duminică, 5 august 2018

MUNTELE TABOR ! DUHUL SFÂNT ÎN ÎMPĂRĂŢIA SA !Related image..

                                             2 Mai 2017,ora 12,23 !

                                       Dragii mei,

În aceasta zi si la aceasta oră dragilor, ma aflam în AUTOCARUL care mergea spre Muntele TABOR.
            

                          Image result for muntele tabor..

Încă nu ajunsesem la poalele MUNTELUI TABOR, si-n Autocar fiind, la un moment dat nu mai sunt cu sufletul in mijlocul Pelerinilor din Autocar,ci sunt într-un loc in care era numai Lumina aurie orbitor de stralucitoare.
Asa precum noi suntem aici pe Planeta PĂMANT,aici părea a fi PLANETA  SOARELUI, sau mai bine spus ,ÎMPĂRĂTIA LUI DUMNEZEU.
În mijlocul ÎMPĂRĂTIEI LUI DUMNEZEU ,văd un PORUMBEL de un alb orbitor de stralucitor,PORUMBEL ce zbura lin de la dreapta spre stanga având Aripile-I larg întinse .
Related image.

DUHUL  CEL PREA SFĂNT în zborul Său lin ,privea asupra PĂMANTULUI si a tot ce înseamna CREATIA  LUI DUMNEZEU.
        
                     
                           Image result for muntele tabor.

În clipa urmatoare tresalt puternic pe scaunul din Autocar, si aud glasul PĂRINTELUI ghid,care ne spune ca am ajuns la MUNTELE TABOR si ca trebuie sa coborâm din Autocar.
Fireste, am coborât cu totii ,iar de aici ne-au preluat masini tip maxi -taxi si ne-au urcat pe MUNTELE TABOR la MANASTIREA SCHIMBARII la FAŢĂ, a MÂNTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS.
                Manastirea Schimbarea la Fata - Muntele Tabor.
               
                           Manastirea Schimbarea la Fata - Muntele Tabor.

       Aici ,cu lacrimi de bucurie m-am închinat în SFANTA MANASTIRE si -am multumit DUHULUI SFANT si MAICII DOMNULUI ,pentru toate câte mi-a daruit si-mi daruieste in fiecare clipă a vietii mele.
Cu totii trebuie sa multumim BUNULUI si PREA MILOSTIVULUI DUMNEZEU (PREA SFINTEI  TREIMI )si PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU,pentru faptul că ne-a dat VIATA, pentru că suntem sanatosi,avem o familie si putem munci ,ca sa ne asiguram zilnic pâinea cea de toate zilele.
Sa nu treaca nicio zi din viata noastra,în care sa nu spunem :
               "Doamne IISUSE  HRISTOASE ,Fiul Lui DUMNEZEU ,Îţi multumesc din inimă si din suflet că m-am trezit si astazi ,sunt sanatos si vad din nou Soarele rasarind.
Milostiv fii mie păcătosul(a)şi mă miluieste.
               Image result for iisus
Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu,roaga-te pentru mine păcatosul (a) si ma acoperă cu Aripile TALE  Prea -Sfinte si Ocrotitoare!"

         Image result for maica domnului cu aripi.

                                   Cu dragoste,Maria.

Un comentariu: