luni, 27 august 2018

PREOT CATOLIC DE RANG INALT SAU PAPA ???


                                             27 August 2018,ora 6,09 dimineata !

                                           Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind,vad stand in pat cu ochii inchisi,vad un PREOT CATOLIC (cred eu după mitră si vesminte).
Era un PREOT tânăr imbracat cu vesminte aurii si cu o astfel de mitra pe cap, ca in imaginile de mai jos:                                   

Imagini pentru vesminte DE PAPA .

PREOTUL imbracat precum PAPA FRANCISC ,era tot de culoare alba a pielii, si avea circa 40 -45 ani ! 
Era la jumatatea varstei ! 

mitra anticristo.

Acest PREOT catolic, de unde privea linistit,brusc s-a speriat de ceva, chipul i s-a crispat foarte ,iar ochii pareau ca-i ies din orbite in clipa in care, privea inspaimantat inspre Apus chiar si spre Cer.
Dragii mei, nu cunosc acel PREOT (posibil de rang inalt si catolic,după vesminte si mitra)dar stiu ca vom auzi despre acesta, posibil si despre PAPA FRANCISC avand in vedere ca are multi subordonati.
Ce se va intampla ,cu siguranta vom afla impreuna.
                                         Cu dragoste,Maria.

P.S.



Acum 1 zi - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.

Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.


Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:










20 de comentarii:

  1. Papa Fracisc vrea sa se retraga si sa lase locul unuia mai tinar.

    RăspundețiȘtergere
  2. multi vazatori in duh au spus ca ultimul papa va fi asasinat-sa dea DOMNUL SA NU FIE ASA ca nu dorim moartea nimanui

    RăspundețiȘtergere
  3. Acel preot a vazut extraterestrii si si-a dat seama ca sunt draci.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un Arhiepiscop, a cerut Papei sa demisioneze.
    Motivul este legat de abuzurile sexuale de care se pare ca Papa a stiut...
    https://www.google.it/amp/s/www.ilpost.it/2018/08/27/papa-francesco-vigano-dimissioni/amp/

    RăspundețiȘtergere
  5. Aici sunt detalii. Va trebui sa traduceti cu google pentru ca este in limba Italiana.

    https://www.vanityfair.it/news/cronache/2018/08/27/papa-francesco-chi-lo-accusa-e-perche-lo-fa

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria este greu de spus ce s-ar putea intimpla
    O veni ceva peste Vatican.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  7. Poate ca urmatorul nu va mai face slujbe lui lucifer. Partea proasta íi ca íl va íntrona pe antihrist. Multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așadar din cunoștințele tale elevate ale unuia ce nu a depășit granițele propriului sat papa actual face slujbe lui lucifer. Era să uit de mentalul celor ,,am citit la viața mea cărțile la poker și etichetele de pe sticlele de bere,, noi ortodocșii suntem cei adevărați catolicii sunt sataniști. Reamintesc că din nefericire cazuri de pedofilie au fost semnalate și în biserica ortodoxă. Cât despre,, întronarea lui antihrist,, e adevărat i-am văzut eu actul de identitate și la cetățenie scrie antihrist.

      Ștergere
    2. https://www.youtube.com/watch?v=ZNobdQeRV54

      Ștergere
  8. Mai bine sa le spunem un. La multi ani! Fratilor de peste. Prut. Multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  9. Pedofilia, Carlo Maria Viganò vs Papa Francesco/ 100 preoti sud acusa in Pennsylvania

    https://www.google.it/amp/www.ilsussidiario.net/mobile/Cronaca/2018/8/26/Attacco-a-Papa-Francesco-Vigano-si-dimetta-copri-pedofilo-Incoerenze-dell-ex-nunzio-sul-caso-McCarrick/836232/AMP/

