image..
Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu  plânge si-n aceasta Icoana Sfanta cu lacrimi şiroaie.
Lacrimile Măicutei se transforma în bobiţe de lacrimi,precum bobitele de rouă.
Maica Domnului nu se poate opri din plâns, iar bobitele de lacrimi se lipeau singure si alcătuiau o punte de lacrimi de la Cer şi până pe Pământ.                         
De la Cer la Pământ dragilor, din ochii MAICII  DOMNULUI si pâna la noi pe Pămant,se formase o punte  de lacrimi sfinte,in timp ce din ochii Prea Sfintei si Prea Curatei Fecioare,LACRIMILE nu incetau a curge si tot măreau puntea de lacrimi,care făcea legatura între Cer si Pămant.
Cerul se deschide fratilor,iar acum O văd pe MAICA  SFANTA în GRADINA  RAIULUI.
Este îmbracata cu vesminte albastre catifelate,si paseste cu pasi dumnezeiesti prin iarba verde si inalta pana la ai Săi genunchi.
MAICA  DOMNULUI avea si capul acoperit cu acelasi vesmânt albastru si catifelat, păsind usor prin RAIUL SĂU ,în timp ce lacrimile-I tot se adunau la acel lanţ fara de sfarsit.
PREA SFÂNTA SI PREA CURATA FECIOARA MARIA se apleaca ca si cum ar vrea sa pună, sau să ia ceva din iarba înalta.
O forta nevazuta, ma ajuta ca sa vad ce face MAICA  LUI DUMNEZEU asa aplecata ,si cu Mâna Sa dreapta in iarba verde si înalta.
Măicuta Domnului a înfipt în iarba verde, o lumânare din ceara curata.
Când lumânarea era bine înfiptă în iarbă, se petrece o MARE MINUNE. 
Lumânarea se aprinde singură si are o flacara galbena si stralucitoare ,precum Soarele de pe Cerul de vară.
În urmatoarea clipă totul dispare,iar eu tresalt puternic pe canapeaua de la biroul la care scriu, si cu mare bucurie în suflet ,dar si cu o mare de lacrimi fierbinti,lacrimi de bucurie pentru toate cate am trait,incep a scrie aici pe BLOGUL LUI DUMNEZEU si al MAICII DOMNULUI,pentru voi toti fratilor, cei care iubiti pe DUMNEZEU si pe MAICA SFANTA, aducandu-Le slava ,cinste si inchinare,acum si pururea si-n vecii vecilor ,Amin.
                                       Cu dragoste,Maria.



    P.S.
    Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au 
    pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA 
     CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU!
    Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in 
    parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

    Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
    Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

    DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 

    https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

    7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


    https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


    Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA



40 de comentarii:

  1. Doamne Isuse Hristoase fiul lui Dumnezeu Preasfinta Născătoare de Dumnezeu miluiește ne pre noi

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria,m-am trezit din somn, fara aer la 2,30 ,de multe ori cand ma trezesc asa brusc,undeva se întâmpla cutremur puternic,doamne fereste,păzească Maica Domnului tara aceasta,de toate relele!

    RăspundețiȘtergere
  3. Se apropie sarbatorirea evenimentelor care au schimbat perceptia omenirii despre viata si moarte...Maicuta sfanta(ca si Fiul) retraieste iar si iar acestea... sa ne-ndreptam cu toata fiinta spre sfintele patimi ale Mantuitorului si sa evitam sa-L mai rastignim in fiecare clipa a existentei noastre! Iisuse,iarta-ne,te rugam ! Doina

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria nu pot decat sa plang si nu am cuvite. Va multumesc pentru toate. Lui Dumnezeu si Maicuti Sfinte si dv. Cu drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  5. Preasfântă Fecioară, Preacurată Maică Născătoare de Dumnezeu,
    Îţi mulţumesc că ne eşti şi nouă Mamă Bună, Iubitoare şi Grabnic Ajutătoare! Îţi mulţumesc pentru toate icoanele Tale făcătoare de minuni şi pentru tot Harul care se revarsă prin ele! Îţi mulţumesc Măicuţă pentru toate comunicările Tale sfinte, pentru sănătate, pentru ajutor, pentru grija Ta de Mamă Iubitoare faţă de noi toţi! Îţi mulţumesc că nu ne laşi pradă celui rău, ci ne aperi şi ne acoperi sub Sfânt Acoperământul Tău!

