luni, 6 august 2018

EXPLOZIA URIASA S -A ADEVERIT, DIN NEFERICIRE !

                                            Dragii mei,

Scriam in urma cu doar 5 zile,un articol cu titlul : INCENDIU URIAS sau EXPLOZIE URIASA?
Si din nefericire dragilor,asa precum am explicat eu in articolul de acum 5 zile, adica,locul si ceea ce vedeam, totul este identic cu EXPLOZIA de astazi din BOLOGNA, explozie a unui Petrolier Cisterna.
Va multumesc din suflet tuturor celor care,imi trimiteti adeverirea a tot ce eu scriu cu Voia si cu Puterea DUHULUI SFANT.
Iata Informatia trista:

Acum 6 ore - Un accident cumplit a deschis porţile iadului pe o autostradă din Bologna. Cel puţin 2 persoane au murit şi peste 84 au fost rănite, după ce un ...
Acum 4 ore - explozie s-a produs în urmă cu puţin timp în apropierea aeroportului din Bologna. Din primele imagini şi informaţii se pare că o cisternă a .
Iata si linkul cu articolul meu,dar si articolul mai pe larg:

Acum 5 zile - La marginea acestor Blocuri inalte,a izbucnit un INCENDIU urias sau o Explozie uriasă. Vedeam un munte de fum negru si dens ,cu flacari rosii ...


INCENDIU URIAS  SAU  EXPLOZIE  URIASĂ   ???

                             1 August 2018,ora 8,00 dimineata !

                                          Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata devreme, chiar daca eram la bucatarie,vad de parca as fi avut un al treilea ochi la ceafa,vad inspre Sud o EXPLOZIE uriasa sau un INCENDIU  urias !
Vedeam un loc mai înalt faţă de locul in care eu priveam ,si un cartier de Blocuri  pe acest loc mai inalt.
La marginea acestor Blocuri inalte,a izbucnit un INCENDIU urias sau o Explozie uriasă. Vedeam un munte de fum negru si dens ,cu flacari rosii in mijlocul lui.
Fumul negru se intindea foarte mult ,atat inspre Cer ,cât si lateral stanga si dreapta.
Nu vedeam de jos, ce anume se intampla mai sus de mine,căci era ca pe un deal aceasta asezare cu Blocuri inalte,ce anume a sarit in aer sau a luat foc atat de brusc.
Se vedea ca focul era alimentat din plin,deoarece, valuri de fum negru si dens cu flacari in mijlocul lui ,se inaltau mult spre inaltimea Cerului.
Am gasit pe net ,niste imagini asemanatoare cu ceea ce mi s-a aratat.
Iata:

                                     Imagini pentru EXPLOZII .
Imagini pentru EXPLOZII.

Închipuiti-va dragilor ca eu eram mult mai jos ,deoarece ,vedeam blocurile doar de la jumatatea lor in sus ,iar langa blocuri exact pe marginea drumului ,"a prapastiei "vedeam INCENDIUL urias.
Blocurile erau după fumul negru si dens,după Incendiul sau Explozia uriasa de la marginea drumului.(daca era drum nu vedeam).
Din nefericire dragii mei, vom auzi de un asemenea DEZASTRU. Unde anume se va produce,sau din ce cauze si cand se va produce ,eu nu stiu; nu mi s-a descoperit.
Ceea ce stiu cu certitudine,este faptul că (din păcate)acest INCENDIU sau EXPLOZIE uriasa va avea loc.
Sa nadajduim fratilor si sa ne rugam pentru aceasta,ca sa nu moara oameni nevinovati in acest DEZASTRU.
Sa-L imploram pe Bunul Dumnezeu si pe Maicuta Domnului ,ca sa aiba grija de oamenii care se vor afla prin preajma si nu numai,si sa-i ocroteasca cu Mila si cu Dragostea Sa dumnezeiasca. Amin!
                                 Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Un roman sofer de tir ranit la explozia din Bologna-Italia a fost externat din spital-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. inca doi romani raniti la Bologna,din care s-a spus ca unul e in spital in stare stabila

    RăspundețiȘtergere