joi, 2 august 2018

UN POD (TUNEL ) ,O MASINA SI UN OZN !


                                     1 August 2018,ora 4,12 zori de zi !   

                         
                                                            Dragii mei,

În aceasta dimineata ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,si astfel vad stand in pat cu ochii inchisi, vad inspre Apus un Pod mare din fier solid.
Podul era facut in asa fel incat,parea ca este ca un tunel; avea si pe deasupra acoperis tot din fier. 
Nu cred ca exista in Romania un asemenea Pod lung si cu o constructie (arhitectura ) aparte.
Afara, Cerul era de noapte,iar pe POD nu exista nicio lumina,infara de farurile unei masini mici.
Masina circula cu mare prudenta, si din cand in cand, aprindea farurile cu faza lunga,ca sa poata vedea ce este in faţa sa in acel negru intuneric de pe POD.
Nicio alta masina nu mai circula in acel moment pe PODUL din fier solid; pe PODUL ca un tunel. Sau poate era chiar un tunel din fier solid; nu stiu .Cert este faptul că,era negru intuneric,iar masina folosea si farurile cu fază lunga.
La un moment dat,cand masina ajunsese cam la jumatatea drumului pe POD sau TUNEL, la capatul acestui POD inchis sau TUNEL,vad o Lumina galbena-aurie care pluteste in aer ,exact la gura de iesire din Tunel.
Sfera de lumina aurie era cat o minge de fotbal ,pe mijlocul gurii de iesire din Tunel.
Dar cu ,cât masina se apropia ,cu atât mai mult SFERA de lumina aurie se transforma atât ca marime,dar si ca densitate ,intr-un Soare care nu lumina imprejur,dar care ,era gata sa pescuiasca masina .
Într-o clipă SFERA de Lumina se facea mica,iar in cealalta clipă isi marea circumferinta si chiar arata ca un Soare care rasare pe CER.
O astfel de LUMINA orbitoare ,astepta masina:

                     Imagini pentru SOARE.

Lumina se misca pe loc, se micsora pana lua forma unei lumini mici cat o portocala,ca in clipa urmatoare, sa se mareasca cat un Soare mare care rasare dimineata.
Dragii mei, fara nicio indoiala ca acea Lumina orbitoare care astepta masina ,era un OZN.
Cred că soferul masinii a observat LUMINA,deoarece, a redus viteza pentru ca sa vada mai bine, ce este cu LUMINA aurie.
Si cum masina nu avea cum sa se faca nevazuta,a ajuns intr-un final in faţa LUMINII SFERICE mare cat un Soare,LUMINA care a absorbit-o ca un aspirator,si care,a disparut in secunda urmatoare facandu-se mica cat o stea,pana cand a disparut cu totul.
Dragii mei,vom auzi de acest FENOMEN misterios, in care ,o masina cu tot cu pasageri a fost rapita.
Cu siguranta a fost readusa masina,iar soferul a avut ce povesti.
                                    Cu dragoste,Maria.


15 comentarii:

  1. Parcă spuneti povestea procurorului Portocală.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si este normal ca oamenii sa fie rapiti de ET ? Ce fac ei cu cei rapiti ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta inseamna ca et mai fac noi experimente in laboratoarele lor,iar noi suntem ,,soarecii,, lor.Astia care rapesc nu sunt cei ,,buni,,clar ca buna ziua, se amesteca in viata planetei ceea ce contravine poruncii Divine.Cei care sunt fascinati de ei vor ajunge un fel de zombi, oameni fara suflet doar trupuri vii dar moarte in acelasi timp.Si in apocalips scrie ca vor fi inselatoriile atit de fine si sofisticate ca multi din cei buni si cu credinta vor cadea prada usoara.Atentie la neatentie oameni buni,ca astia ne ,,lucreaza,,la minte.NE VOR SUFLETELE ca acolo e scinteia Divina pusa in noi de Bunul Dumnezeu.Doamne Sfinte intarestene in credinta tare si adevarata nu ne lasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am mai scris,Iranul se lauda cu un savant care a facut o descoperire in fizica cuantica,tot ei aratau o drona americana capturata in plin zbor fara ai pricinui nici o dauna,.
    Deci pot fi si oameni de pe Pamint capabili de o asa captura,nu numai extraterestri-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect. Tehnologia a avansat. Japonia a construit " farfurii zburatoare" de nu le mai deosebesti de farfuriile adevarate.
      (am citit intr_un studiu de inginerie japonez)