    Iartă-mă, Măicuţă pentru multele mele păcate şi Te rog ajută-mă să mă pocăiesc pentru toate greşelile mele din această viaţă! Îţi mulţumesc că Te rogi pentru noi şi că duci rugăciunile noastre la Bunul Dumnezeu, ca să ne ajute să trecem din viaţa aceasta la viaţa veşnică! Îţi mulţumesc Măicuţă că Te rogi pentru întoarcerea la bunatate si credinţă a celor din familia mea, dar şi a celor care-L caută pe Dumnezeu şi încă nu L-au găsit! Îţi mulţumesc Măicuţă pentru grija Ta de Mamă, pentru iubirea Ta sfântă şi pentru tot ajutorul Tău! Şi eu Te iubesc, Te preamăresc şi Îţi mulţumesc pentru toate! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  6. Singura minune aici,e ca insasi Maica Lui Iisus plange din ceruri,asta vrea sa ne spuna prin icoana,ca se apropie cu pasi repezi ceasul judecatii!

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne,ce trairi minunate si cu mult inteles;Doresc multa pace in suflete si o saptamana a patimilor cu ganduri bune si suflete curate,cu calde imbratisari aceeasi Minerva P.

    RăspundețiȘtergere
  8. va implor cu lacrimi in ochi sa va rugati si pentru mama mea Lucica sa faca Sfanta Fecioara si pentru ea o minune si sa scape de cancerul care ia invadat corpul VA ROOG sa va rugati si pentru ea doamna Maria dvs sunteti cu un pas mai aproape de Dunmezeu si pe dvs va asculta rugaciunea rugativa pentru Lucica so mai lase Dumnezeu langa noi si sa nu mai aiba dureri
    va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă rog la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca s- o ajute pe MAMA ta, ca sa nu mai sufere atât de mult. Sa-i daruiasca pace si liniste sufleteasca si lungime de zile fara durere si suferinta. Iar pe tine draga mea, sa te intareasca in Credinţă, dragoste si iubire fata de Aproapele. Ai nevoie de multa putere sufleteasca ! Ma rog ptr tine si MAMA ta cu toata inima si din tot sufletul.

      Ștergere
    2. anonim 11:03, cauta pe net efrem cel nou, rugaciunea pentru boli incurabile.

      Ștergere
    3. va multumesc doamna Maria ca sunteti alaturi de sufletul meu cu rugaciuni acum cand trec prin acest cosmar care se repeta (acum 10 ani tata a decedat tot de la cancer la 52 ani) nadajduiesc ca Sfanta Fecioara va avea mila de noi si ne va scapa din acest mare necaz am fost ieri la Biserica Icoanei din Bucuresti unde este o icoana a Maicii Domnului facatoare de minuni si m-am rugat Azi cand am sunat-o pe mama de dimineata doctorii iau spus ca analiza ia iesit mai buna ea are si tromboza si din cauza asta nu poate s-o opereze stiu ca Maica Sfanta va vi alaturi de noi si va multumesc ca va rugati pentru mama mea LUCICA
      DOAMNE AJUTA

      Ștergere
    4. Cu siguranta se va face bine ! Ne rugam impreuna pentru MAMA! IISUS HRISTOS si MAICA SA,fac MINUNI mai ales in SAPTAMANA PATIMILOR ! Cu dragoste,Mraia.

      Ștergere

    5. Anonim6 aprilie 2017, 11:03
      Cu toata dragostea scumpa mea. Trebuie sa credem in MINUNI ! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
  9. Maicuta Sfanta,tu plingi singura ca unele Romance,au uitat de suferinta ta,si a fiului tau iubit,cat ati suferit pentru pacatele noaste.Au uitat sa te urmeze in rugaciune la fiul tau IISUS HRISTOS.Au uitat traditia dar si Bunul simt,nu se mai imbraca ca femeile,nu intra in biserici si manastiri,asa cum esti tu impracata,si cu capul acoperit.Macar in saptamana patimilor nu se imbraca in negru, sa-l jeleasca pe IISUS cat a suferit si patimit pentru pacatele noastre.In saptamana patimilor,asa ar fi frumos cu toti sa ascultam pricesne,in masini,magazine,TV.Radio,Biserici.In Vinerea Mare,sa tinem post negru care putem,sa mergem cu toate familia la biserica,si sa nu uitam de semenii nostri.Bine at fi toata saptamana patimilor sa tinem post,sa nu consumam alcohol,sa nu fie discoteci,sau sa se cante muzica populara.Sa fim cu toti alaturi de IISUS HRISTOS.Sa ingemunchem in biserici,si sa lasam lacrimile sa curga pe obrajii nostri..Toti avem pacate,nimeni nu este perfect,dar judecata noastra va fi mai usoara daca ne intoarcem cu fata la Cerul Sfant,si cerem iertare de la Maica Domnului,si Sfanta Treime.
    Cu frica de Dumnezeu,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Duminica trecuta în biserica de lemn din satul în care locuiesc părinții mei au continuat acele lucruri minunate.În momentul în care preotul a ieșit cu Evanghelia din altar a vibrat un lanț de la candelabrul cel mare.După ce s-a ieșit cu Sfintele daruri cele două candele s-au mișcat singure probabil 40 de minute.La sfârșit când preotul a ieșit să binecuvânteze darurile aduse de credincioși au vibrat 3 lanțuri de la același candelabru.Prezența Duhului Sfânt este din ce în ce mai vizibilă.Dumnezeu să ne ocrotească

