marți, 21 august 2018

IZVORANI ! LANTUL STIRILOR DE LA IZVORANI !


                                       21 August 2018,ora 6,11 dimineata !

                                             Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care ne aduce stiri in lanţ de la IZVORANI ! 
Iata ce spunea glasul:

              " Lanţul stirilor de la IZVORANI (posibil sa fie IZVORIANI )."

Dragilor,iata Stiri in lant de la IZVORANI,sau daca cumva nu am inteles eu bine,posibil sa fie IZVORIANI .
Ce se va intampla de vom avea stiri in lant ,vom afla impreuna.
Sa nadajduim insa, ca vor fi Stiri cu bucurii si nu cu tristete si durere ! 
                            Cu dragoste,Maria.

P.S.
    Prieteni dragi,

La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.

Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



                                         

15 comentarii:

  1. Cred că este vorba de Izvorani Ilfov pentru că este și în Argeș o localitate Izvorani. În Izvorani Ilfov este un complex sportiv o locație unde își fac pregătirea sportivii și unde și-au ridicat case hoții de lux. Din București se poate ajunge rapid în Izvorani Ilfov asta dacă nu ești atacat de tâlharii care fac legea pe sosele și să sfârșești jefuit și dezmembrat pe un pat de spital. Eu la agenție informez zilnic puținii turiști care doresc să se încumete să viziteze România despre pericolele care îi pasc jafuri ,furturi,lipsa infrastructură o țară nesigură.

    RăspundețiȘtergere
  2. It's the best time to make some plans for the future and it
    is time to be happy. I've read this post and if I could I desire to
    suggest you few interesting things or tips. Maybe you
    can write next articles referring to this article.
    I desire to read more things about it!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu, probabil locuitorii din Izvoare , jud. Galati . Dupa cum stiti mesajele vin in cod.

    Traiesc zi de zi sub amenintarea cutremurelor. Dorm cu frica-n san ca le cade casa-n cap si nu stiu incotro sa o apuce.

    La Izvoarele, asistam la o drama surda care nimeni nu stie cum se va termina. Nici macar cei responsabili sa auda zbuciumul si strigatul oamenilor de aici.


    Si mai avem comuna Izvoarele din PH, Giurgiu, Tulcea, Teleorman, Suceava dar si Satul Izvoarele din judeţul Constanţa din zona celebrelor mănăstiri Dervent şi Peştera Sfântului Andrei . In acest sat, aproape uitat de lume, există o misterioasă biserică, cu pereţii făcuţi din împletitură de nuiele, bulgărită şi lipită cu pământ, „un relict din epocile cele mai vechi ale acestor locuri“ care, „împreună cu cele din satele vecine Satu Nou şi Strunga, formează un grup restrâns, cu totul aparte în arhitectura sacrală de lemn din România şi din Europa .
    Despre această biserică nu se poate vorbi în date certe. Nu se cunoaşte cine a ridicat-o, nici cărei comunităţi creştine i-a aparţinut, nici alte lucruri care să o poată încadra exact într-o anumită epocă. Toate sunt relative. O corabie a Domnului, ancorată la cerul Dobrogei, în care, de secole, se zideşte neîncetat cetatea cea mare a credinţei mântuirii, în sufletul creştinilor de pe malul drept al Dunării, aici, unde Apostolul Andrei însuşi, împreună cu ucenicii săi, apoi, peste secole, alţi sfinţi ai acestor meleaguri au propovăduit adevărul Evangheliei lui Iisus Hristos. Existenţa ei astăzi se datorează arhitectului Vlad Calboreanu, prin strădania căruia edificiul ajuns în paragină a renăscut din dragoste şi credinţă, spre înălţarea credincioşilor.
    Biserica din localitatea Izvoarele - numită cândva Pârjoaia, sau Prejoaia - are dimensiunile unei case tradiţionale din zonă şi poartă hramul „Sfântul Dimitrie“. Nu are turlă, dar posedă toate elementele unui lăcaş ortodox: altar semicircular, pronaos, naos, pridvor, bolţi din lemn, icoane extraordinare, foarte bine conservate etc. Este semiîngropată, cu nivelul podelei altarului sub nivelul de călcare, având doar pridvorul cu o treaptă peste terenul în pantă.
    Pereţii originalei construcţii sunt realizaţi din împletitură de nuiele bulgărită şi lipită cu pământ, întăriţi şi susţinuţi cu stâlpi din lemn îngropaţi un metru în pământ. Şi, foarte interesant, toate îmbinările structurii sunt cioplite cu toporul şi cu dalta, din lemn de stejar, carpen, frasin sau brad, netăiate cu fierăstrăul, realizate cu cepuri şi cuie din lemn. Numai la acoperiş au fost folosite şi cuie forjate de mână, cu siguranţă provenite de la reparaţiile ulterioare, dar nici un cui produs industrial .
    Minunata ctitorie creştină uimeşte şi prin alte detalii arhitechtonice: nu a avut niciodată fundaţie, pardoseala iniţială urmând aproximativ înclinarea terenului; stâlpii pereţilor au fost înclinaţi vizibil şi voit către interior, pentru a prelua împingerile orizontale şi pentru a da o stabilitate mai bună ansamblului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Marta ingripat in curtea lui Ellan S.

    RăspundețiȘtergere
  5. Marioara surioara,sunt doua. Luni. Asta mica pe care o vedem,va cadea langa . N. York ín ocean in 2046 si cea mare ,pe care nu o vedem,íi va lua locul. Timpul se condeseaza neancetat,ziua are doar 16 ore,ínsa mai este ceva cale pana la zero.la saltul interdimensional. Cat despre lzvorani,este o metafora.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum explici afirmatia ca ziua are 16 ore? Cadranul ceasului este parcurs tot de 24 de ori in fiecare zi, fiecare ora are tot 60 minute si fiecare minut 60 secunde. Singura explicatie ar putea fi scurtarea secundei. Insa, daca urmaresti cum se schimba minutele pe ceasul calculatorului, constati ca acestea se schimba dupa ce numeri pana la 60 intr-un ritm constant, nici rapid nici lent. Asa era si acum 20-30 de ani. Poate ca atunci numaram ceva mai lent decat azi pana la 60 pana sa se mute minutarul? A mai facut cineva experienta asta si poate spune daca observa vreo schimare fata de X ani in urma?

      Ștergere
    2. Luna ne va cadea in cap peste 165000 ani si va fi sfirsitul omenirii. Sursa: cartea Profetia de pe Thiaoouba( e pe net). E la fel de interesanta ca si cartile lui Lorber

      Ștergere
  6. De lângă Galați unde americanii au exploatat gazele de șist ,au cutremure repetate și a alunecat dealul la vale.Probabil vom asista la o nouă repetiție mult mai periculoasa.Yaho

    RăspundețiȘtergere
  7. 23 44 americanii nu au exploatat gaze de sist in Romania,doar au facut masuratori

    RăspundețiȘtergere
  8. Se dedecretizeaza documente legate de disparitia lui Codrut Marta,cel care a fost vazut ultima data la Izvorani, de catre Ellan S.

    RăspundețiȘtergere