      Ștergere
  5. Doamna Maria am ascultat si am vazut la fenomene paranormle despre rapiri siunele se intampla tot timpul cel putin asa povestea o doamna nu mai stiu in ce tara era Mexic,Brazilia nu mai retin,era tot noaptea si cu masina si nu a mai pornit masina si au fost rapite si ea si fiica ei dupa un timp lea adus in acelasi loc ca intr-un vis numai ca aveau cicatrici vindecate pe corp pe care nu stie cum au aparut nu erau si foarte multe lucruri lea dat sa bea ceva vascos si rau la gust.
    Erau tare speriate ca povesteau ca li se roteau ochii in cap la acei extraterestrii si ma gandeam la ce spu eati dv. ca de aceia sa ne ferim.
    Doamna Maria bunul Dumnezeu sa fie cu noi cu toti fii lui.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai dragilor,hidati sa nu mai pomenim pe aia care nu mai au nume de la cadere,macar ín post. Marioara surioara.,nu avem lipsa de ei si nu vreau sa-mi dau drúmu la gura. Sa ne amintim de . Cernobal. Prietenii et si intrate au facut curat 8o la súta,ca altfel era vai si amar de noi. La . Fukushima iarasi. Aeronava índoneziana cu probleme de zbor íarasi,pasagerii traiesc bine mersi sub pamant,la alegerea lor. Cei de pe , planeta . Luminii . Sill cu marile lor nave coordonate de , . Marea . Nava . Curcubeu,ne curata atmosfera din cele mai inalte zone,dezinteresat,doar din marea lor iubire pentru noi. Ce sa mai spun despre uriasii de pe . Saturn,care auzind ca pamantenii au varsat . Scump . Sangele . Fiului . Lui. Hristos. Fiul . Tatalui. Ceresc,s-or crucit.,spunand ca de ar fi venit la ei . L-ar fi ímbaiat ín nectar de flori si l-ar fi cinstit pururea. Si noi ce facem,. Íl rastignim zi de zi,scuipam mana íntinsa prin cei trimisi noua spre ajutor.mai mult,varsam veninul fieríi din prea multa alimentare cu mortaciuni. Din pacate ,ce bagam in noi,aia suntem. Ne índemna si . Iisus cat a fost pe pamant amintind de clisma ce-o faceau cei din neamul . Lui . Dupa . Mama . Maria,erenieníi cu apa din cucurbete expuse la soare. Hidati macar sa nu mai graim ce nu stim si sa mai lasam loc de o . Sfanta . Ruga. V-am gresit,va rog sa ma iertatati,va multúmesc si va iubesc.,ma copii frumosi ai . Maicii . Domnului. Íísus. Hristos. Amin. Amin. Amin. Tai,tai.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  7. Craciune tata,mai lasa'i in pestii lor de iranieni,ca la aia nu le sufla-n zama nime,noua da. Din atatia presedinti cati avem ín tara,ca nu le mai stim numaru la alea alea de tot felu,de sasu care tace si face nu mai spun nímica,da numa , íoan . Aurel . Pop o luat problema-n vana,ca toti ailalti ís presuri sub picioarele lui soros evreul,a lui orban tunalaul si ale uie care ne da ,....uie.. Io nu stiu deasta de cand mnio crepat . Dumnezau ochii. Multumesc frumos...

