luni, 27 august 2018

PLANETA PAMANT ÎNCONJURATA DE GHETARII CARE SE TOPESC ? SAU ESTE VORBA DE O ALTA PLANETA ???

                                        26 August 2018,ora 4,22 zori de zi !

                                              Dragii mei,

Astazi dimineata,m-a trezit o lumina alba si orbitor de stralucitoare, si astfel vad o PLANETA albastra,asemanatoare PLANETEI PĂMANT, PLANETA care er inconjurata,scufundata pana la jumatate in nori albi si densi ,ca intr-o baie de zapada sau de ghetari care se topesc.


pamant
Imagini pentru GHETARI.

Aceasta PLANETA albastra, scufundata in nori albi si densi foarte stralucitori,se invartea incontinuu de la stanga la dreapta ,asa precum se invart acele de ceasornic.
PRIETENI dragi, inchipuiti-va o PLANETA albastra, asemanatoare foarte cu TERRA,care ar fi scufundata pana la jumatate in nori albi si densi,multi foarte, sau, posibil ghetarii topiti si care ,se invarte de la stanga la dreapta ,fara a conteni vreo clipă.
Ce este sau ce va fi cu certitudine,eu nu cunosc. Dar cu siguranta DUMNEZEU ne va descoperi in timp si aceasta TAINA a SA ! 
                                  Cu dragoste,Maria.

P.S.



Acum 1 zi - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.

Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.


Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:










21 de comentarii:

  1. Nu ar avea relevanta decit fiind Pamintul,probabil vazut fara calota polara cu rotatia de la vest spre est din emisfera nordica din cauza incalzirii globale si cu o fizionomie nou data de topirea ghetarilor.
    Pare ca norii albi cu zapada vor fi concentrati pe emisfera sudica care devine mai greu vizibila printre nori predominanti.
    Ar trebui sa aiba la polul nord o miscare mai dezordonata ca cea data de un titirez ,cu maree crescute in dezechilibrare iar dimensiunea zilei va creste peste 24 de ore din cauza apei mai inalte la Ecuator.
    Iar distantarea Lunii fata de Pamint va creste putin tot din cauza cresterii mareelor oceanice-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca mareele frineaza Luna,nu ar fi logic ca ea sa incetineasca si sa cada pe Pamint?

      Ștergere
  2. Aici gasiti mai multe detalii. La sfarsitul articolului exista si un video. Trebuie tradus textul pentru ca este in limba Engleza.
    A fost publicat luna aceasta.

    http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-6083151/Parts-Arctic-no-longer-freezing-winter-scientists-find.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Oamenii de stiinta avertizeaza: Planeta pamant în pericol
    Trebuie tradus din Engleza in Romana.

    http://glacierhub.org/2018/08/21/earth-in-danger-of-tipping-into-hothouse-state-scientists-warn/

    Iata si cineva care alege un alt drum.

    NU DISPERA,HAI SA FACEM CEVA
    https://grist.org/article/terrified-by-hothouse-earth-dont-despair-do-something/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:21Ce cititi acum de la americani Co stantin Dogaru din Tecuci a spus(cu mult mai mult)acum vreo 20de ani Cautati informatiile lui si veti fi uimiti!
      Viziunea D-nei Maria cred ca se refera la ce se va intampla cu Pamantul dupa ce va veni sfarsitul veacurilor .Aceast sfarsit va veni dupa cele 3 zile de intuneric cand va avea ultima batalie intre Iisus cu ingerii si Fiara de pe pamant.Dupa cele 3 zile va veni Iisus cu ingerii dar cine va scapa(va fi si 8 ore cutremur)nu va mai cunoaste pantul
      Sf
      SIMON Noul Teolog spune ca dupa cele 3 zile de lupta intre lumina si intuneric(Iisus cu ai Lui si lucifer cu ai lui)timp cand pamantul va sta pe loc( va fi punctul final nu se va mai invarti)dupa cele 3 zile pamantul se va invarti din nou dar de la stanga la dreapta.Atunci va fi cataclismul de care se vorbeste.Se pare ca aceasta schimbare va fi in ultima zi a acelui an cand oamenii petrec.Vizionarul J.Verne povesteste ceva profetic in lucrarea"Hector Servadac"cap.3-4.Sunt si monahi care au avut astfel de viziuni.Timpul nu-l stie nimeni dar se simte ca nu e f.departe(Am mentionat de mai multe ori aprox.
      2030!

      Ștergere
    2. De ce se învârte Pământul?care este cauza rotirii lui?..

      Ștergere
    3. 23:00, ala care facea ochi dulci elevelor? Asta vrei sa fie crezut?!?! Daca asta e modelul tau ...atunci...cine se aseamana se aduna. Fereasca Dumnezeu!

      Ștergere
    4. 10:55Eu nu-l cunosc pe acest om dar nu stiu ce varsta are nu stiu daca e vorba de aceeasi persoana eu doar am citit profetiile mileniului 3pe care le-a scris in urma viziunilor sale:Exp:Ghetarii se vor topi si vor apare acolo 3 "focuri"Anglia se va scufunda,Irlanda va pluti ca o farfurie dar isi va reveni,va ninge in
      Sahara ,"foc peste America de Nord,pt sodomia ei sa arda" ,"praful Patagoniei peste S.Americii de Sud" ,Mexicul si tarile amazoniene se vor salva etc.Acestea acest om le-a spus acum vreo 15-20de ani.Cine le stie sa scrie mai mult ,eu nu mi le mai amintesc.PS Fereasca Dumnezeu si de cei necredinciosi.Eu stiu ca acest om are peste 60 de ani si nu cred ce spuneti.

