miercuri, 15 august 2018

ÎNCEPE PRIGOANA CRESTINILOR ! BISERICILE VOR FI PUSTIITE !


                                 27 August 2017,ora 4,22 zori de zi !

                                      Dragii mei ,

Astazi dimineata în zori de zi, o Lumina alba si stralucitoare m-a trezit si chiar m-a luat cu sufletul sub mijloc de Cer, într-un loc frumos in care se afla o SFANTA BISERICĂ.
În curtea SFINTEI BISERICI erau foarte multi credinciosi de toate varstele.


Image result for BISERICA
Related image.

Toti crestinii care veniseră la Rugaciune,ridicau mainile lor catre Cerul Sfant,plangeau cu durere si strigau în ajutor pe BUNUL DUMNEZEU si pe MAICUTA DOMNULUI..
Usa de la intrare a Sfintei Biserici era larg deschisă,doar cî în interkior nu era nimeni,absolut nimeni; nici măcar SFINTELE ICOANE sau picturile de pe pereti nu mai existau.

VENITI CRESTINI la RUGACIUNE - Mariana Anghel - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=s5dVvZFQg4c

Feb 22, 2010 - Uploaded by Adam and Eve
VENITI CRESTINI la RUGACIUNE - Mariana Anghel.


                          Image result for BISERICA.

Totul era pustiit, de parca ar fi trecut hunii si tătarii pe acolo.
Lumina laba si stralucitoare mă duce in interiorul SFINTEI BISERICI, si de acolo din tavanul BISERICII, de unde ma aflam,vad peretii ce păreau a fi fost vopsiti in albastru,îi vad pur si simplu cum erau scrijeliti,vopseaua era spălata,era rasă de pe pereti ,asa incat ,sa nu se mai cunoasca ce a fost pictat acolo.
Si tot de sus,pe deasupra oamenilor din curte,vad durerea lor, vad lacrimile care curg siroaie, vad mainile lor încrucisate la piept sau ridicate catre Cer, si cu glasul lor, cerea Ajutorul Lui Dumnezeu si al MAICII DOMNULUI.
De aici ,de deasupra capetelor lor, strig si eu catre ei,asa:

           "Vedeti ! V-am spus că BISERICILE vor fi goale,si nu m-ati ascultat!"

Dar ei nu ma vedeau si nu ma auzeau,ci îşi plangeau durerea lor sufleteasca. 
Dragii mei, eu nu de la mine scriu,ci de la DUHUL CEL PREA SFANT. 
Cine vrea si iubeste pe DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI, atunci sa ia aminte la toate câte scriu,deoarece,în toate câte eu scriu,se află numai CUVANTUL LUI DUMNEZEU,numai GRAIUL DUHULUI SFANT.
Aici,în faţa SFINTEI BISERICI,Crestinii nu mai aveau loc unde sa-si plece capul si genunchii.
 Casa Lui Dumnezeu ,Biserica Sfanta a LUI HRISTOS si a MAICII SALE,nu mai exista. Era distrusă la interior,era un loc întinat, in care nu mai vedeai nimic din ceea ce era DIVIN odinioara si care te unea cu CERUL SFANT,cu DUMNEZEU si cu toti SFINTII SĂI,dar si cu PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU.
Prieteni dragi, oricât de greu ne-ar fi, si chiar dacă am fi torturati pentru CREDINTA noastra, sa nu ne lepădam niciodată de BISERICA LUI HRISTOS; sa nu ne lepădam de MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS si de MAICA PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA.
Sa ne dam viata pentru HRISTOS ,asa cum si EL a pătimit si a foct batjocorit ,batut,scuipat,adăpat fiind cu oţet si fiere,palmuit, lovit cu biciul care avea cuie si spini pe spate,legat fiind cu Mâinile Sale Sfinte la spate,Mîini care au vindecat si pe cei care Îl loveau, si pâna la urma, EL si-a dat VIATA SA ,pentru ca noi sa ne mantuim, înviind a treia zi ,asa precum a si spus înainte sa moara ca un Om,si sa invie ca un DUMNEZEU ce era.
Dragii mei, sa căutam a  împlini PORUNCILE LUI DUMNEZEU, sa ne schimbam viata chiar din aceasta clipă si sa devenim mai buni,mai milostivi,sa ne iubim Aproapele nostru,prieten sau dusman,si nu in ultimul rând,sa ne rugam unii pentru altii, si astfel ,vom dobandi un loc în ÎMPĂRĂTIA LUI DUMNEZEU.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,Amin!
                                         Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. În tările vecine sunt foarte multi musulmani,care au dupa ei cate 2...5 copii,acestia clar vor popula în timp pamantul...

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria vai de noi daca se ajunge acolo sa nu mai avem unde ne duce la rugaciune
    Bine Dnezeu este in toate si peste tot dar aici este casa lui Dumnezeu sf. Biserica. Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doi barbati romani morti si unul ranit la prabusirea podului in Italia-Genova.
    Pe de alta parte pagina de alaltaeri 13 august-Sintem condusi de afara... pare a fi atacata,blocata si a avea o dublura in server-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.justitiarul.ro/acei-germani-cumsecade-care-otravesc-planeta-si-globalistul-ciolos-cel-care-a-deschis-usa-romaniei-pentru-experimente-mortale/

    Doar o sa privim, stam si asteptam sa se intample ceva in bine, comentam pe site-uri, ne uitam la #rezist. Ce sa mai!! Sunt formidabili. Dormim somnul vesnic al ignorantei, nepasarii si prostiei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Azi preotul ne-a mulțumit pentru prezenta la sf.liturghie si ne- a relatat despre o localitate din Europa ( în afara țării) unde sunt trei biserici ortodoxe dar nu se tine sf.liturghie pentru că nu participă nimeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este,in alte tari bisericile sunt goale,multi care au plecat din tara nu au posibilitatea sa mearga la biserica,si cei care sunt aproape nu vor sa mearga,ca ei spun ca putem sa ne rugam si acasa,ca Dumnezeu este prezent peste tot.Pentru mine este strigator la cer,ca am luat din occident tot ce este rau pe pamant,dar ce este mai scump,Cuvantul Lui Dumnezeu,il ignoram.Am ajuns sa traiesc si aceasta clipa,sa merg la nunta in zi de vineri,si in postul Sfintei Fecioare Maria.Eu personal nu inteleg Sfantul Sinod al Romaniei,cum accepta ca preotii sa:boteze,cunune si alte ritualuri ortodoxe care sunt trecute in calendar interzise in unele zile.Doamne iarta-ne pe toti,ca suntem foarte pacatosi inaintea Ta,si cei care au plecat din tara,dar si cei care am ramas acasa,in tara.Aruncam vina unii pe altii,in loc sa ne iubim ca fratii si sa ne unim in credinta,sa ne iubim tara in care ne-am nascut,si care va deveni Sfanta peste putin timp.Doamne te rog lumineaza poporul Roman,sa nu ajungem la Marea Revolutie,sa ne omoram intre noi Romanii.Doamne,nu avem alt ajutor,decat la Sfanta Treime si Maica Ta Sfanta Fecioara Maria.

      Ștergere
  6. #rezist=151 http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=151

    RăspundețiȘtergere
  7. Profetii despre prigonirea crestinilor , sunt facute de vreo 7-8 ani in urma de IISUS in mesajele de pe site-ul Profetie Avertizment , in Cartea Adevarului , care carte este editata , a fost profetita in Vedeniile lui DANIEL din Biblie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si ce o sa faca BOR cu catedrala ?

    RăspundețiȘtergere