joi, 23 august 2018

O NOUA GLOBALIZARE !



                                                22 August 2018 ,ora 23,09 !

                                             Dragii mei,

In aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog aud glas care spune despre o noua ordine mondiala,despre o noua globalizare.
Glasul spunea asa>

                     "Sa vedem ce se intampla cu propunerile care s-au facut pentru o noua globalizare .
               Noua globalizare ."

Asadar dragilor, Omenirea -ntreaga se va reaseza, se va globaliza. Sa nadajduim insa, ca nu va fi atat de rău, că nu va fi spre intimidarea oamenilor.
                                    Cu dragoste,Maria.


P.S.

Acum 5 ore - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

    Prieteni dragi,

La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.

Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.


Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:






58 de comentarii:

  1. Poate sa insemne Noua Ordine Mondială . Doamne ferește !

    RăspundețiȘtergere
  2. Globalizarea urmareste supunerea tuturor statelor de SUA dar proorocirile spun ca inainte de asi pune in aplicare planurile America va fi ogramada de cenusa!Rugati-va sa le vina mintea la cap caci satana le-a luat mintile multor lideri ai lumii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Se spune ca Romania si toate tarile care au credinta in Dumnezeu si in Mama Divina vor trece sub protectia Federatiei Ruse...

    RăspundețiȘtergere
  4. Marioara surioara,traim vremurí apocaliptice ín care jefuirea resurselor naturale íi prima faza sustinuta prin legi antirómanesti,neconstitutionale,prin dna care a falimentat pe banda rulanta firmele romanesti,cu concursul sri,sie,ai alesilor de stanga ori de dreapta,ca drepti ca brazii nu am mai avut de la . Ceausescu íncoace! Un presedinte agent german,austriac,rus,american,evreiesc,ímpreuna cu toti presedintií din scaunele de pútere ale taríí. Toti beti dupa putere si bani,toti penali ce-si fac legi cu dedicatie! Pana si patriarhul face legile lui. Doar jandarmií au ramasi fideli statului de drept! Multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nationalizare pentrú toate bogatííle solului si subsolului si a banilor hotilor,ei sa plateasca datoria taríí,ca banií sunt la ei,de ce sa-i dea copiii nnstrií,care au gresit doar ca so nascút romani! Multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  6. Dacă America va fi o grămadă de cenușă și restul planetei va fi la fel la cele 2000 de focoase nucleare deținute de Americani.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa nu uitam ca Mr. Tramp este sluga lui satana.
    Nu degeaba a avut intalniri cu "bestia" rosie, ceva se coace

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceva se coace in capul tau in modo sigur. Figuta de te cata la un doctor !

      Ștergere
    2. ce cuvinte grele ati folosit,Trump nu este sluga nimanui,iar intalnirea cu alt presedinte a fost strict pt TRATATIVE DE PACE
      atata timp cat si Israelul va dori PACE.

      Ștergere
  8. Evolutia economica mondiala duce la cibernetizare si automatizarea proceselor industriale.Asta va duce la ,disparitia unor meseri si aparitia de meserii supercalificate,dar va duce din pacate la cresterea somajului si vor creea probleme sociale in marile orase ale lumii care se vor adauga celor naturale prin cresterea oceanului planetar si modificarea axei pamintului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. ba chiar asta se urmareste-pentru supraveghere -pt 23 aug 02:31-si eu stiam de ruinarea USA-va disparea jumatate din stat nu este o noutate dar lumea se teme mai ales pt copii

    RăspundețiȘtergere
  10. si-asa suntem supravegheati pas cu pas prin metodele electronice si manipulare mentala

    RăspundețiȘtergere
  11. Globalizarea e ceva bun,dorita de Dumnezeu. Adica,vom avea aceleasi salarii si drepturi ca in Germania

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:11 hai ca mai amuzat
      1. globalizarea vine intai cu cipuirea(asta nu-i de bine).
      2,ai simtul umorului:vrei sa spui ca germania va avea aceleasi salarii si drepturi ca in Romania (se va intoarce roata)

      Ștergere
    2. E tot una,daca germanii vor avea salarii ca romanii. Un mercedes va costa 8000 de euro.