    RăspundețiȘtergere
  11. Falcă, ofertă OFICIALĂ pentru universitatea lui Soros: Să se mute la Arad!


    http://www.stiripesurse.ro/falca-oferta-oficiala-pentru-universitatea-lui-soros-sa-se-mute-la-arad_1189729.html

    Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a transmis, joi, rectorului Universităţii Central-Europene, creată la Budapesta de miliardarul american George Soros, o scrisoare de solidaritate şi o ofertă pentru relocarea acesteia la Arad, unde pune la dispoziţie două clădiri cu un total de peste 6.000 de metri pătraţi pentru procesul educativ, cazarea studenţilor şi servirea meselor. În document, Falcă îşi arată ”îngrijorarea” faţă de ”încercările dificile prin care trece în aceste zile” universitatea .

    "Constatând îngrădirile care au loc astăzi în Ungaria faţă de Universitatea Central-Europeană, am transmis o scrisoare de solidaritate şi o ofertă de recolcare în Arad. Oraşul nostru face parte din aceeaşi cultură central-europeană, credem în aceleaşi valori care au făcut ca această universitate să aibă motivaţia de a educa generaţii întregi. Mulţi români, chiar şi arădeni, au studiat aici, de aceea am convenit să trimitem această ofertă din partea unui oraş cu acces foarte bun, având autostradă, cale ferată pan-europeană şi aeroport internaţional", a declarat Falcă.

    Primarul a declarat că regretă că în tinereţe nu a avut şansa să urmeze un program de studii oferit de una din fundaţiile care patronează universitatea.

    Gheorghe Falcă a precizat că municipalitatea a găsit două clădiri pe care le poate oferi universităţii din Budapesta, una de 4.000 de metri pătraţi care are parter şi două etaje, ce ar putea fi folosită pentru procesul educativ, dar şi un cămin studenţesc cu 75 de camere, care are peste 2.000 de metri pătraţi şi include spaţii pentru servit masa. Conform lui Falcă, universitatea ar urma să primească spaţii şi în Cetatea Aradului, în momentul în care obiectivul va intra în circuitul civil, peste câţiva ani.

    Guvernul ungar a propus săptămâna trecută un proiect de lege care să reglementeze universităţile străine din ţară. Liderii CEU spun că universitatea lor este vizată în mod special şi au avertizat că este posibil să fie nevoiţi să o închidă. Mii de oameni, unguri şi străini, au protestat la Budapesta faţă de proiect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum înțeleg de ce a zis Dna Maria ca războiul se duce la Arad!?

      Ștergere
    2. Nu a zis ! Cred ca te confunzi cu Dna Maria.

      Ștergere
    3. De ce ești așa de irascibil !ie îmi este frica de război,copii mei sunt stabiliți in Arad,au rămas acolo in urma facultății,nu as vrea nicăieri in romania sa se întâmple lupte,ești rău si u ești corect 23,58,eu stiu tot ce zice Dna Maria,si dânsei ii place adevărul,si numai adevarul!Întrebați inca odată si vi se va raspunde,ea nu poate mintii,nu ii este in caracter,asta in primul rand,asta este valabil ptr cei care au aceste daruri,in cel de al doilea rand iubește toată credință atât aproapele cat si tot ce este sfânt.Iar al treilea rand nu ma confund cu nimeni!cu nimeni!Eu sunt o persoana creștină, cat pot ma străduiesc,te rog nu jigni oamenii! Nu îți fa păcate!si așa avem multe.La subiectul acesta aștept răspuns drept din partea doamnei Maria.Asta ptr.ați confirma draga domn ca greșești!.Ce a zis rămâne zis.Bine ar fi sa nu fie așa!

      Ștergere
    4. 07:21, eu o respect f.mult pe Dna Maria si niciodata nu am contestat ce a spus dansa, din contra, ii respect parerile si viziunile pe care le are.
      Totusi, cand a zis dansa "ca războiul se duce la Arad" ? Care razboi si ce treaba are cu...Aradul ?

      Ștergere
  12. Turcia pregătește INVADAREA TERESTRĂ a Irakului :


    Operaţiunea 'Scutul Tigrului' ar putea fi lansată 'la sfârşitul lui aprilie sau începutul lui mai', după referendumul din 16 aprilie la care alegătorii turci se vor pronunţa cu privire la extinderea prerogativelor preşedintelui Erdogan, scrie Yeni Safak.

    Potrivit cotidianului, vor fi mobilizate tancuri, piese de artilerie şi vehicule de transport blindate utilizate pentru operaţiunea din Siria.