      Ștergere
    5. 10:55Eu nu-l cunosc pe acest om nu stiu daca e vorba de aceeasi persoana eu doar am citit profetiile mileniului 3pe care le-a scris in urma viziunilor
      sale:Exp:Ghetarii se vor topi si vor apare
      acolo 3 "focuri"Anglia se va
      scufunda,Irlanda va pluti ca o farfurie
      dar isi va reveni,va ninge in
      Sahara ,"foc peste America de Nord,pt
      sodomia ei sa arda" ,"praful Patagoniei
      peste S.Americii de Sud" ,Mexicul si
      tarile amazoniene se vor salva
      etc.Acestea acest om le-a spus acum
      vreo 15-20de ani.Cine le stie sa scrie mai
      mult ,eu nu mi le mai amintesc.PS
      Fereasca Dumnezeu si de cei
      necredinciosi.Eu stiu ca acest om are
      peste 60 de ani si nu cred ce spuneti.

      Ștergere
    6. 14:19, adica tu citesti ceva fara sa te documentezi despre autor?! Pai nu e de mirare ca esti o persoana credul. Fereasca Dumnezeu de oameni perversi ca tine! Lup in haina de oaie esti!

      Ștergere
    7. 22.20 corect! Oameni buni, nu mai credeti tot ce vedeti, cercetati si iar cercetati sursa acestor mesaje, carti si personaje! NU VA MAI LASATI PACALITI!!! Credulitatea e o boala de care Domnul Iisus ne-a spus sa ne ferim.

      Ștergere
  4. As mai adauga ca in circa 10 ani calota polara artica de nord se va topi si va disparea vara.Dar chiar inainte ea se va rupe si va pluti pe ocean ducind la cresterea nivelului oceanic cu aceiasi inaltime indiferent daca gheata plutitoare va fi topita sau nu-cracium

    RăspundețiȘtergere
  5. Va multumesc din suflet Prieteni,pentru INFORMATIILE pe care le postati aici pe BLOG ! Cu recunostinta,Maria Ghiorghiu.

    RăspundețiȘtergere
  6. 23:00, inteleg ca faci parte din turma dogaru...

    La începutul anului 2002, Constantin Dogaru a venit la Constanta pentru a-si lansa cartea Tara Sfânta Ortodoxa. Cu acest prilej a avut loc o conferinta într-o sala închiriata, la Clubul Portul, la care au participat sotii Lepadatu din Constanta, liderii asociatiei ezoterice Focul Viu din Cluj si un invitat special din republica Moldova. Ei au vorbit despre începutul Erei Varsatorului si despre renasterea Omului Nou, marcata de o aparitie a Sfântului Stefan cel Mare într-o grota misterioasa din Basarabia, zona Tâpova.
    În spatele discursului generalist, conceput si pentru neinitiati, se ascundeau însa prevestiri apocaliptice, pe care Dogaru le-a pus în cartea sa: “De data aceasta, totul va fi extrem de complicat. Pamântul se va cutremura, marea se va zbuciuma, aerul va vibra, lumina nu va mai fi, modalitatile de comunicare se vor întrerupe, vehiculele voastre nu vor mai circula si nu cred ca multi vor putea scapa zburând în aer, ori circulând în apa sau pe sub apa. Adaposturile atomice se vor scufunda. Multe întreprinderi si institutii vor fi astupate de pamânt. Este de preferat sa faceti lucrare sfânta de convertire a celor rai spre binele cel sfânt, cu toata împotrivirea clerului vostru de orice ordin, fie crestin sau necrestin.”

    Asa si cu gazda blogului...parca e sora geamana a lui dogaru din teculci.

    RăspundețiȘtergere
  7. Un studiu facut in zona insulelor Filipine arata ca inaltimea oceanica a crescut din 1992 cu peste 20 centimetri-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. 11:09Nu ai inteles deloc bine ,eu fac parte din "turma lui Hristos"din care tu dupa cum vorbesti n-o sa faci parte probabil niciodata.Eu am dat o infomatie care m-a
    convins in parte, deoarece unele lucruri au
    inceput sa se intample(topirea ghetarilor,a
    nins in Sahara si in tari unde nu ninge
    deobicei ,pamantul crapa si inghite tot ce se
    afla pe el ,California arde si multe din profetii se pot implini.Nu sunt de acord cu
    ezoterismul dar in fata unor evenimente
    evidente ori ce om luminat accepta adevarul
    spre deosebire de"cei mandrii si cei rai"care
    nu vor intelege si accepta
    adevarul(prooroc.Daniel)!PSTonul obraznic cu care raspunzi dovedeste un spirit mandru si limitat,mai evoluiaza putin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15:02, tu ai impresia ca a nins prima data in Sahara?! Chiar si tu ai mentionat cuvantul DEOBICEI. Deci nu inseamna NICIODATA. Zapada nu e un fenomen nemai intalnit in Sahara etc.

      Cand va face plopul pere sa ma anunti. Asta da chestie teribila!

      Ștergere
    2. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1910848155638383&id=100001396509423

      Ștergere
  9. Schimbarea climei,la Slobozia au inflorit castanii a doua oara in acest an-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. 22 05, si daca va face ( plopul mere ), un zimbru catine va spune, de exemplu, a facut, dar putine...

    RăspundețiȘtergere