joi, 16 august 2018

O PĂDURE LA SUD - VEST ,VA ARDE CA O TORTA !


                                               14 August 2018,ora 23,14 !

                                         Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,desi eram cu ochii pe monitor,vad dragilor inspre Sud-Vest o Padure mare ,frumoasa si cu arbori inalti si drepti.
Asa ca in imaginea de mai jos:

Imagini pentru PADURI.
Brusc ,vad cum pe jos la sol sunt puse ca niste mingi de foc. Cat erau copacii de desi,pe atat era prezent focul in padurea falnica.
O mâna criminala va pune foc in padure,si nicidecum va exista acolo din senin.
                                 Cu dragoste,Maria.

P.S.


Acum 1 zi - COMANDATI CARTILE LA NR.DE TELEFON : 0747226236 ,PE MAILL SI PE FACEBOOKÎN PRIVAT ! Prieteni dragi,. La SALA DALLES

Dar si pe :

http://adevarulduhuluisfant.ro/admin/

                        Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.
Dati clik pe acest dreptunghi  -  




  • Comenzi
  •      ,si va va duce la Site-ul pe care puteti comanda orice Carte doriti.
    DONATORII vor primi absolut GRATUIT toate CARTILE,numai sa comandati si sa specificati daca sunteti donator cu minimul de detalii.
    Si la tel.0747226236 puteti comanda Cartile dorite.
                          Va multumesc din suflet !
                    
                       

    9 comentarii:

    1. Chimist român, despre gazul folosit de Jandarmerie: «Are efecte cancerigene, de modificare a ADN-ului»

      În urma protestelor violente de vineri seară, 10 august, tot mai mulți cetățeni au ajuns la spital acuzând probleme respiratorii, dureri puternice în zona pieptului și iritații ale pielii, ca urmare a gazelor folosite de către Jandarmerie împotriva manifestanților. Cum unii dintre protestatarii de vineri seară nici nu mai puteau vorbi din cauza înhalării substanțelor nocive dispersate în Piața Victoriei pentru a împrăștia civilii, au fost ridicate semnale de alarmă cu privire la gazele folosite de către forțele de ordine.

      Raul Pătrașcu, un chimist român, asistent univ. la Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara și absolvent al prestigioasei facultăți Yale, a vorbit despre nocivitatea substanțelor folosite de către autoritățile române vineri seară, explicând care pot fi simptomele resimțite de cei care au intrat în contact cu gazele respetive, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Se pare că gazul folosit de Jandarmerie este denumit CS și este unul nociv, mai ales dacă este utilizat în concentrații ridicate.

      „Trebuie să precizăm că în circumstanțele speciale de vineri, efectele sunt legate de timpul de expunere la gaz, de concentrația gazului, de temperatura ambientală și diferă în funcție de vârstă și de greutatea corporală.

      Vineri, în Piața Victoriei, temperatura a fost ridicată, ceea ce a potențat efectele gazului, piața fiind împrejmuită de clădiri înalte, iar acest lucru împiedică dispersarea gazului și ajută la concentrarea lui în piață. Nu s-a folosit doar o dată gazul, ci a fost dispersat cu ajutorul sprayurilor, grenadelor gazul în rafală începând cu ora 17.30 și până târziu în seară, după ora 22. Acest lucru a dus la concentrarea gazului destul de mare și foarte greu de precizat, neavând probe de la fața locului, concentrația reală care a existat atunci. Din ce se vede pe filmări, este de necontestat, că a existat o concentraţie mare de gaze în piaţă”, a explicat Raul Pătrașcu.

      Efectele gazului pe termen scurt și mediu

      „Efectele pe termen scurt includ iritaţie puternică a oricărei suprafeţe umede cu care intră în contact cu gazul: ochi, tractul respirator, chiar şi pielea transpirată. Mulţi oameni s-au prezentat, de exemplu, în ultimele zile, la spital cu iritaţii şi arsuri pe piele care au apărut la 48-72 de ore, astea sunt efecte pe termen mediu”, a susținut chimistul pentru Digi 24.

      Efectele gazului pe termen lung

      „Pacienții care continuă să respire greu, încurajez cetățenii care au astfel de simptome, să se prezinte la o unitate de tratament.Pe termen lung, efectele nu pot fi cuantificate, dar includ, la femeile expuse există riscul de pierderi de sarcini sau de nașteri, cu făt mort, nici nu vreau să îmi imaginez un astfel de scenariu.La cei cu simptome respiratorii, există riscul unei pneumonii, la copii sau la bătrâni.Pe termen lung, gaze cu concentrație mare, traume, aici fac o legătură cu studiile care arată că femeile pot pierde sarcini, gazul are efecte de modificare a ADN, sunt efecte cancerigene.

      Odată metabolizate, pot duce la modificări care pot da naștere unor celule tumorale”, a mai adăugat Raul Pătrașcu.

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Bine faceti, bine primiti. Violenta e arma prostilor si incetati sa aruncati vina pe jandarmi. Sa fi fost voi la Paris, a-ti fi primit o buna lectie ...eu va compar cu insumisii din Franta, extremisti din cale afara

        Ștergere
      2. 17.19 intereseaza-te ce s-a intamplat cu jandarmii care au comis abuzuri si nu mai vorbi aiurea ca iti atragi pacatele lor.

        Ștergere
      3. 01:05 cand ai sotul jandarm si cand il vezi in ce stare ajunge acasa, da va acuz teroristilor

        Ștergere
      4. 01:05 Ati vazut Doamna ce raspunsuri acide primiti atunci cand nu sunteti de acord cu violenta protestatarilor (multi au fost nevinovati, dar hei la miezul noptii sa termiat mitingul...mergeti acasa pasnici ...nu mai alimentati violenta.

        Ștergere
    2. Ard padurile, Ard muntii, Ard orase si sate (arde caliornia,grecia..)
      ...Arde... UN AGENDA 21/3O : GLOBAL WARMING incalzirea globala.
      AL GORE a scris (fara numar) carti ,pregatindu-ne ptr ce urmeaza sa se intample pe tot globul :incalzirea globala (adica foc) + topirea ghetarilor etc . Multumim frumos d-lui vice presedinte ptr informatiile pretioase primite, cu exceptia ca a omis sa ne informeze ce va urma in urma CHEMTRAILS (substantele imprastiate din avioane speciale )...cred ca sunt vitamine,sau alunga ciorile.

      RăspundețiȘtergere
    3. 10.01 nu intereseaza pe nimeni. Nu vezi ce spune lumea aici, cica e bine cum au procedat jandarmii. Ne-a marit pensiile si salariile, ce tot vrem de facem razmerita. Tot inainte cu partidul iubit.

      RăspundețiȘtergere
    4. Dumnezeu sa-i aiba in grija pe toti care au dat ordin la asaltul cu gazele si de cei care au executat ordinele!!!ca nu vreau sa blestem aici pe blog!!

      RăspundețiȘtergere
    5. Daca nu s-au obtinut mortii preconizati de instigatori in piata, sa ne speriem de moarte,zic,de posibilii viitori morti din cauza gazului (peste 50 ani),si nu-i asa,sa cada guvernul!

      RăspundețiȘtergere