    Publicaţia afirmă că nouă tabere ale Partidului Muncitorilor din Kurdistan, considerată organizaţie 'teroristă' de Ankara şi aliaţii săi occidentali, sunt stabilite în regiunea Sinjar, între oraşul irakian Mosul şi Siria, şi unde PKK a pătruns în 2014.
    Operaţiunea ar viza în principal tăierea căilor de comunicaţie între Sinjar şi munţii Kandil, în nordul Irakului, unde s-ar afla statul major al PKK, şi, mai general, împiedicarea joncţiunii acestor zone cu cele controlate în Siria de miliţiile kurde.

    Forţele turce ar urma să fie sprijinite de turkmeni irakieni antrenaţi în baza turcă de la Bashiqa (provincia Mosul), unde sunt desfăşuraţi militari turci din decembrie 2015, spre nemulţumirea autorităţilor irakiene.

    http://www.stiripesurse.ro/turcia-pregate-te-invadarea-terestra-a-irakului_1189761.html

    RăspundețiȘtergere
  13. În ultimul timp,în mai multe locuri din tara,în biserici,în manastiri, s-a observat, ca pling icoanele Maicii Domnului,sa fie un semn pentru noi oare?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu cred lucrul acesta!Este ultima chemare,caci noua mămăligilor ne trebuie fapte,așa suntem noi mai greu de urnit.Si atunci icoanele își dau toată silința sa ne trezească,aveți dreptate doamna draga,ce frumos ati spus!

      Ștergere
  14. De apele roșii din Spania ați aflat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La anul, Tomatina va avea loc si la Ploiesti !

      Ștergere
    2. Nu e vorba de asta!
      Caută singur pe net stirea si ai sa vezi ca nu e nimic de ras!
      Cat de ignorant poți fi! Ti-e lene sa verifici. Mai lesne să faci bășcălie!

      Ștergere
    3. Pai, ce poi sa faci altceva mai bun, cand iti apare-n cale balena mutanta (cum o numesc savantii)?!

      Ștergere
  15. Da!atunci cand veți auzi ca apele se înroșesc,cutremure,fărădelegi,va fi apoi trei zile noapte,atunci va fi sfârșitul!

    RăspundețiȘtergere
  16. O imagine cu MAICA DOMNULUI este catolica , iar cealalta este ortodoxa, deci pt toti FECIOARA MARIA este mama tuturor, plinge pt toti fii ei si pentru ceea ce urmeaza sa vie peste noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atat catolicii, cat si ortodocsii o cinstesc cum se cuvine pe Maica Domnului. Acest lucru este placut lui Dumnezeu si Sfintei Treimi.

      Ștergere
  17. Așa cum am anticipat SUA a atacat Siria.Americanii au făcut acum ce trebuiau să facă acum 4 ani.Pasivitatea lui Obama a costat sute de mii de morți și milioane de refugiați.Plus că rușii și-au făcut de cap aici și în Ucraina.Să vedem ce zice piticul rus după pozna asta.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cred ca piticul rus o sa aiba nevoie de noi evenimente intrucit la anul are nevoie sa creasca in sondaje pentru alegeri,as pune pariu ca dupa Eurovizion o sa mai ia o regiune din Ucraina daca nu cumva i-si va organiza singur un atentat, veche metoda si sigura mai ales la un popor ca cel rus.

    RăspundețiȘtergere
  19. Pe piticul rus il mustra constiinta pentru ca a luat Crimeia ,pentru asta omoara el la sirieni sa-i recunoasca marile puteri anexarea ,exact asa au obtinut Crimeia acum 200 de ani tirgindu-si retragerea tot din Siria cu imperiul otoman de atunci.Si pentru ca tot il mustra constiinta,ca sa uite o sa mai anexeze citeva regiuni din Ucraina.Un adevarat criminal cu singe rece.

    RăspundețiȘtergere
  20. Am inteles de la tv ca Trump a recunoscut drept capitala a Israelului, Ierusalimul de vest,asta va tensiona si v-a da un nou impuls terorismului arabo-musulman antioccidental.Un motiv pentru jihad-razboiul sfint religios care se va generaliza in al treilea razboi mondial,cea ce mi se pare a fi prima mare greseala a lui Trump,care impulsiv cum e v-a mai face si alte greseli pe care din pacate le vom platii toti ceilalti.Se pare ca palaria de cel mai puternic om al lumii e prea mare pentru el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este absolut in regula faptul ca Trump a dat unda verde ca Ierusalimul (intreg) sa redevina capitala statului Israel.

      Ștergere
  21. Stiti cum se zice,da-i unui micut putina putere si o sa se creada 'Buricul' Pamintului,cred ca li se potrivesc atit lui Putin cit si lui Trump.,dar va fi vai de noi,mai ales cei care avem unul Mare si Ticalos.

    RăspundețiȘtergere