    Actualizat 27/08/2018; 22:52

    RăspundețiȘtergere
  10. Oricine sustine ca. Iisus. Fiul. Lui. Hristos. Fiul. Lui. Ler. Dumnezeu ar fí fiu al lui lucifer,este apostol antihristic! Cat despre sodomiti ori pedofili,acestia nu mai fac parte din biserica. Stai linístit,io am avut buletin de. Sibiu de la 14 ani sí am facut scoala la. Liceul. Gheoghe. Lazar cu profesorí deosebíti. Din 2005 an revenit ín . Seica . Mare. Cat am locuit ín. Sibíu ,nu ma tineam de sibian,ci de om de pe . Valea. Calvei.si a. Visei. Tu daca estí maí scolit,sa tií minte ca sí un bunic din sat stie mai multe ziditoare decat tine! Nu stiu poker,dar an cazut de multe ori de popa prostu,da ínvat sa ma ridic. Nu mai apara pe cei ín greseala cat ís de marí,vezi si tu pe youtube slujba papei,cui slujesti,al aluia esti,si sa nu te mai tuta grija de mine si meri si te boteaza ortodox,poate ai sí tu un nume,ca pupaza miroase,ma.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  11. Despre antihrist,o lume íntreaga stie si chiar tu nu stii? David de . Rotshild,orí ai uitat numele stapanului tau?Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 5:46Multi antihrisi sunt dar cel care se vrea Mesia va avea varsta lui Iisus cand va veni(nascut in 1999)

      Ștergere
  12. Nu mai cautati adeveriri de capul vostru, lasati-o le Maria sa si le „descifreze” singura pentru ca singura le-a conceput.Nu mai cadeti in plasa celui necurat cautand „minuni” inchipuite.

    RăspundețiȘtergere
  13. Profetiile sfintilor sunt clare :acest papa va fi omorat, iar cel ce v-a veni dupa el o sa fie anticrist, n-o sa aiva mai mult de 50 de ani, nascut in Egipt din relatia unei calugarite care mai apoi a trecut la pocaiti cu un preot. O sa incerce sa schimbe biblia, regulile biserici, o sa se de-a drept mort iar apoi o sa invie -defapt o sa fie o inscenare - ca sa poata atrage lumea. Cei ce vor ramane la vechea credinta o sa fie persecutati pana in ziua stabilita de Dumnezeu. De aceea privea cerul ... a inteles c-a sosit sfarsitul.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ma copii,ce va nacajití atata,schimbarea credintei o facut-o deja buldogul de la patriarhíe ímpreuna cu pekikinezií lui care o semnat la adunatura lor din insula cretinilor,recunóscand alte adunaturi caca sunt biserici,calcand ín copitele lor. Sfanul. Crez. Ortodox! Cine comenteaza,mai bine de ar lua apa ín gura sa o mestece índelung,daca nu-i mai ajuta greierul nuca ín loc de creier. Multumesc . Marioara surioara,da asta íi cruda realitate,din pacate. Pa,pa,tai,tai....

    RăspundețiȘtergere
  15. Despre. Sfantul. Ioan,voi stiiti pentru ce o patimit? Pentru o infima urma de índoiala! Totusi,este cel mai índragit de. Domnul. Íisus. Hristos.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  16. Despre índohala. Ma copii.,nu va índoiti precum crucea papei de la vatican. Stati dreptí in stramoseasca. Credinta. Órtodoxa. Drept. Maritoare,pentru ca íi drepta precum trunchiul de alun al rastignirii. Mantuitorului. Íisus. Hristosul.indiferent de cine afiseaza . Sfanta. Cruce stramba,ori o schimba cu cea a lui bapfomet. Viiti buni,plini de lumina si de iubire prin fapte si veti aduce. Raiul pe. Pamant. Am gresit,va rog sa ma iertatí,va multúmesc si va iubesc. Pa,pa,tai,tai...

    RăspundețiȘtergere
  17. https://www.youtube.com/watch?v=mfK5sbuIN_w

    RăspundețiȘtergere