      Ștergere
    3. desigur va avea grija verner de asta....

      Ștergere
  12. Este planul infiintarii noii ordini mondiale si pregatirea terenului pentru Anticrist in 2019..In curand va începe semnele si minunile lui Iisus Hristos,el va fi in mijlocul vostru lucrând cu toata puterea si autoritatea lui Dumnezeu.El vine din nou sa lucreze cu vindecare si restaurare...Schimbarile vor începe imediat dupa integrarea planetei in dimensiunea 5D un pământ si un cer nou al supranaturalului.Acest fenomen va avea loc in foarte putin timp...Deja sunt visible transformarile in intreaga lume cerul este in schimbare,si pe pamant este tulburare.El vine,se apropie cu Slava lui.In putina vreme va începe vindecarile si minunile asa cum nu au mai fost niciodata pe pamant si nici nu va mai fi dupa sfarsitul lumii..Acum a venit timpul sa se manifeste Dumnezeu si sa demonstreze cine este cu adevarat si pentru a se revela noile învățături ale cerului...Am dorit sa va incurajez si sa redau speranta de mai bine pentru sufletele care cauta sprijin si nădejde in Dumnezeu.Sufletele nemangaiate isi vor gasi linistea si pacea din nou si binecuvantarile se vor întoarce pentru toti cei care iubesc pe Dumnezeu.
    monica meryah

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre noua ordine mondiala se vorbeste de acum 40 de ani in urma. Nu e nimic nou! Ce tot ii dati inainte cu globalizarea voastra?
      13.24 Du-te fata si te distreaza ca esti tanara, mai lasa apocalipsele pentru cand oi ajunge sa mergi in baston!

      Ștergere
    2. De ce crezi ca e tinara? Religia nu-i da voie la distractie,de-aia vor veni ET sa spuna adevarul despre religii,se simt cu musca pe caciula,ei se distreaza facind sex toata ziua(la ei nu exista casatoria),in timp ce omul creat de ei pe Terra are multe oprelisti la distractie.

      Ștergere
  13. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=10

    RăspundețiȘtergere
  14. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=80

    RăspundețiȘtergere
  15. Asa este 03-31 S U A este o mare putere
    Reprezinta fiara cu 2 coarne care merge spre pieire datorita democratiei si a haosului care se creiaza este leaganul tuturor libertatilor si de aici porneste totul.
    S-a nu uitam ca s-au asezat si au ocupat locui fertile au colonizat fara razboi au fost oameni cu credinta cei mai varstnici acum sunt tot felul de adunaturi din toata lumea si cu tot felul de religii si de aici porneste totul de la democratie rau inteleasa.
    Daca stam si vedem vorbeste de drepturile omului de suveranitatea popoarelor si ce au facut stim cu toti.
    De aici reiese ca Fiara cu doua coarne vorbeste ca un miel si actioneaza ca un balaur dar va merge spre pieire.
    S-au cum spune cine va va adupri pe voi am eu grija s-al pedepsesc cu armele mele.
    Aici este vorba de Irak a fost Edenul Mesopotamia deci o tara sfanta si ce s-a ales de ea?
    Probabil ca va vrea sa vina Oculta Mondial care sa faca o singura moneda osingura oranduire mondiala.
    Este greu daca am ajuns aici ne apropiem cu pasi repezi de ce spune doamna Maria. Cel de 3-ilea razboi mondial. Vor incepe marile puteri pentru ca nu vor ajunge la intelegeri.
    Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa fie cu noi cu toti fii sai.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce globalizare? Propun sa iesim din UE si din NATO, sa ne dam mana cu Putin, sa-i alungam pe americani de la DEVESELU, sa inchidem granitele, si de intrat dar si de iesit, sa reducem accesul la NET adica la INFORMATIE, sa interzicem mitingurile de protest, sa fie autorizate doar cele de sustinere a monstruoasei coalitii. Deja coalitia PSDRAGNEA-ALDE face tot ce poate in acest sens. In final sa-l numim țar pe Liviu Dragnea care sa se afle sub comanda directa a țarului Putin. Ce zicei psd-istilor, va convine un asemenea plan?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciocu mic postac platit !!!!an.17.41

      Ștergere
    2. Super tare mesajul tau, 17:41! Sper sa ramana in tara doar ei de ei, cu daddy-faraonul-cu-mustata in frunte. Sa realizeze ca nu mai este "prostul" care le asigura ziua de maine. Sa puna jugul pe ei. Mai rau ca pe vremea lui Ceausescu! Sa isi planga de mila si nimeni sa nu-i asculte. Si ori de cate ori i se scoala lui daddy sa ii frece la rece, pana le iasa ochii in orbite.

      Ștergere
    3. 17:41Da, dar independenti fara nicio "vasalitate" doar relatii corecte principiale (au avut si comunistii unele principii corecte)!

      Ștergere
    4. 17:41 Senatul a dat gratis gazele din MN fara nici un vot impotriva. Daca doar PSD e rau si ailalti is buni de ce nu au votat impotriva? Nastase a dat Petrom pe frimituri si redeventa e la nivel de Africa... iar OMV face profit 1 mld anual din petrolul nostru, nu am vazut guvernele de dreapta sa rezolve problema. Cu padurile o scalda toti de ani de zile si nu protesteaza nimeni prin vre-o piata. Nush ce tot ii tragi ca Dragnea e cu Putin ca a luat armament american cat nu a luat nimeni in ultimii 30 de ani. Acu nu mai vreti scoli, spitale si autostrazi? Boc a inchis 69 de spitale si multimea striga in strada dupa Colectiv vrem spitale nu catedrale!

      Apreciez ca esti un freedom fighter si te plangi ca poate nu o sa mai avem libertate ca vine Putin, dar de libertatea alora umflati abuziv de DNA nu zici nimic?

      Te plangi de accesul la informatie... cand televiziunile iti toarna propaganda nu te deranjeaza?! OTV a fost inchis ca dezinforma OK, dar astia de acu ce fac?

      Ștergere
    5. 00.34 daa, de corecte ce-au fost au sfarsit impuscati!

      Ștergere
  17. Globalizarea , are ca scop indepartarea omului de DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:30 este o idee pe care-am mai auzit-o si tare mi-e teama ca despre asa ceva este vorba...!

      Ștergere
    2. Dumnezeul care a facut omul pe Pamint este o supercivilizatie umana de pe alta planeta( situata la 1 an lumina fata de Pamint). Acolo exista un singur stat,un singur guvern(format din geniile lor) si toata lumea o duce bine,fara munca si fara a exista bani. Un singur stat aici ar insemna cheltuieli militare minime si bunastare pentru toti. Iar sinteti mintiti ca globalizarea ar fi ceva rau. Dar,o sa vina ET si o sa vedeti adevarul!

      Ștergere
    3. 15:19 Mai inteligentule ,darpe ET cine i-a facut?ET au facut soarele luna si planetele?Mare e gradina Ta Doamne...
      !

      Ștergere
    4. Mai super-inteligentule,dar pe Dumnezeu,cine L-a facut.

      Ștergere
  18. https://www.youtube.com/watch?v=G2QT98WUSMY

    RăspundețiȘtergere
  19. Pe mine ma intereseaza ce se va intampla cu actualul guvern. Sper sa primiti mesaje si in acest sens.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta vom avea si MESAJE in privinta GUVERNULUI !

      Ștergere
    2. Doamne ajuta sa fie de bine dna Maria pentru ca multi lucreaza la desfiintarea si distrugerea acestui popor.

      Ștergere
    3. In Septembrie va cădea guvernul cu Dancila.
      monica meryah

      Ștergere
    4. Pe mine ma intereseaza daca pica Dragnea.

      Ștergere
    5. monica meryah, cand pica Dragnea si clica lui? Vom avea dictatura? ce se va intampla cu el si cu valcov?

      Ștergere
    6. Vine si dictatura,e pe drum.Vom avea o dictaura foarte nasoala mai rau ca in anii 40-50'.Dragnea nu scapa nici el, va pierde puterea.Când?In lunile urmatoare.
      monica meryah

      Ștergere
    7. Posibil Monica , dar cand spui dictatura, te referi tot la PSD ? Ca alta opozitie nu vad. ???

      Ștergere
  20. Aoleu altă globalizare! Vor să ne fure țărișoara noastră bogată străinii hapsâni. Ce bogați am fost dar ne-au furat străinii. Am fost atât de bogați încât o mare parte dintre Români mai au și acum wc-ul in fundul curții și lipsa autostrăzilor. Vai da ce bogați am fost dar ne-au furat străinii spitalele și școlile dezvoltate și fabrica de lamborghini. Singurul lucru pe care ni l-au lăsat străinii este prostia masivă pe metrul pătrat la care stă bine țărișoara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite ca strainii revin la ecologie si isi fac case scumpe din lemn, chirpici si cu wc ecologic ca la romani iar noi cautam sa devem ceea ce i-a distrus pe ei....

      Ștergere
    2. an.23.34 faci pe desteptul ironic? se vede ca esti un nenorocit de postac strain platit! strainii impreuna cu tradatorii din tara ne-au usurat de resurse. Vezi ca deja lumea vede!

      Ștergere
  21. he hei, am vrea noi ca pe vremea lui Ceausescu...

    RăspundețiȘtergere
  22. Ba 17.41, caterinca ta este de fapt ideala daca ar deveni realitate, completata cu
    -interzicerea de drept si de fapt a perversiunilor sexuale
    -economia stilul de viata si si tot ce inseamna capitalism evacuate din societatea noastra
    -inchiderea la ospiciu sau dupa caz marginalizarea oricarui individ(a) care ar tinde sa aibe mai mult decat steictul necesar
    -eliminarea internetului smartfone si toata tehnologia neagra, in general
    -desfintarea inchisorilor; eliminarea pedepsei
    eliminarea medicamentelor chimice de orice fel, adica eliminarea D r o g u r i lor, ca asta inseamna de fapt !
    Mai sant destule, sa mai zica si altii :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:00Haideti sa modelam o Democratie Crestina (nu comunista )caci ne-am saturat de "democratia"satanica salbatica a Occidentului.UE se va desfiinta prin hotarare divina(Apocalipsa cap.17/17)Sa gandim un model de democratie bazat pe principiile crestinismului care sa imbine cele mai bune principii din ambele sisteme democratice dar pe fundament crestin fara de care deraiem mereu.

      Ștergere
    2. 00.00 numai tu stii ce-ai vrut sa spui acolo.

      Ștergere
  23. 00.00 intoarcerea la pestera si la bata .

    RăspundețiȘtergere
  24. 06:47, pestera si bata sant acum ! Ex.: ,,,D.N.A. sa vina sa va ia '''
    13: 01, am vrut sa spun, milimetric, matematic exact ce am spus, adica acestea scrise devenind realitate extrapolate la nivel mondial
    omenirea scapa !! Intrebarea este vor fi adoptate in timp real ? Sant sanse mici.

    RăspundețiȘtergere
  25. „Fie ca vreti, fie că nu, vom avea un guvern mondial. Singura chestiune este dacă va fi acceptat sau impus.”
    (James P. Wartburg, bancher american şi consilier financiar al Preşedintelui Franklin D. Roosevelt)

    RăspundețiȘtergere
  26. 15:07"Fie ca a spus,fie ca n-a spus guvernul mondial sub antihrist nu va fi Niciodata"!(EU, fiu al Luminii!)

    RăspundețiȘtergere