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma,noi sa n-avem frica de aia de sus,sa fim atenti la astia de jos,ce lipsa aveam noi,prima tara din lume,primii locuitori de la mosu . Adam íncoace de plasele de unde maram pentrú viteza 5 . D,bago-n c.,..ru la romani sa ía viteza,alte gauri mai primitoare no gauzat ín toata lumea,chíar asa de gauzari am ajuns. Unde-s aparatorii patriei ínainte de toate,patria ínseamna neamul romanesc índisolubil oriunde s-ar afla decat ín . Sangele . Lui. Iisus. Hristos. Am ajuns mai rau ca ín 45 cand au primit peste noapte nationalitate rómana 1 000 000 de evrei. Nu au putút face atunci statul evreu aici la noi si íl fac acum,sub ochii nostrii. Nu recunosc un parlament format jumatate din evrei.trei súte in plus fata de referendumul validat,nici legile lor antiromanesti si anticrestine votate cu restul de slugi ale lor. Am ajuns de rasul lumii íntregi. Suntem prima colonie evreiasca de pe fata pamantului. Au lovit mai ales ín biserica,in credinta noastra sfanta prin capi ai bisericii cumparati si prin sectele lor de mucari de tot felul. De papa nu mai spun,ca face slujbe ínchinate lui lucifer in care íl recunoaste pe isus al lor ca fiu al lui lucifer. Mahomedanismul,tot eí lo inventat,sa loveasca ín ortodoxie. Multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma copii,bagati bine la cap,ín zilele noastre,aici pe . Pamantul . Sfant al . Tarii . Romanesti ,cum este numita ín . Sfintele . Ceruri,ín . Romania . Ortodoxa,se duce cea mai mare batalie de pe fata pamantului íntreg. Sa va lumineze . Duhul . Tatalui . Ceresc sa pricepeti . Acest. Mare. Adevar si sa nu va lasati ínvinsi ín lupta pentru sufletele voastre!. Aduceti-va aminte de ínvataturíle lui . Neagoe . Basarab,al carui descendent a fost. Nicolae . Ceausescu. Fratele lui a fost legionar. Doctrina legionara si-a tras seva din acele scrieri profund crestine ale ínteleptului dónitor. Íi vremea mucenicieí. Despre moscheea lui victoras din bucale! Doi ne buni íntru . Hristos sor opus cu pretul vietíi lor si al familiilor lor. O stat pe capu lor toate,ma,toate institutiile statului evreiesc opresiv si criminal ,íncat nu ca leo falimentat firmele prin súte de ameozi si cótroale,leo dus familiile la nebuni,nu-i mai angajeaza nimeni de frica. Traim íntr-o tara . D. E. M. O. N. O. C. R. A. T. I. C. A.!!!!! . Ajutati-i cu un leu! Nu mai va scriu ca ími vine sa ma duc ín fundul padurii,macar sa nu mai stiu. Da,da care padure? Of ,. Doamne,ce-am ajuns! Multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  10. Despre iarna grea. Ce gaz,curent,? Lemne,motorina,cnceni,lumanari,rumegus,stiti voi deastea? Saci e dormit,mata la picioare.,paturi.miere de albine,vin cald,spiruline si ín primul rand rugí fierbintí. Multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  11. Ilie degeaba,s-ar parea ca iar ne-a dat lectii un iranian a luat la Londra premiul I la matematica,dar si-a pus medalia in geanta si i-a fost furata de londonezi,
    Arata aseara la TV-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur erau de-ai nostri , dl. Craciun , i-au furat-o sa o duca la ,,fer'', la reciclare.

      Ștergere
  12. Craciune tata,hotíi iotilor ís tot evreii.níci tiganíí nu-i recunosc pe ai lor corciti cu evreií. Io am prieteni si cortorari sí multi din eí ne pot da lectíi de viata,despre viata de familie,la eí nu exista avort,adulter,parasirea copiilor. Multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere